:

Hvor meget koster en Flying Superkids billet?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvor meget koster en Flying Superkids billet?
  2. Hvor lang tid tager Flying Superkids?
  3. Hvordan kommer man ind i Flying Superkids?
  4. Hvor optræder Flying Superkids 2022?
  5. Hvem ejer Flying Superkids?
  6. Hvornår kommer Flying Superkids til Danmark?
  7. Hvor holder Flying Superkids til?
  8. Hvad hed Flying Superkids før?
  9. Hvad hedder Flying Superkids maskot?

Hvor meget koster en Flying Superkids billet?

> Navigation

  Det er bare nogle af de indtryk, som Flying Superkids' to timer lange show plejer at efterlade de udsolgte sale med. Og nu kan du fÃ¥ lov til at opleve det nær dig! Det verdenskendte gymnastikhold kommer nemlig til (indsæt by) med et helt nyt show. 

Hvor lang tid tager Flying Superkids?

Lars Godbersen på 33 år er chef for Flying Superkids, og han betegner sig selv som en jubelidiot, fordi han uden nogen form for uddannelse udfører et job, der både kræver dedikation, ambition og alsidighed. Ingen opgave er for stor, og ingen er for lille, når Lars er på turné kloden rundt med Flying Superkids. Han fungerer som både manager, træner, busmekaniker, teltmester, vvs-mand, koordinator, konferencier, trucker og "far" for børnene og de unge, og det kræver sin mand at holde en af Danmarks største show-succeser kørende.

Hvordan kommer man ind i Flying Superkids?

Flying Superkids er flagskibet i den lokale almennyttige forening “Gymnastikgården”.

Foreningen har 400 medlemmer og tilbyder gymnastikundervisning på alle niveauer til børn i alderen 5-11 år. Undervisningen er en slags “grunduddannelse” i gymnastik, og træningen præsenterer børnene for en masse af gymnastikkens elementer i en hyggelig atmosfære ❤️

Hvor optræder Flying Superkids 2022?

Glæd jer til at opleve Flying Superkids helt nye 2023 forestilling i Roskilde Kongres- og Idrætscenter 😍

Flying SuperKids er et mix af gymnastik, akrobatik, tumbling, sang, dans og ikke mindst spring, der flyver gennem luften i et hæsblæsende tempo.

Hvem ejer Flying Superkids?

I 1979 fik grundlæggerne af Flying Superkids, Lone og Uwe Godbersen, en søn. Sønnen hedder Lars, og han er født ind i gymnastiksalen og i en verden af flyvende superbørn og akrobatik.

I dag er Lars Godbersen leder for Flying Superkids, og det er der en helt særlig grund til. 👍

Hvornår kommer Flying Superkids til Danmark?

Flying Superkids har sin hjemmebase i Foreningen Gymnastikgården og er flagskibet i vores almennyttige forening. Det er noget, vi er utroligt stolte af og som understreger det særlige fællesskab og miljø, man er en del af, når man træner gymnastik i vores forening.

Vi ved, at der er mange, som drømmer om at blive en del af Flying Superkids, og det er noget, vi modtager mange henvendelser omkring fra børn og voksne i hele landet. Desværre er det ikke muligt for alle. Det kræver nemlig en vis portion talent og vilje at ”gå hele vejen”. Derudover skal man kunne deltage i de 3 ugentlige træninger, som foregår på Gymnastikgården.

Hvor holder Flying Superkids til?

Flying Superkids’ er med mere end 60 shows hvert år én af de største showsuccesser i Danmark. Omkring 100.000 mennesker ser hvert år Flying Superkids flyve gennem i luften i dobbelt- og trippelsaltomortaler og udføre det ene utrolige akrobatiske trick efter det andet.

Hvad hed Flying Superkids før?

I år kan Flying Superkids fejre 50 års jubilæum.Murermester og ingeniør Uwe Godbersen startede i 1967 et gymnastikhold med 20 piger.

I dag er der 400 børn og unge der er med i Flying Superkids.

Hvad hedder Flying Superkids maskot?

I 1979 fik grundlæggerne af Flying Superkids, Lone og Uwe Godbersen, en søn. Sønnen hedder Lars, og han er født ind i gymnastiksalen og i en verden af flyvende superbørn og akrobatik.

I dag er Lars Godbersen leder for Flying Superkids, og det er der en helt særlig grund til. 👍