:

Hvad koster en togbillet fra København til Nyborg?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad koster en togbillet fra København til Nyborg?
 2. Kan man købe billet på Nyborg Station?
 3. Hvornår er togbilletter billigst?
 4. Hvor holder Flixbus i Nyborg?
 5. Hvad er billigst Rejsekort eller billet?
 6. Er rejsekort billigere for pensionister?
 7. Kan man købe togbillet med kontant?
 8. Er det gratis at parkere ved Nyborg Station?
 9. Er det billigere at bruge rejsekort end at købe billet?
 10. Er togbilletter billigere med rejsekort?
 11. Kan man sove i FlixBus?
 12. Kan man købe billet i bussen FlixBus?
 13. Er der spærretid på pensionist rejsekort?
 14. Hvor mange penge må man rejse med som Pensionist?
 15. Hvornår må man rejse på pensionistkort?
 16. How to get from Copenhagen to Nyborg?
 17. Why should you visit Nyborg?
 18. What to see in Nyborg faestning?

Hvad koster en togbillet fra København til Nyborg?

Med en profil får du adgang til rabat på blandt andet kaffe til turen, restaurantbesøg og oplevelser, som du kan tage toget til.

Kan man købe billet på Nyborg Station?

Find en pris

Ved at lave et opslag på rejseplanen under "Netbutikken" har du mulighed for at få oplyst prisen for rejsen. Når du har indtastet en "fra-" og "til-"station, kommer der en rejseplan. For at se prisen, skal du trykke på "Pris"-knappen.

Hvornår er togbilletter billigst?

For mange rejsende vil ingen af de nævnte rabatter forneden være nyttige. Hvis man skal rejse inden for et lokale takstområde, som er de gamle amter, kan man ikke bruge Wildcard-, Sviptur- eller 65-rabbatter. Her råder DSB til at købe et klippekort. Men skal man kun en gang frem og tilbage eller går man under kategorien til et Wildcard- eller en 65-billet er den billigste løsning oftest at købe en billet til en destination længere væk end den planlagte.

Hvis du for eksempel skal en tur fra København til Helsingør, så kan det bedre betale sig at købe en billet til Helsingborg i Sverige. Billetten til Helsingør koster 108 kroner for en voksen, men til Helsingborg i Sverige skal du kan af med 81 kroner for en voksenbillet. Den eneste forskel på turen, udover prisen, er en lille tur med en færge, der åbenbart gør billetten billigere.

Se her eksempler på, hvilke strækninger i landet, der kan spares penge på, både med eller uden rabatordninger.

Hvis du lang tid i forvejen ved, hvornår du skal rejse, og du er villig til at gøre det på akavede tidspunkter på døgnet, er DSB's Orangebilletter en god løsning. Her kan man gøre et billigt kup, som for eksempel at komme fra København til Jylland for 99 kroner.

Hvis man ikke er tidligt nok ude, er det dog kun de meget sene og de meget tidlige afgange, der er mulige at bestille billetter til.

Hvor holder Flixbus i Nyborg?

Ærø/Danmark: Det er blevet nemmere at komme med Flixbus, når man kommer med færgen fra Marstal til Rudkøbing. Flixbus har nemlig etableret et busstoppested i Rudkøbing Færgehavn.

Det er Ærøxpressen, der har sørget for, at Flixbus nu kører helt ned til færgen.

Hvad er billigst Rejsekort eller billet?

Børn og pensionister får rabat ved at rejse med rejsekort. Børn i alderen 0-15 år får en besparelse på 50 pct., mens pensionister får en besparelse på 25 pct. Læs mere om de forskellige typer rejsekort her

Børn og pensionister får rabat ved køb af enkeltbilletter.

Børn i alderen 0-15 år får en besparelse på 50 pct, mens pensionister får en besparelse på 25 pct. For pensionister gælder dog, at billetten skal have en rejselængde på mindst 4 zoner. Læs mere om, hvor du som pensionist kan købe en enkeltbillet til reduceret pris her

Er rejsekort billigere for pensionister?

Du skal benytte MitID for at købe eller forny pensionistkort.

Opretter du et nyt kort, skal du uploade et billede til dit stamkort. Billedet skal være i formatet JPG eller PNG og må max fylde 5 MB.

OBS: På DOTs hjemmeside kan du kun forny pensionistkort, som har stamkortnumre på 8 cifre. Se her hvor du finder stamkortnummeretHvis dit stamkort har 7 cifre, er det købt hos DSB og kan kun fornyes ved et DSB salgssted.

Når du køber eller fornyer dit pensionistkort fra DOTs hjemmeside, kan du tilvælge abonnement. Så får du automatisk tilsendt et nyt værdiindlæg, inden det gamle udløber.

Abonnementet skal bestilles senest 10 dage før dit nye pensionistkort skal være gyldigt. Læs mere om vilkår for abonnement her

Du kan opsige dit abonnement ved at skrive til [email protected] eller du kan ringe til DOTs Webshop på tlf. 3613 1910 (telefontid hverdage mellem 9:00 - 11:30). Hvis du har valgt betaling med betalingskort, skal vi modtage din opsigelse senest 15 dage før udløb af dit nuværende kort. Hvis du har valgt betalingsservice (PBS), skal vi modtage opsigelses senest 30 dage før udløb af dit nuværende kort.

Kan man købe togbillet med kontant?

Her kan du finde information om de togstationer, hvor Arrivas tog stopper, fx deres adresser, hvilke faciliteter der er pÃ¥ de enkelte stationer, samt togbussens holdeplads. 

Klik pÃ¥ den enkelte station i listen nedenfor for at læse mere.

Er det gratis at parkere ved Nyborg Station?

Med mange rejsende dagligt fra Nyborg Station er det vigtigt, at rammerne på stationen altid er helt i orden. På Nyborg Station finder du blandt andet en velindrettet forhal, hvor du kan bruge tiden, imens du venter på dit tog. Her er flere toiletter, en snackautomat og en velassorteret 7-Eleven, der kan byde på masser af velsmagende mad og drikke til din togrejse. Uanset om du har brug for et større måltid eller blot lidt snacks til turen, kan du finde det helt rigtige måltid her, og butikken byder blandt andet på sandwiches, diverse bake off, salater, chips, nødder og slik. Her er således noget at finde for både den søde og den salte tand, og du kan let få stillet sulten, uanset om maven knurrer, eller du blot er lidt sulten for sjov.Du kan tage både bil og cykel til Nyborg Station, hvor du finder gode parkeringsmuligheder til begge dele. Det gør det fleksibelt for dig at rejse, og du kommer lettere fra stationen og hjem til dig selv, når du igen rammer Nyborg Station efter en forhåbentlig rigtig god tur rundt i Danmark. Hvor går turen hen for dig næste gang? Se vores mange forskellige afgange fra Nyborg Station online på DSB.dk i dag, og køb billet til den rejse, du går og drømmer om!

Er det billigere at bruge rejsekort end at købe billet?

Rejsekort kan betale sig Det er billigere at rejse med Rejsekort end med enkeltbilletter

Uanset, hvem du er, og hvornår du rejser, er Rejsekort billigere end enkeltbilletter med meget få undtagelser.

Du kan altid tjekke prisen med forskellige typer af kort og billetter på Rejseplanen.

Er togbilletter billigere med rejsekort?

Rejsekortet blev lavet for at samle mange forskellige billettyper i en fælles løsning på tværs af landsdele og selskaber. 

Passagerne skulle nemt kunne finde den billigste og bedste billet til deres rejse med bus, tog og metro.

Men kan du være sikker på, at du får den billigste billet, hvis du rejser med rejsekort? 

Kan man sove i FlixBus?

To busser støder sammen på Køge Bugt Motorvejen i juni. En bus kører galt i Tyskland for to uger siden. Hvad har de to ulykker med hinanden at gøre?

Udover at der var danskere blandt de involverede, så stod der Flixbus på siden af busserne. Det får nu den tidligere chauffør hos Flixbus Ove Pedersen til at tage bladet for munden.

Kan man købe billet i bussen FlixBus?

Vi arbejder løbende på at udvide vores omfattende busnetværk – som allerede tæller 400.000 forbindelser. På den måde bringer din bus dig sikkert og komfortabelt frem til din destination. Vores rutenet omfatter Tyskland, Østrig, Schweiz og Frankrig, men også Nederlandene, Italien, Tjekkiet, Ungarn, Kroatien og Slovenien m.fl. – vores mål er, at du skal kunne rejse med fjernbus overalt.

"Min FlixBus sikrer løbende information under rejsen – fra første til sidste skridt": De omfattende oplysninger på vores webside og sikrer dig, at du er fuldt forberedt til din rejse. Du skal blot læne dig tilbage. "Den nemme måde at køre bus på" er netop FlixBus' motto! Hvis der alligevel skulle dukke spørgsmål op under planlægningen af din rejse, kan du klikke ind på vores FAQ eller ringe til os. Vores kundeservice hjælper dig gerne videre, hvis du oplever problemer eller er usikker. Du finder alle relevante oplysninger, herunder telefonnumre og åbningstider, under Kontakt.

Er der spærretid på pensionist rejsekort?

Aldersgrænsen for pensionist hæves, så den følger alderen for folkepensionsalderen, der pr. 1. juli 2022 vil være 67 år. Folkepensionsalderen reguleres og vedtages af Folketinget.

Efter 1. juli 2022 skal du være fyldt 67 år eller være modtager af social pension for at kunne købe et Rejsekort Personligt eller Pendlerkort med kundetype ’Pensionist’.

Hvor mange penge må man rejse med som Pensionist?

Hvor mange penge må man rejse med? Hvornår skal man deklarere kontantbeløb?

Helt generelt må man som den klare hovedregel selvfølgelig gerne medbringe kontantbeløb, når man rejser. Der er stadig mange destinationer i verden, hvor kreditkort ikke gør megen nytte. Og en del mennesker har heller ikke kreditkort. Men der er dog begrænsninger til dette.

Hvornår må man rejse på pensionistkort?

Hvis du er fyldt 67 år eller er berettiget til førtidspension, herunder også tidlig pension, seniorpension og brøkpension, kan du rejse ubegrænset med bus, tog og metro med et pensionistkort – gyldighed i Metroen kræver dog, at pensionistkortet er udstedt med gyldighed til Metroen.

Pensionistkort kan købes til tre sammenhængende zoner eller til Hovedstadsområdet (DOT Øst), til Vestsjælland (DOT Vest), til Sydsjælland (DOT Syd) eller til Midtsjælland (DOT Midt). Der kan også købes til kombination af to af de nævnte storzoner fx DOT Øst + DOT Vest og det kan købes som et samlet kort til hele DOT.

How to get from Copenhagen to Nyborg?

Alternatively, FlixBus operates a bus from Copenhagen central train station to Nyborg FlixBus stop 5 times a week. Tickets cost kr and the journey takes 1h 30m. Rome2Rio's Travel Guide series provide vital information for the global traveller.

Why should you visit Nyborg?

Nyborg is Denmark's historical meeting point, where generations meet in diverse communities and contexts. Nyborg is geographically well located in the country and contains all the optimal criteria for a perfect place to meet. Forgotten tales and untold stories are hidden in Nyborg – all invisible to the naked eye.

What to see in Nyborg faestning?

Nyborg Faestning Now it is open to the public and you can see the impressive main hall, bedrooms and water closets. The tower shows how... 5. Vor Frue Kirke There are several beautiful art pieces and historic monuments to learn about the origin from, Nyborg was the City of... 6. The Mayor's Yard 7. Langeskov Planteskole