:

Hvad koster det at leje en skøjtehal?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad koster det at leje en skøjtehal?
 2. Hvor meget koster det at komme i skøjtehallen?
 3. Hvor meget koster det at stå på skøjter?
 4. Hvor meget koster det at skøjte i friheden?
 5. Hvor meget koster IsDisco?
 6. Hvad koster det at leje skøjter på broens skøjtebane?
 7. Hvor koldt er det i en skøjtehal?
 8. Hvor kan man leje skøjter?
 9. Hvor kan man få slebet sine skøjter?
 10. Hvad skal man have på i en skøjtehal?
 11. Hvad koster det at komme ind i friheden?
 12. Hvor meget koster det at skøjte i Gigantium?
 13. Hvornår er der IsDisco Ørestad?
 14. Hvad er IsDisco?
 15. Hvor meget koster broens skøjtebane?

Hvad koster det at leje en skøjtehal?

Du kan leje skøjtehallen til et privat arrangement, til en firmaudflugt eller til din institution eller skole.

Sidst redigeret d. 13. marts 2020

Hvor meget koster det at komme i skøjtehallen?

Kommercielle priser gælder for alle forbund, private, firmaer og lign.

Alle hjemmehørende klubber på Gentofte Sportspark og kommunale skoler og institutioner i Gentofte Kommune, betaler ikke for leje af haller, baner, lys eller lokaler (kun skøjteleje med rabat). Kun Gentofte privatskoler og gymnasier betaler for leje af faciliteterne.

Hvor meget koster det at stå på skøjter?

Kommercielle priser gælder for alle forbund, private, firmaer og lign.

Alle hjemmehørende klubber på Gentofte Sportspark og kommunale skoler og institutioner i Gentofte Kommune, betaler ikke for leje af haller, baner, lys eller lokaler (kun skøjteleje med rabat). Kun Gentofte privatskoler og gymnasier betaler for leje af faciliteterne.

Hvor meget koster det at skøjte i friheden?

Du kan medbringe dine egne skøjter eller leje et par i skøjteudlejningen. Vi tilbyder ikke studierabat men har en ungebillet.

Vi tager imod kontantbetaling samt betaling med Dankort, Visa, MasterCard og Visa Elektron.

Hvor meget koster IsDisco?

Du kan normalt også stå på skøjter i skøjtehallen på Odense Isstadion fra 1. oktober til 31. marts. Klik her for at se skøjtehallens åbningstider.

 • Hvid pressenning. (Den hvide farve tiltrækker mindre varme end andre farver)
 • PVC rør. (Der bruges 10 tre-meters rør til en bane på 6×9 meter)
 • Børn under 4 år kommer gratis ind i skøjtehallen. Voksen 500 kr. Barn (4-14 år) / Pensionist 300 kr. Derudover er der en udgift på 20/50 kroner for chipkort/armbånd.

  Når det har frosset hårdt og længe, kan du stå på skøjter mange steder på søerne. Normalt må man færdes på isen, når den er mindst 13 cm tyk. Furesø Kommune kan dog ikke garantere, at isen er sikker. Færdsel på isen sker altid på eget ansvar.

  I Danmark er der knap 20 skøjteklubber, der alle tilbyder skøjteundervisning på flere niveauer. Både børn og voksne kan lære at skøjte. I princippet kan børn begynde til skøjteløb, når de kan gå, men det er bedre at vente, til de kan løbe.

  Hvad koster det at leje skøjter på broens skøjtebane?

  Spænd skøjterne og slip din klasse løs på Københavns nye skøjtebane

  Giv din klasse en unik mulighed for at være aktive sammen på en anderledes og sjov måde med masser af frisk luft under skøjterne en hverdag i hjertet af København.

  Hvor koldt er det i en skøjtehal?

  Aarhus Skøjtehal blev overbygget i 1972 af Aarhus Kommune. Før skøjtehallen blev bygget foregik skøjteløb og ishockeykampe under åben himmel på en isbane (fra 1964) beliggende på de samme arealer som Aarhus Skøjtehal er i dag.

  Hvor kan man leje skøjter?

  Leje af skøjter

  Hvis du ikke har dine egne skøjter, kan du leje skøjter af klubben. Det koster kr. 110 pr. måned.

  Hvor kan man få slebet sine skøjter?

  De fleste moderne ishockeyskøjter er slebet med radie-slibning, sådan at kontaktfladen med isen er konstant ved flere forskellige vinkler på den miderste halvdel af klingen. Dvs. der er altid 3-4 cm som har kontakt med isen. Det anbefales ikke at ændre på den profil din klinge er slebet med fra fabrikkens side.

  Jo skarpere du får slebet din skøjter jo bedre står du fast, hvilket gør dig i stand til at lave hårdere opbremsninger og tage skarpere sving. Så jo skarpere slibningen er, des mere kræves der af din teknik når du bremser og tager skarpe sving. En middelskarp slibning tillader dig at slide (glide sidelæns) lidt når bremser, og gør opbremsningen mindre brat og dermed lettere for dig at holde balancen.

  Hvad skal man have på i en skøjtehal?

  Selvom det regner udenfor, kan du godt løbe på skøjter indenfor. Desuden har mange hallerne åbent det meste af året, så du er heller ikke afhængig af årstiden. Du kan skøjte stort set, når du vil. En skøjtehal kan bruges til mange ting.

  Besøg vores 400 m2 skøjtebane på Torvet Nu har du igen mulighed for at suse over isen og lave en masse vilde piruetter, på vores 400 m2 store Skøjtebane på Torvet. Har du en indre skøjteprinsesse gemt i dig, eller elsker du bare fart og is, så skal du selvfølgelig et smut forbi vores hyggelige skøjtebane på Torvet.

  Hvad koster det at komme ind i friheden?

  Tag i Tivoli Friheden og få 25% Ældre Sagen rabat på billetterne, rabatten gælder på entrebilletten i Tivoli Friheden. Billetterne skal købes online og der gives ikke rabat på Fed Fredag.

  Hvor meget koster det at skøjte i Gigantium?

  Kom på glatis på Fyn. Sne eller ej – du kan sagtens få stillet dit skøjtebehov på Fyn i Odense Skøjtehal og på skøjtebanen i Middelfart. Hvis vinteren viser sig fra sin bedste og mest hyggelige side, finder du også forslag til, hvor du kan skøjte og kælke i nærheden af Odense.

  Har du behov for at få slebet dine skøjter, så kontakt Oleg. Man kan købe et “sæsonkort” til slibning af skøjter for en hele sæsonen.

  De fleste moderne ishockeyskøjter er slebet med radie-slibning, sådan at kontaktfladen med isen er konstant ved flere forskellige vinkler på den miderste halvdel af klingen. Dvs. der er altid 3-4 cm som har kontakt med isen. Det anbefales ikke at ændre på den profil din klinge er slebet med fra fabrikkens side.

  Udviklingen af skøjteløb til skøjtesport skete i løbet af 1800-tallet og tog herhjemme fart efter amerikaneren Jackson Haines’ demonstration af kunstløbets og den nye skøjteklinges muligheder i vinteren 1865-66.

  Under hurtigløb på skøjter når hastigheden 49 km/t. Med kælk og bobslæde kan hastighederne nå 138 henholds- vis 140 km/t. Styrtløb foregår med en hastighed, der kan nærme sig 120 km/t.

  Hvornår er der IsDisco Ørestad?

  • perm_identity

   Personalised ads and content, ad and content measurement, audience insights and product development
  • devices

   Store and/or access information on a device

  Your personal data will be processed and information from your device (cookies, unique identifiers, and other device data) may be stored by, accessed by and shared with third party vendors, or used specifically by this site or app.

  Hvad er IsDisco?

  Find de aktuelle åbningstider samt datoer for isdisco her på siden. Vær opmærksom på, at skøjtehallen har ændrede åbningstider på helligdage og i skolernes ferieperioder.

  Skøjtehallen er lukket for denne sæson - vi ses d. 1. oktober.

  Hvor meget koster broens skøjtebane?

  Broens Skøjtebane byder i vintermånederne på masser af vinterhygge, skøjtedans og varme drinks. I sommermånederne kan du i stedet besøge Broens Gadekøkken, som er en smeltedigel af street food-køkkener og barer, der serverer velsmagende mad og drikke fra hele verden.