:

Hvad kan man lave med børn Jylland?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvad kan man lave med børn Jylland?
  2. Hvad kan man lave idag med børn?
  3. Hvad kan man lave med børn i Esbjerg?
  4. Hvad kan man lave med børn på Sjælland?
  5. Hvor skal vi tage hen med børn?
  6. Hvad kan man lave i Midtjylland med børn?
  7. Hvad kan man lave med børn der ikke koster penge?
  8. Hvor skal man tage hen med børn?
  9. Hvad kan man lave med børn gratis?
  10. Hvad kan man lave med børn i Ebeltoft?
  11. Hvad kan man lave af sjove ting på Sjælland?
  12. Hvad skal man se i Danmark med børn?
  13. Hvad kan man lave med hele familien?
  14. Hvad kan man lave når man ingen penge har?
  15. Hvor kan man tage hen med børn?

Hvad kan man lave med børn Jylland?

Uanset om I er mest til trækture eller deciderede rideture, kan I trygt sætte jer til rette i sadlen og opleve naturen fra hesteryg. Få f.eks. en fantastisk oplevelse på en af Fuglsang Rideturs rolige islandske heste, og lån dem med på træktur rundt i den nærliggende skov. I kan også blive ryttere for en dag i Nationalparken Mols Bjerge, hvor erfarne guider fra Turridning Mols Bjerge står klar til at assistere både store og små med både træk- og rideture i den fri natur. 

Er I mere til jernheste, kan I med fordel overveje at sætte kursen mod sporet i Marselisborg skoven. Sporet her er ca. 25 km. langt og sværhedsgraden veksler mellem flade grusstier og stejle nedkørsler med masser af rødder og sten. Også Fussingø Skoven tæt på Randers byder på et godt og varieret MTB-spor med garanti for vind i håret, grin og masser af naturoplevelser.

Hvad kan man lave idag med børn?

Vi har allieret os med Balder Brøndsted, som er ekspert i leg og pædagogik og ejer af Legefabrikken. Han er den person, som daginstitutioner og skoler hyrer, når de skal have inspiration til nye lege-aktiviteter og tænke bevægelse, kreativitet og læreprocesser ind på nye måder.

Herunder finder du de bedste tips til sjove, anderledes lege, som børn og forældre kan hygge sig med i efterårsferien.

Find din gamle ketcher frem, pust en ballon op og spænd en snor ud mellem to møbler i stuen. Du er nu i besiddelse af ingredienserne til et højdramatisk spil ballontennis. Alt efter alder kan reglerne være mere eller mindre rigide. For de mindste er det sjovt bare at få ballonen over snoren. For de største kan du lave en miniturnering. Hvis du ikke har ketchere, kan du bruge fluesmækkere eller simpelthen bare hånden.

Den ene er pizza-kok, og den anden den friske dej, der skal æltes, rulles og have fyld efter eget valg. Pizza-massage er ikke bare sjovt og dejligt. Det får også børnene helt ned i gear og gør dem bløde som smør.

Hvad kan man lave med børn i Esbjerg?

Stedet er et kombineret legeland og aktivitetscenter.

Masser af aktiviteter til både børn, voksne og barnlige sjæle.Vi kan bl.a. tilbyde aktivitesstativ med rutsjebaner, trampoliner, forhindringsbaner samt en skydeborg med softgunkanoner.

Hvad kan man lave med børn på Sjælland?

Oplevelser og aktiviteter for børn i Nordsjælland - vi tager i mod jer med åbne arme. Det skal nemlig være sjovt, skægt, underholdende og udfordrende at være på ferie her, og måske lærer du noget nyt?

Kombinationen af leg og læring er vi rigtig gode til. Slip fantasien løs og vær ridder eller prinsesse for en dag på Frederiksborg Slot eller opdag en verden under havet på oplevelsesplatformen på havnen i Hundested.

Børn bliver taget alvorligt i Louisianas Børnehus, hvor aktiviteter i børnehøjde tager udgangspunkt i aktuelle udstillinger. Og kreativiteten får fuld skrue på Hundested Sandskulptur Festival, hvor de kan prøve kræfter med egne kunstværker.

Hvor skal vi tage hen med børn?

Har du større børn, skal du lægge vejen forbi Paintball Arena på Amager. Her er mange fede aktiviteter og mange forskellige spil – også meget andet end paintball.

I kan f.eks. også dyste i klatrestafet, sumobrydning, høvdingebold eller sumostafet. Saml gerne hele familien eller dyst mod naboerne eller jeres gode venner.

Hvad kan man lave i Midtjylland med børn?

Gå en tur i naturskønne omgivelser eller lad børnene slå sig løs på en af de sjove naturlegepladser. Besøg f.eks.:

En kanotur er en sjov og hyggelig familieaktivitet, hvor du roligt kommer igennem smuk natur og oplever landskabet og dyrelivet helt tæt på. Tag på tur på:

Hvad kan man lave med børn der ikke koster penge?

Har du større børn, skal du lægge vejen forbi Paintball Arena på Amager. Her er mange fede aktiviteter og mange forskellige spil – også meget andet end paintball.

I kan f.eks. også dyste i klatrestafet, sumobrydning, høvdingebold eller sumostafet. Saml gerne hele familien eller dyst mod naboerne eller jeres gode venner.

Hvor skal man tage hen med børn?

Tag familien med til WOW PARK Skjern og oplev en dag fyldt med eventyr! Her kan både børn og voksne udforske trætoplegehuse, suse ned ad rutsjebaner og krydse hængebroer. Parken byder på sjove aktiviteter både oppe i træerne og på jorden, ideelt for alle aldre fra 2 til 102 år. Når sulten melder sig, kan I besøge den hyggelige skovcafé eller grille jeres egen mad.

Godt gemt væk i en vestjysk skov finder I denne perle, som består af et kunstmuseum uden vægge og under åben himmel. Musset fungere som en surrealistisk mellem træer og de over 80 forskellige kunstinstallationer, og kan betegnes som en hybrid mellem et kunstgalleri og en naturlegeplads.

Det populære udflugtsmål og kunstværk Den Uendelige Bro er beliggende ved Varna og Ballehage Strand syd for Aarhus. Der er masser af muligheder for aktiviteter ved kunstværket – I kan trække i badetøjet og hoppe i vandet, nyde udsigten til havet, skoven og stranden eller spadsere rundt og rundt i den evige cirkel. 

Hvad kan man lave med børn gratis?

8 broer, du kan gå på i Danmark

En bro kan have mange betydninger. En bro kan være noget, der skaber kontakt mellem parter. Noget, der lader dig passere forhindringer, som vandløb og fjorde. Hos Samvirke guider vi dig til 8 forskellige broer i Danmark. Både en rød genfunden bro ved Horsens og en blå bro i Randers. Broer, der fører dig tørskoet gennem rørskov og åløb. Og broer, der lader dig udforske middelalderlige borgruiner

Hvad kan man lave med børn i Ebeltoft?

Ree Park Safari i Ebeltoft gemmer på vilde oplevelser blandt dyr fra eksotiske verdensdele. 

Ree Park Safari i Ebeltoft gemmer på vilde oplevelser blandt dyr fra eksotiske verdensdele. 

Hvad kan man lave af sjove ting på Sjælland?

Trænger du til at komme ud i det fri? Naturen på Sjælland gemmer på et væld af oplevelser under åben himmel, hvad enten du er til vandreture, vandsjov på stranden eller afslappende skovture.

Tag på en tidsrejse på din næste udflugt på Sjælland. Vil du rejse helt tilbage til vikingernes tid, eller vil du dykke ned i koldkrigstiden og opleve en del af Danmarks forsvar?

Hvad skal man se i Danmark med børn?

I Kalvehave Labyrintpark er der udendørs og underholdende aktiviteter for hele familien. I kan prøve kræfter med én af parkens mange labyrinter, hvori forskellige opgaver skal løses. Det er også muligt at udfordre hinanden i mange forskellige spil med kæmpestore brikker. Spis jeres medbragte madkurv i den hyggelige have eller køb frokosten i parkens café.

I Kalvehave Labyrintpark er der udendørs og underholdende aktiviteter for hele familien. I kan prøve kræfter med én af parkens mange labyrinter, hvori forskellige opgaver skal løses. Det er også muligt at udfordre hinanden i mange forskellige spil med kæmpestore brikker. Spis jeres medbragte madkurv i den hyggelige have eller køb frokosten i parkens café.

Midt i den sjællandske natur har et 45 meter højt skovtårn rejst sig – og det har en helt særlig udsigt. Bestig den 650 meter høje spiralformede rampe, der snor sig igennem trækronerne og oplev naturen på en helt unik måde. I klart vejr kan du se Øresundsbroen, Turning Torso i Malmø og højhuset Bella Sky på Amager. Camp Adventures skovtårn er nemlig det højest tilgængelige punkt på Sjælland, så du kan se mere end 25 kilometer ud over den sjællandske natur.

Dybt under Søndermarkens grønne græs finder du Cisternerne. Det gamle vandreservoir, der fra 1859 til 1933 forsynede hovedstadens borgere med rent drikkevand, danner nu ramme om fantastiske kunstoplevelser og arrangementer. Væk alle sanserne og gå på opdagelse i det 4320 m2 store underjordiske univers med drypsten, granitvægge og labyrintiske søjlegange.

I Sagnlandet Lejre kan du på egen krop opleve, hvordan det var at leve i Danmark i gamle dage. Her finder du nemlig huse og miljøer fra både stenalder, jernalder, vinkingetid og 1800-tallet. Her kan I lære at bage brødkiks og kværne korn som jernalderbonden gjorde det eller udfordre vinkingerne i en sværduel. Det er også muligt at hilse på de små geder og lave snobrød på bål.

Møns Klint er fyldt med oplevelser, og du kan ikke undgå at blive fascineret af de 128 meter høje, hvide klipper, der rejser sig over det tyrkisgrønne hav. Hvis I tager forbi GeoCenter Møns Klint kan I rejse 70 millioner år tilbage i tiden og opleve Danmarks fortid på en sjov og interaktiv måde. Hop en tur i sciencecenterets 3D-biograf eller udforsk én af deres mange interaktive udstillinger.

Sejl ud i naturen og tag børnene med på kanotur på Mølleåen og søerne nord for København. Udforsk Furesøen, hvor du kan finde små sandstrande, skovklædte kyster og udnytte de gode fiskemuligheder. Eller tag en tur ned ad den hyggelige Mølleå - I bestemmer selv, hvor mange timer I vil leje kanoen. Pak madkurven og fiskenettet til en hyggelig dag på vandet.

Ordrupgaard Kunstmuseum udvidede i 2016 med en kunstlegeplads, hvor børn og barnlige sjæle kan boltre sig under åben himmel. Her inviteres til leg og sanseoplevelser - formålet med kunstlegepladsen er nemlig, at værkerne skal give både børn og voksne lyst til at bruge kunsten på en ny og friere måde end i det traditionelle museumsrum. Her kan man både klatre, hoppe og løbe igennem værkerne. OBS: Lukket i vinterhalvåret.

Hvad kan man lave med hele familien?

“Hvad skal vi lave i dag?” Det spørgsmål har nok alle spurgt om på et eller andet tidspunkt og forståeligt nok. Selvom der findes tusindvis af mystiske egenskaber at lære, eller sjove aktiviteter at bruge tiden på, virker det stadig fuldstændig uoverskueligt rent faktisk at sætte sig i gang med det. Hvis du er havnet på denne side, har du højst sandsynligt afklaret med dig selv, at “nu er det nu” – så her får du bare nogle få ideer til hvad eftermiddagen, dagen eller weekenden kan gå med.

Der banker et hjerte i København som alle, der besøger byen, kan mærke slå. Der er et liv og en energi i byen, som man ikke kan lade være med at blive smittet af, hvad enten man er barn eller voksen. Tag børnene med ud for at opleve de mange aktiviteter København byder på og få en hyggelig dag med oplevelser i børnehøjde.

Find et udvalg af aktiviteter for børn i København herunder.

Hvad kan man lave når man ingen penge har?

Vi ved alle, at det er nemt at bruge penge. Hvis du går en tur i byen, er det nemt at blive fristet til at købe et eller andet. Ofte bruger man penge helt uden at lægge mærke til det. Hvis du ligesom mig er på et stramt budget, så læs videre for mine 10 bedste tips til, hvordan man kan spare penge uden at kede sig.

Hvis du selv har en rigtig god idé til en gratis aktivitet, eller til hvordan man kan spare penge, så tilføj venligst en kommentar! Sammen kan vi forbedre min liste og hjælpe hinanden til at spare endnu flere penge.

Hvor kan man tage hen med børn?

Hvis du kommer forbi København i løbet af efteråret, så er vores efterårsguide fuld af familievenlige tips. Hvis du har større børn med til byen, kan de dykke ned i en række spændende fortællinger med disse podcasts om nogle af Københavns mest kendte steder.

Husk at der er mange penge at spare med Copenhagen Card, som giver fri adgang til 87 attraktioner og museer samt gratis offentlig transport.