:

Hvad koster det at stå på ski på CopenHill?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad koster det at stå på ski på CopenHill?
 2. Hvor lang tid tager det at gå op på CopenHill?
 3. Hvor meget koster CopenHill?
 4. Er det gratis at gå op på CopenHill?
 5. Hvor er det billigst at stå på ski?
 6. Hvor er det dyrest at stå på ski?
 7. Hvor mange trin er der på CopenHill?
 8. Hvordan kommer man op på Amager Bakke?
 9. Hvem ejer CopenHill?
 10. Hvem står bag CopenHill?
 11. Hvor lang er CopenHill?
 12. Hvornår er det billigst at købe ski?
 13. Er det nemmest at stå på ski eller snowboard?
 14. Er det sundt at stå på ski?
 15. Hvad hedder Amager Bakke også?
 16. Does Copenhill have a ski slope?
 17. Where can I take my ski equipment to Copenhill?
 18. What is Copenhill?
 19. What is big's Copenhill project?
 20. Does Copenhill have a ski slope?
 21. What is Copenhill?
 22. Where can I take my ski equipment to Copenhill?
 23. What is big's Copenhill project?

Hvad koster det at stå på ski på CopenHill?

Anmeldt 21. januar 2020

En stjerne for udsigten og en for idéen. Mere kan det så heller ikke blive til. For eksekveringen er tæt på håbløs. Fordi:

Hvor lang tid tager det at gå op på CopenHill?

- Det er ret skægt at stå og kigge ud over bygningerne. Hvor var det, man boede, da man var studerende, og hvor ligger Rigshospitalet og Marmorkirken og alle de forskellige ting, siger Christian Ingels, Direktør, CopenHill. 

Det tager omkring 10-15 minutter at gå op. Naturligvis afhængig af tempoet.

Hvor meget koster CopenHill?

CopenHill: The Story of BIG's Iconic Waste-to-Energy Plant

Nearly a decade in the making, the landmark CopenHill waste-to-energy plant first imagined by Bjarke Ingels Group has finally opened in Copenhagen. ArchDaily initially covered BIG's project in January 2011, and the waste-to-energy plant would later include hedonistic ideas of the world’s first steam ring generator and crowdfunding through Kickstarter. Today, the project has fulfilled many of its promises, and CopenHill stands as a modern architectural zeitgeist reflecting BIG's own evolution.

Er det gratis at gå op på CopenHill?

- Det er ret skægt at stå og kigge ud over bygningerne. Hvor var det, man boede, da man var studerende, og hvor ligger Rigshospitalet og Marmorkirken og alle de forskellige ting, siger Christian Ingels, Direktør, CopenHill. 

Det tager omkring 10-15 minutter at gå op. Naturligvis afhængig af tempoet.

Hvor er det billigst at stå på ski?

Frister en uges skiferie i Werfenweng i Østrig? Eller har du allerede besluttet dig for, at tage på skiferie i vinterferien? Måske vil du hive en weekend ud af kalenderen og tage på en kort skiferie til Berchtesgaden i Tyskland, Dachstein West eller Schladming? Hos OnlineSki kan vi tilbyde et stort udvalg af billige skiferier til blandt andet Østrig og Tyskland. Du kan vælge mellem alle de bedste destinationer, og få en fantastisk og uforglemmelig skiferie.

Vi har et bredt udvalg af skirejser, og du kan få en skræddersyet skitur, der matcher netop dine ønsker. Det er helt op til dig, om du vil på kør-selv-skiferie, vil læne dig tilbage i sædet på bussen til Alperne eller hoppe på flyet sammen med familien. Hos OnlineSki har vi skirejser, indkvartering og transport, der passer til lige netop dét, du har lyst til.

Hvor er det dyrest at stå på ski?

Smæk 7.000 kr på disken og indloger dig på et 75 år gammelt familiehotel i Østrigs mest mondæne skiområde, Lech. Hotellet er både gammeldags rustikt og moderne minimalistisk. Det emmer af historie og er i dag udbygget med både spaområde og et køkken, der har vundet adskillige priser, og hvor kokke flyves ind fra hele verden for at tilfredsstille gæsternes kulinariske ønsker.

Overvej, om du overhovedet behøver et liftkort, hvis du indlogerer dig på det gamle og overdådige Suvretta House i 1.850 meters højde lidt uden for den schweiziske high-end ski by, St.Moritz. Her koster et dobbeltværelse i omegnen af 8.000 kr. for en nat. For den pris får du ikke bare følelsen af at bo på et slot. Du får også en udsigt fra eventyrernes verden.

Hvor mange trin er der på CopenHill?

Af Louise Bro

CopenHill også kaldet Amager Bakke repræsenterer et bjerg af muligheder. Det er ikke kun for dem, der gerne vil stå på ski eller snowboard ned af den kunstige skibakke. Der er både kælkebakke og klatrevæg – og så er det ganske gratis at benytte stisystemer, trapper og elevator i åbningstiderne. Dermed kan du efter en rask gåtur og uendeligt mange trapper nyde udsigten udover København i 85 meters højde. På toppen af bakken finder du desuden en café, som serverer take-away drikkevarer og snacks.

Hvordan kommer man op på Amager Bakke?

Under skibakken på Amager Bakke omdanner ARCs energianlæg både rest- og erhvervsaffald, som ikke kan genanvendes eller specialbehandles, til fjernvarme og strøm. Se hvordan vi laver strøm og varme ud af dit restaffald.

Klimakrisen er virkelig, og hvis klimamålet i Parisaftalen skal nås, skal en masse forskellige tiltag i gang hurtigst muligt.

Hvem ejer CopenHill?

Amager Bakke, et af Københavns mest markante nye vartegn, kombinerer rekreative områder oven på bygningen med et stort og komplekst industrianlæg

Et af de mest spektakulære og omtalte danske byggerier i nyere tid er uden tvivl Amager Bakke, hjemsted for Amager Ressource Center – et gigantisk forbrændingsanlæg med skibakke, klatrevæg og rekreative anlæg på toppen. Trods en lang proces præget af diverse forhindringer, er anlægget nu ibrugtaget, og de offentligt tilgængelige sportsfaciliteter og rekreative områder står næsten færdige. ARC får dagligt henvendelser fra skiløbere, klatreentusiaster og interesserede fra hele verden om, hvornår anlægget åbner for publikum.

Hvem står bag CopenHill?

The name “CopenHill” is a tongue-in-cheek reference to its bizarre nature. This is because Denmark doesn’t really have any hills to speak of. To put things into perspective, the highest “peak” in Denmark is at 170 metres, which is more of a molehill than a mountain. In spite of this, 15 percent of Danes are keen skiers.

Long before COVID-19 reared its ugly head, Bjarke Ingels developed a concept for a state-of-the-art incinerator that would make Danish people a little less dependent on international ski tourism.

Hvor lang er CopenHill?

Sikkerhed er vigtigt for os på CopenHill. Derfor kan du her læse omkring sikkerhed, forholdsregler og generel færden på Amager Bakke.

Læs mere

Hvornår er det billigst at købe ski?

Skiferie forbinder mange med at være en dyr ferie form, det kan man heller ikke komme uden om at det i mange tilfælde kan være. Hvis man skal ud og købe skiudstyr til en familie på 4, eller for den sags skyld bare til sig selv, så løber det hurtigt op. Derfor kigger mange også mod en billigere måde at komme afsted på skiferie, der er penge at sparer på den årlige skitur. Det kræver dog lidt research, det har vi gjort for dig.

Når du skal finde den billige skirejse, så skal du sørge for at bestille udenfor ski højsæsonen, du skal måske kigge mod mindre skidestinationer og være villig til at bestille last minute eller i super god tid. Vi kommer her i artiklen ind på hvordan du kommer billigst afsted på skiferie.

Er det nemmest at stå på ski eller snowboard?

Der er fordele og ulemper ved både skiløb og snowboarding. Skiløb kan være nemmere at lære end snowboarding, og det er også lettere for knæene. Skisport kræver dog dyrere udstyr end snowboarding, og det kan være farligere. Snowboarding kan være sjovere end skiløb, og det er mere stilfuldt. Snowboarding er dog sværere at lære end skiløb, og det kan være farligere.

Så, hvad er nemmest – skiløb eller snowboarding? Det afhænger i virkeligheden af, hvad du leder efter. Hvis du ønsker at lære hurtigt og have mindre påvirkning af dine knæ, er skiløb måske det bedre valg. Hvis du vil have det sjovere og se sejere ud, er snowboarding måske det bedre valg.

Der er et par vigtige forskelle mellem skiløb og snowboarding. For det første kræver skiløb brug af to stænger, mens snowboarding ikke kræver det. For det andet foregår skiløb med fødderne parallelt med hinanden, mens snowboarding foregår med fødderne vinkelret på hinanden. Endelig er skisport normalt hurtigere end snowboarding.

Er det sundt at stå på ski?

Længe før du begynder at pakke kufferten til din skiferie, bør du forberede din krop med noget skitræning.

Her finder du en artikel om, hvordan du skal træne før skiferien.

Ved at følge den vil du ikke bare reducere risikoen for både ømme muskler og skader betydeligt, du vil også få meget mere ud af din skiferie, simpelthen fordi du vil kunne klare mange flere og sværere nedkørsler uden at blive træt.

Når du er på skiferie er det essentielt hver eneste dag at få din krop klar til dagens skiløb. Dette bør du begynde på før du forlader hotelværelset eller hytten: Lav nogle lette strækøvelser for at vække de muskler, du skal bruge hele dagen. Når du så er kommet op med liften, så brug igen nogle minutter på at varme op før du begynder nedkørslen.

Du er sikkert utålmodig efter at komme ned ad bakken, men de fem minutter, du taber i starten ved at varme op, er godt givet ud og kan spare dig for ømme muskler eller for en skade og en ødelagt skiferie.

Det er også en god idé at løbe stille og roligt den første dag, måske de første par dage for ikke at overbelaste kroppen.

Hvad hedder Amager Bakke også?

Verdens mest miljøvenlige forbrændingsanlæg med en skibakke på toppen og en klatrevæg på siden. Et helt unikt bygningsværk er ved at tage sin endelige form – til gavn for både borgere og miljø. Audi Magazine har talt med Jacob H. Simonsen, der er direktør for ARC, om det helt specielle bygningsværk, der ikke ligner noget, man nogensinde har set før. Herunder kan du læse et uddrag af artiklen, som blev bragt i Audi Magazine nr. 04 i 2018.

Hvordan er ideen til dette miks af virksomhed og rekreativt område opstået? Selve ideen kommer fra ARC og stammer helt tilbage fra en arkitektkonkurrence i januar 2011. Der var nogle tekniske specifikationer til anlægget, men også krav til rekreativt anlæg fra Københavns Kommune. Der kom forskellige bud på løsningen, som var kravspecificeret til at skulle have 30% af taget brugt som rekreativt område. Det synes vi selv var ret vidtgående, men da BIG (Bjarke Ingels Group – arkitekter, red.) kom med deres bud, hvor det var 100% af taget, man havde taget i brug – og oven i købet implementeret en all-season skibakke, ja så fik vi en idé om BIG’s måde at tænke på. Deres ekstremt inspirerende tilgang til opgaven var det, der gjorde, at de vandt.

Does Copenhill have a ski slope?

That’s CopenHill. The artificial skiing slope and the recreational hiking area opened in fall 2019, built on top of the new waste management center. This sounds like something out of a sci-fi fantasy but is a reality since the power plant opened in 2017 under the name ARC (Amager Ressource Center).

Where can I take my ski equipment to Copenhill?

You can either bring your equipment, or you can rent some from the local shop Steep and Deep where experts will be ready to help you out. Just like more traditional ski sports destinations, you can of course finish your day on the slopes with after-ski at CopenHill’s very own café and after-ski bar.

What is Copenhill?

Futuristic, unparalleled ski slope and a recreational hill on top of a new resource handling center. Spectacular and innovative in the true sense of the words. That’s CopenHill. The artificial skiing slope and the recreational hiking area opened in fall 2019, built on top of the new waste management center.

What is big's Copenhill project?

ArchDaily initially covered BIG's project in January 2011, and the waste-to-energy plant would later include hedonistic ideas of the world’s first steam ring generator and crowdfunding through Kickstarter. Today, the project has fulfilled many of its promises, and CopenHill stands as a modern architectural zeitgeist reflecting BIG's own evolution.

Does Copenhill have a ski slope?

 • That’s CopenHill. The artificial skiing slope and the recreational hiking area opened in fall 2019, built on top of the new waste management center. This sounds like something out of a sci-fi fantasy but is a reality since the power plant opened in 2017 under the name ARC (Amager Ressource Center).

What is Copenhill?

 • Futuristic, unparalleled ski slope and a recreational hill on top of a new resource handling center. Spectacular and innovative in the true sense of the words. That’s CopenHill. The artificial skiing slope and the recreational hiking area opened in fall 2019, built on top of the new waste management center.

Where can I take my ski equipment to Copenhill?

 • You can either bring your equipment, or you can rent some from the local shop Steep and Deep where experts will be ready to help you out. Just like more traditional ski sports destinations, you can of course finish your day on the slopes with after-ski at CopenHill’s very own café and after-ski bar.

What is big's Copenhill project?

 • ArchDaily initially covered BIG's project in January 2011, and the waste-to-energy plant would later include hedonistic ideas of the world’s first steam ring generator and crowdfunding through Kickstarter. Today, the project has fulfilled many of its promises, and CopenHill stands as a modern architectural zeitgeist reflecting BIG's own evolution.