:

Hvad koster det at leje skøjter på broens skøjtebane?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvad koster det at leje skøjter på broens skøjtebane?
  2. Hvad koster det at skøjte på Frederiksberg?
  3. Hvor er der udendørs skøjtebane?
  4. Hvor kan man stå på skøjter i KBH?
  5. Hvor meget koster det at komme i skøjtehallen?
  6. Hvad koster det at skøjte i friheden?
  7. Hvad koster det at komme ind i skøjtehallen?
  8. Hvor meget koster det at skøjte i KBH?
  9. Hvor kan man stå på skøjter på Sjælland?
  10. Hvor meget koster det at stå på skøjter?
  11. Hvordan bliver man god til at skøjte på is?
  12. Hvor meget koster det at skøjte i København?
  13. Hvor mange kalorier forbrænder man ved at skøjte?
  14. Hvad koster det at komme i skøjtehallen?
  15. Hvor kan man få slebet sine skøjter?

Hvad koster det at leje skøjter på broens skøjtebane?

En klassiker holder coronalukket, mens en af de nyere skøjtebaner allerede har skudt sæsonen i gang. Ibyen guider dig til de få steder i København, du kan komme på glatis denne vinter.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på [email protected], hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres.

Broens Skøjtebane er det eneste sted, du kan skøjte udendørs i København i 2020.

Hvad koster det at skøjte på Frederiksberg?

Jo dyrere skøjter du køber, jo finere stål får du, og så bliver det lettere at få en god slibning. Sørg for at slibe dine skøjter ofte, det gør det meget sjovere at løbe på dem, og du behøver ikke være bange for at du slider på stålet. En elitespiller, der løber flere gange om dagen, skifter klinger en gang om året.

Spænd skøjterne og sus hen over isen på den indendørs skøjtebane. Få gratis skøjteløb for børn under 12 år. Normalpris 55 kr. Lalandia ligger i et naturskønt område lige ned til Østersøen med den smukke sandstrand og byder på masser af muligheder for en sjov, hyggelig og ægte sommerhusoplevelse.

Hvor er der udendørs skøjtebane?

København har længe været på udkig efter muligheder for udendørs skøjteløb, og med denne nye skøjtebane vil byen endelig have et sted, hvor skøjteglade mennesker kan samles og dyrke deres passion. Skøjtebanen på Enghave Plads vil blive det perfekte sted at tilbringe tid med familien og vennerne og nyde en sjov og aktiv dag i byen.

Hvor kan man stå på skøjter i KBH?

I Enghaveparken åbner skøjtebanen 1. december. Som noget nyt vil der denne sæson være skøjtedisko hver fredag aften med lys og musik, hvor målgruppen er de unge mellem 13 og 21 år. Der vil desuden blive afprøve et mere familievenligt arrangement ’Lørdags-lounge’ i dagtimerne. Entré: Gratis Skøjteudlejning: Pris ukendt

Hvor meget koster det at komme i skøjtehallen?

Ved for sent afbud dvs. under 14 dage før et i forvejen reserveret og aftalt arrangement er afbudsprisen kr. 1000,-

Reservering af skøjter via mail skal ske senest 5 timer inden Ã¥bningstid, den dag hvor man ønsker at skøjte.

Hvad koster det at skøjte i friheden?

Skøjtehallerne ved Frihedens idrætscenter i Hvidovre er danmarks største isanlæg med 2 skøjtehaller og en hal alene til curling, hvor der er plads til 4 curlingbaner.

Her er der mulighed for i vinterhalvåret at løbe på skøjter, men der er også mulighed for at prøve at spille curling og ishockey.

Hvad koster det at komme ind i skøjtehallen?

Kommercielle priser gælder for alle forbund, private, firmaer og lign.

Alle hjemmehørende klubber på Gentofte Sportspark og kommunale skoler og institutioner i Gentofte Kommune, betaler ikke for leje af haller, baner, lys eller lokaler (kun skøjteleje med rabat). Kun Gentofte privatskoler og gymnasier betaler for leje af faciliteterne.

Hvor meget koster det at skøjte i KBH?

Leje af skøjter

Hvis du ikke har dine egne skøjter, kan du leje skøjter af klubben. Det koster kr. 110 pr. måned.

Hvor kan man stå på skøjter på Sjælland?

Her finder du muligheder for at komme pÃ¥ udendørs skøjtebane og i skøjtehal i Nordsjælland – heriblandt Hillerød og Helsingør. Det er underordnet, om du vil spille ishockey eller bare løbe pÃ¥ skøjter – der er muligheder for lidt af hvert i en indendørs skøjtebane. 

I vores oversigt finder du pris og Ã¥bningstider samt al anden nødvendig info, du skal bruge. Du kan finde frem til de skøjtehaller, der har de bedste tilbud til dig, din familie og dine venner. 

Hvor meget koster det at stå på skøjter?

Before entering this website we kindly ask you to decide which Cookies you wish to consent to.

From the List below you can read more about the cookies used on this website. If you wish to withdraw or edit your consent you are welcome to do so by clicking the icon in the left corner on your screen.

Hvordan bliver man god til at skøjte på is?

Det er sjovt at stå på skøjter og kure hen ad isen, når frosten rigtig har fat i Danmark. Men før du bevæger dig ud på isen, bør du være helt sikker på, at den kan bære - for hvis du falder igennem, kan det være vanskeligt at komme op igen.

Du bør kun gå ud på isen, hvis kommunen tillader færdsel på den. De fleste kommuner måler dagligt tykkelsen på isen på udvalgte steder og holder øje med dens bæreevne. Nogle kommuner sætter skilte op de steder, hvor det er forbudt at gå ud på isen, mens andre kommuner sætter skilte op, der fortæller, at isen er sikker. Det er derfor altid en god idé at orientere dig hos kommunen, der som regel har information på deres hjemmeside om, hvor du trygt kan færdes på isen.

Hvor meget koster det at skøjte i København?

Leje af skøjter

Hvis du ikke har dine egne skøjter, kan du leje skøjter af klubben. Det koster kr. 110 pr. måned.

Hvor mange kalorier forbrænder man ved at skøjte?

1. Tak dine (gode) gener

Din krop er en fabrik, der skal holdes i gang – hjertet bruger kalorier hver gang det slår, hjernen sluger glykogen, når du har gang i tankeprocesserne, musklerne, når du bevæger dig, og maven har brug for kalorier for at omsætte den mad du spiser til brugbar brændsel. Nogle af os bruger mange kalorier på at holde maskineriet i gang, andre knap så mange – det er her vi kan takke eller forbande vores far og mor.

Hvad koster det at komme i skøjtehallen?

Du kan normalt også stå på skøjter i skøjtehallen på Odense Isstadion fra 1. oktober til 31. marts. Klik her for at se skøjtehallens åbningstider.

  • Hvid pressenning. (Den hvide farve tiltrækker mindre varme end andre farver)
  • PVC rør. (Der bruges 10 tre-meters rør til en bane på 6×9 meter)
  • Børn under 4 år kommer gratis ind i skøjtehallen. Voksen 500 kr. Barn (4-14 år) / Pensionist 300 kr. Derudover er der en udgift på 20/50 kroner for chipkort/armbånd.

    Når det har frosset hårdt og længe, kan du stå på skøjter mange steder på søerne. Normalt må man færdes på isen, når den er mindst 13 cm tyk. Furesø Kommune kan dog ikke garantere, at isen er sikker. Færdsel på isen sker altid på eget ansvar.

    I Danmark er der knap 20 skøjteklubber, der alle tilbyder skøjteundervisning på flere niveauer. Både børn og voksne kan lære at skøjte. I princippet kan børn begynde til skøjteløb, når de kan gå, men det er bedre at vente, til de kan løbe.

    Hvor kan man få slebet sine skøjter?

    Alle medlemmer i Aalborg Skøjteløberforening har mulighed for at få slebet deres skøjter i løbet af sæsonen.

    Lad altid din træner tjekke om dine skøjter trænger til at blive slebet, hvis du er i tvivl. Normalt skal dine skøjter slibes hver anden til tredje måned og måske oftere, hvis du har mange træningspas om ugen.