:

Hvad er basalt supermarked?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad er basalt supermarked?
 2. Hvad er basalt butikker?
 3. Hvor er der en basalt butik?
 4. Hvem ejer basal?
 5. Hvem står bag basalt?
 6. Hvilke varer kan man købe i basalt?
 7. Hvorfor lukker basalt?
 8. Hvad koster sodavand i basalt?
 9. Er basalt billigere?
 10. Hvad koster Coca Cola i basalt?
 11. Hvor meget billigere er basalt?
 12. Hvilke basalt butikker lukker?
 13. Hvad koster Coca-Cola i basalt?
 14. Kan man købe øl i basalt?
 15. Hvad koster Pepsi Max i basalt?

Hvad er basalt supermarked?

Salling Group sætter adresse på den sidste af de i alt ti butikker, der er testkaniner for, om der er basis for en større udrulning af ultra-discountkæden Basalt.

Den 10. butik åbner 14. december i Silkeborg og bliver dermed den tredje i Jylland, hvor Salling Group også har åbnet i Viby ved Aarhus og Hjørring.

Hvad er basalt butikker?

BASALT. Det er navnet på den ny discountbutik, som Salling Group løftede sløret for om aftnen den 27. september. Kæden er en udpræget lavpriskæde og lover prismæssigt at ligge 15 pct. under Nettos priser.

Hvor er der en basalt butik?

Det kom som en overraskelse for alle i dagligvarebranchen, da Salling Group i september afslørede planerne om et nyt discountkoncept.

Basalt hedder den. Og torsdag åbnede kæden sin fjerde butik.

Hvem ejer basal?

Salling Group er Danmarks største dagligvarekoncern med kæder som føtex, Bilka, Netto, Salling stormagasiner, BR og butikker i Danmark, Tyskland og Polen.

Vores valg gør en forskel for både kunder, kolleger, samarbejdspartnere, leverandører og det samfund, vi er en del af. Derfor har vi et stort ansvar, og det tager vi på os, når vi hver eneste dag arbejder for at gøre hverdagen bedre.

Hvem står bag basalt?

FRAGT OG LEVERINGHos Ginbutikken anvender vi PostNord til alle vores pakker, det betyder at du i 99% af alle tilfælde har dine pakker allerede dagen efter, ihvertfald på bestillinger lagt inden 14:00.Leveringstid er 1 til 2 hverdage for produkter på lager.Leveringstid er 3 til 9 dage for produkter i restordre.Postnord afhenter pakker alle hverdage, men udbringer også lørdage.Du vil så snart vi har pakket og udskrevet en pakkelabel, modtage en mail med information om track and trace på din pakke.

LEVERING TIL POSTNORD PAKKESHOPKUN 19,- kr for levering til Postnord pakkeshopHar du den store pung fremme og handler for mere end 599, så betaler vi fragten.

Hvilke varer kan man købe i basalt?

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Hvorfor lukker basalt?

Salling Group åbnede Basalt i oktober sidste år for at imødegå de stigende priser.

- Da vi skabte Basalt, så verden anderledes ud, end den gør i dag. Heldigvis er energipriserne faldet, og vi ser lysere på inflationsudviklingen, end vi gjorde for et år siden, siger Henrik Nielsen, kædechef i Basalt, til Avisen Danmark.

Kæden har kun de mest basale dagligvarer på hylderne. Derudover er der ingen køle- og frysevarer – med undtagelse af i en enkelt butik. Det skulle holde udgifterne til energi nede.

Hvad koster sodavand i basalt?

Hvorfor fylde dyr benzin eller diesel på bilen og bruge kostbar tid på at hente billig øl og sodavand syd for grænsen, hvis du kan købe det lige så billigt herhjemme?

Med et nyt salgsfremstød forsøger den nye discountkæde Basalt at lokke kunder til med grænsehandelspriser på øl og sodavand.

Er basalt billigere?

Kan de ”gamle” discountere mon klare sig i en pristest med Salling Groups nye harddiscounter Basalt?

Det satte det regionale dagblad Aarhus Stiftstidende sig for at undersøge.

Hvad koster Coca Cola i basalt?

Slagnummeret med en ramme pepsi-sodavand for 49 kr. i Basalt var ikke rentabel.

Det konkluderer kædechef i Salling Groups stadig forholdsvis nye discount-koncept Basar, Henrik Nielsen over for Avisen Danmark.

Hvor meget billigere er basalt?

For at være billigere end discountbutikkerne har den nye kæde skåret konceptet ind til benet. Åbningstiderne hedder 8-19 i hverdagene og 8-16 i weekenderne. Varerne står i vid udstrækning på paller i butikken og i emballagen direkte på hylderne. Væk er ligeledes køle- og frostvarer og dermed halvdelen af omkostningerne til energi, forklarer han.

Hvis man vil købe mælk, kan man købe en langtidsholdbar udgave, der ikke behøver at stå på køl. Den version har aldrig været populær blandt danske forbrugere.

Det betyder, at de handlende skal ind flere steder for at få fat på alle ingredienserne til en helstøbt pasta bolognese, og det er der flere af kunderne, der er mødt op til åbningsdagen, som tvivler på, vil fungere i en travl hverdag.

Hvilke basalt butikker lukker?

Det seneste skud på stammen blandt byens dagligvarebutikker, BASALT på Vejlevej, åbnede den 10. maj, men nu lukker den igen.

Det samme gælder for Danmarks ni øvrige Basalt-forretninger. Dette er et resultat af den beslutning truffet af Salling Group, som ejer kæden.

Hvad koster Coca-Cola i basalt?

Under sloganet 'Billigere end discount' har amagerkanerne stiftet bekendtskab med Salling Groups nye dagligvarekæde Basalt, der åbnede tirsdag 11. oktober på Amager Landevej.

Og nu er der godt nyt til amagerkanere, der ellers kigger mod syd og grænsebutikkerne for at få fyldt depoterne op med særligt øl og sodavand. For i denne weekend behøver man ikke tage turen til de tyske naboer efter Pepsi Max og dåsebajere.

Kan man købe øl i basalt?

Slagnummeret med en ramme pepsi-sodavand for 49 kr. i Basalt var ikke rentabel.

Det konkluderer kædechef i Salling Groups stadig forholdsvis nye discount-koncept Basar, Henrik Nielsen over for Avisen Danmark.

Hvad koster Pepsi Max i basalt?

Slagnummeret med en ramme pepsi-sodavand for 49 kr. i Basalt var ikke rentabel.

Det konkluderer kædechef i Salling Groups stadig forholdsvis nye discount-koncept Basar, Henrik Nielsen over for Avisen Danmark.