:

Hvad tid kommer Disney juleshow?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvad tid kommer Disney juleshow?
  2. Hvor kan man se Disney juleshow?
  3. Hvad tid er der Disney Sjov?
  4. Hvornår er den sidste Disney Sjov?
  5. Hvorfor er Disney show stoppet?
  6. Hvad erstatter Disney Show?
  7. Hvor mange danskere ser Disney Juleshow?
  8. Hvor gammel blev Disney?
  9. Hvor lang tid varer Disney Show?
  10. Hvilken Disney film er ældst?
  11. Hvad kommer i stedet for Disney?
  12. Er fredags Tam Tam dansk?
  13. Hvad hed Disney XD før?
  14. Hvad hedder Disneys Juleshow på engelsk?
  15. Hvad er den ældste Disney figur?

Hvad tid kommer Disney juleshow?

Første store opgave kom, da Disney midt i 90'erne foreslog, at vi fik nogle andre klip ind i juleshowet.

En anden sang fra Askepot, scenen, hvor Snehvide gør rent og dér, hvor Bambi forelsker sig. De var i bedste mening: Disney-folkene syntes jo lidt, de snød os ved at levere det samme år efter år.

Hvor kan man se Disney juleshow?

NabolandsKanalerne er en tv-guide til verden omkring os. Danmarks nabolandes kanaler sender et væld af unikke programmer med store budgetter og kreative hjerner bag. Det er her, vi bliver klogere på verden - og klogere på os selv. Bag informationen om kanalerne står Copydan Verdens TV, der giver adgang til mange forskellige danske og udenlandske tv-kanaler.

Hvad tid er der Disney Sjov?

Disney Sjov var et ugentligt tv program for børn, der sendes fredag aften pÃ¥ DR1. Programmet er den danske udgave af det amerikanske TV-show The Disney Afternoon. Programmet er en sammensætning af forskellige tegnefilm med mange af de kendte Disney-figurer, uden afbrydelser. I hvert program vises der i reglen to nytegnede tegnefilm, som er specielt tegnet til TV, og disse suppleres med to klassiske kortfilm fra 1930'erne eller 1940'erne. Tegnefilmene bliver udvalgt af redaktionschefen Jakob Stegelmann.

Programmet startede i Danmark i 1992 med at blive vist tirsdag eftermiddag kl. 17:00, men skifteded i 1994 sendetidspunkt til fredag aften kl. 19:00 med genudsendelse lørdag morgen kl. 09:00, og samtidig fik programmet en ny grafisk opsætning. Programmet holdt en pause i 1999, da DR1 ikke syntes at pris og kvalitet pÃ¥ tegnefilmene hang sammen, men efter en massiv seerstorm, vendte programmet tilbage pÃ¥ skærmen fredag aften, med genudsendelse lørdag morgen kl. 08:00.

Hvornår er den sidste Disney Sjov?

SPONSORERET indhold

Fredag aften er for mange børnefamilier lig med Mickey Mouse, Pluto og Anders And, når Disney Sjov som vanligt løber over skærmen. Sådan har det været i de seneste 30 år, men nu er det slut.

Hvorfor er Disney show stoppet?

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi Disney Sjov var et ugentligt TV -program for børn og barnlige sjæle, der blev sendt fredag aften på DR1, og lørdag morgen på DR Ramasjang, Programmet var den danske udgave af det amerikanske TV-show The Disney Afternoon,

Programmet var en sammensætning af forskellige tegnefilm med mange af de kendte Disney -figurer, uden afbrydelser. I hvert program blev der vist i reglen to nytegnede tegnefilm, som er specielt tegnet til TV, og disse blev suppleret med to klassiske kortfilm fra 1930’erne eller 1940’erne, Tegnefilmene blev udvalgt af redaktionschefen Jakob Stegelmann,

Programmet startede i Danmark fredag d.25. oktober 1991 kl.18:30. I efteråret 1992 blev Disney sjov ligeledes sendt tirsdag eftermiddag kl.17:00. I 1994 skiftede sendetidspunktet til fredag kl.19:00 med genudsendelse lørdag morgen kl.09:00, og samtidig fik programmet en ny grafisk opsætning.

De Utrolige (originaltitel The Incredibles ) er en amerikansk computeranimeret film fra Pixar (distribueret af Disney ) som fik premiere i 2004, Filmen er instrueret af Brad Bird, der tidligere havde instrueret Drengen og Jernkæmpen for Warner Bros., De Utrolige fik i 2018 en efterfølger i form af De Utrolige 2,

Hvad erstatter Disney Show?

I mere end tre årtier har børnefamilier ellers samlet sig i sofaen foran fjernsynet fredag aften og set alt fra 'Bubbi bjørnene' og 'Peter Plys' til 'Chip & Chap' og 'Timon & Pumpa'.

Men selvom det nu er slut, ønsker DR fortsat at være et samlingspunkt for familien, når weekenden banker på.

Hvor mange danskere ser Disney Juleshow?

Glemte du at se 'Disneys Juleshow' i år?

Selvom det tidligere på året væltede ind med skuffede reaktioner over, at DR fra næste år ikke vil sende 'Disney Sjov' om fredagen, så er det ikke fordi, at det medførte en massiv trodsreaktion fra de mange danske Disney-fans, da DR juleaften sendte 'Disneys Juleshow'.

Hvor gammel blev Disney?

Walt Disney föddes den 5 december 1901, som fjärde sonen till Elias och Flora Disney. Efter en kringflackande tillvaro – Elias Disney hade utan större framgångar försökt sig på arbeten som hotellföreståndare, fruktodlare, diversearbetare och snickare – hamnade familjen 1903 i Marceline i Missouri, där Elias bror Robert hade köpt en gård.

Hösten 1909 lämnade Walt Disneys äldsta bröder Herbert och Raymond gården. Kvar blev den nu åttaårige Walt, hans storebror Roy och yngsta barnet i familjen, dottern Ruth Flora, född 1903.

Hvor lang tid varer Disney Show?

Kursskiftet er et resultat af en bevægelse, der har været undervejs gennem noget tid. Nu er markedet modent til, at DR – i samarbejde med de danske animationsproducenter - fra 2023 kan levere en hel time med kvalitetsindhold hver fredag i ’FredagsTamTam’, og når som helst på DRTV.

- Det bliver i et samarbejde med animationsproducenterne, at vi kommer til at udleve ambitionen om et stærkt alternativ til de danske børnefamilier. DR ønsker at bygge videre på en værdifuld tradition om at samle børnefamilierne omkring dansk produceret animationsserier. En tradition, der med vores nye animationstilbud vil indeholde historier og tematikker, som afspejler børns hverdag og virkelighed i Danmark - og så kan seerne ovenikøbet selv bestemme, hvornår hyggestunden starter, da ’FredagsTamTam’ i modsætning til ’Disney Sjov’ også kan streames på DRTV, siger Morten Skov.

’Disney Sjov’ fortsætter frem til slutningen af 2022. Fra den 6. januar 2023 kan børnefamilierne se frem til ’FredagsTamTam’ hver fredag klokken 19 på DR1. Programmerne kommer blandt andet til at byde på både nyproduceret animation og nostalgi som ’Karlas fantalastiske klasse’, ’Mesterlige Monsterbørn’, ’Den ustoppelige gule Yeti’ og den klassiske ’Tom & Jerry’.

Hvilken Disney film er ældst?

Disney film er for rigtig mange af os en del af vores opvækst, og vi har alle en særlig tilknytning til en eller flere Disney film gennem hele livet. Typisk er det en af 'Disneys klassikere' som de er blevet døbt. Det er en lang række af film Disney har lavet gennem årerne som blive vist generation efter generation og derfor er blevet til klassikere.

Alle Disneys klassikere er tegnefilm eller animationsfilm og dermed oprindeligt tiltænkt det barnlige sind. Den første Disney klassiker er fra 1937 og dengang og mange år frem blev alle Disney klassikere lavet som tegnefilm. I takt med teknologiens udvikling har man de seneste årtier skiftet fra tegnefilm til animationsfilm, man er endda begyndt at reproducere flere af Disneys klassikere i levende live.

Hvad kommer i stedet for Disney?

Winnie, Bill og Jake er pludselig uden vejledere. Så de sejler ud til en ø midt i Ballesøen. Parker vil opfinde en ny lejraktivitet. Lou hjælper Noah med at bygge en bogreol.

Winnie, Bill og Jake er pludselig uden vejledere. Så de sejler ud til en ø midt i Ballesøen. Parker vil opfinde en ny lejraktivitet. Lou hjælper Noah med at bygge en bogreol.

Lou bliver inviteret til at blive optaget i Jordballes hemmelige loge. Jake er helt nede over, at han ikke er særlig stærk, så Noah og Bill får det til at se ud som om, han er stærkere. Winnie skal lære at danse.

Lou bliver inviteret til at blive optaget i Jordballes hemmelige loge. Jake er helt nede over, at han ikke er særlig stærk, så Noah og Bill får det til at se ud som om, han er stærkere. Winnie skal lære at danse.

Da Tikki og Plagg ser, hvor kede deres holdere er over at opgive deres følelser, træffer de en drastisk beslutning, der vil ændre på meget i Paris…

Da Tikki og Plagg ser, hvor kede deres holdere er over at opgive deres følelser, træffer de en drastisk beslutning, der vil ændre på meget i Paris…

Triste over at se deres holdere i ulykkelig kærlighed, har Tikki og Plagg lavet en drastisk lyd, der mange ting i Paris - på godt og ondt.

Triste over at se deres holdere i ulykkelig kærlighed, har Tikki og Plagg lavet en drastisk lyd, der mange ting i Paris - på godt og ondt.

Da Kiff ødelæggers Kristophes yndlingslegetøj, tager hun dens plads, mens Barry forsøger at gøre dukken ren. Kiff og Barry går ned med flaget, da de indser, at deres bedste dage er bag dem.

Da Kiff ødelæggers Kristophes yndlingslegetøj, tager hun dens plads, mens Barry forsøger at gøre dukken ren. Kiff og Barry går ned med flaget, da de indser, at deres bedste dage er bag dem.

Der går totalt ged i en joke med Becky Snyder.

Der går totalt ged i en joke med Becky Snyder.

Da forberedelserne forud for Kingsmoots ankomst til Viking Skool afbrydes af skænderier mellem trioen og Doomhild, fastsætter Sinew en usædvanlig straf – de fire elever skal arbejde sammen for at vogte Spytteskal, skolens højst skattede ejendel, natten over. Alle skal trække en sten fra skålen, og den, der trækker 'forræderstenen,' skal modarbejde gruppen og forsøge at få dem til at fejle. Men når man spiller Forræderspillet, kan man ikke stole på nogen... Det er en lang, paranoid nat, særligt for Arni.

Da forberedelserne forud for Kingsmoots ankomst til Viking Skool afbrydes af skænderier mellem trioen og Doomhild, fastsætter Sinew en usædvanlig straf – de fire elever skal arbejde sammen for at vogte Spytteskal, skolens højst skattede ejendel, natten over. Alle skal trække en sten fra skålen, og den, der trækker 'forræderstenen,' skal modarbejde gruppen og forsøge at få dem til at fejle. Men når man spiller Forræderspillet, kan man ikke stole på nogen... Det er en lang, paranoid nat, særligt for Arni.

Ved et 'karrieredag'-arrangement bliver Ylva inspireret af Turid og beslutter sig for, at hun vil være valkyrie - den bedste af de bedste. Eira og Turid virker ikke sikre på, at Ylva besidder de rigtige kvaliteter, så Ylva forsøger at 'bevise sit værd' ved at ride på en flyvende hest. Desværre mister Turids hest en sko i processen og lander i vildmarken, hvor den er ude af stand til at flyve. Ylva får Erik og Arni på dybt vand ved at antage, at de vil dække for hende, og tvinger dem til at lyve for hende.

Ved et 'karrieredag'-arrangement bliver Ylva inspireret af Turid og beslutter sig for, at hun vil være valkyrie - den bedste af de bedste. Eira og Turid virker ikke sikre på, at Ylva besidder de rigtige kvaliteter, så Ylva forsøger at 'bevise sit værd' ved at ride på en flyvende hest. Desværre mister Turids hest en sko i processen og lander i vildmarken, hvor den er ude af stand til at flyve. Ylva får Erik og Arni på dybt vand ved at antage, at de vil dække for hende, og tvinger dem til at lyve for hende.

Da forberedelserne forud for Kingsmoots ankomst til Viking Skool afbrydes af skænderier mellem trioen og Doomhild, fastsætter Sinew en usædvanlig straf – de fire elever skal arbejde sammen for at vogte Spytteskal, skolens højst skattede ejendel, natten over. Alle skal trække en sten fra skålen, og den, der trækker 'forræderstenen,' skal modarbejde gruppen og forsøge at få dem til at fejle. Men når man spiller Forræderspillet, kan man ikke stole på nogen... Det er en lang, paranoid nat, særligt for Arni.

Da forberedelserne forud for Kingsmoots ankomst til Viking Skool afbrydes af skænderier mellem trioen og Doomhild, fastsætter Sinew en usædvanlig straf – de fire elever skal arbejde sammen for at vogte Spytteskal, skolens højst skattede ejendel, natten over. Alle skal trække en sten fra skålen, og den, der trækker 'forræderstenen,' skal modarbejde gruppen og forsøge at få dem til at fejle. Men når man spiller Forræderspillet, kan man ikke stole på nogen... Det er en lang, paranoid nat, særligt for Arni.

Arni finder en småstenstrold og begynder at studere den i håb om at blive 'troldeekspert' - men ingen bryder sig om Arnis nye 'kæledyr'. Den lille trold begynder at vinde Arnis sympati. Til sidst kan han ikke få sig selv til at lade den være alene i vildmarken. Han sniger den tilbage på skolen, men der går ikke lang tid, før hans venner finder ud af, at han har løjet for alle, og de prøver alle at slippe af med trolden. Men Arnis tro på, at han ved mere om trolde end nogen anden, ender med at få trioen fanget af troldens forældre!

Arni finder en småstenstrold og begynder at studere den i håb om at blive 'troldeekspert' - men ingen bryder sig om Arnis nye 'kæledyr'. Den lille trold begynder at vinde Arnis sympati. Til sidst kan han ikke få sig selv til at lade den være alene i vildmarken. Han sniger den tilbage på skolen, men der går ikke lang tid, før hans venner finder ud af, at han har løjet for alle, og de prøver alle at slippe af med trolden. Men Arnis tro på, at han ved mere om trolde end nogen anden, ender med at få trioen fanget af troldens forældre!

Kiff og Barry er "identiske tentakler" i alt, men en ekstra gave kan muligvis tippe vægten. Kiff og vennerne farer vild i skoven efter et skræmmende møde.

Kiff og Barry er "identiske tentakler" i alt, men en ekstra gave kan muligvis tippe vægten. Kiff og vennerne farer vild i skoven efter et skræmmende møde.

Er fredags Tam Tam dansk?

Da min datter var omkring seks år, havde jeg engang glemt at købe fredagsslik. Jeg havde ikke nævnt det for hende, for jeg var ikke sikker på, at hun overhovedet var klar over, at det var fredag. Men da hun så var nogle minutter inde i aftenens udgave af Disney Sjov, spurgte hun efter sin ugentlige vingummiration. Da jeg måtte bekende, at jeg havde glemt det, udbrød hun: »Hvorfor sidder jeg så og ser det her!?«

Nu mÃ¥ man ikke misforstÃ¥: Min datter elskede Disney Sjov. Det var sÃ¥ fast en del af hendes uge, at hvis en enkelt brik i ritualet manglede, virkede alt meningsløst, og sÃ¥dan har det ganske givet været for mange familier. Disney Sjov havde udviklet sig til en institution i de smÃ¥ hjem, og selv om det er betimeligt, er det modigt, at DR nu rokker fredagsbÃ¥den efter mere end 30 Ã¥r og skifter formatet ud med FredagsTamTam, der havde premiere i sidste uge og som led i DR’s nye digitale strategi ogsÃ¥ kan streames allerede fra morgenstunden fredag.

Hvad hed Disney XD før?

Disney XD Lanceret 12. september 2009Lukket 31. december 2020Eksterne henvisninger TV-kanalens hjemmesideTV-kanalens hjemmeside

Disney XD var en reklamefinansieret tv-kanal som blev etableret i Skandinavien 12. september 2009, både hos Canal Digital, Viasat og Yousee. Kanalen erstattede to andre Disneykanaler; Jetix og Toon Disney i Danmark og Skandinavien. Den nye kanals hovedmålgruppe er drenge i alderen 6-16 år.

Hvad hedder Disneys Juleshow på engelsk?

  • "Plutos juletræ" (engelsk: Pluto's Christmas Tree, 1952)
  • Anders And og nevøerne i snekamp (engelsk: Donald's Snowfight, 1942)
  • Julekort fra nær og fjern:
    • Peter Pan (1953)
    • Bambi (1942)
    • Pinocchio (1940)
    • Aristocats (1970)
    • Askepot (engelsk: Cinderella, 1950)
    • Snehvide og de syv dværge (engelsk: Snow White and the Seven Dwarfs, 1937)
    • Lady og Vagabonden (engelsk: Lady and the Tramp, 1955)
  • Overraskelsen (to aktuelle klip)
  • "Når du ser et stjerneskud" (engelsk: When You Wish Upon a Star) (fra Pinocchio, 1940)

Hvad er den ældste Disney figur?

I 1928 var Walt Disney en 26 år gammel tegnefilmsproducent. En konflikt med distributøren Charles Mintz havde ført til, at Disney havde mistet rettighederne til sin figur, Oswald the Lucky Rabbit.

Disney grublede løs over, hvem der kunne erstatte kaninen Oswald. Inden længe stod det klart for ham: Det skulle være en mus. Disney døbte ham i første omgang Mortimer, men hans kone Lillian havde en bedre idé til, hvad musen skulle hedde: Mickey Mouse.