:

Hvor kan man se Anders Matthesen show?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvor kan man se Anders Matthesen show?
 2. Hvad hedder Anders Matthesens nye show?
 3. Hvor meget tjener Anders Matthesen på et show?
 4. Hvad koster det at leje Anders Matthesen?
 5. Hvor kan man se anden 25?
 6. Hvornår er Anders Matthesen?
 7. Hvor langt er Andens nye show?
 8. Er Anders Matthesen skilt?
 9. Hvem er den bedst betalte komiker i Danmark?
 10. Hvad tjener Mick Øgendahl på et show?
 11. Hvad koster en stand-up?
 12. Hvor lang tid tager Anders Matthesens show?
 13. Hvor lang tid er Anders Matthesen show?
 14. Hvor mange billetter sælger Anders Matthesen?
 15. Hvad fejler Anders Matthesen?

Hvor kan man se Anders Matthesen show?

Anders Matthesen er tilbage med spritny stand-up, som vi kender det bedst – Matthesen, en mikrofon og en kæmpe pulje af jokes. Turnéen har fået titlen: JOKES – fra en hvid, straight mand.

Som sædvanligt tager Matthesen udgangspunkt i sin egen navle, og hans groteske og underfundige observationer af det vi alle sammen kender, græmmes og undres over. Emnerne er vidunderligt blandede og den eneste gennemgående fællesnævner og røde tråd er jokes, jokes masser af jokes – og den helt store, kæmpe ’griner’.

Hvad hedder Anders Matthesens nye show?

Anders Matthesen er fra slutningen af oktober aktuel med sit ventede jubilæumsshow, ’Anden 25’. Inden da besøgte han Soundvenues komikerpodcast ’Punchline’, hvor han satte forventningsbarren højt til det nye show. Programmet kan høres i sin helhed via din foretrukne podcast-pusher – her bringer vi et uddrag.

Det er et stort halvår for en af de absolut største stjerner i det danske komikermiljø.

Hvor meget tjener Anders Matthesen på et show?

Det kan efterhånden ikke komme bag på nogen, at der er gode penge i gode vittigheder. Hvert år kan Danmarks sjoveste mænd fremvise flotte regnskaber efter endnu et år med latter.

Hvem man synes, cracker de sjoveste jokes er naturligvis en smagssag, men det er ikke alle, der kradser lige mange millioner ind på at massere danskernes lattermuskler.

Hvad koster det at leje Anders Matthesen?

Har du spørgsmål omkring leje/køb af shows, kodeord, etc., så finder du måske svar her:

FAQGENERELT OM APP`EN

Hvor kan man se anden 25?

Anders Matthesen er uomtvisteligt Kongen af dansk stand-up, men komik er og bliver benhård business. Selvom man er landets nok dygtigste stand-up-komiker, så skal man opdatere sig selv ind imellem.

Må vi stadigvæk pjatte?

Hvornår er Anders Matthesen?

”Den ternede ninjadukke sad i fodenden af Askes seng med sit lille sværd i hånden. De sorte øjne skinnede næsten levende, og Aske fik gåsehud i nakken. Hvordan fanden? Havde han selv lagt den over i sengen uden at kunne huske det?”

Hvor langt er Andens nye show?

Artigeardit og Lamin. (Foto: Jens Haugaard)

»Når jeg kigger i mit bakspejl, så ser I alle rigtig små ud«, begynder Artigeardit sit vers på ’Selvfølgelig’, åbningsnummeret til hans nye fællesalbum med Lamin, ’Nu hvor vi er her’.

Er Anders Matthesen skilt?

Mange af os har grint med til Anders Matthesens historie om drengen Terkel, der bliver jagtet af en psykopatisk skolelærer. Men for komikeren selv er tilblivelsen af ”Terkel i Knibe”-fortællingen, der blev et kæmpe hit, først som CD i 2001 og siden som film i 2004, ikke kun forbundet med grin og sjove stemmer. For i den periode af hans liv, var han også midt i en skilsmisse.

- Jeg gik ikke og græd døgnet rundt, men der var en vis alvor over den tid, som på hjemmefronten handlede om alt andet end at være sjov. Hvor skulle jeg bo? Hvad gjorde vi med fjernsynet? Alt sådan noget, og selvom det var, som det skulle være, stod jeg i en periode, hvor deadlines krævede, at jeg skulle være sjov hver dag klokken 09 til klokken 16, da jeg skulle indtale sjove stemmer, fortæller komikeren i et stort interview med ALT for damerne.

Hvem er den bedst betalte komiker i Danmark?

Et af de mest populære navne på den danske comedy-scene gennem de sidste 20 år er Anders Matthesen, og ifølge regnskabet for selskabet Anders Matthesen Productions ApS, der er ejet af ‘Anden’ og hans kone, Cemille Rosenberg, havde den populære komiker et ganske forrygende 2018.

Selskabets egenkapital voksede sidste år med 2,5 millioner kroner, så den nu er oppe på svimlende 15,7 millioner kroner.

Selskabet kom ud af 2018 med et overskud på 2,6 millioner kroner, og det er ikke så svært at forestille sig, hvor de penge kommer fra, da 44-årige Anders Matthesen i 2018 var aktuel med sit 25-års jubilæumsshow ‘Anden 25’.

Hvad tjener Mick Øgendahl på et show?

Stand-up-komikeren Mick Øgendahl skovler penge ind, men tilskriver sin formue sin beskedne livsførelse.

"Jeg er jo bare en bonderøv fra Falster, der spiller fodbold og drikker øl med gutterne," udtaler han således til Ekstra Bladet og fortsætter:

Hvad koster en stand-up?

Hos billigstandup.dk kan du få underholdende stand up til din fest fra 2500kr og opefter. Hvis arrangementet er tæt på Aarhus eller København, kan du i nogle tilfælde være heldig og få tilbud fra komikere på helt ned til 2000kr.

Prisen afhænger af hvilken komiker der tager jobbet. Derfor har vi gjort det nemt:

Hvor lang tid tager Anders Matthesens show?

Anders Matthesen har overophedede frontallapper, lige som hende børnepsykologen altid siger om ungerne i Go’ Morgen Danmark. For det støjer og suser for ørerne med larm fra de sociale medier, mens nyhederne flimrer i gule breaking news-bjælker foran vores øjne.

Hylekoret vil ingen ende tage, for danskerne råber i munden på hinanden, og ingen kan finde ud af at rejse sig op og sige: ’Shhh’.

Hvor lang tid er Anders Matthesen show?

Matthesen blev født på Østerbro i København og voksede de første år af sin barndom op med sin mor, far og to år ældre bror, Jesper. Begge forældre er kunstmalere, men begge har deltidsarbejde ved siden af kunstnertilværelsen - faderen var postbud og moderen kontormedarbejder på KUA. Efter et par år på Østerbro flyttede familien til Frederiksberg, men da Anders er seks år, bliver forældrene skilt, og da Anders går i anden klasse, flytter han og storebroderen til Albertslund.[5]

Han begyndte at rappe som 12-årig under kunstnernavnet DJ And. Sammen med sin bedste ven Tue og broren dannede han gruppen The Human Beat Boys, som i 1991 vandt en pladekontrakt med Mega Records i TV 2-programmet Dæxel med Dan Rachlin som vært.[6] Aftalen blev dog aldrig til noget, hvilket ifølge Matthesen var med til, at gruppen gik i opløsning: "Vi blev snydt. Det var en kæmpe skuffelse og vildt frustrerende. Nu havde man kæmpet så hårdt for det for bare at blive røvrendt".[7]

Anders Matthesen er opvokset i Albertslund. Han tager ofte udgangspunkt i bydelen i sin humor, hvilket han har kaldt "en reference, man kan bruge, når man skal henvise til et hårdt sted", men er samtidigt en kærlighedserklæring til bydelen.[52] Efter HF-eksamen arbejdede han som pædagogmedhjælper, men blev fyret adskillige gange da han "ikke [gad] sidde og klynke i kaffen".[53][54][55]

Matthesen blev i 2013 gift med sin kæreste gennem mere end tre år, Cemille Rosenberg, som er hans manager og har to børn fra et tidligere forhold.[56] Sammen har de sønnen Spencer fra foråret 2011.[57] Parret bor i en villa på Frederiksberg.

I 2014 købte Matthesen en stor villa på Frederiksberg, der tidligere havde huset Plejehjemmet Lotte, som blev drevet af Thyra Frank. Boligen kostede 17,5 mio. kr.[58] Den blev solgt igen allerede efter to år for 19 mio. og er ombygget til luksuslejligheder.[59][60][61]

Hvor mange billetter sælger Anders Matthesen?

Så havde showet ikke været en succes, som det blev hos både anmeldere og publikum, kunne det have ruineret den erfarne komiker.

"De fleste forretningsmænd ville sige, at det vi kan få igen, ift. det vi lægger ud, det er simpelthen for lidt," som Matthesen formulerer det.

Hvad fejler Anders Matthesen?

Den selverklærede titel som coach er ikke helt ny for Anders Matthesen.

På komikerens Instagram-profil har man længe kunnet søge inspiration til livets små glæder i videoer, hvor han indtager rollen som coach og uddeler livsråd om stort og småt.

Alle de her guldkorn, alt den visdom, jeg har hentet ned, den skal kanaliseres ud, så den ikke dør med mig