:

Hvornår skal Danmark spille i Qatar?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvornår skal Danmark spille i Qatar?
 2. Hvornår spiller Danmark VM kamp?
 3. Hvornår afholdes VM i fodbold 2022?
 4. Hvor kan man se VM kamp?
 5. Hvem sender Danmarks VM kampe?
 6. Hvor kan jeg se landskampen i dag?
 7. Hvor kan man se landskampen i dag?
 8. Hvem viser Danmarks VM kampe 2023?
 9. Hvor afholdes VM i fodbold 2023?
 10. Hvor afholdes VM 2023?
 11. Hvor kan man se gratis VM?
 12. Hvor kan man se VM-kampene?
 13. Hvilken kanal spiller landsholdet på i aften?
 14. Hvad tid er der landskamp i dag?
 15. Hvor bliver landskampen i aften vist?

Hvornår skal Danmark spille i Qatar?

Vi arbejder på højtryk for at fylde siden med det bedste indhold til dig.Mens du venter, kan du nyde alt vores andet gode indhold.

Du kan til, hvor du kom fra eller til dagens sportsresultater

Hvornår spiller Danmark VM kamp?

Her får du overblik over Danmarks kampe ved Håndbold VM 2023, og hvilken TV kanal der viser Danmark næste kamp ved VM i Herrehåndbold.

Hvornår afholdes VM i fodbold 2022?

Verdensmesterskabet i fodbold er planlagt til at være den 22. udgave af VM i foldbold, hvilket er det internationale fodboldsmesterskab mellem landsholdene af FIFA’s medlemsorganisationer. Det planlægges at finde sted i Qatar i år 2022. Det bliver det første verdensmesterskab nogensinde, der bliver afholdt i den arabiske verden og i et muslimsk land.

Derudover vil turneringen være den sidste til at involvere 32 hold med en stigning på 48 hold planlagt til verdensmesterskabet i 2026 – medmindre dette også bliver ændret, læs med videre i nedenstående afsnit.

Dette vil også markere det første verdensmesterskab, der ikke afholdes i maj, juni eller juli, da turneringen i stedet er planlagt til at blive afholdt i slutningen af ​​november til midten af ​​december. Der skal spilles i en reduceret tidsramme på omkring 28 dage, hvor finalen afholdes den 18. december 2022, hvilket også er Qatar National Day. For første gang efter de første to turneringer i 1930 og 1934, bliver VM afholdt i et land, hvis landshold aldrig har spillet en finale kamp.

Kvalifikationsprocessen for verdensmesterskabet i 2022 er endnu ikke offentliggjort. Alle FIFA medlemsforeninger - i øjeblikket 211 - er berettiget til kvalificering. Qatar, som er værter, er automatisk blevet kvalificeret til turneringen. Qatar er imidlertid forpligtet af AFC til at deltage i den asiatiske kvalifikationsfase, da de to første runder også fungerer som kvalifikation til 2023 AFC Asian Cup. De regerende VM-mestre Frankrig vil også gå gennem kvalificerende stadier som normalt.

Hvor kan man se VM kamp?

Bakgrunnen for at VM spilles på vinteren er temperaturen i Qatar. I juni og juli, da VM vanligvis spilles, kan gradestokken vise opp mot 50 varmegrader. I november og desember er det mer gjennomførbart, da ligger temperaturen i Qatar vanligvis på mellom 18 og 26 grader.

Hvem sender Danmarks VM kampe?

Bakgrunnen for at VM spilles på vinteren er temperaturen i Qatar. I juni og juli, da VM vanligvis spilles, kan gradestokken vise opp mot 50 varmegrader. I november og desember er det mer gjennomførbart, da ligger temperaturen i Qatar vanligvis på mellom 18 og 26 grader.

Hvor kan jeg se landskampen i dag?

none id="readability-page-1" class="page">

TVkampen sin visjon er å være den perfekte guiden for deg som vil se sport på TV. Vi tilbyr alle riksdekkende norske tv-kanaler, live stream og mange ulike sporter. Søker du etter sport på tv i dag, i morgen og tiden fremover kan du enkelt bruke vår oversikt. Bla deg gjennom kalenderen for å se vår tv-guide til sport flere måneder frem i tid. I tillegg til nettsiden kan du også bruke TVkampen via app på iPhone, Android og iPad.

Hvor kan man se landskampen i dag?

none id="readability-page-1" class="page">

TVkampen sin visjon er å være den perfekte guiden for deg som vil se sport på TV. Vi tilbyr alle riksdekkende norske tv-kanaler, live stream og mange ulike sporter. Søker du etter sport på tv i dag, i morgen og tiden fremover kan du enkelt bruke vår oversikt. Bla deg gjennom kalenderen for å se vår tv-guide til sport flere måneder frem i tid. I tillegg til nettsiden kan du også bruke TVkampen via app på iPhone, Android og iPad.

Hvem viser Danmarks VM kampe 2023?

Danmarks forsvarende verdensmestre er kommet i Gruppe H, hvor vi skal møde Belgien, Bahrain og Tunesien.

Det bør ikke være en udfordring at komme videre til mellemrunden, hvor vi i så fald ender i Gruppe 4.

Her bliver vi parret med Gruppe G, som består af Egypten, Marokko, Kroatien og USA.

Her kan du se hele kampprogrammet til VM i Håndbold:

Hvor afholdes VM i fodbold 2023?

VM i fodbold 2023 afholdes i Australien og New Zealand mellem den 20. juli og 20. august. Mesterskabet vil blive spillet i 9 forskellige byer, som tilsammen vil være de første byer i Oceanien, der er værter for et fodboldmesterskab af denne størrelse. Det vil være det første VM-mesterskab, der spilles i flere værtslande, hvilket er blevet den nye standard for denne type begivenhed. Allerede til næste VM for mænd kan vi se frem til en turnering med flere nationer.

VM i fodbold er en af de største begivenheder i sportsverdenen, og verdens øjne er rettet mod værtslandet, når kampene spilles. På grund af den øgede interesse har turneringsformatet måttet tilpasses for at give plads til flere deltagende nationer. 2023-turneringen bliver den første kvindeturnering med 32 nationer.

Her på fodbold-vm.com finder du alle de informationer, du har brug for for at følge hele mesterskabet på den bedst mulige måde. Vi lister det komplette VM-program med alle kampdatoer og tv-tider for alle transmissioner fra turneringen. Derudover kan du se den aktuelle VM-gruppeplacering og resultaterne af de allerede spillede kampe. Før kampene giver vi også de bedste VM-odds.

VM er i øjeblikket vært for 32 lande fra hele verden, som alle er kommet med i turneringen gennem deres regionale kvalifikationsturneringer. Kvalifikationen til mesterskabet startede tilbage i 2021 og blev afsluttet få måneder før VM’s start. De 32 landshold, der deltager i VM i 2023, er blevet inddelt i otte grupper af fire, som hver især skal spille mod hinanden én gang i turneringens første fase.

De to bedste hold fra hver gruppe går derefter videre til slutspillet, hvor ottendedelsfinalerne indleder rejsen til den store finale. Vinderne her går derefter videre til kvartfinalerne, og vinderne af disse går videre til semifinalerne og til sidst til medaljekampen. Den store VM-finale afholdes på Stadium Australia søndag den 20. august 2023.

Her er datoerne for de forskellige kampe, der spilles under slutrunden:

For at opnå en plads i VM-slutrunden skal nationerne klare sig igennem kvalifikationen, der leder frem til den. I alt deltager mere end 200 landshold i kvalifikationen, som til sidst skal finde de 31 hold, som slutter sig til Qatar i den endelige VM-opstilling.

VM-kvalifikationen foregår separat for hvert kontinent og den europæiske kvalifikation blev indledt i marts 2021, hvor de 55 landshold påbegyndte deres gruppespil. I alt er holdene inddelt i ti kvalifikationsgrupper, hvor alle møder hinanden på hjemme- og udebane i løbet af året. I hver kamp er der værdifulde point at hente hjem, hvilket er nødvendigt for at opnå en VM-billet. De ti gruppevindere går direkte videre til VM.

Hvor afholdes VM 2023?

Hos TV 2 kan du følge med i VM i fodbold 2023. Se, hvornår kampene bliver spillet, læs resultater, og følg kampene live i vores kampprogram.

Stillingerne i de forskellige VM-grupper kan ses under Stilling og grupper

Hvor kan man se gratis VM?

Hvis du befinder dig i udlandet og gerne vil se en kamp med danske kommentatorer – eller hvis du befinder dig i Danmark og gerne vil se en kamp på et andet sprog – kan det være en smule besværligt.

Det skyldes, at kampene som udgangspunkt streames ud fra din IP-adresse, som hører til det land, du befinder dig i.

Det vil sige, at en dansk IP-adresse er lig med danske sider og programmer, og en spansk IP-adresse er lig med spanske sider og programmer. Mange danske hjemmesider blokerer for indhold, hvis du befinder dig på en udenlandsk IP-adresse.

Hvor kan man se VM-kampene?

DR og TV2 har sikret sig rettighederne til slutrunden i Qatar. Dette blev afgjort allerede i 2012, hvor DR og TV2, i samarbejde med svenske SVT og TV4 samt norske NRK og TV2, underskrev en kontrakt om rettighederne til at vise alle kampene fra VM i 2022. Derudover kan man også streame samtlige kampe fra VM-slutrunden i 2022 på DR.dk og Tv2Play.

De to TV-kanaler vil dele alle kampene ligeligt imellem sig. Samtlige 64 kampe vil altså blive sendt live på danske TV-kanaler, der er tilgængelige for alle seere. Dette har vi lange traditioner for i Danmark. Faktisk har DR sendt VM-fodbold lige siden den allerførste slutrunde i 1930. I starten var det dog kun i radioen, men med fødslen af DR TV i 1951, blev det også muligt for danskerne at se kampene i fjernsynet. Ved VM i 1954 gav DR således for første gang de danske seere VM-fodbold direkte i fjernsynet.

Sendeplanen er allerede blevet offentliggjort, og den kan man selvfølgelig se på denne side.

Hvilken kanal spiller landsholdet på i aften?

Vi har et af de mest spændende landshold, vi længe har haft. Danmark har som bekendt kvalificeret sig til VM og spiller med i Nations League A.

Danmarks næste kampe vil handle om at varme op til VM med venskabskampe. Her gælder det i første omgang kampe mod Holland og Serbien.

Til sommer står den endnu engang på UEFA Nations League A. Her er Danmark endt i Gruppe 1 med Frankrig, Kroatien og Østrig. Danmarks første kamp mod Frankrig spilles den 3. juni på Stade de France.

Danmarks selvsagt største resultat nogensinde er naturligvis EM-sejren fra 1992. Her kom Danmark med, da Jugoslavien blev udelukket. Det kulminerede i finalesejren på 2-0 over Tyskland..

Danmark kom tæt på at gentage den triumf i sommeren 2021. Her blev det nemlig til en flot semifinale, hvor man endte med at tabe 1-2 til England på Wembley.

I VM sammenhæng er Danmark bedste resultat fra 1998, hvor man nåede kvartfinalerne. Her faldt man med ære i et 2-3-nederlag til Brasilien.

Hvad tid er der landskamp i dag?

Vi har et af de mest spændende landshold, vi længe har haft. Danmark har som bekendt kvalificeret sig til VM og spiller med i Nations League A.

Danmarks næste kampe vil handle om at varme op til VM med venskabskampe. Her gælder det i første omgang kampe mod Holland og Serbien.

Til sommer står den endnu engang på UEFA Nations League A. Her er Danmark endt i Gruppe 1 med Frankrig, Kroatien og Østrig. Danmarks første kamp mod Frankrig spilles den 3. juni på Stade de France.

Danmarks selvsagt største resultat nogensinde er naturligvis EM-sejren fra 1992. Her kom Danmark med, da Jugoslavien blev udelukket. Det kulminerede i finalesejren på 2-0 over Tyskland..

Danmark kom tæt på at gentage den triumf i sommeren 2021. Her blev det nemlig til en flot semifinale, hvor man endte med at tabe 1-2 til England på Wembley.

I VM sammenhæng er Danmark bedste resultat fra 1998, hvor man nåede kvartfinalerne. Her faldt man med ære i et 2-3-nederlag til Brasilien.

Hvor bliver landskampen i aften vist?

Discovery+ ejes af SBS TV og indeholder Kanal 4, Kanal 5 og 6’eren. Du kan købe adgang i en måned for 49 kr., eller 129 kr. hvis du ønsker sport.

Discovery+ ejes af SBS TV og indeholder Kanal 4, Kanal 5 og 6’eren. Du kan købe adgang i en måned for 49 kr., eller 129 kr. hvis du ønsker sport.

Landskampene sendes på Kanal 5 i dit TV, og hvis du vil se landskampene online, så skal du gøre det på Dplay. Dplay er en af de bedste streaming-tjenester i Danmark, hvis du vil se fodbold online. Foruden Danmarks landskampe, så kan du nemlig også se en masse andet fodbold hos Dplay.