:

Hvad laver Happy Helper?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad laver Happy Helper?
 2. Hvad koster rengøring i privat hjem?
 3. Hvad tjener en happy Helper?
 4. Hvad koster rengøring af en lejlighed?
 5. Hvem ejer Happy Helper?
 6. Hvad skal man tage for rengøring i timen?
 7. Hvad er timelønnen for rengøring?
 8. Hvilket job har den højeste løn?
 9. Hvad får rengøring i timen?
 10. Hvad er mindste løn for rengøring?
 11. Hvad tjener en ufaglært rengøring?
 12. Hvor meget får en rengøringsdame i løn?
 13. Hvad tjener en ufaglært rengøringsassistent?
 14. Hvornår er man lavtlønnet?
 15. Hvad er en normal månedsløn?

Hvad laver Happy Helper?

Vi manglede selv billig og god rengøring online

Idéen til Happy Helper opstod, da to af os var på barsel og ikke orkede at gøre rent. Vi begyndte at undre os over, at man ikke kunne booke rengøring online til en pris, hvor alle kunne være med. Og så endte vi med at skabe det selv.

Hvad koster rengøring i privat hjem?

Vi tilbyder så absolut nogle af Danmarks billigste priser på rengøring. Konceptet er enkelt. Via et landsdækkende netværk af lokale hjælpere, er vi i stand til at tilbyde billig lokal rengøringshjælp. En væsentlig årsag til at vi kan tilbyde meget lave priser er at vores hjemmehjælpere kan holde deres omkostninger nede ved at benytte cykel som transportmiddel og ikke  have brug for at råde over diverse udstyr.

For at sikre en god oplevelse for både dig og hjælperen er minimum tid 2,5 timer. Vores helpers arbejder som freelance og fastsætter selv deres timepriser som starter ved 138 kr / time incl. serviceomkostninger.

Hvad tjener en happy Helper?

I første halvdel af regnskabsåret 21/22 nåede Happy Helper en omsætningsbase på 14,5 mio. kroner og et dækningsbidrag på 2,6 mio. kroner. Selskabets EBITDA endte på -0,5 mio. kroner. For hele året fastholder Happy Helper den guidance, som blev nedjusteret tidligere i april, og venter dermed at nå en omsætningsbase på 30-35 mio. kroner, et dækningsbidrag på 5-6 mio. kroner og et EBITDA på -1 til -2 mio. kroner.

Happy Helper har været udfordret pga. Corona, og haft problemer med at imødekomme efterspørgslen på bookinger grundet mangel på helpers. Dog er selskabet optimistiske for fremtiden, da de igen er begyndt at se en positiv tilmelding af helpers til platformen. Til trods for udfordringerne med at skaffe helpers, har Happy Helper set en grundlæggende bedre lønsomhed, hvilket afspejles af nøgletallet LTV/CAC-ratio, som beskriver hvor meget selskabet tjener på hver krone de bruger på at få en ny booker ind. Tallet var på 15,71 kroner i februar 2022 mod 5,95 kroner for et år siden.

Hvad koster rengøring af en lejlighed?

Tilbud er altid gratis og uforpligtende.

Sådan her foregår det: 1. Udfyld felterne med dit navn og din kontakt information. 2. Vælg hvilken type service vi kan hjælpe dig med. Send evt. billeder til vores DropBox. 3. Herefter vil vi kontakte dig, enten med vores tilbud eller yderligere kontakt.

Hvem ejer Happy Helper?

We’ve been meeting the needs of the Glen Burnie and Baltimore City

We’ve been meeting the needs of the Glen Burnie and Baltimore City

Hvad skal man tage for rengøring i timen?

Fantaserer du om et arbejdsliv, hvor der er højtryk på hverdagen og muligheden for at forsøde tilværelsen med rejser, gaver, lækre biler og en god bolig?

Eller vil du hellere have mere tid til børnene, dyrke motion eller endelig have tid til at fordybe dig i din bog af Dostojevskij som du købte for fem år siden?

Her skal du gøre op med dig selv, hvad der vigtigst for dig og hvorfor du har valgt at være selvstændig. Du kommer ikke til at tjene det samme ved at arbejde 20 timer om ugen, som hvis du arbejder 60.

Sat helt på spidsen er regnestykket en simpel formular. Vi går ud fra, at du gerne vil tjene mindst det samme som hvis du var lønmodtager.

Din timepris skal være din ønskede løn divideret med antal timer, du arbejder. Lad os tage et simpelt eksempel:

Hvis du gerne vil tjene 40.000 om måneden før skat, svarer det til 480.000 kr. om året. Hvis du arbejder 7,4 timer om dagen i 220 dage på et år, bliver det til 1.628 arbejdstimer på et år.

Men så simpelt er det selvfølgelig ikke. Der er mange udgifter som selvstændige skal have dækket, som mange lønmodtagere slet ikke tænker over. De ekstra udgifter skal være en del af, hvad du tager i timen.

Der er ikke kun ekstra udgifter, når du er selvstændig. Der er også ekstra arbejde. Tænk over din hverdag som selvstændig.

Hvad er timelønnen for rengøring?

Rengøring er en nødvendig opgave i alle hjem og virksomheder, og derfor er der altid brug for rengøringsassistenter. Men hvor meget tjener de egentlig? Ifølge tal fra Danmarks Statistik var den gennemsnitlige timeløn for en rengøringsassistent i 2020 124,90 kr. Det betyder, at en fuldtidsansat rengøringsassistent, der arbejder 37 timer om ugen, kan forvente at tjene omkring 18.000 kr. om måneden, før skat.

Hvilket job har den højeste løn?

Her er top 20 over de uddannelser i Danmark, hvis kandidater får den bedste løn. Du kan i denne statistik se den gennemsnitlige løn for personer, som har en bestemt uddannelse.

Tabellen viser altså ikke de højest lønnede eller bedst betalte stillinger i Danmark, eller startløn, men den gennemsnitsløn, personer med en bestemt uddannelse har.

Du kan altså bruge oversigten til at se hvilken uddannelse, der i gennemsnit giver den bedste løn, når man er færdig.

Hvad får rengøring i timen?

Servicefradraget dækker rengøringshjælp med et fradrag på 6.600 kr. pr. person i 2023.

Vi har udregnet, hvad en årlig rengøringshjælp koster - og hvor du meget du sparer på denne ved at bruge servicefradraget. I udregningen antager vi, at du får professionel rengøringshjælp to timer om ugen til en timeløn på 250 kr., svarende til en årlig udgift på 26.000 kr. En lovlig rengøringshjælp koster normalt mellem 175 og 450 kr. i timen. 

 • Med én person i husstanden koster rengøringshjælp efter værdi af fradrag 24.284 kr. årligt.
 • Med to personer i husstanden koster rengøringshjælp efter værdi af fradrag 22.568 kr. årligt.
 • En sort - og dermed ulovlig - rengøringshjælp til 150 kr. i timen koster årligt  15.500 kr.

Et rengøringsfirma, der betaler skat og moms, skal typisk have 150-450 kroner i timen. Hvis du får rengøringshjælp en time ugen, koster en rengøringshjælp årligt 13.000 kr. Det kan du få fradrag for med servicefradraget.

Hvad er mindste løn for rengøring?

Created with Highcharts 5.0.11Antal CV'er10-15k15-20k20-25k25-30k30-35k35-40k40-50k0255075100125

Grafen viser, hvordan lønniveauet fordeler sig for din søgning. Du kan fx se, hvad flest tjener, og om der er stor forskel på højeste og laveste løn.

Lønniveauet er beregnet ud fra lønoplysninger fra CV'er i vores database. Tallene er brutto (inkl. pension) og er oplyst af brugerne selv. Vi kan ikke garantere for nøjagtigheden.

Hvad tjener en ufaglært rengøring?

De fleste går derfra direkte fra løntrin 6 til 8. Som nyuddannet kandidat og diplomingeniør starter du på løntrin 4, hvor du er i 2 år, inden du stiger. Som nyuddannet bachelor bliver du placeret på løntrin 1 og kan stige til løntrin 5.

For at kunne gå i gang med hovedforløbet og gennemføre uddannelsen, skal du have bestået fagene: Naturfag på F-niveau. Dansk på E-niveau.

Som husassistent arbejder du med omsorgsmæssige opgaver for ældre. Du kan både blive ansat på private og offentlige plejehjem. Fælles for jobbet er, at du skal hjælpe ældre med at håndtere dagligdagen.

Social- og sundhedsassistent: 3 år 10 mdr. Uddannelsen består af et grundforløb, der tages på en erhvervsskole og varer 20 eller 40 uger, samt et hovedforløb, der veksler mellem perioder på din læreplads og perioder på skolen.

Hvor meget får en rengøringsdame i løn?

Rengøring er en nødvendig opgave i alle hjem og virksomheder, og derfor er der altid brug for rengøringsassistenter. Men hvor meget tjener de egentlig? Ifølge tal fra Danmarks Statistik var den gennemsnitlige timeløn for en rengøringsassistent i 2020 124,90 kr. Det betyder, at en fuldtidsansat rengøringsassistent, der arbejder 37 timer om ugen, kan forvente at tjene omkring 18.000 kr. om måneden, før skat.

Hvad tjener en ufaglært rengøringsassistent?

Care.com er en online platform, der forbinder familier og hjælpere med hinanden. Familier, der søger pleje, kan blive kontaktet af tjenesteudbydere og gennemgå profiler. Der kræves et betalt abonnement for at kunne kontakte udbydere. Vi formidler ikke hjælpere til familier, ligesom vi heller ikke udvælger specielle hjælpere til familier eller familier til hjælpere. Care.com verificerer ikke identiteten på, eller oplysninger indsendt af, hjælpere eller familier. For yderligere information, klik på 'Sikkerhed' og læs, hvordan identitet og andre oplysninger kan verificeres.

Care.com er et varemærke tilhørende Care.com, Inc. © 2023 Care.com Europe GmbH Alle rettigheder forbeholdes.

Hvornår er man lavtlønnet?

Kaster vi blikket på familiens samlede indkomst før skat, lå gennemsnittet for par - både med og uden børn - i 2021 på 892.400 kr. (beregnet med faste priser). Medianen er 768.000 kr. Selvom det lyder en anelse lavt i forhold til gennemsnitslønnen, så er den alligevel steget støt siden 2011.

Måske står I begge for indtjeningen hjemme hos jer. Måske er det kun dig, eller din partner, der kommer hjem med penge til husholdningen. Og måske tjener den ene langt mere end den anden.

Er du en kvinde i et parforhold med en mand, ja, så er der god sandsynlighed for, at det sidste er gældende. For selvom vi gerne bryster os af en god ligestilling i Danmark, så er der stadig stor forskel på kønnene, når det kommer til indtjening.

Hvad er en normal månedsløn?

Mindsteløn går også under navnet minimumsløn i Danmark. Det er et udtryk for, hvor meget du som minimum kan forvente at få i løn, når du bliver ansat i en virksomhed.

I Danmark siger loven ikke noget om, hvad mindstelønnen for ungarbejdere eller voksne skal være på. Det er nemlig ikke vedtaget ved lov, at der skal være en bestemt minimumsløn. 

Er du dækket af en overenskomst i forbindelse med dit arbejde, er du sikret, at du ikke får for lav en løn. Din overenskomst går ind og dikterer, hvad du som minimum skal have i løn.