:

Hvad kan far og søn lave?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad kan far og søn lave?
 2. Hvad kan man lave med sin far?
 3. Hvad kan man lave med sin far på fars dag?
 4. Hvad kan man lave af aktiviteter med børn?
 5. Hvad kan man lave af sjove aktiviteter?
 6. Hvad kan man lave på en søndag med familien?
 7. Hvad skal man lave med sin bedste ven?
 8. Hvad giver man en mand der ikke ønsker sig noget?
 9. Hvad er en rigtig far?
 10. Hvor skal vi tage hen med børn?
 11. Hvad kan man lave udendørs med børn?
 12. Hvor kan man tage hen med børn?
 13. Hvad skal jeg lave med min søn?
 14. Hvad kan man lave med sin familie udenfor?
 15. Hvad kan man lave med sine venner som ikke koster penge?

Hvad kan far og søn lave?

Leder du efter en lidt mere spændende gave til din far en bare den klassiske med et par nye sokker eller en flaske kedelig rødvin. Her kan du se nogle af de vildeste, sjoveste og mest underholdende oplevelsesgaver til far, her kan du finde oplevelser med fart og spænding, rejser og ophold, wellness og spa samt gourmet og smagsoplevelser.

SE OGSÅ:

Hvad kan man lave med sin far?

Bliv hjemme og hyg jer i jeres pyjamas og have et game night maraton. Der er forskellige spil for alle aldre, men Bingo er en favorit for næsten alle i familien. Du kan gøre det endnu sjovere ved at tilføje præmier til vinderen, som slik eller ekstra tv-tid til børnene.

At bage småkager med børn kan blive lidt rodet, men hvem kan ikke lide et hjem fyldt med smilende ansigter og duften af friskbagte cookies? Det betyder ikke noget, om det er chokoladekager, havregrynskager eller enkle chokolade chips, brug en hel dag på bare at bage. Den, der laver det største det af arbejdet, får lov til at slikke skeen!

Denne familievenlige aktivitet går hånd i hånd med småkagerne. Så i stedet for at bruge en standard limonadeblanding, laver du selv friskpresset juice. Ved at presse din egen limonade kan du tilføje lidt af din egen flair i blandingen. Gå amok, og lad den indre mixolog komme ud og lege!

Livet er for kort til at holde dig selv (eller dine børn) tilbage fra at opleve nye ting bare på grund af en irrationel frygt eller angst. En af de bedste måder at komme over din frygt på er at have dine kære ved din side for at opmuntre og støtte dig, mens du står overfor den. Så vandre op ad bjergtoppen, smag det du ikke tør eller svøm en tur i havet.

Du bliver nødt til at finde den støvede gamle picnic kurv frem til denne familieaktivitet. Det er ganske enkelt at sammensætte en picnic. Bare køb nogle forfriskninger og kør til en lokal park, et bjerg, en kløft eller bare hold den inde i stuen!

Havearbejde kan være meget sjovt, og at dyrke dine egne urter er en fantastisk måde at fremme en sund livsstil og lære det samme med dine børn. De vil helt sikkert have det sjovt med jorden og plante frø, dyrke planter og vande dem. Du har ikke brug for meget plads, og plantekassen kan være alt fra en trækasse til en krukke til et gammelt dæk.

Ryd køkkenbordet, og brug dagen på at være kreativ. Kunst og håndværk kan spænde helt fra enkle muslingeskalarmbånd til indviklede drømfangere til endda hjemmelavet slim. Planlæg at tage dine/jeres kreationer i brug, uanset om det så er at bruger dem, bærer den eller sætter dem på en hylde i hjemmet.

Hvad kan man lave med sin far på fars dag?

Et mini-eventyr kræver ikke ret meget forberedelse og behøver kun at varer et par timer, og så er det slet ikke nødvendigt at rejse langt væk. Mange store oplevelser kan udfolde sig i haven eller lige udenfor din hoveddør. Det vigtigste er, at I får et afbræk fra hverdagens rutiner og får en dejlig oplevelse, som I kan mindes mange år fremover.

Vi har fundet på 5 minieventyr til fars dag, hvor I uden de store forberedelser kan komme ud i naturen, få vind i håret og fylde rygsækken med gode oplevelser. Det er helt op til dig, om din far skal have eventyret på selve dagen eller du kan give et flot gavekort, så han kan glæde sig til eventyret en anden dag.

Men pas på med at give din far en oplevelse, som ender med aldrig at blive til noget - det er jo så ærgerligt, men det kender vi jo sikkert allesammen alt for godt.

Hvad kan man lave af aktiviteter med børn?

 • Tag en tur i skovenBørn er vilde med naturen! Så frem med cyklen eller barnevognen, smør madpakken, find figenstængerne frem og tag ud og nyd den friske luft.
 • KartoffeltrykDette er en klassiker fra formningslokalet fra firserne – Men stadig sjovt. Ved at udfordre børn med kreative måder at udfolde sig, giver det mulighed for ny inspiration og nye ideer.
 • Lav opgaver i opgavebøgerOpgavebøger er en god måde for børn at blive udfordret og lære samtidig med at det er sjovt. Er alle opgaverne fra skolen løst, så tjek boghandlerens webshop eller søg på internettet efter opgavesider der kan printes. Der findes opgavebøger for børn i alle aldre – fra 3 år.
 • Hvad kan man lave af sjove aktiviteter?

  Mangler du inspiration til nye aktiviteter, I kan lave sammen? Så er du kommet til det rigtige sted! Her får du en meget lang liste med forslag til sjove aktiviteter for børn og voksne.

  Der er masser af sjove ting, man kan lave, både ude og hjemme. Her kommer en liste med forslag, hvor de fleste aktiviteter er gratis eller næsten gratis, så her kan alle være med.

  Hvad kan man lave på en søndag med familien?

  De fleste børn elsker at være udenfor, og der er masser af muligheder for leg og aktiviteter i naturen. ­­­­Naturstyrelsen har lavet en guide over naturoplevelser i hele landet, og her kan I bl.a. se, hvilke seværdigheder, dyr og planter der gemmer sig i jeres nærområde.

  Bor I for eksempel i eller i nærheden af Aabenraa, kan I besøge Rise Enge, hvor I kan se køer, som græsser på engen og på den måde forhindrer den i at gro til. På de samme breddegrader i Rise Skov levede der i gamle dage ulve, og i dag kan I se de dybe faldgrave, hvor man i 1700-tallet jagtede rovdyrene.

  I hovedstadsområdet i Rude Skov kan I finde de damme og søer, hvor der under Christian IVs tid svømmede karper og karusser, som blev spist af de lokale.

  Landets zoologiske haver er et evigt hit for både små og store. Her kan I sige hej til isbjørnene, tigerne og bavianerne, da alle udendørsanlæg holder åbent i både Aalborg, Odense og København.

  I Zoologisk Have i Odense er der fuld fokus på dyrene i påskeferien, hvor besøgende kan få lov at komme helt tæt på. Det er fx muligt at besøge abernes ø, hvor dødningehovedaben bor - aben, som vist bedst er kendt som Hr. Nilsson i Pippi Langstrømpe. Det er også muligt at teste sin viden om seje, æg-læggende dyr og komme tæt på kryb og kravl i Darwins hus. 

  I Zoologisk Have i Aalborg skal påsken handle om nogle af de smarte løsninger, vi mennesker har kopieret fra naturen. Natkikkerter er f.eks. lavet med indpiration fra kattens og uglens øjne. Sejt, ikke? Du kan også støbe din egen T-rex-tand eller udgrave din egen, farlige dinosaur. 

  Pak turtasken og tag på opdagelse i skovbunden. Hvad gemmer der sig under mos, nedfaldsblade og grene? Tag en lup med, og kom helt tæt på skovens små dyr. 

  Tager I en tur i skoven, kan I også gå på jagt efter dyrelorte og sammen blive klogere på, hvilke dyr der bor i skoven. Udseendet på lorten varierer nemlig meget fra dyr til dyr og fortæller en hel del om, hvordan dyret spiser, lever og opfører sig. Kan I mon gætte, hvilket dyr der har lagt hvilken lort, og hvad dyret spiser?

  Skal de helt små med på skovtur, kan I opdigte spændende historier ud fra de ting, I oplever. I kan pege på dyrene, I ser, og sige deres navn eller lave dyrelyde. I kan også røre ved blade og grene og mærke teksturene, og måske kender I sjove sange om dyrene og naturen, som I kan synge?

  Hvad skal man lave med sin bedste ven?

  none id="readability-page-1" class="page">

  Vi elsker at være sammen med vores veninder, men det kan være svært at finde tid til i en travl hverdag. Det er jo heller ikke fordi det ligefrem bliver nemmere, jo ældre man bliver. Selvom man har været veninder i mange år, er det dog stadig vigtigt at pleje venskabet af og til. Derfor har vi samlet 10 tips til, hvad du og din bedsteveninde skal lave sammen i år.

  Hvad giver man en mand der ikke ønsker sig noget?

  none id="readability-page-1" class="page">

  Vi elsker at være sammen med vores veninder, men det kan være svært at finde tid til i en travl hverdag. Det er jo heller ikke fordi det ligefrem bliver nemmere, jo ældre man bliver. Selvom man har været veninder i mange år, er det dog stadig vigtigt at pleje venskabet af og til. Derfor har vi samlet 10 tips til, hvad du og din bedsteveninde skal lave sammen i år.

  Hvad er en rigtig far?

  SPONSORERET indhold

  Du er den ene vigtigste person i dit barns liv – far er den anden. Men hvad mener fædrene egentlig selv, der skal til for at være en rigtig superfarmand? Vi har spurgt!

  Hvor skal vi tage hen med børn?

  Hvis du kommer forbi København i løbet af efteråret, så er vores efterårsguide fuld af familievenlige tips. Hvis du har større børn med til byen, kan de dykke ned i en række spændende fortællinger med disse podcasts om nogle af Københavns mest kendte steder.

  Husk at der er mange penge at spare med Copenhagen Card, som giver fri adgang til 87 attraktioner og museer samt gratis offentlig transport.

  Hvad kan man lave udendørs med børn?

  Drømmer du også om, at du og din familie nogle gange slipper skærmene og livet bag hjemmets fire vægge og i stedet går udenfor og laver noget sammen?

  Nogle gange er der langt fra tanke til handling. For hvad skal I lave? Og gider børnene overhovedet? Og hvor skal det foregå, hvis I ikke lige har en skov i baghaven eller en bil, så I kan køre til stranden.

  Hvor kan man tage hen med børn?

  Hvis du kommer forbi København i løbet af efteråret, så er vores efterårsguide fuld af familievenlige tips. Hvis du har større børn med til byen, kan de dykke ned i en række spændende fortællinger med disse podcasts om nogle af Københavns mest kendte steder.

  Husk at der er mange penge at spare med Copenhagen Card, som giver fri adgang til 87 attraktioner og museer samt gratis offentlig transport.

  Hvad skal jeg lave med min søn?

  Et mini-eventyr kræver ikke ret meget forberedelse og behøver kun at varer et par timer, og så er det slet ikke nødvendigt at rejse langt væk. Mange store oplevelser kan udfolde sig i haven eller lige udenfor din hoveddør. Det vigtigste er, at I får et afbræk fra hverdagens rutiner og får en dejlig oplevelse, som I kan mindes mange år fremover.

  Vi har fundet på 5 minieventyr til fars dag, hvor I uden de store forberedelser kan komme ud i naturen, få vind i håret og fylde rygsækken med gode oplevelser. Det er helt op til dig, om din far skal have eventyret på selve dagen eller du kan give et flot gavekort, så han kan glæde sig til eventyret en anden dag.

  Men pas på med at give din far en oplevelse, som ender med aldrig at blive til noget - det er jo så ærgerligt, men det kender vi jo sikkert allesammen alt for godt.

  Hvad kan man lave med sin familie udenfor?

  I Kalvehave Labyrintpark er der udendørs og underholdende aktiviteter for hele familien. I kan prøve kræfter med én af parkens mange labyrinter, hvori forskellige opgaver skal løses. Det er også muligt at udfordre hinanden i mange forskellige spil med kæmpestore brikker. Spis jeres medbragte madkurv i den hyggelige have eller køb frokosten i parkens café.

  I Kalvehave Labyrintpark er der udendørs og underholdende aktiviteter for hele familien. I kan prøve kræfter med én af parkens mange labyrinter, hvori forskellige opgaver skal løses. Det er også muligt at udfordre hinanden i mange forskellige spil med kæmpestore brikker. Spis jeres medbragte madkurv i den hyggelige have eller køb frokosten i parkens café.

  Midt i den sjællandske natur har et 45 meter højt skovtårn rejst sig – og det har en helt særlig udsigt. Bestig den 650 meter høje spiralformede rampe, der snor sig igennem trækronerne og oplev naturen på en helt unik måde. I klart vejr kan du se Øresundsbroen, Turning Torso i Malmø og højhuset Bella Sky på Amager. Camp Adventures skovtårn er nemlig det højest tilgængelige punkt på Sjælland, så du kan se mere end 25 kilometer ud over den sjællandske natur.

  Dybt under Søndermarkens grønne græs finder du Cisternerne. Det gamle vandreservoir, der fra 1859 til 1933 forsynede hovedstadens borgere med rent drikkevand, danner nu ramme om fantastiske kunstoplevelser og arrangementer. Væk alle sanserne og gå på opdagelse i det 4320 m2 store underjordiske univers med drypsten, granitvægge og labyrintiske søjlegange.

  I Sagnlandet Lejre kan du på egen krop opleve, hvordan det var at leve i Danmark i gamle dage. Her finder du nemlig huse og miljøer fra både stenalder, jernalder, vinkingetid og 1800-tallet. Her kan I lære at bage brødkiks og kværne korn som jernalderbonden gjorde det eller udfordre vinkingerne i en sværduel. Det er også muligt at hilse på de små geder og lave snobrød på bål.

  Møns Klint er fyldt med oplevelser, og du kan ikke undgå at blive fascineret af de 128 meter høje, hvide klipper, der rejser sig over det tyrkisgrønne hav. Hvis I tager forbi GeoCenter Møns Klint kan I rejse 70 millioner år tilbage i tiden og opleve Danmarks fortid på en sjov og interaktiv måde. Hop en tur i sciencecenterets 3D-biograf eller udforsk én af deres mange interaktive udstillinger.

  Sejl ud i naturen og tag børnene med på kanotur på Mølleåen og søerne nord for København. Udforsk Furesøen, hvor du kan finde små sandstrande, skovklædte kyster og udnytte de gode fiskemuligheder. Eller tag en tur ned ad den hyggelige Mølleå - I bestemmer selv, hvor mange timer I vil leje kanoen. Pak madkurven og fiskenettet til en hyggelig dag på vandet.

  Ordrupgaard Kunstmuseum udvidede i 2016 med en kunstlegeplads, hvor børn og barnlige sjæle kan boltre sig under åben himmel. Her inviteres til leg og sanseoplevelser - formålet med kunstlegepladsen er nemlig, at værkerne skal give både børn og voksne lyst til at bruge kunsten på en ny og friere måde end i det traditionelle museumsrum. Her kan man både klatre, hoppe og løbe igennem værkerne. OBS: Lukket i vinterhalvåret.

  Hvad kan man lave med sine venner som ikke koster penge?

  MÃ¥ske er du flyttet til en ny by eller er startet pÃ¥ et studie eller arbejde, hvor du har fÃ¥et en ny veninde. Og det er jo skønt! SÃ¥ er spørgsmÃ¥let bare lige, hvordan I fÃ¥r den allerbedste start pÃ¥ jeres nye, spirende venskab.