:

Hvem er ejer af La Glace?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvem er ejer af La Glace?
 2. Hvad koster en kage fra La Glace?
 3. Hvad er La Glace kendt for?
 4. Hvad koster en bryllupskage fra La Glace?
 5. Hvad koster en bryllupskage til 50 personer?
 6. Hvad koster en kage til 50 personer?
 7. Hvor mange ansatte er der på La Glace?
 8. Hvor gammel er Marianne fra La Glace?
 9. Hvad koster en kop kaffe på La Glace?
 10. Hvor meget kage til 100 personer?
 11. Hvorfor fryser man bryllupskage?
 12. Hvad er den mest solgte kage i Danmark?
 13. Hvad koster verdens dyreste kage?
 14. Hvor gammel er ejeren af La Glace?
 15. Hvilken kage er den mest berømte fra La Glace?

Hvem er ejer af La Glace?

»Det må tiden vise,« har Stagetorn Kolos-døtrene høfligt svaret, når de er blevet spurgt af kagespisende kunder i Conditori La Glace i København.

Og de er blevet spurgt. Igen og igen, år efter år. For det er tilsyneladende ens lod, når man er barn af en forælder, som står i spidsen for en succesfuld familievirksomhed.

Hvad koster en kage fra La Glace?

1. Bankoverførsel til vores konto i Danske Bank reg. nr 4180 kontonummer 001025 5503

La Glace leverer gerne Deres varer i hele Storkøbenhavn – og stort set altid i kølevogn. Når det er La Glace der leverer, er det vort ansvar, at kagerne kommer frem til tiden i god stand. Et ansvar vi lever op til. Ønsker De kager, i vort normale sortiment, leveret samme dag skal vi altid bruge et to-timers interval, der skal ligge i Conditoriets åbningstid. Vi leverer på hverdage, – lørdage og søndage dog til forhøjet takst.

Næsten alle bryllupskager leverer vi selv, men vi har også god erfaring med et fragtfirma. Ring gerne herind og hør prisen for levering til Deres adresse.

Hvad er La Glace kendt for?

La Glace, Conditorie La Glace, konditori i Skoubogade i København. Konditoriet blev grundlagt i 1870 og er det ældste i København. La Glace fastholder traditionerne for et konditori i såvel indretning som udbud. Dele af møblementet går tilbage til 1890'erne med interiør fra 1924, og der anvendes fortsat kageopskrifter, der går tilbage til grundlæggelsen.

Blandt det rige udvalg af lagkager og konditorkager er La Glace især kendt for sin sportskage, der blev kreeret i 1891 i anledning af premieren på forestillingen Sportsmænd på Folketeatret. Sportskagen består af knust nougat og flødeskum på makronbund, pyntet med karameliseret vandbakkelse.

Hvad koster en bryllupskage fra La Glace?

1. Bankoverførsel til vores konto i Danske Bank reg. nr 4180 kontonummer 001025 5503

La Glace leverer gerne Deres varer i hele Storkøbenhavn – og stort set altid i kølevogn. Når det er La Glace der leverer, er det vort ansvar, at kagerne kommer frem til tiden i god stand. Et ansvar vi lever op til. Ønsker De kager, i vort normale sortiment, leveret samme dag skal vi altid bruge et to-timers interval, der skal ligge i Conditoriets åbningstid. Vi leverer på hverdage, – lørdage og søndage dog til forhøjet takst.

Næsten alle bryllupskager leverer vi selv, men vi har også god erfaring med et fragtfirma. Ring gerne herind og hør prisen for levering til Deres adresse.

Hvad koster en bryllupskage til 50 personer?

Bryllupskage for Dummies.

Foranlediget af en bekendt hvis arbejdskollega skulle holde bryllup på at absolut minimumsbudget og som var meget ked af at måtte undvære bryllupskage pga. det stramme budget, tog jeg imod udfordringen til opfinde et par opskrifter på bryllupskage til 50 personer med et maksimum budget på 350 kr.

Hvad koster en kage til 50 personer?

                                Priser    Bryllupskager Fra 45,- kr. pr. person Fest– og fødselsdagskager Fra 25,- kr. pr. person Chokolade-kager 12 pers. 180,- kr. Overflødighedshorn pr. pers. 30,- kr. Kransekagekonfekt pr. 100g. 25,- kr. Kransekagetoppe pr. pers. 20,- kr. Logokager pr. pers. fra 30,- kr. Kager med fotoprint evt. logo pr. pers. fra 25,- kr. Hjemmelavet parfait-is pr. l. 45,- kr. Rørt is pr. l. 45,- kr. Cookies pr. stk. 6,- kr. Frugttærter f.eks. Pære-, rabarber- og æbletærter 12 pers. 180,- kr. Jordbærtærter m/hjemmelavet flødecreme 12 pers. 200,- kr. Brownies m/u valnødder pr. stk. 7,- kr. Nøddekarameltærter 12 pers. 180,- kr. Lagkager m/hjemmelavet flødecreme pr. pers. 16,- kr. Nøddekurve pr. stk. 8,- kr. Muffins pr. stk. 8,- kr. Biscotti pr 100g. 12,- kr. Petit four pr. stk. 6,- kr. SmÃ¥ sko til dÃ¥bs kage pr. par 120,00 kr. Kagemand m/glasur +slik pr. pers. 15,00 kr. Fredags kage nok til mindst 50 personer 350,00 kr. Fotoprint alene 125,00 kr.

Ting der ikke er nævnt her, spørg endelig.  Alle priser er inkl. moms

Hvor mange ansatte er der på La Glace?

Head Baker/Confectioner Lars Juul leads production at La Glace. A staff of seven qualified confectioners and seven apprentices support him. At La Glace we make everything ourselves, from scratch.

The large production department stands at the rear of the building and is accessible from Skindergade 43 but is built together with the rest of the business at Skoubogade 3-5. The building was designed to accommodate the production area of La Glace, which is now divided over four floors, however electricity wasn’t installed until 1923.

Hvor gammel er Marianne fra La Glace?

Gennem samfulde 150 år har Conditori La Glace haft beliggenhed på den samme matrikel i Skoubogade, hvor gæsterne kan sætte tænderne i et stykke Sportskage og nyde en kop chokolade i de historiske lokaler, der emmer af tradition.

La Glace værner om traditionerne, men er samtidig hele tiden opmærksom på at forny sig. Senest da den runde fødselsdag blev fejret med vegansk lagkage og livestreaming.

- Det er sjette generation, der driver virksomheden, og måske den mest driftige. Dit engagement og din ildhu skal man lede længe efter, sagde John Hansen til Marianne Stagetorn Kolos, der ved siden af sit konditorvirke også har taget en stor tørn som bestyrelsesmedlem i KCC.

Hvad koster en kop kaffe på La Glace?

Made with our own blend from Karat. Freshly brewed and hot. Served with cream, whole milk or oat milk. If you can drink more coffee, you are welcome to have your pot refilled once.

Hvor meget kage til 100 personer?

Rispapir er billigere end sukkerpapir, men til gengæld fremstår farver ikke så klart. Rispapir er til gengæld betydeligt tyndere, hvilket gør det velegnet til at lave f. eks. sommerfuglevinger.

En kvardratisk kage, skal bruge ca. 35% mere fondant. Så en kage på 30 cm. skal bruge 1000 gram når den er rund, og 1350 gram når den er kvadratisk.

Lagkagehusethvad koster sådan en kagemand? Tak for din besked. En kagemand som på billedet koster 295,- på Sjælland og mellem 225 – 250,- på Fyn og i Jylland. Det er også muligt at få tekst på kagemanden.

Dit sukkerprint kan holde sig flot i 3 mdr. – hvis det opbevares som nævnt ovenfor. Hvis du har kage tilovers, som du gerne vil gemme, kan du godt anvende køleskab eller fryser. Sukkerprintet vil dog komme til at se lidt glinsende ud, men kan sagtens spises.

Rispapir er billigere end sukkerpapir, men til gengæld fremstår farver ikke så klart. Rispapir er til gengæld betydeligt tyndere, hvilket gør det velegnet til at lave f. eks. sommerfuglevinger.

Hvorfor fryser man bryllupskage?

Når du fryser noget ned, så må det gerne gøres hurtigt. Så sikrer du, at der dannes færre iskrystaller i maden. Jo flere iskrystaller der er, des mere bliver maden forringet. Frys ned ved -25 grader, og skru op på -18, når maden er frossen.

Hvad er den mest solgte kage i Danmark?

Dette indlæg er sponsoreret.

En bager er en håndværker, der fremstiller brød og kager, der enten skal sælges i bageriets butik eller videre til industri.

Hvad koster verdens dyreste kage?

Verdens dyreste mad og fødevarer er så eksklusive, at du ikke kan købe dem alle i Danmark.

Der er for eksempel japanske meloner, som er så sjældne og kostbare, at jeg har valgt at undlade dem på listen.

De dyrkes i så lille et omfang, at de færreste mennesker i verden nogensinde kommer i kontakt med sådan en melon.

Ægte caviar fra fiskearten stør er voldsomme dyre, men kommer de fra den sjældne Huso Huso albinostør, stiger prisen yderligere.

Æggene er lyse og gyldne, og navnet Almas betyder diamant på persisk. Meget passende, da Almas Beluga caviars kilopris koster op til flere diamantringe.

Ifølge Guinness World Records kan kiloprisen på iranske Almas løbe op i 180.000 kroner.

Hvor gammel er ejeren af La Glace?

Forsvarsadvokaten Merethe Stagetorn, 66, har en for mange ukendt fortid som ejer af det danmarksberømte konditori La Glace i København. Det drives nu af datteren Marianne. I går optrådte to for første gang sammen for at give opskriften på, hvordan et generationsskifte bliver en succes.

La Glace blev styret af Merethe Stagetorn fra 1978-1989, hvor hun solgte konditoriet til datteren Marianne, der har været direktør lige siden. Men hvordan bærer man sig ad med at overlade en succesrig virksomhed til sit barn uden at blande sig for meget i driften?

Hvilken kage er den mest berømte fra La Glace?

Dermed har den berømte og berygtede Kajkage nu fået sit kvindelige modstykke. Og hvilket modstykke! Den lækre Andreakage består af en skøn limemousse med hvid chokolade og en kerne af brombærgele i midten. Andreas fødder er lavet af knasende karamelliserede mandler og – selvfølgelig! – solsikkekerner.

Den lækre Andreakage fås kun i maj måned, og når du køber den, støtter du samtidig et godt formål. For hver solgt kage donerer La Glace nemlig 25 kroner til PlanBørnefonden.