:

Hvor stammer Tim Vladimir fra?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvor stammer Tim Vladimir fra?
  2. Hvad tjener Timm Vladimir?
  3. Hvor bor Tim Vladimir?
  4. Er Timm Vladimir blevet skilt?
  5. Hvad hedder Timm Vladimirs kone?

Hvor stammer Tim Vladimir fra?

Timm Vladimir har mange jobtitler. De vidner om et arbejdsliv med gak og gøgl, men også nedture så dybe, at han er vågnet grædende om natten. Det går nok det sidste. For man lærer jo mest, når bearnaisen brænder på.

Timm Vladimir kaster kroppen rundt, når han taler. Himler op med armene og vrænger ansigtet i alverdens grimasser. Han ligner den skuespiller, han er uddannet til at være, og den gøgler, han er født som.

Fortiden undslipper ham ikke, og alligevel er det i dag et andet menneske, der taler. Som indehaver af Timm Vladimirs Køkken, der udbyder madkurser til private og erhverv, er han en mand med en ny mission. ”Jeg er medejer og direktør for denne her virksomhed,” siger Timm Vladimir og klasker en flad hånd i bordpladen, da vi kommer ind på hans kontor.

- Og når man driver en virksomhed og har ansatte, så er man nødt til at fokusere. Alt, hvad jeg laver i dag, forsøger jeg at give en madvinkel. Når folk siger Timm Vladimir, skal de tænke på mad.

Hvad tjener Timm Vladimir?

Hvor mange flirter ikke med forestillingen om en anden tilværelse? Et lille forsigtigt skift fra en arbejdsplads til en anden, eller den store forvandling, hvor man én gang for alle springer ud som klassisk guitarist, bakkesangerinde, konditor, astronaut eller den mest geniale krydsogtværskonstruktør, verden til dato har set.

Hvor bor Tim Vladimir?

Timm Vladimir arbejder med mad i alle aspekter af sit liv. Han bevæger sig både på gulvet, hvor han har fingrene i gryden i Timm Vladimirs Køkken, og på det politiske niveau, hvor han prøver at præge den politiske agenda for at få mad-dannelse på skemaet. Han vil have os til at tage stilling til mad: Han er på en madmission.

Timm Vladimir på 53 år er lige flyttet fra Østerbro-gade til Nørrebrogade. Han er kun rykket en sø væk, og alligevel er der så kæmpestor forskel på de to bydele, at det føles som to vidt forskellige verdener. Det er ikke fordi, et af stederne er bedre det end det andet, men de er bare forskellige, forklarer Timm Vladimir. “På Nørrebro er der altid fuld knald på livet, og du kan skaffe en shawarma med snask, uanset hvad tid på døgnet du prøver. Du kan også altid finde en café eller en restaurant med borde og stole udenfor uanset årstid og vejr. Det giver jo et andet liv i byen og det tiltaler mig.”

Er Timm Vladimir blevet skilt?

Timm Vladimir voksede op i Albertslund. Hans forældre var kun teenagere – 17 og 19 år gamle – da de fik ham og to år senere hans lillesøster.

Forældrene blev skilt, da Timm Vladimir var syv år, og han så kun sin far i weekenderne. Alligevel mærkede han farens alkoholmisbrug.

- Han var ikke sådan en, der lå i rendestenen. Han kunne sagtens drikke 12 til 14 bajere om dagen uden på mig at virke fuld, så han var vel, hvad man kalder en velfungerende alkoholiker, fortæller han.

Hvad hedder Timm Vladimirs kone?

Privat var han gift med skuespillerinden Linda Elvira Kristensen fra 1997 til 2003. Derefter blev han kæreste med Katrine Engberg, der er forfatter og koreograf.

Timm Vladimir havde debut i Den kroniske uskyld fra 1985, hvor han havde en statistrolle. Han er uddannet på Skuespilskolen ved Aarhus Teater 1993.

Sammen med makkeren Gordon Kennedy blev han kendt som halvdelen af komikerparret Timm og Gordon, som lavede underholdningsprogrammet Vladimir og Kennedy med forskellige sketches. Sammen lavede de også filmen Stjerner uden hjerner fra 1997, der kun solgte 756 billetter[1] og er nr. 78 på listen over de værste film nogensinde i Internet Movie Database. De udgav to singler i 1995 under navnet Timm og Gordon, som begge nåede #1 på Tracklisten. Året efter udgav de "Gibberish" under navnet T'N'G som nåede Tjeklistens #1. Det var også med i DRs ungdomsprogram Transit.[2]

Han var vært for Dansk Grammy i 1997 og igen i 2003 og 2004, efter showet havde skiftet navn til Danish Music Awards. I 2001 lavede han dykkerprogrammet Under overfladen på TV 2.