:

Hvad er den mest besøgte attraktion i Danmark?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvad er den mest besøgte attraktion i Danmark?
  2. Hvad skal man se i Danmark som turist?
  3. Hvad er det mest populære sted i Danmark?
  4. Hvad er sjovt at lave i Danmark?
  5. Hvad er den bedste forlystelsespark?
  6. Hvad skal vi se i Jylland?
  7. Hvor er der smukkest i Danmark?
  8. Hvor længe må man være i Danmark som turist?
  9. Er Tivoli eller Bakken størst?
  10. Hvad kan man lave med sin kæreste i ferien?
  11. Hvad kan man lave når man keder sig med sine venner?
  12. Hvilken forlystelsespark er bedst i Danmark?
  13. Hvorfor lukkede Fyns Sommerland?
  14. Hvad hedder Jyllands største turistattraktion?
  15. Hvad kan man opleve gratis i Jylland?

Hvad er den mest besøgte attraktion i Danmark?

Bemærk at opgørelsen er fra 2020, der var et turbulent år for turismen i Danmark, da der var diverse coronarestriktioner. Det betyder, at de fleste attraktioner havde markante nedadgående besøgstal. Eksempelvis faldt besøgstallene for Tivoli i København med hele 64,5 %. Læs flere detaljer om Attraktionslisten her →

Det er ingen hemmelighed, at den danske turisme havde et hårdt år i 2020, da man havde lukkede grænseovergange og periodevis nedlukning af hele samfundet. Det betød, at der kom færre udenlandske turister til Danmark, og de fleste attraktioner var nødsaget til at holde lukket i flere måneder.

Desuden var der krav om mundbind, afstandskrav, forsamlingsloft og andre restriktioner, der gjorde, at attraktionerne ikke kunne byde lige så mange gæster inden for som vanligt, da samfundet åbnede op igen.

På denne baggrund oplevede de fleste danske turistattraktioner derfor store fald i besøgstallet.

Hvad skal man se i Danmark som turist?

Hvilke attraktioner i Danmark er egentlig de største og mest populære? Se de 50 mest besøgte steder i 2022 her.

Hvad er det mest populære sted i Danmark?

Tivoli er et overflødighedshorn af oplevelser, fra vilde forlystelser til gode middage og store koncerter, og et must for alle, der besøger København.

Velkommen til Bakken – en helt unik forlystelsespark med en helt særlig historie.

I ZOO kan du møde mere end 4000 fascinerende dyr og krydse kontinenter i en trækvogn.

Kom helt tæt på de ikoniske pandaer og spis synkront med de bambusspisende bjørne i det storslåede Pandaanlæg. K...

I Botanisk Have i København findes blandt andet et arboret med over 100 år gamle træer, stenhøje, gamle rosensorter, stauder og danske planter. Haven udgør 5.000 m2 under glas, heraf er omkring 2.000 ...

Hvad er sjovt at lave i Danmark?

Leder du efter sjove ting at lave i Danmark? Glem ikke at tjekke denne liste over de bedste seværdigheder og oplevelser i Danmark.

Det kan godt være at Danmark er et lille land, men der findes faktisk et stort antal spændende oplevelser i Danmark.

Hvad er den bedste forlystelsespark?

Leder du efter de bedste forlystelsesparker i Danmark? Glem ikke at tjekke denne liste med mere end 10 gode forlystelsesparker i Danmark.

Danmark er et lille land, men alligevel er der fyldt med gode forlystelsesparker og attraktioner, som ligger spredt udover hele landet.

Hvad skal vi se i Jylland?

Jylland. Sikke en størrelse!

Måske har I hørt om betegnelsen Det Mørke Jylland. Den betegnelse vil vi gerne afvise prompte.

Hvor er der smukkest i Danmark?

Grenen er et unikt naturfænomen, hvor de to have Skagerak og Kattegat mødes og bølgerne kulminerer med hinanden.

Møns Klint er et unikt stykke Danmarkshistorie og en fænomenal naturoplevelse, du ikke skal snyde dig selv for. 

Råbjerg Mile er Danmarks største vandreklit. Du undgår ikke sand i skoene efter en tur i milen, men til gengæld vil du blive mødt af et syn, du ikke finder andre steder i naturskønne Danmark.

Nyd den fantastiske udsigt fra Bulbjerg og oplev her Danmarks eneste fuglefjeld. Hvis du vil have det hele med, kan du stå på toppen af Svinklovene og nyde udsigten over hele Jammerbugten med Bulbjerg i vest og Rubjerg Knude i nord.

Hvor længe må man være i Danmark som turist?

“Hvordan kan jeg blive i Europa i mere end 90 dage?

Det er et godt spørgsmÃ¥l med et meget kompliceret svar. Jeg vidste altid, at det var svært, men indtil jeg begyndte at undersøge, hvordan jeg kunne blive der længere, vidste jeg aldrig bare hvordan svært. Men i løbet af denne forskning lærte jeg, at der er et par mÃ¥der at blive pÃ¥ Europa længere end 90 dage de er bare ikke kendt.

Er Tivoli eller Bakken størst?

  • Bakken – världens äldsta nöjespark – Skånskan.se Arkiveret 12. august 2014 hos Wayback Machine
  • Rutschebanen på Bakken – Alt om København
  • Rutschebanen Bakken Denmark – Facebook
  • Bakken.dk: 25. marts 2010 – Nye vogne i rutschebanen
  • BOSCH IXO skruer Bakkens Rutschebane færdig Arkiveret 12. august 2014 hos Wayback Machine
  • Dyrehavsbakken världens äldsta nöjespark Arkiveret 12. august 2014 hos Wayback Machine
  • Lokalavisen.dk: Web-tv – Politikens Lokalaviser: Dramatisk jomfrutur: Bakkens rutschebane afsporet Arkiveret 23. august 2012 hos Wayback Machine

Hvad kan man lave med sin kæreste i ferien?

Kender I det når man en weekend, sidst på måneden, sidder og kigger på hinanden og AL kreativitet bare er forsvundet? Hvad pokker skal vi finde på at lave i dag?

I har ingen penge, men der skal bare ske et eller andet! Måske er vejret super godt eller mega dårligt – lige meget hvad, så kan I simpelthen bare ikke finde på noget som helst at lave..

Hvad kan man lave når man keder sig med sine venner?

Invitér din veninde i biografen!

Det er jo seriøst hyggeligt at gå i biografen, og din veninde vil helt sikkert gerne med dig ind og se en god film!

Hvilken forlystelsespark er bedst i Danmark?

Lad eventyret begynde når du træder ind i Legoland. Her er mulighed for at få stimuleret sanserne med fart, gys, kampgejst, eller nyde parkens smukke omgivelser. Morskabenct har ingen aldersbegrænsning, så medbring hele familien og nyd hinanden når der er sat action, fart og sjov på programmet i Legoland.

Bevæg dig gennem 3D universet, og kæmp med Lego Ninjago. Ærkefjenden skal besejres og dette kan kun gøres hvis du lærer at mestre ild, jord, lyn og is inden kampen begynder.

Få den magiske stemning når Tivoli viser sig fra sin fortryllende side, hvor haven har tryllebundet publikum siden 1843, og selveste H.C. Andersen fandt inspiration til sit eventyr Nattergalen. Parken rummer mange spændende historier, men rummer også et hav af forlystelser som kan give dig sus under vingerne, udsigt over København, morskab og hygge.

Hvorfor lukkede Fyns Sommerland?

Fun park Fyn, der havde eksisteret siden 1978, gik konkurs i 2006. I 2008 blev parken købt af ægteparret Lars og Mette Skifter, der ville omdanne sommerlandet til en forlystelsespark inspireret af H.C. Andersen og hans eventyr. Men så kom finanskrisen, og det lykkedes ikke.

I denne omgang står tre investorer bag projektet om at skabe aktivitetsparken. Projektet er tildelt 950.000 kroner, som skal gå til at etablere et svævebaneanlæg omkring et højt aktivitetstårn.

Der bliver ikke tale om en park med forlystelser som karusseller og rutsjebaner. I stedet satses der på aktiviteter, der er målrettet børn og unge fra 12 års-alderen og op.

Hvad hedder Jyllands største turistattraktion?

Nordjylland byder på mange naturskønne oplevelser både til lands og til vands. I denne del af landet, kan du blandt andet opleve Nordens Paris (Aalborg) og dens unikke kultur.

Derudover kan du opleve den vilde vestkyst, hvor bølgerne er store eller østkysten som byder på de mere rolige strande. I den nordligste del kan du virkelig fornemme den hyggelige charme og betage de spændende bygninger.

Ja, Nordjylland har det hele, og du skal bestemt ikke være bange for at komme til at kede dig.

Hvad kan man opleve gratis i Jylland?

Står den på sommerferie i Danmark i år? Og er du i den forbindelse på jagt efter gratis oplevelser i Jylland? For mig at se er Danmark et helt fantastisk land at udforske. Vi har mange kilometer smuk kyst, bakkede landskaber, søer og meget andet, der kalder på at blive udforsket. Corona tvang mig til at genopdage Danmark – og det har bestemt ikke været skuffende.

Jeg er et menneske, der rejser rigtig meget. Jeg rejser helst ud og har derfor ikke udforsket meget af Danmark. Ikke før corona i hvert fald. Det har været en fejl, da Danmark og Jylland byder på et væld af gode og gratis oplevelser, som er mindst lige så smukke som dem, man kan finde ved at krydse grænsen.