:

Hvor meget koster det at holde fødselsdag i Leos Legeland?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvor meget koster det at holde fødselsdag i Leos Legeland?
 2. Hvad kan man lave til en 10 års fødselsdag?
 3. Hvad kan man lege til en fødselsdag?
 4. Hvad kan man lave til en 11 års fødselsdag?
 5. Hvad koster det at holde fødselsdag i Rush?
 6. Hvad er bedst Dino eller Leos Legeland?
 7. Er 10 år en rund fødselsdag?
 8. Hvad kan man lave af aktiviteter på sin fødselsdag?
 9. Hvor meget giver man for til fødselsdag?
 10. Hvordan holder man en billig fødselsdag?
 11. Kan man holde fødselsdag på Burger King?
 12. Hvor længe må man være i Leos Legeland?
 13. Hvad er aldersgrænsen for Leos Legeland?
 14. Hvad er den hyppigste fødselsdag?
 15. Hvad er den mest sjældne fødselsdag?

Hvor meget koster det at holde fødselsdag i Leos Legeland?

Halløj der, alle farttosser, hoppetosser og klatreaber! Den tempofyldte drømmefest finder du hos mig. Vælg mellem flere forskellige temaer i mine skønne festlokaler, så sørger vi for at dække op med popcorn, junglejuice og isbomber. Tænk ikke på dine forældre, for de kan drikke kaffe i min bistro imens. Du kan også komme med ind i mit hemmelige skattekammer, hvor dusøren er en gave fra mig. Når festen er slut, får alle dine venner hver sin slikpose. Og I kan blive og lege så længe, I vil! Det er, hvad jeg kalder for en rigtig drømmefest! /Leo

Hos Leos finder I festmestrene, som hjælper jer med at arrangere drømmefesten! Vælg jeres eget fødselsdagsrum og inviter alle de legesyge børn, resten klarer vi. Du slipper altså for at bage, trylle, arrangere, vaske op og gøre rent. Mere " fødselsdag" og mere sjov, helt enkelt! Og du kan deltage så meget, du vil, eller læne dig tilbage og drikke kaffe i vores bistro. Fest hos Leos - en drømmegave for alle!

Hvad kan man lave til en 10 års fødselsdag?

Hvad skal der foregå til en pigefødselsdag, når man fylder 11 år?

Åbenbart ikke så meget. Så Mor her må skrue sit planner-gen lidt ned. Pokkers!

Hvad kan man lege til en fødselsdag?

Leg til børnefødselsdag – 5 sjove lege

Leg er en stor del af børns hverdag. Til en børnefødselsdag er det dog en endnu større del. Som forælder til et barn, der skal holde fødselsdag, er det derfor en god idé at arrangere nogle sjove lege. Det er der heldigvis rig mulighed for at gøre, da der findes et hav af lege, der egner sig godt til en børnefødselsdag.

Hvad kan man lave til en 11 års fødselsdag?

Børn i 11-års alderen ønsker sig typisk en sej fødselsdag med et tema. Har du ikke den store fantasi, når det kommer til temaer, er der altid inspiration at hente på nettet. Her kan du nemlig finde et overordnet tema, som du kan bygge videre på.

Men ethvert tema har ydermere brug for en sjov aktivitet. På nettet kan du finde steder, hvor det hele står skrevet ned, så selv den mindste detalje er med.

Det gør det naturligvis meget nemmere for dig at kopiere idéen fra start til slut. For at gøre planlægningen lettere for dig finder du her 5 sjove og underholdende aktiviteter til en 11-års fødselsdag.

Der er i de seneste år dukket flere og flere steder op med escape rooms. Dette er en aktivitet, der er i høj kurs blandt 11-årige, men det er de færreste steder, der er lavet til børn. Du behøver dog heller ikke at fragte alle børnene hen til et sted, hvor de skal prøve at slippe ud af et rum.

Du kan lave dit eget escape room og opdele børnene i grupper således, at de alle får muligheden for at løse opgaverne for at komme ud af rummet igen. Har du ikke mod på selv at lave et escape room fra bunden, kan du købe det på nettet.

Hvad koster det at holde fødselsdag i Rush?

Store møder er noget, du husker. Med et individuelt Rush Århus gavekort til Danmarks mest smarte springcenter kan du give et møde til en, du holder af, som de med garanti vil huske. De har en gavekortværdi på op til $50, men dens maksimale transaktionsværdi er $2.000. Du vælger selv summen, så alle kan være med.

Rush Århus kvitterer for både penge og forskellige afbetalingskort samt MobilePay i det rekreative område. Du kan betale med kort og MobilePay, mens du booker på nettet. Forudsat at du har booket på mail eller telefon, betaler du som udgangspunkt ved landing i det rekreative område. Hvis du har reserveret en større lejlighed, vil de kontakte dig, forudsat at du skal betale en butik.

Hvad er bedst Dino eller Leos Legeland?

Super god oplevelse. Stort legeland, med masser af aktiviteter for børnene. Gode siddefaciliteter for de voksne. Stedet fremstår meget rent, selv toiletterne. Fine priser på mad osv, i forhold til andre legeland.Eneste minus herfra er at de elektriske ting koster 10-20 kr at bruge stk. Dette burde istedet ligge i billetprisen så man ikke skal sørge for at have mønter med.

Vi har været her to gange nu (i Ishøj) med vores lille søn. Super venlig og smilende personale, samt fantastiske faciliteter. Dejligt at der også er et legeområde specielt til de mindste. Skønt at man må tage egne drikkevarer og mad med. Vi vil anbefale jer til andre, tak for nogle gode og glade oplevelser. Vores søn elsker jer!

Dinos Legeland, Ishøj kan meget. Børnene elsker det, de er underholdt i timevis og man må medbringe mad. Men hold da op, hvor er der møgbeskidt. Det kan gå an i legeområderne, men cafe-området, og især toiletterne er direkte ulækre. Håndvaskene er brune af gammelt møg. Der bør strammes gevaldigt op på hygiejen, især på toiletterne.

Ørestaden. 5 stjernes legeland, hvor grådigheden har taget over. Når der skal betales entré for voksne for at holde øje med ens barn på 4 år som man har givet 170 kr (!?) for at komme ind, og efterfølgende at blive mødt af forlystelser der yderligere skal koste penge, så er der vist gået for meget kassetænkning i det. Så kan man slutte dagen af med at trække et overtræt barn forbi alverdens kina plast til overpriser på vej ud for at ende med et surt barn. Nåh jo der skal naturligvis tillægges betaling for parkering og en 10er for ikke at kunne opbevare sit overtøj. Grådigt.

Er 10 år en rund fødselsdag?

20 års fødselsdag er en stor dag for allesammen og skønt man for alvor er kommet ind i de voksnes rækker som 18-årig så er dette stadig en stor dag, der bør fejres til fulde med venner og familie!

At fylde 30 er noget helt specielt. Her vil man sikkert få sig en ordentlig gang peber hvis ikke man altså har nået at finde sig sit livs kærlighed.

Læs vores store guide om at afholde 30 års fødselsdag her.

Hvad kan man lave af aktiviteter på sin fødselsdag?

Dette er en rigtig sjov selskabsleg, hvor fødselaren kommer i centrum, og den er desuden rigtig sjov for alle i selskabet, da det er en leg, hvor man lærer de andre gæster bedre at kende.

Inden legen begynder har du, arrangøren, skrevet en række sætninger ned på et papir. Disse sætninger kunne fx lyde:

Hvor meget giver man for til fødselsdag?

Av, den er svær. Til en rund fødselsdag med fest og spisning, ville jeg nok give en gave, der lå mellem 250-400 kr. Ligesom dig, ville det normalt være lidt tilfældigt afhængigt af, hvad jeg faldt over af gode gaver. Det ville også komme lidt an på, hvor tæt jeg er på fødselaren. Mens min søsters gaver gerne ligger omkring de 500 kr., så er beløbet som regel noget lavere, hvis det er en ven.

Når fødselaren kun ønsker sig penge, er det lidt sværere, synes jeg.

Hvordan holder man en billig fødselsdag?

Vi har et afslappet forhold til de børnefødselsdage, hvor alle hygger sig, og hvor børnene kan lege og have det sjovt. Jeg har derfor lavet en liste med vores tilgang til en billig børnefødselsdag, så du kan få tips til hvordan du selv kan holde en billigere fødselsdag med gode gaver.

Kan man holde fødselsdag på Burger King?

Én kommentar

Hvis dine børn er ligesom mine, så er de sikkert rigtig glade for at klæde sig ud. For min datter er det oftest Prinsesse, men min søn er ved at starte også, selvom han kun er 3 år gammel. Han er specielt glad for cowboyhatte og pistoler.

Hvor længe må man være i Leos Legeland?

Leo’s Legeland er et slaraffenland for legeglade børn og voksne. I de kæmpe store lokaler finder du: Kæmpe edderkoppe spind, et væld af rutchebaner, boldkanoner, trampoliner, piratskib… og meget meget mere.

Man kan købe mad og drikke i bistroen.

Hvad er aldersgrænsen for Leos Legeland?

Vil du vide mere om Leo's? Klik her for at læse omkring restauranten, hvordan du køber et årskort eller finder dit nærmeste legeland!

Mere om Leo's

Hvad er den hyppigste fødselsdag?

Hvert år kommer titusindvis af nye poder til verden. Men hvor mange deler du din specielle dag med?

De fleste sommerbørn kender sikkert følelsen. Selvom man har været artig hele året, står det ned i stænger på ens fødselsdag. I den situation ville det være praktisk at vide præcis hvor mange andre, man kan skyde skylden på.

Hvad er den mest sjældne fødselsdag?

Dagene hvor danskerne har fødselsdag er ikke – som man ellers måske skulle tro – ligeligt fordelt ud over alle årets 365 dage.

Der er nemlig stor forskel på, hvilke dage det hitter – og hvilke dage, der ikke gør.