:

Er Rune og Ida Emilie stadig sammen?

Indholdsfortegnelse:

 1. Er Rune og Ida Emilie stadig sammen?
 2. Er Benjamin og Simone stadig sammen?
 3. Hvordan går det med parrene fra Vild kærlighed?
 4. Er Søren Ole og Cecilie stadig sammen?
 5. Er Alice og Rasmus stadig sammen?
 6. Er Lenny og Philip stadig venner?
 7. Er Philip og Simone stadig kærester?
 8. Er Andreas og Pernille stadig sammen?
 9. Hvor kragerne vender er de stadig sammen?
 10. Er Thomas og Laura stadig sammen?
 11. Er Henrik og Annika stadig sammen?
 12. Er Jackie og Rasmus gået fra hinanden?
 13. Hvad har Jonathan fra Alene sammen været med i?
 14. Er Kasper og Malene stadig sammen?
 15. Er Patrick og Michelle stadig sammen?

Er Rune og Ida Emilie stadig sammen?

På et pressemøde tidligere på eftermiddagen kunne politiinspektør ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Kim Kliver, overbringe en noget anden besked, end han havde regnet med, da politiet tidligere i dag havde indkaldt til pressemødet.

- For ganske kort tid siden har vi kunnet meddele Filippas forældre, at vi har fundet hende i live, sagde den tydeligt påvirkede politiinspektør.

Se Kim Kliver indlede pressemødet med beskeden om, at Filippa er blevet fundet i live:

Er Benjamin og Simone stadig sammen?

mandag 29. december 2014 - 08:50

Det føles måske som længere tid siden, at for eksempel Malte og Nadia, der venter deres første barn, blev kærester. Og måske har alle lykkeligt glemt, at Amanda Palm fra 'Paradise Hotel' fandt sammen med Henrik, inden hun blev kærester med sin Frederik. Hos nogle af parrene blomstrer kærligheden stadig i fuld flor, og hos andre er gnisten allerede slukket igen.

Hvordan går det med parrene fra Vild kærlighed?

Selvom deltagerne går med friluftstøj og har efterladt iPhones og datingapps derhjemme, hygger de sig også med at sladre ved adskillige gruppesammenkomster, som vi kender det fra koncepter som ‘Love Is Blind’ og ‘Paradise Hotel’.

På bålpladsen minder et spil S, P eller K næsten om Pandoras æske-legen, og forrige sæson sluttede med et reunion-meetup. 

Grundessensen i ‘Vild kærlighed’ er muligvis tømmerflådens tosomhed. Men allerede da første sæson løb over skærmen, stod det klart, at to mennesker på et stykke træ ikke var lige så ophidsende som flere mennesker med øl og glampingtelte, der talte om hinanden efter endt flydning.  

Er Søren Ole og Cecilie stadig sammen?

Søren Ole fandt gennem tv-programmet kærligheden i Cecilie Andersen. Og amorinerne flyver stadig rundt mellm de to, men tabet af bedstefaren er hårdt.

- Min bedstefar var en virkelig dejlig mand. Han havde altid gang i et eller andet. Han har prøvet mange forskellige ting i sit liv. Han har været buschauffør. Han har også haft byens kro. Han har bare altid været et kendt ansigt udadtil i byen.

- Dengang han kørte bus, kørte han alle skolebørnene. Det var liv og glade dage med fællessang, og en hilsen inden man forlod bussen. Alle børnene vidste hvem han var, nu er de så voksne de børn, men der er rigtigt mange der kender ham.

Er Alice og Rasmus stadig sammen?

Er det muligt at finde ægte kærlighed ved at blive matchet med en ukendt partner på en øde ø i Sverige? Det finder 30-årige Rasmus Bernhard fra Ringkøbing ud af, da han deltager i TV 2-eksperimentet 'Alene sammen,' hvor han i ti dage er i selskab med en kvinde fra Varde.

Er Lenny og Philip stadig venner?

Fans af dansk reality kender uden tvivl Philip May.

Den 30-årige humørbombe stemplede ind i 'Paradise Hotel' i 2015 og har siden etableret sig som en af branchens mest markante personligheder. Altid smilende. Altid glad. Altid klar på en fest.

Er Philip og Simone stadig kærester?

– da en skribent har vurderet at artiklens emne er for snævert til at have encyklopædisk relevans. En begrundelse for denne vurdering kan muligvis findes pÃ¥ artiklens diskussionsside eller i artikelhistorikken.  

Årets Mandelige Reality Deltager 2018 Årets Mandelige Reality Deltager 2020

Er Andreas og Pernille stadig sammen?

I første omgang var de overhovedet ikke blevet matchet, men efter en mindre partner-rokade endte Pernille Beider og Andreas Madsen sammen i første sæson af DR-datingprogrammet ”Vild kærlighed”.

Og da kameraerne slukkede og deltagerne rejste hjem til hverdagen, blev Andreas og Pernille kærester.

Hvor kragerne vender er de stadig sammen?

26-årige Henrik Andersen charmerede alle lige fra start, hvor hele 19 ud af 20 kvinder valgte at tage på date med ham i den indledende runde med blinddates.

Anika Sloth fra Aars valgte ud af de fire fyre kun at tage på date med Henrik. Hun håbede på, at det ville vise Henrik, at hun virkelig ville ham.

Og det var ikke en helt dårlig plan. I sidste ende valgte Henrik Andersen nemlig hende, og de to er stadig sammen.

Selvom Henrik Andersen ikke længere er på markedet, har det ikke sat en stopper for de mange interesserede.

Hver eneste onsdag, når programmet løber over skærmen, tikker beskederne ind på de sociale medier fra beundrere landet over.

De behøver dog ikke gå og vente på, at han skriver tilbage.

Er Thomas og Laura stadig sammen?

Frank Erichsen og Theresa Maria Jessing har kendt hinanden i 15 år og er normalt meget private om deres forhold. Selvom hele Danmark kan følge Frank Erichsen og Theresa Maria Jessings liv i DR-programmet ‘Frank & Kastaniegaarden’, er ‘bonderøven’ og hans hustru normalt meget private om deres forhold.

Programmet vender tilbage på skærmen fra onsdag den 2. marts 2022, som kan ses på DR1 klokken 20.00 og DR TV fra morgenstunden. I første afsnit af den nye sæson er det blevet vinter på Kastaniegaarden, hvilket betyder, at der skal gang i indesysler.

Lars Tvede er en dansk forfatter, serieiværksætter og finansmand.Lars Tvede er kandidat i fødevareteknologi fra Landbohøjskolen, bachelor i International Business Management samt har en HD i udenrigshandel fra Copenhagen Business School.

Når du skriver med og tænker på en anden, så begynder du at ødelægge forholdet mellem dig og din kæreste. Du er ham utro i dine tanker, fordi du via sms flirter med en anden og dermed også giver ham plads i dine tanker.

Er Henrik og Annika stadig sammen?

Det var en nervøs sønderjyde, der, sammen med resten af provins-holdet, gjorde sig klar til at speeddate op mod 20 kærlighedshungrende storbykvinder fra hele Danmark.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Er Jackie og Rasmus gået fra hinanden?

Den garvede ”Forsidefrue” har i forvejen fire børn Jackie har i forvejen tre børn fra et tidligere forhold, men hun er åben for, at hun og kæresten Rasmus, 35, i fremtiden kan give deres fælles datter Chloé en lillebror eller lillesøster.

I syv sæsoner har 48-årige Karina von d’Ahé været med i ”Forsidefruer”. Men i årenes løb er det skiftende hvor meget hendes 15-årige søn er med, og det giver hun en forklaring på.

Der er én helt simpel grund til, at Jackie Navarro og Rasmus Møller ikke er blevet gift med hinanden. Realityportalen havde besøg af Jackie Navarro og datteren Chloé.

Når der skal optages scener til TV 3-programmet, giver Karina von d’Ahé sønnen Joel buddet om, han vil være med.

Snart vender de seks forsidefruer tilbage på skærmen, når den 11. sæson af ”Forsidefruer” har premiere. 2022 er næsten ikke begyndt, før en ny sæson af ”Forsidefruer” har premiere.

‘Bunden’ er god for næsten 20 mio. kroner, viser gennemgang af hans økonomi. Michael Bundesen er en økonomisk velpolstret herre trods flere år væk fra rampelyset på grund af de to blodpropper, Shu-bi-dua-forsangeren blev ramt af i 2011 (Foto: Annelise Fibæk/Polfoto).

Hvad har Jonathan fra Alene sammen været med i?

Den første fase viste sig allerede for Jonathan Johansen og Rikke Dandanell på dag et.

- Det minder mest af alt om en første date, og parrene indser pludselig, at de skal være alene sammen, siger Trine Demant.

De første timer er ifølge eksperten præget af både nysgerrighed og spænding – men også overfladiskhed.

Er Kasper og Malene stadig sammen?

Malene og Kasper Kjerulff er forældre til Louis på seks år. Han fik type 1-diabetes for et år siden, kun otte måneder efter, at hans halvstorebror William, som Kasper er far til, havde fået type 1-diabetes. Malene og Kasper er også forældre til Ella på otte år, som nu er den eneste i søskendeflokken, der ikke har diabetes.

Malene og Kasper kæmper for Louis. De kæmper for, at diabetes IKKE skal være en kamp – for ham. Det kræver superkræfter fra deres side. Men de ser ikke noget alternativ:

– Vi gør meget for, at vores søn skal have en barndom, som ligner alle andre børns, og det trækker tænder ud. Men det er kun en periode af vores liv. For Louis er lige nu nok det tidspunkt, hvor det vigtigste fundament til hans liv bliver grundlagt, så det gør vi gerne – også selvom det er vildt hårdt og nogle gange helt umenneskeligt svært. Man kan jo stille spørgsmålet, hvad er alternativet for et barn på 6 år, som skal leve resten af sit liv med type 1-diabetes? 

Louis begyndte at tisse og drikke rigtig meget. Vi kendte til diabetes i forvejen, fordi storebror William på 16 år, otte måneder inden havde fået diabetes. William bor ikke hos os og har fra starten selv styret sin diabetes, så der var meget, vi ikke vidste, men vi vidste, at når man tisser og drikker meget, kan det være et symptom på diabetes. Og op til diagnosen var det stort set hver morgen, vi måtte vaske sengetøj, fordi Louis havde tisset i sengen om natten.

Vi slog det hen – og benægtede nok – men William kom flere gange og sagde: Der er altså noget galt. Han tilbød også at prikke Louis i fingeren, Louis ville ikke. Vi vidste også, at vægttab er et symptom, og satte Louis på vægten, men fordi han ikke havde tabt sig, skød vi det igen hen. Det stod på i cirka to uger.

Fire dage før diagnosen skulle Louis på koloni med børnehaven. Vi havde forberedt dem på, at han måske kunne tisse i sengen, men da vi hentede ham, trak en pædagog os til side og sagde, at der var noget galt med Louis – han havde tisset ekstremt meget, men ikke drukket mere end normalt.

I de første mange weekender efter indlæggelsen testede vi mad. Ja, Louis var faktisk forsøgsperson. Vi var nødt til at finde ud af, hvordan maden reagerer i hans krop, så vi kunne dosere insulin korrekt.

Helt konkret skrev vi alt, hvad der skete med Louis´ blodsukker, når han fik havregrød, cocopops, rugbrød, spaghetti, kiks, pizza og frugt. Vi skulle i første omgang gætte os til, hvordan vi tænkte, at vi skulle dosere insulin. Derefter kunne vi så ved hver blodsukkermåling se, hvordan maden blev optaget, og om vi havde gjort det korrekt, eller om der skulle ændres på det.

Er Patrick og Michelle stadig sammen?

Jan Jespersen har i mere end 40 år haft med møbler at gøre. Parret indkøber selv butikkens udvalg i både ud- og indland. Men kendetegnende er det, at det meste er dansk designet.

– Nogle møbler har vi hjemme i butik og på lageret og kan derfor købes med hjem med det samme. Andre møbler ordreproduceres, og her har kunden mulighed for stor indflydelse på farve- og stofvalg samt udformingen af for eksempel en sofa, der skal passe præcis til sin placering i hjemmet, understreger Jan Jespersen.

Prisen på et individuelt tilpasset møbel kan kunden få med det samme, og det bliver ikke dyrere af, at det er fremstillet efter kundens ønsker, oplyser Jan Jespersen.