:

Hvor ligger Jesper Buchs hus?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvor ligger Jesper Buchs hus?
 2. Hvor bor Jesper Buch henne?
 3. Hvor har Jesper Buch hus i Spanien?
 4. Hvor meget har Jesper Buch tjent på Just Eat?
 5. Hvor mange penge er Jesper Buch god for?
 6. Hvilken bil kører Jesper Buch i?
 7. Er det en god investering at købe hus i Spanien?
 8. Hvem er den rigeste af løverne?
 9. Hvem har flest penge i Løvens Hule?
 10. Hvor rig er Jesper Buch?
 11. Hvem kører mest bil?
 12. Hvor meget skal man tjene for at købe hus til 2 millioner?
 13. Hvad koster det at have et hus i Spanien?
 14. Hvem er de 5 rigeste i Danmark?
 15. Hvem er den rigeste dansker nogensinde?

Hvor ligger Jesper Buchs hus?

Rettelse:I en tidligere version af denne artikel fremgik det, at Jesper Buch ejer det største hus på Frederiksberg. Vi er blevet kontaktet af en skarp læser, der påpeger, at to andre boliger på Frederiksberg, på henholdsvis Amalievej 2 og 12, er større målt i BBR end Buchs hus. Også hvis man inkluderer kælderens størrelse. Derfor er oplysningen i artiklen nu korrigeret.

Fra 2008 og 10 år frem residerede Jesper Buch i sit store, skandinavisk indrettede hus på Costa del Sol, hvorfra han var business angel – en velhaver, der investerede sine penge i nye, lovende iværksættere.

Hvor bor Jesper Buch henne?

»Jeg tænkte 'Wauw!',« fortæller Jesper Buch.

Efter otte år med adresse i Spanien vendte Løvens hule-stjernen i 2017 hjem til Danmark, da han havde fundet sin drømmebolig på det grønne Frederiksberg. Pris: 18 millioner kroner.

Hvor har Jesper Buch hus i Spanien?

Vækst, latinas, internet og pizza Har du nogensinde siddet med avisens erhvervssider, og tænkt over, hvilke mennesker, der gemmer sig bag de unge IT-CEO’er, der skrives om? Hvad er det, de kan? De slynger om sig med ord som zero-fault, ROI og venturekapital – hvad er det lige, de taler om? Når man er fra den generation, hvor en business kaldtes en virksomhed, og enten var en fabrik eller en butik, der bestod af en bygning med nogle maskiner, varer og noget personale, ja så kan det være svært at følge med. Costa del Sol har fået en ny indbygger, og han er en af dem – manden bag fastfood på Nettet.

Jesper Buch er 33 år, og har trukket sig tilbage – i traditionel forstand i hvert fald. For ni måneder siden forlod han London til fordel for Marbella, og er, som han siger, ikke længere hands on i sin virksomhed www.just-eat.com Han er et billede af den nye generation af forretningsfolk, der inden, de fylder 40, har nået mere, end de fleste kunne drømme om på et langt liv. De er globaliserede, har opbygget netværk, går casual klædt og har for længst skiftet hjørnekontoret ud med en bærbar computer.

Hvor meget har Jesper Buch tjent på Just Eat?

Den danske takeaway-platform Hungry er blevet solgt til den tyske konkurrent Delivery Hero. Salget betyder også at Jesper Buch har realiseret sin næststørste exit fra en virksomhed nogensinde.

Danske Hungry er blevet solgt til den tyske konkurrent Delivery Hero i en handel, der har en anslået værdi på en kvart milliard kroner.

Hvor mange penge er Jesper Buch god for?

Med fare for at få hele den etablererede videnskab på nakken – og uden at kunne dokumentere det mere præcist – er Jesper Buch fascineret af en tanke, som har bundfældet sig dybt i hans sind. En tanke der kredser om en mulig sandhed, som strider imod alle de erfaringer, som børn af alkoholiserede forældre lever med. ”Jeg ved godt, at det ikke er sundt for børn at vokse op med en alkoholiseret mor eller far. At de skal gætte sig til, hvad et normalt liv eller normal opførelse egentlig er for en størrelse. At de skånselsløst dømmer sig selv for alle mulige fejl. Virkelige som uvirkelige. Men jeg mener at have læst et sted, at mange amerikanske CEO’s er børn af alkoholiserede forældre.”

Jesper Buch, 43, er virkelig i tvivl om sandhedsværdien. Men tanken er med til at sætte nogle ting på plads i hans liv. Og rigtigt mange af de udfordringer børn med stærke erindringer om alkoholmisbrug støder på senere i livet, kan han sagtens skrive under på. Også de strategier de tager i brug for at få smerten til at forsvinde, genkender han i sit eget liv.

En pizza-løs sen aftentime i Oslo var det tidspunkt, hvor Jesper Buch fødte ideen til Just Eat. 10 år senere i 2011 solgte han forretningen for et trecifret million beløb.

For barndommens smertefulde erindringer i alkoholismens skygge er forklaringen på, at han i dag lader stringens, målrettethed og konsekvens fylde så meget. Personlige egenskaber, som er definerende for såvel det helt private som det karrieremæssige. En af de historier, som han ofte har fortalt som en af forklaringerne på de uomtvistelige succeser, han har haft, handler om den første Time Manager, han fik som 16-årig. I den blev der sat ord på hans mål. Og især én målsætning bliver om noget styrende for hans liv. ”Jeg vil være millionær inden, jeg bliver 30!” skrev han i dén kalender, som i starten af 1990-erne var et must-have for enhver business-wannabe.

Time Manager’en gav ham stringens og kontrol over tiden. At finde struktur. At få hoved og hale på skolen og livet var alfa og omega. Måske var det også derfor, at værnepligten blev fortsat på sergentskolen i Sønderborg og sidenhen på officersskolen på Frederiksberg Slot. ”Det gav mig den ultimative kontrol. Og dét jeg lærte i hæren og arbejdet som premiereløjtnant, har fulgt mig lige siden.” Det gælder i såvel arbejds- som privatliv.

”Når jeg i dag har investeret i en virksomhed, kræver jeg fire ting opfyldt hver måned: De skal aflevere rapporter, hvor de beskriver det økonomiske resultat og Key Points Of Interests. Men de skal også fortælle om tre resultater og tre udfordringer. Det gør jeg selv hver måned. Er der ting, jeg ikke skulle have gjort, og som jeg vil ændre? Er der noget, jeg er stolt over? Og så laver jeg en plan for at gentage succeserne og rette op på fejlene.”

Hvilken bil kører Jesper Buch i?

Jesper Buch har ved et tilfælde købt bil af skuespilleren Poul Bundgaard, ødelægt en Porsche og fået stjålet en anden - formentlig af en gruppe hashsmuglere. Han ejer en Lamborghini, men kører oftest i sin SmartCar.

1994 - 1995Toyota Corolla, lyseblå, årgang 1983

Er det en god investering at købe hus i Spanien?

Hvor man før betalte for at komme på charterferie, kan man nu tage gratis på ferie og tjene penge på det ved at leje sin egen bolig. Det er et paradigmeskifte, der vil noget, men det kræver selvfølgelig, at man har mulighed for at finansiere en bolig.

Hvis man påtænker at udleje sin bolig, skal man kigge efter boliger, som ligger centralt i og omkring Marbella og Puerto Banus. Her er en stor efterspørgsel på at leje boliger hele året rundt.

Modsat Ibiza og Mallorca, hvor turisterne primært kommer i højsæsonen, har vi her en helårssæson. Det er et af de eneste steder i Middelhavsregionen, hvor turisterne kommer til hele året. Det betyder, at man får et højere afkast på sin udlejning.

Hvem er den rigeste af løverne?

I programmet 'Løvens hule', som netop har afsluttet fjerde sæson på DR1, vender de fem dommere op og ned på danske iværksætteres tilværelser, når de investerer i deres drømmeprojekter.

Det er tilsyneladende kun et greb i lommen for dommerne at diske op med flere hundrede tusinde til en opstartsvirksomhed, men i virkeligheden er der en kolossal forskel på dommernes formuer, skriver Se og Hør.

Hvem har flest penge i Løvens Hule?

Drengene fra Cool Creative Company er glade for, at de valgte at medvirke - det blev nemlig til en stor pose penge og et godt makkerskab. (Foto: © Per Arnesen, DR)

- Jeg har ikke smagt noget bedre i Løvens hule i de tre år, jeg har været med, lød det fra den nordjyske "løve" Jacob Risgaard om den iskaffe, han fik serveret i sæson syv.

Hvor rig er Jesper Buch?

I 2008 flyttede Buch til Marbella i Spanien. Samme år stiftede Buch Mentaline.com som senere skiftede navn til gomentor.com. Sitet kobler psykologer og coaches online så klienter kan forestå sessioner via internettet. Selskabet er i dag online i Danmark, Norge og England.

Buch blev i 2012 inviteret til en af kongehusets middage, da han er et symbol for danske iværksættere.[kilde mangler] Sammen med kun fem andre blev han inviteret til en personlig samtale med Dronning Magrethe efter middagen.[6]

I 2013 var Buch den mest søgte profil på hjemmesiden proff.dk.[7] Samme år blev han også udnævnt til "Young Global Leader" af World Economic Forum som den femte dansker nogensinde.[8]

Hvem kører mest bil?

Mænd er generelt involveret i flere ulykker pr. kørte kilometer end kvinder. Det viser nye tal fra en endnu ikke offentliggjort rapport fra Vejdirektoratet baseret på tal fra Danmarks Statistik.

- Vores tal viser, at mænd klart er overrepræsenterede i ulykkestatistikkerne – også når vi korrigerer for, at mænd kører mere end kvinder, siger Marianne Foldberg Steffensen afdelingsleder i Vejdirektoratet om resultaterne.

Tendensen bakkes op af en undersøgelse fra DTU fra 2010, hvor 153 færdselsuheld forårsaget af unge i alderen 18-24 år, blev undersøgt.

Hvor meget skal man tjene for at købe hus til 2 millioner?

Når du vil vide, hvor meget du kan låne til et boligkøb, kan du som tommelfingerregel gange din årlige bruttoindkomst med mellem 3,5 – 5,5 og lægge din kontante opsparing oveni. Det betyder, at hvis du tjener 750.000 kr. om året før skat, og har en opsparing på 200.000 kr., så kan du låne til bolig for 2.825.000 – 3.450.000 + din opsparing på 200.000 kr. = du kan låne til hus for 2.825.000 – 3.450.000 kr. 

I vores boligkøbsberegner, kan du beregne, hvor meget du kan købe bolig for:

Hvad koster det at have et hus i Spanien?

Mange af vores kunder spørger, hvad det koster at have fast ejendom i Spanien, og nogle virker lidt bekymrede over, om det vil være en for dyr fornøjelse at have sin egen bolig under Sydens sol. Der er dog ringe grund til bekymring, idet det er billigere at have egen bolig i Spanien i forhold til mange andre lande.

Nedenfor er en kort oversigt over de vigtigste spanske afgifter, som skal betales, når man ejer fast ejendom i Spanien.

Hvem er de 5 rigeste i Danmark?

Hele 15 nye milliardærer har fået en plads på listen over Danmarks rigeste personer i år. Flere kendte profiler har fået sparket.

Mens flere af landets milliardærer har set formuen svinde under coronakrisen og ikke længere kan kalde sig en del af de 100 mest velhavende danskere, har 15 nye milliardærer overtaget pladsen på listen.

Hvem er den rigeste dansker nogensinde?

Coloplast-ejer er Danmarks rigeste person. Han er tæt fulgt af Lego-milliardæren Kjeld Kirk Kristiansen.

Torsdag overtog Kjeld Kirk Kristiansen, der er tidligere frontfigur i familievirksomheden Lego, pladsen som Danmarks rigeste enkeltperson.