:

Hvor kan man se Champions League finalen?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvor kan man se Champions League finalen?
 2. Kan man se Champions League i Tivoli?
 3. Hvilke danske kanaler viser Champions League?
 4. Hvor meget koster en billet til Champions League?
 5. Kan man se Champions League på TV2 sport?
 6. Hvilke tyske tv kanaler viser Champions League?
 7. Hvem viser CL i aften?
 8. Hvor meget koster Viaplay om måneden?
 9. Hvad koster en PSG billet?
 10. Hvor meget koster en Real Madrid billet?
 11. Hvad koster TV 2 Play Live?
 12. Hvor kan man se kampen i aften?
 13. Hvilken kanal er der fodbold på?
 14. Kan man se Viaplay uden abonnement?
 15. Hvad koster Netflix i 2023?

Hvor kan man se Champions League finalen?

Albania: Tring, RTSHArmenia: Fast MediaAustria: ServusTV, Sky Austria, DAZNAzerbaijan: CBC Sport, Ictimai TV Belgium: RTL, VTM, Proximus Bosnia & Herzegovina: Arena SportBulgaria: bTV, A1Croatia: HRT, Arena SportCyprus: CYTACzechia: TV Nova, Premier SportDenmark: ViaplayEstonia: ViaplayFinland: MTV (C More)France: Canal+, beIN, RMC SportGeorgia: Setanta, SilknetGermany: DAZN, Prime VideoGibraltar: GibtelecomGreece: Cosmote TV, MEGAHungary: MTVA, Sport 1Iceland: Viaplay, SynIsrael: The Sports Channel Italy: Mediaset, Prime Video, Sky Italia Kazakhstan: QazSport, Q SportKosovo: Arena Sport, Artmotion, Klan KosovaLatvia: ViaplayLiechtenstein: blue+, Sky Austria Lithuania: ViaplayLuxembourg: RTL, ProximusMalta: PBS, MelitaMoldova: Setanta, Jurnal TV, MyTV.mdMontenegro: Arena Sport Netherlands: RTL, Ziggo SportNorth Macedonia: Makedonski Telekom, Arena Sport, MTVNorway: TV2 NorwayPoland: PolsatPortugal: Eleven, TVIRepublic of Ireland: RTE, Virgin, Livescore Romania: Clever Media, Digisport, Telekom RomaniaRussia: Match TV Serbia: Arena Sport, RTSSlovakia: Markiza, Premier SportSlovenia: Pro Plus, SportklubSpain: Telefonica Sweden: TeliaSwitzerland: blue+, 3+ Türkiye: EXXEN, TV8Ukraine: Megogo United Kingdom: TNT Sports 

Kan man se Champions League i Tivoli?

Besøg Tivoli Friheden lørdag den 10. juni, når vi i samarbejde med Heineken inviterer til et brag af en fodboldfest i Aarhus' hyggeligste omgivelser.

Oplev den nervepirrende finalekamp i Champions League, mens den transmitteres LIVE på storskærm ved landets største udendørsscene.

Hvilke danske kanaler viser Champions League?

Hos TV 2 kan du følge med i Champions League 2023/2024.

TV 2 holder dig på alle kampe i ${title} ${year}. Se hvornår kampene bliver spillet, se resultater og følg kampene live i vores kampprogram.

Hvor meget koster en billet til Champions League?

Champions League er en af de mest populære sportsbegivenheder i verden. Det gælder både i antallet af tv-seere og tilskuere på stadion. For mange klubber er Champions League-kampene derfor blandt sæsonens højdepunkter.

Særligt om foråret, når gruppespillet er overstået og spændingen stiger i takt med at klubberne når længere og længere i turneringen. Der vil altid være noget helt særligt over fodboldkampe, hvor alt er på spil og der skal findes en afgørelse. Det er drama på allerhøjeste niveau.

Kan man se Champions League på TV2 sport?

TV 2 sender alt fra UEFA Champions League 2023/2024. Under finner du sendeplanen for de fire første rundene i høst. Alle tider er sendestart.

Kampdag 1, tirsdag 19. september:

Hvilke tyske tv kanaler viser Champions League?

En af de primære årsager til, at mange klubber satser stort på at kvalificere sig til Champions League er naturligvis, at der er en pæn bunke penge at hente. Det gælder både penge, som man få for bare at kvalificere sig til gruppespillet, men også penge, som gives alt efter, hvor langt man når i turneringen.Derudover er der også penge fra TV. Disse varierer alt efter, hvilke hold der er med i Champions League.

Sidste år endte Bayern München med at løbe med omkring 615 millioner euro, da de vandt Champions League. Det er værd at notere sig, at der er mærkbart flere penge forbundet med at spille i Champions League i forhold til Europa League.

Hvem viser CL i aften?

En af de primære årsager til, at mange klubber satser stort på at kvalificere sig til Champions League er naturligvis, at der er en pæn bunke penge at hente. Det gælder både penge, som man få for bare at kvalificere sig til gruppespillet, men også penge, som gives alt efter, hvor langt man når i turneringen.Derudover er der også penge fra TV. Disse varierer alt efter, hvilke hold der er med i Champions League.

Sidste år endte Bayern München med at løbe med omkring 615 millioner euro, da de vandt Champions League. Det er værd at notere sig, at der er mærkbart flere penge forbundet med at spille i Champions League i forhold til Europa League.

Hvor meget koster Viaplay om måneden?

Viaplay er en digital streamingtjeneste, som tilbyder forskellige streaming-pakker alt efter dit behov. Du kan streame alt indholdet på din computer, tablet, mobil eller smart-tv. Alle abonnementer er uden bindings- og opsigningsfrist, hvilket gør det enkelt for dig at ændre din pakke, når du ønsker. Her på siden kan du læse meget mere om de forskellige Viaplay-abonnementer og -pakker, samt hvilket indhold Viaplay tilbyder – herunder de nyeste premierer på film og serier. Længere nede har vi et FAQ-afsnit, hvor du finder svar på de oftest stillede spørgsmål om Viaplay. 

Scroll ned, eller brug vores “quicklinks” i højre side (eller i toppen, hvis du er på mobil). God fornøjelse!

Viaplay tilbyder forskellige abonnementer, som kan tilpasses alt efter dit behov. Se prisoversigten herunder og læs mere om de forskellige Viaplay-pakker.

Hvad koster en PSG billet?

Paris Saint-Germain, eller Les Rouge-et-Bleu, byder på fodbold i verdensklasse og har flere sejre i Ligue 1, Frankrigs højeste fodboldserie, bag sig. Hjemmebanearenaen Parc de Princes har plads til næsten 49 000 tilskuere, og hvis du bestiller ARTE Udlands officielle billetter, kan du blive en af dem. Hos ARTE Udland finder du standardbilletter på langsiden samt VIP-billetter på langsiden, som inkluderer adgang til Espace des Trophées Lounge, gratis drikkevarer og snacks, tv-skærm og kampprogram.

Detalje

Hvor meget koster en Real Madrid billet?

 • Hvad kan du forvente på Bernabeu Tour
 • Santiago Bernabeu tur indgang
 • Bernabeu tur timer
  • Bernabeu-turens kampdagstidspunkter
 • Bedste tidspunkt at besøge Bernabeu Stadium
 • Hvor lang tid tager Bernabeu-turen
 • Bernabeu tour billetter
  • Online billetter er bedre
  • Tidsbestemt tour billetter
  • Intet behov for billetudskrifter
  • Bernabeu tour pris 
  • Billetrabatter
  • Selvguidede Bernabeu-turbilletter
  • Rundvisning på Bernabeu stadion
 • Selvguidet vs. guidet Bernabeu-tur
 • Bernabeu tour audio guide
 • Kombinationsture, der inkluderer Bernabeu Stadium
  • Madrid Bustur + Bernabeu Stadium Tour
  • Hop-på-hop-off-bus + Bernabeu-tur
 • Sådan kommer du til Santiago Bernabeu Stadion

Bernabeu-turen begynder ved den højeste del af Santiago Bernabeu Stadium, med en fantastisk panoramaudsigt over feltet fra den anden tribune.

Du får en fornemmelse af det massive stadion, der kan rumme mere end 80,000 tilskuere. 

Alle deltagere i Real Madrid stadiontur skal komme ind fra Tower B-indgangen på Concha Espina Avenue.

Tårn B ligger, hvor Paseo de la Castellana møder Calle Concha Espina. Få vejledninger

Hvis du har bestilt din Santiago Bernabeu billetter online, du kan vise dem på din mobil, ved Tower B-indgangen og gå ind. 

Hvad koster TV 2 Play Live?

TV 2 er en af de ældste danske kanaler, og den er elsket og set af de fleste danskere. Før i tiden var kanalen statsbetalt og underlagt det kendte public service-begreb. Nu er den delvist privatejet, og det har betydet en række forandringer i måden, som den drives på.

Blandt andet er det mere frit hvilket indhold, som TV 2 vælger at vise på deres flow TV-kanal. Derudover er det blevet muligt for dem at lave TV-sektionen af deres hjemmeside til en streaming-tjeneste, hvor man skal betale for at se indholdet. Eller få tjenesten igennem en Tv-pakke.

Du kan få TV 2 Play gratis de første 30 dage. Du skal først betale for et abonnement efter denne gratis periode.

Du kan streame via TV 2 Play app med Apple TV, smartphone, Chromecast, Smart TV eller PC.

 • Basispakke 49 kr. om måneden med reklamer
 • Basispakke 79 kr. om måneden uden reklamer
 • Live pakke 1 –  69 kr. om måneden med reklamer (Ikke adgang til arkiv)
 • Live pakke 2 –  99 kr. om måneden uden reklamer (Ikke adgang til arkiv)
 • Vælg 1 kanal for 39 kr. om måneden med 6 mdr. binding i alt 234 kr.
 • Favorit + Sport. 5 livekanaler + TV2 Sport + TV2 SportX og 7 Eventkanaler. Pris 189 med reklamer/ 219 kr. uden reklamer.

Hvor kan man se kampen i aften?

Fodbold i TV er noget, du ikke kan gå glip af, og som verdens mest populære sport anslås det, at cirka 3,5 milliarder mennesker følger sporten

Fodbold er Danmarks national sport og det danske herre-fodboldlandshold repræsenterer Danmark i internationale fodboldturneringer og er styret af fodboldforbundet DBU.

Danmark er et lille land i fodboldregi, men har formået at være konkurrencedygtig i internationale turneringer. Den store Triumf ved EM i Sverige i 1992 markerede klart holdets største sejr, idet holdet besejrede de forsvarende mestre Holland i semifinalen og verdensmestrene Tyskland i finalen.

I november 2006 nominerede DBU otte danske landsholdsspillere til prisen "Bedste danske fodboldspiller gennem tiderne". De nominerede spillere var Morten Olsen, Henning Jensen, Allan Simonsen, Preben Elkjær, Michael Laudrup, Brian Laudrup, Peter Schmeichel og Jon Dahl Tomasson.

Vinderen af prisen blev udpeget ved en offentlig afstemning arrangeret af TV2, som endte med Michael Laudrup som en klar vinder med 58 % af stemmerne.

Hvilken kanal er der fodbold på?

Fodbold i TV er noget, du ikke kan gå glip af, og som verdens mest populære sport anslås det, at cirka 3,5 milliarder mennesker følger sporten

Fodbold er Danmarks national sport og det danske herre-fodboldlandshold repræsenterer Danmark i internationale fodboldturneringer og er styret af fodboldforbundet DBU.

Danmark er et lille land i fodboldregi, men har formået at være konkurrencedygtig i internationale turneringer. Den store Triumf ved EM i Sverige i 1992 markerede klart holdets største sejr, idet holdet besejrede de forsvarende mestre Holland i semifinalen og verdensmestrene Tyskland i finalen.

I november 2006 nominerede DBU otte danske landsholdsspillere til prisen "Bedste danske fodboldspiller gennem tiderne". De nominerede spillere var Morten Olsen, Henning Jensen, Allan Simonsen, Preben Elkjær, Michael Laudrup, Brian Laudrup, Peter Schmeichel og Jon Dahl Tomasson.

Vinderen af prisen blev udpeget ved en offentlig afstemning arrangeret af TV2, som endte med Michael Laudrup som en klar vinder med 58 % af stemmerne.

Kan man se Viaplay uden abonnement?

I har tidligere fejet mig af med at det er min installation den er gal med. For første gang i Viaplays historie skriver i selv at der er problemer (jeg kan kun tilføje - igen igen)

En de facto adgang til 50% af det indhold jeg betaler for, bør vel betyde en pris på abonnement der tilsvarende reduceres med 50% ??…….

Utrolig troværdig og pålidelig virksomhed - HA,HA det var bare for sjov. Nej der er i den grad uduelige, langsomme og tilsyneladende uden de nødvendige evner til at drive et system, der kan virke hos deres kunder., Deres bogholderi der i mod er utrolig dygtige, så priserne passer virkelig til et fantastisk produkt, som de overhovedet ikke kan levere.

Nu er der igen et program, der ikke kan vises, og I arbejder på sagen, som I har gjort det sidste halv år. KÆMPE SKANDALE!!! Det bliver dyrere og dyrere og dårligere og dårligere. Det er simpelthen for amatøragtigt. Utroligt at der ikke sker noget, med alle de meget dårlige anmeldelser I får. Det virker som om I er komplet ligeglade.

Melder mig lige i koret af dårlige erfaringer, for det har i fortjent.Jeres tjeneste virker jo ikke; et hav af fejlkoder(som i opfordre en til at gå ind på viaplay.dk for at se hvad det er?!? “Det er lige nu ikke muligt at se enkelte kanaler i reprise”. “Vi arbejder på sagen” osv. osv…Udsendelser stopper midt i, konstante udfald. Sådan har det været i over et år og det beeep betaler jeg 589kr pr. md. Til alle andre: hold jeg langt væk fra Viaplay!NB: I behøver ikke sende det der kopi/paste-svar med at i er kede af min oplevelse og i arbejder hele tiden på at blive bedre. I er jo ganske enkelt ikke nok kvalificerede i jeres forbedringsafdeling!

Hvad koster Netflix i 2023?

Netflix er en amerikansk leverandør af online-streaming af film og tv-serier over Internettet. Tjenesten er tilgængelig næsten over alt i hele verden, og blev tilgængelig i Danmark den 16. oktober 2012, hvor den revolutionerede hvordan man ser film og serier. Netflix er uden tvivl den mest populære betalte streamingtjeneste i Danmark. Men hvad kan den berømte, amerikanske tjeneste egentlig, og hvad koster Netflix? Med streamingservices som Netflix bliver alting mere bekvemmeligt; Du bestemmer selv hvor, og hvornår du vil se noget.