:

Hvor meget koster det at komme ind på Arch?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvem er ejeren af Arch?
 2. Hvad hed Arch før?
 3. Kan man komme ind på Arch?
 4. Hvad hed Dorsia før?
 5. Hvad er den største natklub i Danmark?
 6. Hvor gammel skal man være på ARCH?
 7. Hvem ejer flest natklubber i Danmark?
 8. Hvad er Danmarks største diskotek?
 9. Hvilke klubber ejer Rekom?
 10. Hvad koster det at komme på Dorsia?
 11. Hvem ejer Crazy Daisy?
 12. Hvad hed hive før?
 13. Hvor gammel skal man være for at komme ind på Rumors?
 14. Hvor mange Crazy Daisy er der i Danmark?

Hvem er ejeren af Arch?

Efter flere år med underskud er der overskud hos LKG Night, som står bag den eksklusive natklub Museo.

Remee Jackman var på vej ud af nattelivet.

Hvad hed Arch før?

»Der er god vinder-karma derinde.«

Sådan siger musiker-stjernen Remee, som i aften åbner dørene til sin natklub, Arch, for de danske VM-helte, som kan se frem til et brag af en fest på den eksklusive natklub i det indre København.

Kan man komme ind på Arch?

Til at starte med, så det selfølgelig helt forstårligt i har upcoming-kunster på klubben, men det bliver hyped up til noget det slet ikke var.Derudover går personalet op i at få gode videoer/billeder af kunstneren fremfor at sørger for gæsterne på klubben har det godt.

Var inde for at se en kunstner lørdag aften / søndag morgen. Kan ikke huske hvad kunstneren hed. En ting er dog sikkert, min niece på 4 kunne give en bedre performance. Så det var lige 3,5 time jeg ikke får igen, skam jer.

Rumors er rumors men når man møder en bartender som Hamsa (tror jeg han hed), så får man en sindsyg oplevelse. Han gjorde det hele til en 10/10 oplevelse med hans gode humør og sjove jokes. selvom drinkse kan være dyre så gør det, det hele bedre når han skænker dem. Virkelig grineren gut, kommer 100 tilbage hvis han stadig er der.

Tænke jeg skulle have en fed aften, men venner. Vi stod på gæstelisten og i mens jeg er i gang med at finde id siger en af dørmændene. Så jeg tog hjem, men så om man ikke får videoer inde fra klubben, hvor piger render rundt i shorts og nederdele.

Hvad hed Dorsia før?

Når Patrick Peitzsch har skrevet nogen på listen, bliver de vist foran i køen. Det kan være et hold stiletpiger med ansigtsminer som om alt keder dem, eller en langhåret fyr i en lidt for stor skjorte, knappet op ned til navlen, så man kan se brysttatoveringen, der på trods af det rock’n roll’ede har noget umisgenkendeligt Charlottenlund over sig.

Dem, der er skrevet på listen, stiller sig slet ikke i køen. Pickeren spotter dem langt nede ad gaden, så de bare kan gå direkte ind på klubben uden at skulle stoppe op til andet end et kindkys.

Hvad er den største natklub i Danmark?

Pjalte skrev:

Jeg var oppe og besøge nogle kammerater i Thy og vi endte på et sted kalder Dampmøllen i Thisted. De lokale sagde det er Danmarks største diskotek - men kan det passe?

Hvor gammel skal man være på ARCH?

Få ting er ligeså omskiftelige som den københavnske natklubscene, og der er ikke altid langt imellem succes og lange køer til nedtur og kedsomhed. De københavnske nattegæster kræver konstant underholdning, nyskabelse og kant. De kan være svært at følge med, og derfor har vi samlet en liste med 10 gode natklubber – der både nye skud på stammen og gamle kendinge blandt. God fest.

1. ARCH

Hvem ejer flest natklubber i Danmark?

En gruppe aktivister har indtaget flere af Københavns natklubber.

De kalder sig Club Mafia, og deres mål er at sikre, at ingen gæster får overskredet deres grænser eller risikerer klask bagi, når de går ud på et dansegulv.

Hvad er Danmarks største diskotek?

”Gutter, jeg er sgu nødt til at gå hjem. Jeg har ik’ noget billede-id med!”

En ung mand i forvaskede jeans, læderjakke og sort tophue råber lettere opgivende efter sine venner. Men de er allerede forsvundet ind i mørket, i retning af hvid røg og regnbuefarvet diskolys, der sammen med den mudrede lyd fra en pumpende bas signalerer, at festen er i gang. Slukøret må han træde ud på den forkerte side af de guldfarvede kustoder, som afgrænser indgangspartiet til diskoteket, og give plads til de næste, der venter på at komme ind. Mens han lusker væk, bryder en diskussion pludselig ud i køen bag ham.

Hvilke klubber ejer Rekom?

Bar-kongen Adam Falbert og Rekom Group betaler ansatte på barer og diskoteker 105 kroner i timen – ifølge overenskomsten er det mindst 40 kroner for lidt

Det nordiske bar-imperium Rekom Group, der ejer 118 barer og nat-klubber i Danmark, Norge og Finland, begår ifølge fagforbundet 3F ”systematisk grov underbetaling”.

Hvad koster det at komme på Dorsia?

Når Patrick Peitzsch har skrevet nogen på listen, bliver de vist foran i køen. Det kan være et hold stiletpiger med ansigtsminer som om alt keder dem, eller en langhåret fyr i en lidt for stor skjorte, knappet op ned til navlen, så man kan se brysttatoveringen, der på trods af det rock’n roll’ede har noget umisgenkendeligt Charlottenlund over sig.

Dem, der er skrevet på listen, stiller sig slet ikke i køen. Pickeren spotter dem langt nede ad gaden, så de bare kan gå direkte ind på klubben uden at skulle stoppe op til andet end et kindkys.

Hvem ejer Crazy Daisy?

NOX Network blev etableret i efteråret 2004, og udspringer fra Crazy Daisy / Buddy Holly kæden som startede tilbage i 1992. I dag er der 29 NOX steder i Danmark som samarbejder på kryds & tværs med fokus på bl.a. strategisk kompetence udvikling af vores medarbejdere, leverandøraftaler, PR & events.

I praksis betyder det, at tiltag indenfor disse områder besluttes centralt. Som samarbejdspartner kan man være sikker på, at aftaler vil blive implementeret og fulgt på alle stederne.

Hvad hed hive før?

Restaurations Kompagniet er Danmarks største festleverandør med koncepter, der spænder lige fra gungrende ølfester på Heidi's Bier Bar til dyre champagneskvulp på Hive. Planen er nu at storeksportere dansk konceptdruk til udlandet.

Fredag nat kl. 00.11 er der to køer foran cocktailnatklubben Butchers i Vestergade. Hos A-køen fjerner dørmanden snoren og lukker fire unge, smukke blondiner ind i høje hæle. Så genlukker han porten til paradis og stirrer dovent ud i natten, mens den 20 meter lange kø af B-gæster ryger og ryster minusgraderne af sig. Og venter.

Hvor gammel skal man være for at komme ind på Rumors?

Søpavillonen er en af de mest unikke og ikoniske natklubber i København. Beliggende i en historisk bygning på søbredden af Østerbro, har Søpavillonen en fantastisk udsigt over søerne. 

Udover at være en klub, huser Søpavillonen også resturanten Babylon, som tilbyder lækkert spise, inden det går for sig på dansegulvet. 

Søpavillionen, bedre kendt som Sø, tilbyder et bredt udvalg af musik, fra house og techno til diverse remixes af pop. Søpavillionen har et dansegulv på stueetagen samt et større dansegulv på første etage. På første etage finder man ligeledes restaurant Babylon. 

Dandy er en af ​​de mest trendy natklubber i København, og den er kendt for sit 60’er lounge-lignende lokaler. Dandys tilbyder pre-dinner, cocktails samt dansegulv til langt ud på natten. 

Klubben er beliggende i centrum af byen og tilbyder et bredt udvalg af musikgenrer, der spænder fra house og techno til R&B og hiphop. Interiøret er elegant og moderne, med smuk belysning og imponerende kunstværker på væggene, der skaber en eksklusiv og glamorøs stemning.

Dandy har også en imponerende bar med et stort udvalg af eksklusive cocktails og drikkevarer, der serveres af dygtige bartendere. Klubben er kendt for at tiltrække en ung og stilfuld publikum, der ønsker at danse natten væk til nogle af de bedste DJ’er og musikalske talenter i byen.

Hvor mange Crazy Daisy er der i Danmark?

Museet vil gerne høre hvor du gik i byen, hvad du drak, hvilken musik der fik folk ud på dansegulvet, hvor det var bedst at møde det modsatte (eller samme) køn, hvordan du kom hjem og meget mere.

- Vi er også meget interesseret i fotos og genstande fra dine byture. Så har du billeder af forfesten, dansegulvet eller lignende, så send dem ind! Og har du "lånt" et askebæger, en kuglepen, ølglas eller andet, så vil vi meget gerne have det til vores samlinger, siger Rasmus Skovgaard Jakobsen.

Fortæl din historie på vejlemuseerne.dk/natteliv og hjælp meget gerne med at få dine venner og familie til også at sende ind.