:

Er godt smil billigere?

Indholdsfortegnelse:

 1. Er godt smil billigere?
 2. Hvad koster det at komme til akut tandlæge?
 3. Hvor meget koster tandlæger?
 4. Hvorfor er tandlæger billigere i Tyskland?
 5. Hvor er det billigst at gå til tandlæge?
 6. Kan man prutte om prisen hos tandlægen?
 7. Hvad gør man hvis man ikke har råd til tandlæge?
 8. Kan man gå til en anden tandlæge end sin egen?
 9. Hvilke lande har gratis tandlæge?
 10. Er det billigere at gå til tandlæge i Sverige?
 11. Er der forskel på tandlægepriser?
 12. Hvad gør jeg hvis jeg ikke har råd til tandlæge?
 13. Hvem gælder Gratis tandlæge for?
 14. Kan man få lavet tænder gratis?
 15. Hvad skal man gøre hvis man har ondt i tænderne?

Er godt smil billigere?

Vores lave priser er et resultat af nogle yderst fordelagtige indkøbsaftaler og højteknologiske udstyr. Du kan se mere her.

Hvad koster det at komme til akut tandlæge?

Akut tid tandlæge? Med en akut tandlægetid risikerer du aldrig at skulle gå rundt med eksempelvis en slem tandpine i længere tid end højst nødvendigt. Du kan nemlig benytte dig af vores altid gode service og kompetente team, der til enhver tid vil gøre deres ypperste for at tilse og ikke mindst behandle dig, som har akutte problemer med tænderne.

Har du brug for en akut tandlæge, er vi således altid behjælpelige! Vi kan kontaktes mandag-torsdag mellem kl. 07:30-20:00, fredag mellem kl. 07:30-17:30 og lørdag mellem kl. 08:00-16:00. Vores dygtige medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig med at få en akut tandlægetid eller blot rådgive dig om, hvordan du skal forholde dig i din akutte situation. Afhængigt af din pågældende tandsituation vil vi vurdere, hvorvidt du har brug for en akut tandlægebehandling omgående eller om din situation eventuelt kan vente med at blive behandlet til den efterfølgende dag. Uagtet din situation kan du være sikker på at få en god og venlig service, når du ringer til os i forbindelse med akut tandpine eller andre tandproblemer. Vi har stor forståelse for, at pludseligt opståede tandsmerter kan give anledning til panik. Vores ønske er derfor at give dig ro og afklaring i den smertefulde situation. Gennem vores lange erfaring som akut tandlæge kan vi med garanti hjælpe dig af med dine akutte tandproblemer.

Et akut tandproblem kan opstå på alle timer af døgnet – også i weekenden, hvor det kan være rigtig svært at finde en tandlæge i nærheden, som har åbent. Hos VORES TÆNDER Tandklinik har vi åbent i weekenden, hvor du kan blive afledt dine akutte tandsmerter hurtigst muligt. En akut tandbehandling hos os pålægges ikke ekstra tillæg eller gebyr, hvis du er eksisterende patient. Er du ny patient tillægger vi behandlingen et beskedent akut-gebyr. Så har du akut behov for en tandlæge med døgnvagt nær København, er du meget velkommen til at kontakte os. Så finder vi i fællesskab en løsning, der sikrer, at du bliver smertefri hurtigst muligt.

Selvom der er tale om et akut tandproblem så er det vigtigt for os, at du føler dig veltilpas og tryg ved et besøg hos os. Det skal således aldrig gå hen og blive en påskyndet oplevelse, når du besøger akut tandlægen. Vi ved gennem vores lange erfaring inden for det akutte univers, at det ofte er når tingene går lidt for stærkt, at det kan gå hen og blive ubehageligt at ligge i tandlægestolen. Af denne grund afsætter vi rigtig god tid til både information og behandling, når du besøger os.

Vi udarbejder desuden altid et prisoverslag inden vi går i gang. Det gør vi fordi vi gerne vil levere en ærlig og samvittighedsfuld tandbehandling, hvor du på forhånd ved hvad tandlægebesøget kommer til at koste og hvad der skal ske. På den måde er det helt op til dig, hvorvidt du ønsker behandling ud fra kendskabet til pris og procedure.

Hvor meget koster tandlæger?

Her er de faste priser på tandlægeydelser, der er aftalt for voksentandplejen med den offentlige sygesikring.

Honorartabellerne indeholder de faste priser, der er aftalt for voksentandplejen med den offentlige sygesikring.

Hvorfor er tandlæger billigere i Tyskland?

Hvis du ikke ved, om du skal vælge en tandlæge i Tyskland eller en dansk tandlæge, får du her 3 ting, der er vigtige at have i baghovedet, når du skal træffe dit valg.

Hvor er det billigst at gå til tandlæge?

Hos Tandlægerne på Østerbro, ved vi at prisen er vigtig når du går til tandlægen. Omvendt er det de færreste, som ønsker at benytte en billig tandlæge, hvis det sker på bekostning af kvaliteten. På vores klinik, gør vi derfor en dyd ud af, at levere tandlægearbejde af meget høj kvalitet, til en ganske fair pris – faktisk så gode priser, at vi er blandt de billigste tandlæger i København.

Du kan se vores lave priser, i vores prisliste, hvor du også har mulighed for at beregne hvad du kan modtage i rabatter, i form af tilskud fra Sygeforsikring danmark samt evt. studierabat.

Kan man prutte om prisen hos tandlægen?

Forbrugerrådet Tænk påstår i sin seneste kampagne, at tandlægepriserne er ”tordnet i vejret” til trods for, at de ikke er steget mere end priserne på andre serviceydelser. Tandlægebladet har spurgt vicedirektør i Forbrugerrådet Tænk, Vagn Jelsøe, hvorfor man bygger en kampagne på tal, som ikke er retvisende.

Det fik mange tandlæger op af stolen, da Forbrugerrådet Tænk i august lancerede en kampagne med overskriften ”Du betaler kassen hos tandlægen”, der opfordrede folk til at prutte om prisen, fordi tandlægepriserne ”er tordnet i vejret”.

Hvad gør man hvis man ikke har råd til tandlæge?

Hvis du har akut behov for at komme til tandlægen, og er du bekymret for, at der venter en stor tandlægeregning forude, som du ikke har mulighed for at betale lige nu? Så kan du med fordel vælge at tage kontakt til en tandlæge, der tilbyder afdragsordninger. Det er der efterhånden heldigvis rigtig mange tandlæger i København og omegn, der tilbyder, så her er gode muligheder for jackpot.

Vær dog opmærksom på, at nogle tandlægeklinikker kun tilbyder en afdragsordning, når der er tale om et beløb af en vis størrelse.

Kan man gå til en anden tandlæge end sin egen?

Børne- og ungdomstandpleje gælder for alle børn og unge under 18 Ã¥r, og tandplejen er vederlagsfri.  

Børne- og ungdomstandpleje gælder for alle børn og unge under 18 år, og tandplejen er vederlagsfri.

Hvilke lande har gratis tandlæge?

Vi kan tilbyde tandbehandling udlandet i Budapest i samme kvalitet som i Danmark til en langt billigere pris, fordi omkostninger og lønningsniveauet i Ungarn generelt er lavere end i Danmark. Vores patienter får derfor den samme tandbehandling med de samme materialer, som hvis de blev behandlet i Danmark. Men da omkostningerne ved både materiale og tandlægearbejde er lavere, er prisen også lavere.

Inden din tandrejse kan du få et behandlingstilbud fra os på flere forskellige måder. Vi tilbyder to forskellige typer konsultationer. Vi kan mødes i Danmark (i Aarhus eller København), hvor vi tager røntgenbilleder og vores dansk tandlæge kigger på dine tænder. Efterfølgende diskuterer vi dine ønsker samt mulighederne for tandbehandling og du modtager et komplet behandlingstilbud med en fast pris. En anden mulighed er at vi mødes online og diskuterer dine behov for tandbehandling og tandimplantater. Denne mulighed er primært, hvis det af den ene eller anden grund ikke kan passe med en konsultation i Danmark. Her kan vi ligeledes diskutere dine behov for tandbehandling i udlandet og efterfølgende sender vi dig en komplet behandlingsplan med pris.

Er det billigere at gå til tandlæge i Sverige?

Hos tandlægerne i Helsingborg koster en tandkrone ca. 5.700 svenske kroner. Det er stort set samme beløb, som nogle tandlæger i Nordsjælland tager – i danske kroner – hvilket betyder, at der med den aktuelle kurs er en pæn besparelse at hente ved at rejse til Helsingborg. Også når man medregner færgebilletten.

I Sverige er det fast praksis, at bedøvelse er gratis, så ingen tvinges til at afveje frygten for smerter mod prisen på den dulmende indsprøjtning, ligesom nogle røntgenbilleder heller ikke koster noget.

Denne formiddag er der tre-fire danske patienter på stribe. Én kommer fra Hørsholm og har opnået en favorabel pris på ca. 18.000 svenske kroner for et implantat, som han i Danmark kunne se til priser fra 22.000 til 25.000 danske kroner.

Er der forskel på tandlægepriser?

Vores lave priser er et resultat af nogle yderst fordelagtige indkøbsaftaler og højteknologiske udstyr. Du kan se mere her.

Hvad gør jeg hvis jeg ikke har råd til tandlæge?

Har du ikke været til tandlæge i årevis, er du langt fra den eneste.

Mere end hver 4. bruger af Gladtand.dk oplyser, at de ikke har været til tandlæge i de seneste fem år, og klinikken modtager dagligt patienter, som ikke har været hos en tandlæge i mange år.

Hvem gælder Gratis tandlæge for?

Så får du ekstra fordele som medlem af "danmark". Du får 100 % i tilskud til forskellige tandbehandlinger og et forhøjet tilskud til psykolog, vaccination og kontaktlinser, når du er medlem af en tilskudsberettiget gruppe og mellem 16 og 25 år.

Hos Ungelinjen kan du snakke om det, der fylder for dig. Samtalen er gratis og ventetiden kort. Tilbuddet gælder alle medlemmer af "danmark", som er mellem 16 og 25 år.

Du får et forhøjet tilskud til psykologhjælp, når du er mellem 16 og 25 år og medlem af Gruppe 5, 1 eller 2. Også hvis årsagen falder uden for de såkaldte henvisningsårsager. Det er der mange, som har glæde af.

Kan man få lavet tænder gratis?

Et flertal af partierne i Folketinget har vedtaget en lovændring, som betyder, at 18-21-årige gradvist omfattes af det vederlagsfri tilbud i den kommunale børne- og ungdomstandpleje. Den nye ordning træder i kraft i dag. Unge, der fylder 18 år i 2022, er den første årgang, som kan fortsætte i børne- og ungdomstandplejen frem til de fylder 22 år.

Regeringen, Socialistisk Folkeparti, Radikale Venstre, Enhedslisten, Alternativet og Kristendemokraterne blev med finansloven for 2022 enige om at indføre vederlagsfri tandpleje for 18-21-årige via den kommunale børne- og ungdomstandpleje. Lovforslaget, der udmønter denne del af finanslovsaftalen, træder i kraft i dag.

Hvad skal man gøre hvis man har ondt i tænderne?

Der kan være mange årsager til, at man får tandpine eller at tænderne føles ømme, følsomme eller dunker. Den mest almindelige årsag til at man at man pludselig har ondt i tænderne, er et hul i tanden, der er nået ind til nerven. I dette tilfælde føles tandpinen jagende og konstant eller kommer og går i bølger.

Når du har ondt i tænderne skyldes det oftest en tandsygdom eller en skade, som din tandlæge kan gøre noget ved. Dunker din tand, eller føler du ømhed eller tandsmerter, er det derfor vigtigt at blive behandlet hurtigst muligt.

 • Årsager til tandpine
 • Det gør ondt i tænderne, når jeg tygger
 • Tandpine på grund af ømt eller hævet tandkød
 • Smerter i tænderne, der kommer og går
 • Tandpine og hovedpine
 • Ondt i tænderne og kæben
 • Tandpine om natten
 • Ondt i tænderne ved sygdom
 • Ondt i tandkød og tænder
 • Forskellige medicintyper
 • Q&A: Husråd mod tandpine
 • Et hul i tanden, så maden presses op mod den blottede nerve
 • Tanden er knækket, og der sidder et stykke løst tand i tandkødet
 • Træthedsbrud i tanden – en såkaldt infraktion, som skyldes slid i tanden. Hvis tanden tidligere har været behandlet, er den ofte mere udsat. Den tandpine man mærker er ofte en ømhed ved tryk, eller når man tygger på noget hårdt.
 • Isninger i tænderne, der skyldes tynd tandemalje. Det kan enten være et forbigående problem eller kronisk.
 • Betændelse i tandkødet rundt om tanden.
 • En ny fyldning er for høj, hvilket giver tyggeproblemer og tandsmerter.
 • En visdomstand i overkæben der trykker ned på tandkødet omkring visdomstanden i underkæben.
 • Ondt i en tand, fordi man har bidt i noget hårdt og får en forstuvet tand.
 • Ondt i tænderne i forbindelse med forkølelse og bihulebetændelse.