:

Hvem spiller i VEGA?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvem spiller i VEGA?
 2. Hvem ejer VEGA?
 3. Hvor gammel skal man være for at komme ind på VEGA?
 4. Hvor mange mennesker kan være i VEGA?
 5. Hvad hed Store Vega før?
 6. Hvor lang tid tager en koncert?
 7. Hvad hed VEGA før?
 8. Hvor mange mennesker er der plads til i Lille Vega?
 9. Er der aldersgrænse til koncerter?
 10. Hvad hed Vega før?
 11. Hvad er forskellen på Store og Lille Vega?
 12. Hvad tager man på til koncert?
 13. Hvor meget koster en koncert?
 14. Hvad må man ikke have med til Koncert?
 15. Hvor lang tid tager en Koncert i gennemsnit?

Hvem spiller i VEGA?

Store VEGA tickets and information. Get up to date info on Store VEGA concert tickets, schedules and much more at LiveNation.dk.

Hvem ejer VEGA?

Det nye VEGA Magasin er ankommet - VEGA - Musikkens Hus

I går kunne man previewe VEGAs Magasin #10 online i VEGAs nyhedsbrev. Nu er magasinet så kommet i fysisk form og kan fra i dag findes i VEGA og fra næste uge på udvalgte caféer, barer, butikker og kulturin

Hvor gammel skal man være for at komme ind på VEGA?

Planlægger du en tur til Las Vegas? Glem ikke at tjekke denne guide med de vigtigste ting enhver førstegangsrejsende i Las Vegas skal vide.

Las Vegas er en fantastisk og spændende by som alle bør besøge mindst én gang i livet! Det er bestemt ikke uden grund, at den verdensberømte ørkenby bliver kaldt for de voksnes legeplads.

Hvor mange mennesker kan være i VEGA?

VEGA slår billetrekord med dansk stjernes koncerter

Da sidste tone sent i aftes klingede ud i Store VEGAs sal, var det slutningen på en historisk koncertrække. Hans Philip er nemlig med sine seks udsolgte koncerter i træk nu den kunstner, der har solgt flest billetter i træk i VEGAs historie.

Hvad hed Store Vega før?

Zar Paulo på Hotel Cecil i oktober 2021. (Foto: Flemming Bo Jensen/Soundvenue)

Zar Paulo spillede lørdag aften i Lille Vega. Hvis alt går vel spiller de formentlig aldrig der igen, med mindre de (som genrefællerne i The Minds of 99 gjorde i 2017) en dag annoncerer en række intimkoncerter.

Hvor lang tid tager en koncert?

Koncerter er typisk to timer lange med en pause på tyve minutter.

Desuden, hvornår skal jeg komme til en koncert?

Hvad hed VEGA før?

VEGA er i sandhed en historisk perle. Der er levet så meget liv i dette hus. Det er blevet nydt, brugt, slidt, elsket, hadet, genopbygget og gennemfestet.

Kunne husets vægge tale, ville generationer af store taler, listige hvisk, vilde diskussioner og kuldegys-fremkaldende sangstemmer danne en myriade af historier fra et hus, der har samlet københavnerne, musikerne, politikerne, kunstnerne, festfolket, høj som lav på tværs af syv årtier.

Hvor mange mennesker er der plads til i Lille Vega?

VEGA slår billetrekord med dansk stjernes koncerter

Da sidste tone sent i aftes klingede ud i Store VEGAs sal, var det slutningen på en historisk koncertrække. Hans Philip er nemlig med sine seks udsolgte koncerter i træk nu den kunstner, der har solgt flest billetter i træk i VEGAs historie.

Er der aldersgrænse til koncerter?

Spørgsmål

jeg har et mindre problem/spørgsmål: Er der nogen form for aldersgrænse når man skal til koncert i Tyskland? - eller skal man have en voksen med?

Hvad hed Vega før?

VEGA er i sandhed en historisk perle. Der er levet så meget liv i dette hus.

Det er blevet nydt, brugt, slidt, elsket, hadet, genopbygget og gennemfestet.

Hvad er forskellen på Store og Lille Vega?

Vi bliver jævnligt spurgt om der er siddepladser til koncerter her i VEGA. I Lille VEGA er der ikke siddepladser, men i Store VEGA er der omkring 300 siddepladser på balkonen.

Balkonen åbnes, hvis der er nok publikum til arrangementet. Så hvis der er "Få Billetter" på eller koncerten er udsolgt, er balkonen helt sikkert åben.

Hvad tager man på til koncert?

Når du skal til en sommerkoncert, er det vigtigt at tage hensyn til vejret, når du vælger dit outfit. Der er ikke noget værre end at fryse eller svede igennem hele koncerten, så det er en god idé at undersøge vejrudsigten på forhånd. Hvis der er risiko for regn, er det en god idé at medbringe en let regnjakke eller en poncho, så du ikke bliver gennemblødt. Hvis det derimod bliver rigtig varmt, skal du undgå tøj, der er for tætsiddende eller tungt. Vælg i stedet løst og let tøj, som tillader luft at cirkulere omkring kroppen. Du kan også overveje at tage en hat eller en solbrille med, hvis solen skinner, da det kan beskytte dig mod solens stråler. Ved at tage hensyn til vejret, kan du sørge for at have det behageligt hele koncerten igennem og undgå at blive syg efterfølgende.

Hvor meget koster en koncert?

Når du vælger at tage til en latin-musik koncert, så er du heldig, for det koster ikke så meget. Der er rigtig mange koncerter, der koster uendelig mange penge at tage til, men når netop latin-musik er din favorit, så kan du være glad, for det koster dig ikke så meget. Du kan komme til koncert i Danmark for alt mellem 100 og 300 kr., og hvis du er rigtig heldig, er der en lille koncert i din lokale by for under 50 kr. Det betyder altså, at alle har råd til at gå til disse koncerter, og det er vi alle glade for. Sommetider synes vi, at koncerter koster alt for mange penge, og det er jo sørgeligt, da alle bør have råd til sådan en god oplevelse.

Hvad må man ikke have med til Koncert?

1. Formål

Formålet er at sikre en god og sikker afvikling af alle arrangementer i Royal Arena hvor vi samtidig bevarer den gode stemning, så alle kan føle sig velkomne og trygge både før, under og efter arrangementet. Reglementet er gældende ved alle arrangementer, der afvikles i Royal Arena.

Hvor lang tid tager en Koncert i gennemsnit?

Der er ingen regler, der reelt beskytter hverken festivalgæster eller brugere af musikafspillere. Men på Roskilde Festival har man indført et maksimalt gennemsnitligt lydniveau.

»Vi har en intelligent lydmåler, der måler lydniveauet ved mixerpulten over et 15 minutters vindue. Man må spille op til i gennemsnit 103 decibel på Orange Scene og Arena. Så man kan jo godt svinge ud til 106 eller 108 decibel, bare gennemsnittet er under,« forklarer den tekniske chef på Roskilde Festival, Paul Jensen.

De øvrige scener må spille med op til 102 decibel i gennemsnit. Det er bandenes egne lydmænd, der står for at holde niveauet, men Roskildes folk kan gribe ind, hvis der bliver spillet for højt.