:

Hvad kan man lave en hel dag?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvad kan man lave en hel dag?
  2. Hvad kan man lave som ikke koster mange penge?
  3. Hvad kan man lave når man keder sig med en ven?
  4. Hvad kan man lave i Kbh i dag?
  5. Hvad kan min kæreste og jeg lave?
  6. Hvad skal man gøre når man keder sig?
  7. Hvad kan man lave i Danmark gratis?
  8. Hvad kan man lave to personer?
  9. Hvad kan man få tiden til at gå med?
  10. Hvad kan man lave gratis på Sjælland?
  11. Hvad kan man lave i København som er gratis?
  12. Hvad kan man lave når man er alene?
  13. Hvad kan man lave med sin date?
  14. Hvor kan man se dyr gratis?
  15. Hvor kan man tage hen gratis?
  16. Hvordan laver vi en lækker middag?
  17. Kan man sagtens lave en lækker middag i hverdagen?
  18. Hvad Du kan lave i aften?

Hvad kan man lave en hel dag?

Hvis vejret er til det, er det klart hvor turen skal gå hen: Udenfor!

Her får du idéer og inspiration til ting, man kan lave udenfor.

Hvad kan man lave som ikke koster mange penge?

Det er ferietid og vi er nogle, der skal have 4 uger til at gå med børnene (uden at kunne stikke af til et all-inclusive ferieresort med pools i tre størrelser, vandland, aktivitetsrum og børneklub). Man kan godt tage i et sommerland hver dag, hvis man lige har vundet i Lotto. Det har vi ikke, så vi må lægge hovederne i blød og finde på billige og gratis aktiviteter 🙂

Det er jo tiltænkt den danske sommer, så alle dem med en lille paraply er tiltænkt regnvejrsdage. Ved godt alle ikke har mulighed for alt – men mon ikke der skulle være en 10-15 ting, I kan give jer til.

Hvad kan man lave når man keder sig med en ven?

Vi er stadig helt besatte af TikTok, og hvis du også er det, skal du helt sikkert bruge noget tid på at lære nogle af de sjove TikTokdanse, der er virale lige nu. Skru op for musikken, og dans løs på dit værelse. Husk, at du ikke behøver at poste alle de videoer, du laver, hvis du ikke føler dig tilpas med det! Nogle gange er det også sjovt bare at lære de fjollede danse, mens man har det sjovt.

Den helt store trend de seneste par år har været strikning, og vi forstår godt hvorfor. Hobbyen er både afslappende og sjov, og så kan man lave de fineste ting, når man har fået helt styr på teknikken. Er du nybegynder, findes der et hav af YouTube-videoer, der kan lære dig, hvordan du kommer i gang. Hvis du vil kreere noget, der passer perfekt til kulden udenfor, skal du helt sikkert i gang med en vest, som kan holde dig varm, og som samtidig ser trendy ud.

Hvad kan man lave i Kbh i dag?

I ZOO kan du møde mere end 4000 fascinerende dyr og krydse kontinenter i en trækvogn.

Kom helt tæt på de ikoniske pandaer og spis synkront med de bambusspisende bjørne i det storslåede Pandaanlæg. K...

Oplev en verdensomsejling under overfladen og kom helt tæt på majestætiske hammerhajer og elegante rokker i Nordeuropas største og mest moderne akvarium.

SMK ligger i hjertet af København og rummer mere end 700 års kunst og kunsthistorie, der udfolder sig gennem udstillinger, omvisninger i voksen- og børnehøjde, kreative værksteder, film, koncerter, ar...

Amalienborg er et must for alle med interesse i vores royale historie og de kongeliges liv, som i dag stadig leves i paladset.

Velkommen til Bakken – en helt unik forlystelsespark med en helt særlig historie.

Hvad kan min kæreste og jeg lave?

Nu er det for alvor blevet efterår, og det er som om det har regnet uafbrudt de sidste par uger!? Det indbyder altså ikke til særlig meget andet, end sofaen, en god film og en stay-at-home kæresteaften. Men! Nogle gange har man altså også brug for der sker noget andet, end den samme ballade med at bruge en halv aften på at vælge en film begge parter kan falde i søvn til – eller er det bare os? Faktisk er der masser af andre hyggelige ting du og din kæreste, date eller veninde kan lave sammen. Vi har samlet en række af tips og idéer lige her 🙂

Hvad skal man gøre når man keder sig?

Du har sikkert hørt, at det er sundt at kede sig, men det kan alligevel være frustrerende. Derfor har vi hjulpet og fundet 15 ideer til, hvad du kan lave, når du keder dig.

Skal det være nemt? Så brug vores idé-generator herunder:

Hvad kan man lave i Danmark gratis?

Langt de fleste af os danskere holder af spændende og sjove oplevelse, og endnu flere af os holder af gratis ting. Derfor er gratis oplevelser også noget, som størstedelen af os sætter pris på.

Det kan dog nogle gange være lidt svært at finde frem til gode og gratis oplevelser, da mange oplevelser typisk koster penge, hvad enten det er en tivolitur, en omgang ræs på go cart-banen eller noget helt tredje. Der findes dog alligevel en hel del gratis oplevelser rundt omkring i Danmark, som vi ønsker at sætte fokus på og oplyse om her på Funguide.

Hvad kan man lave to personer?

  • Bage muffins, boller med glasur eller vafler med frugtfarve
  • Så karse
  • Lave en hjemme-biograf med hjemmelavede biograf- og popcornbilletter
  • Klippe gækkebreve
  • Lave et hjemmespa
  • Dryppe stearinlys
  • Lave perler 
  • Sy noget af stofrester
  • Male
  • Spille brætspil
  • Lege med modellervoks
  • Samle puslespil 

Hvad kan man få tiden til at gå med?

SPONSORERET indhold

Coronavirussen har i den grad begrænset vores sociale aktiviteter, og mange bruger derfor langt mere tid i hjemmet, end de ellers ville gøre. Og hvad skal man så lige finde på? Vi har samlet vores bedste bud på hyggelige aktiviteter for både enlige og for familier lige her.

Hvad kan man lave gratis på Sjælland?

Trænger du til at komme ud i det fri? Naturen på Sjælland gemmer på et væld af oplevelser under åben himmel, hvad enten du er til vandreture, vandsjov på stranden eller afslappende skovture.

Tag på en tidsrejse på din næste udflugt på Sjælland. Vil du rejse helt tilbage til vikingernes tid, eller vil du dykke ned i koldkrigstiden og opleve en del af Danmarks forsvar?

Hvad kan man lave i København som er gratis?

Du og din familie kan gå på jagt efter De Seks Glemte Kæmper, som gemmer sig i skovene i seks forstadskommuner uden for København. De seks kæmper gemmer sig ved vandet, i små lysninger og på en bakketop.

Kunstneren Thomas Dambo har valgt seks forstadsskove vest for København som hjem for sine seks kæmper og for familier med lidt større børn er skattejagten er sjov aktivitet. Her kan du finde de præcise placeringer af De Seks Glemte Kæmper.

Hvis du er blevet nysgerrig på, hvad De Seks Glemte Kæmper er for noget, så kan du se videoen herunder:

Du kan gå en fem kilometer lang rute med 21 stop, der gemmer på særlige historier om multikulturelle og farverige Nørrebro. Den digitale gåtur fører dig forbi Dronning Louises Bro, Assistens Kirkegård, smarte Jægersborggade, skønne Ravnsborggade og nogle af byens ældste værtshuse i Stefansgade.

Du skal gå ind på den digitale gårute på din mobil. Her følger du bare anvisningerne. God tur!

Hvad kan man lave når man er alene?

Hvor mange mapper med gamle worddokumenter ligger efterhånden og roder rundt på dit skrivebord? Sikkert en hel del. Sæt en dag af til en gennemgå det hele, gem vigtige ting på en harddisk og slet alt det, du aldrig kommer til at åbne igen. Når du er færdig med det, så sluk computeren og gennemgå den udenpå. Tastaturet på din computer kan nemlig være dækket af op til fem gange så mange bakterier som et offentligt toilet. Klamt, ikke? I de kommende uger, får du rig mulighed for at rengøre alle hjørnerne på tasterne, som du rører ved hver dag. Mere veloplagt tidspunkt findes nok ikke! Her guides du gennem rengøring af et computertastatur.

Du har sikkert en hel skuffe fyldt med tøj, du ikke har haft på de sidste to år. Brug en dag på en gennemgå og prøve det hele. Er der en mulighed for, at glitterblusen får renæssance om nogle år? Hvis nej, så aflevér den i genbrug (ikke hverken i dag eller i morgen, men om et par uger). Hvis ja, så behold den – men læg den væk i en tillukket kasse på loftet eller en bedroller, så den ikke ligger og fylder i skuffen. Til sommer har du sikkert glemt alt om din nedgemte kasse, og så er det, som at få en helt ny garderobe. Smart!

Hvad kan man lave med sin date?

I kender ikke hinanden, ikke sådan rigtigt – men nu har I besluttet, at I skal på date sammen. Nervøsiteten stiger, og tankerne kører løs. Hvad skal I lave på første date? Det må for alt i verden ikke være kedeligt. Men omvendt heller ikke for vildt og slet ikke mærkeligt. Og hvad med pinlig tavshed? Hvordan undgår man den?

Den klassiske kop kaffe er en mulighed, men du husker stadig sidst, hvor dine øjne tørrede ud af intens øjenkontakt, og din fyldte blære medførte underlige trækninger i ansigtet efter syv kopper kaffe. Der skal noget nyt på bordet. Derfor får du her 21 kreative ideer til en anderledes første date, som foruden de obligatoriske sommerfugle i maven vil give jer en oplevelse, I vil huske. Nogle dates er selvfølgelig først mulige, når Danmark åbner op igen. Men heldigvis er der en del ideer, som allerede kan lade sig gøre nu. I kan fx lege turister i egen by, tage på svampejagt, have en Netflix-date sammen-hver-for-sig, lave en online spilleaften, tage på fisketur, spotte fugle, tage billeder sammen eller bygge et sandslot. Læs med her og få inspiration til hyggelige og sjove dates.

Hvor kan man se dyr gratis?

Skal du lave noget sjovt med ungerne, behøver det langt fra betyde, at det skal koste penge.

For der findes nemlig masser af sjove oplevelser landet over, som er ganske gratis.

Du kan finde en masse af dem i GoLittle-appen – og herunder har vi udvalgt nogle af de allerbedste :o)

Hvor kan man tage hen gratis?

Har du klappet undersiden af Storebæltsbroen, hørt utrolige historier om lægeplanter eller kravlet på en pansret mandskabsvogn? Hvis du har lyst til at prøve, så kast dig ud i de gratis oplevelser på Sjælland og Møn, som Samvirke har fundet til dig

Hvordan laver vi en lækker middag?

De fleste af os har et repertoire af retter, som vi gentager igen og igen, og det kan godt blive lidt kedeligt ‒ ikke kun for os der laver maden, men også for dem der skal spise den. Det skal også være let For selvom vi gerne vil forkæle resten af familien med en lækker middag, skal det også være overkommeligt i hverdagen.

Kan man sagtens lave en lækker middag i hverdagen?

For selvom vi gerne vil forkæle resten af familien med en lækker middag, skal det også være overkommeligt i hverdagen. Det er let nok at finde opskrifter der ser fantastisk lækre ud, men har man egentlig tid og overskud til at lave dem i hverdagen? ‒ Sjældent!

Hvad Du kan lave i aften?

Vi har samlet en masse gode tips til, hvad du kan lave, når du keder dig.© Elizabeth Meriwether Pictures, American Nitwits, Chernin Entertainment, 20th Century Fox Television 18 ting, du kan lave i aften i stedet for at se tv