:

Hvad er der sket med Natasja?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad er der sket med Natasja?
 2. Hvor er Dan Turell begravet?
 3. Hvor kommer Natasja Saad far fra?
 4. Hvor gammel er Natasja Saad?
 5. Er Natasja Crone og Rasmus Tantholdt?
 6. Hvem var med i bilen da Natasja døde?
 7. Hvor er Master Fatman begravet?
 8. Kan man blive begravet hvor man vil?
 9. Hvornår er Natasja Saad død?
 10. Er Natasja fra Christiania?
 11. Hvem er Tantholdt gift med?
 12. Hvem er Julie Tantholdt?
 13. Hvor gammel var Natasja da hun død?
 14. Hvad er Master Fatmans navn?
 15. Hvor gammel var Master Fatman?
 16. Hvor døde Natasja?
 17. Hvor startede Natasja med at synge?
 18. Hvem var Natasja Saad?

Hvad er der sket med Natasja?

Kun 32 år blev hun, Natasja. Lige siden har venner, bekendte, nyhedsmedier og bogforlag flået i hendes minde. Ikke mindst Natasjas tætte veninde og kollega Karen Mukupa, som også var med i dødsbilen. Ærlig talt, jeg har aldrig rigtig forstået, hvorfor Karen Mukupa lige siden har fortalt stolpe op og stolpe ned om Natasja og selv har taget initiativ til bl.a. en film om veninden.

At det kan være svært at give helt slip på en person, der har stået én nær, er helt naturligt. Men det er også meget personligt. Hvorfor denne insisteren på at fortælle omverdenen om Natasja, som - hvis tørre tal har en vis ret - først blev et større og kunstnerisk bredt anerkendt navn efter sin død?

Hvor er Dan Turell begravet?

Danmark 11.05.13 Kl. 01:01

Assistens Kirkegård i København er landets første kirkegård, der med film og lyd levendegør Søren Kierkegaard, Dan Turèll og andre kendte danskere

Hvor kommer Natasja Saad far fra?

”I Danmark er jeg født” er en sang af Natasja Saad. Sangen handler om, hvordan Natasja føler, at hun hører hjemme flere forskellige steder i verden. 

Som titlen fortæller, sÃ¥ er Natasja født i Danmark. Hendes mor er dansk, men hendes far kommer fra Sudan. Natasja bor i Danmark, men savner ofte Sudan, hvor Natasjas far, søster og bror bor. Hun rejser ofte sydpÃ¥ og besøger dem om vinteren. 

Hvor gammel er Natasja Saad?

Til Bikstok Røgsystems pladereception i Stengade 30 stod der pludselig en lille mulatpige på scenen med en mikrofon i den ene hånd og en flaske champagne i den anden. På den lange T-shirt-kjole stod der 'Can't Stop Pusherstreet'.

Pigen hedder Natasja Saad og var stemmen på Bikstok-hittet 'Cigar', der proklamerede, at der var en »spanish town midt i København«, og at Islands Brygge var hendes havn. Nu udgiver Natasja Saad eller Little L eller Tasja endelig sit debutalbum - under navnet Natasja.

Er Natasja Crone og Rasmus Tantholdt?

På fødselsdagen gik han nemlig på knæ og friede til kæresten, som han har dannet par med siden 2016.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det afslører et billede, som Natasja Crones søn Noah har delt på Instagram, og over for BILLED-BLADET bekræfter Rasmus Tantholdt den glædelige nyhed, men de nærmere detaljer vil parret gerne holde privat.

Hvem var med i bilen da Natasja døde?

Natasja sad på bagsædet af bilen med sin kæreste, mens Karen sad foran, og en fyr ved navn Damian var chauffør.

"Damian var ivrig. Han kørte tæt på de forankørende og dyttede ad dem. Jeg tog min sele på og kiggede om på bagsædet. Jeg var træt og ville bare hjem," lyder det fra Karen Mukuba i bogen, ifølge seoghoer.dk.

Hvor er Master Fatman begravet?

Familie, venner og bekendte tog lørdag afsked med entertainer, dj og radiovært Morten Lindberg, der bedst var kendt som Master Fatman.

Det gjorde de i Helligåndskirken midt i København, der var centrum for ceremonien. Afskeden var præget af den folkekære entertainers farverige og festlige personlighed.

Kan man blive begravet hvor man vil?

Måske vil du gerne begraves under æbletræet hjemme i din have. Det må du godt. Under visse betingelser.

Du tænker måske, at det er dit legeme, så du bestemmer også, hvor du vil begraves. Måske vil du gerne ligge under æbletræet i haven. Måske vil du gerne have din aske spredt udover havet. Men helt så enkelt er det ikke.

Hvornår er Natasja Saad død?

I 1989 mødte Natasja Karen Mukupa for første gang, og få år senere dannede de pigegruppen ”No Name Requested”.

Gruppen der bestod af Natasja, Karen Mukupa og en tredje veninde, og de fik hurtig succes.Allerede kort tid efter, de havde fundet sammen var de opvarmningsband for Queen Latifa. Den koncert gav dem en kontrakt med pladeselskabet Mega Records.

Er Natasja fra Christiania?

Den 27. maj udkommer "Gi' Os Christiania Tilbage", som er en remix-nyfortolkning af de tolv sange, der er på Natasjas album "I Danmark Er Jeg Født" fra 2007. Sangene er genskabt af en række udvalgte producere og musikere, som tæller blandt andre Natasjas venner, fans og kollegaer som Pharfar og Fresh-I som Donkey Sound, Raske Penge, Phase 5 og Yo Akim.

Alle medvirkende har bidraget ved at arbejde gratis, og al overskud går til Christianias Folkeaktie. Folkeaktien arbejder for at skaffe penge til frikøb og vedligeholdelse af Christiania, som havde en stor plads i Natasjas hjerte. Tanja Fox fra Christiania Folkeaktie udtaler i en pressemeddelelse:

Hvem er Tantholdt gift med?

Natasja Crone har i mange år boet i en villa i Vedbæk i Nordsjælland, som hun købte i 2010 med sin daværende mand, mens Rasmus Tantholdt siden 2016 har boet i en bylejlighed midt i København.

Det er disse to boliger, som nu er sat til salg. Man kan se billeder af Natasja Crones villa ved at klikke her, og Rasmus Tantholdts lejlighed ved at klikke her.

Parret skal nu på jagt efter en ny bolig, men de kan endnu ikke løfte sløret for, hvor de planlægger at flytte hen.

Hvem er Julie Tantholdt?

I videoen ovenover kan du se Cecilie Beck fortælle om sin bil i 2014.

TV 2-værten Cecilie Beck fortæller for første gang om, hvorfor hun og kollegaen Rasmus Tantholdt blev skilt.

Hvor gammel var Natasja da hun død?

I 1989 mødte Natasja Karen Mukupa for første gang, og få år senere dannede de pigegruppen ”No Name Requested”.

Gruppen der bestod af Natasja, Karen Mukupa og en tredje veninde, og de fik hurtig succes.Allerede kort tid efter, de havde fundet sammen var de opvarmningsband for Queen Latifa. Den koncert gav dem en kontrakt med pladeselskabet Mega Records.

Hvad er Master Fatmans navn?

Optoget fra Helligåndskirken fulgte cykelrustvognen til Dronning Louises Bro, hvor blomsterne fra kirken blev spredt, mens folk sang 'Love is in the air' akkompagneret af et hornorkester. Senere på foråret vil urnen blive nedsat på Assistens Kirkegård på Nørrebro.

 • Kisten blev ledsaget af flere hundrede mennesker og et hornorkester. (Foto: © Philip Davali, Scanpix)
 • Optoget gik ned gennem Strøget i København efter ceremonien i Helligåndskirken. (Foto: © Philip Davali, Scanpix)
 • Udenfor kirken tog familie og venner en sidste afsked med den folkekære dj, entertainer og radiovært. (Foto: © Philip Davali, Scanpix)
 • Kisten blev danset ud af sambakvinder med farvestrålende fjer. (Foto: © Philip Davali, Scanpix)
 • Flere pressefotografer var mødt op for at tage billeder af den offentlige del af bisættelsen. (Foto: © Philip Davali, Scanpix)
 • Thomas Blachman var også mødt op for at sige det sidste farvel. (Foto: © Philip Davali, Scanpix)
 • Master Fatman var ved sin død radiovært. Mikael Bertelsen fra Radio24syv havde en stor buket blomster med til sin tidligere kollega. (Foto: © Philip Davali, Scanpix)
 • Nogle kom til ceremonien iklædt farver. Andre kom på rulleskøjter. (Foto: © Philip Davali, Scanpix)
 • Blomsterne fra bisættelsen blev spredt på Dronning Louises bro. (Foto: © Philip Davali, Scanpix)

Hvor gammel var Master Fatman?

Dj’en, radioværten og musikformidleren Master Fatman, født Morten Lindberg, er død – han blev 53 år gammel. Det har Ekstra Bladet fået bekræftet af Jørgen Ramskov, ansvarshavende chefredaktør på Radio24syv, hvor Lindberg var ansat.

Som Master Fatman var Lindberg gennem hele karrieren en højt elsket og populær dj, der altid prædikede kosmisk kærlighed og havde en forkærlighed for at formidle jazz og musik fra de varme lande.

Hvor døde Natasja?

Natasja døde d. 24. juni 2007 i en trafikulykke på Jamaica. Den danske sanger og gode ven af Natasja, Karen Mukupa, var også med i bilen, men slap dog forholdsvis uskadt. Ulykken blev formentlig forårsaget af at chaufføren var beruset og påvirket af marihuana.

Hvor startede Natasja med at synge?

Natasja startede allerede som 13-årig med at synge og DJ 'e i København, hvor hun gjorde sig bemærket sammen med Miss Mukupa, McEmzee og DJ Kruzh'em i bandet No Name Requested. I den periode optrådte hun blandt andet sammen med Queen Latifah og Dr. Baker.

Hvem var Natasja Saad?

Natasja Saad, bedre kendt som Little T eller bare Natasja, (født 31. oktober 1974 i København, død 24. juni 2007 i Spanish Town, Jamaica) var en dansk rapper og sangerinde .