:

Hvordan finder jeg en god tatovør?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvordan finder jeg en god tatovør?
 2. Hvor meget tager en tatovør i timen?
 3. Hvad koster en tatovering i gennemsnit?
 4. Hvor meget koster en sleeve tattoo?
 5. Kan man tatovere sig selv?
 6. Hvornår på året er det bedst at få en tatovering?
 7. Hvad tjener en tatovør i DK?
 8. Hvor må man ikke få tatovering?
 9. Hvor gør det mest ondt at få lavet en tatovering?
 10. Hvad må man ikke efter tatovering?
 11. Hvad koster det at få en hel arm tatoveret?
 12. Hvad må man ikke få tatoveret?
 13. Hvor er det værste sted at blive tatoveret?
 14. Hvad må man ikke med en ny tatovering?
 15. Hvor dybt stikker en tatovør?

Hvordan finder jeg en god tatovør?

Når du skal vælge en tatovør, er det vigtigt, at du først undersøger deres renommé. Har du f.eks. hørt om Sailors Ink i Ringsted, er det en god idé at tage dig tid til at undersøge deres renommé, inden du beslutter dig for, om du vil vælge dem.

Hvis du skal undersøge en tatovørs renommé, er der flere måder at gøre det på. Du kan med fordel starte med at forhøre dig i dit eget netværk. Når du har gjort dette, bør du også forsøge at finde anmeldelser fra andre kunder på nettet.

Hvor meget tager en tatovør i timen?

Hvis du er på udkig efter en ny tatovering, er det vigtigt at finde de bedste priser, så du får mest for pengene. Her finder du information om, hvordan du kan finde de bedste priser på tatoveringer.

En tatovering er et permanent mærke på huden, skabt ved at indsætte blæk i hudens øverste lag ved hjælp af nåle. Tatoveringen kan være et symbol, en illustration eller en tekst, der har særlig betydning for personen, der bærer den.

Hvad koster en tatovering i gennemsnit?

Vi kan forestille os, at En helkropstatovering er, som navnet antyder, en tatovering, der dækker en stor del af vores hud. Disse tatoveringer dækker normalt enten hele torsoen (eller hele ryggen) eller hele kroppen, og selvom dette ikke altid er tilfældet, har de sandsynligvis et beslægtet og udvidet tema, hvis de var beregnet til at blive tatoveret fra bunden.

Vi har talt om irezumi, den japanske tatoveringskunst, ved andre lejligheder. Fuldkrops tatoveringer har en god forbindelse til denne stil, som I det traditionelle Japan har denne type tatovering sine egne regler for placering.

Ligesom det deler hele ryggen med vestlige helkropstatoveringer, i Japan er der egne modeller af denne type tatovering:

 • Donburi Sōshinbori (総 身 彫 り): Det er helkropstatoveringen uden åbninger.
 • Munewari Sōshinbori (胸 割 り 総 身 彫 り): Det er helkropstatoveringen med åbningen på brystet.
 • Munewari (胸 割 り): tatovering på brystet, men med en åbning i midten.
 • Nagasode (長袖): tatovering, der dækker hele armen.
 • Shichibu (七分): bogstaveligt talt '7 dele', tatovering, der dækker fra skulderen til midten af ​​underarmen.
 • Gobu (五分): bogstaveligt talt '5 dele', det er tatoveringen, der spænder fra albue til skulder.
 • Hanzubon (半 ズ ボ ン): Det er det stykke, der dækker benene op til knæet, med den indvendige del af benene tatoveret.

Hvor meget koster en sleeve tattoo?

 • First of all, this is the size of the tattoo. The smaller the tattoo, the lower its cost.

 • Detailing. This is the number of small and complex details in the sketch. The more detailed the drawing, the greater the cost of the tattoo. If necessary, to reduce the cost of a tattoo, it is enough to reduce the number of parts. An experienced master can always simplify a sketch without losing quality and visual content.

 • Kan man tatovere sig selv?

  Der er nogle forholdsregler og ting, der er værd at gøre før, du skal tatoveres, så du får den mest gnidningsfrie oplevelse og det bedste resultat. Læs med her og find ud af, hvad du kan gøre!

  Hvornår på året er det bedst at få en tatovering?

  Det korte svar er: “Ja da!” Mange har den opfattelse at man udelukkende skal tatoveres i vinterperioden, så man kan give sin tatovering god tid til at hele og sørge for at den undgår sollys.

  Der er selvfølgelig sandhed i, at din tatovering har bedst af ikke at få sollys. For meget sol beskadiger huden, og du kan risikere infektion eller at farven i tatoveringen falmer eller ændrer sig. Derfor vælger mange at blive tatoveret i de mørke vintertider, hvor der er mindre arbejde i healingsprocessen, fordi du ikke skal være ekstra forsigtig med din tatovering i forhold til sollys.

  Tag f.eks. en by som Miami der ligger i det sydlige Florida og har masser af sollys året rundt. De bliver stadigvæk tatoveret til trods for dette. De er bare bedre til at bruge noget vi danskere har en tendens til at glemme; solcremen! Det skal dog siges, at man som udgangspunkt skal man være forsigtig med for meget sol de første par uger efter din tatovering er lavet.

  Hvad tjener en tatovør i DK?

  En kosmetisk tatovør er en person, der udfører kosmetisk tatovering af øjenbryn, hårbund, øvre og nedre øjenlåg, eller læber, eller flere af disse behandlinger, og som har gennemført og bestået en uddannelse i kosmetisk tatovering, med et praktisk og teoretisk indhold, der er fastsat af en brancheforening.

  Kosmetisk tatovering defineres som en metode, hvorved tatoveringsfarve med et eller flere pigmenter med nål eller lignende udstyr indføres i en persons læderhud, eller huden omkring læberne, med henblik på permanent eller langvarig farvning af hud, eller slimhinde med det formål at dekorere, forskønne, korrigere, rekonstruere eller bibringe det tatovererede område en markering. Permanent make-up, semipermanent make-up, mikropigmentering m.v. er omfattet af definitionen.

  Hvor må man ikke få tatovering?

  Smerte er kroppens måde at beskytte sig selv. Det er ligesom vores alarmsystem, der fortæller os, at noget er galt. Det er kroppens måde at sige fra på.

  Og fra naturens side er det særligt smart, at vi er bygget til at kunne trække vores hænder og fødder til os, når vi oplever smerte, hvorfor disse steder også anses for at være nogle af de mest smertefulde steder på kroppen at blive tatoveret.

  Det er særligt der, hvor huden er tynd og tættere på knoglerne, at det gør mest ondt at blive tatoveret. Derudover gør det meget ondt at blive tatoveret omkring mund, næse og øjne. Husk dog, at det er ulovligt at blive tatoveret på hænder, hals og i ansigtet, så det skal du heldigvis ikke tænke på!

  Hvor gør det mest ondt at få lavet en tatovering?

  • Ribben: Ribben tatoveringer er kendt for at være en af de mest smertefulde. Huden i dette område er meget tynd, hvilket betyder, at nålen trykker direkte på knoglen ved tatovering.
  • Fødderne: Fødderne har mange nerveender, hvilket betyder, at tatovering af dette område kan være meget smertefuldt. Derudover er huden på fødderne meget tynd, hvilket øger smertefølelsen.
  • Hænder og håndled: I lighed med fødderne indeholder hænder og håndled også mange nerveender. At tatovere disse områder kan være meget smertefuldt, især hvis det er på indersiden af håndleddet eller fingrene.
  • Hovedet: At tatovere hovedet, inklusive området bag ørerne og halsen, kan være meget smertefuldt. Huden i disse områder er meget følsom, hvilket øger følelsen af smerte Hvor gør tatoveringer mindst ondt?

  Hvad må man ikke efter tatovering?

  En ny tatovering er det samme som et åbent sår. – Sørg derfor at behandle det derefter!

  Når du forlader vores studie med din nye tatovering starter en meget vigtig proces – helingsprocessen. Vi ønsker, at du forbliver glad for din tatovering,derfor vil vi gerne hjælpe dig godt på vej med vores anbefaling. Mange glemmer det, men en flot tatovering forbliver ikke flot, hvis ikke man passer og plejer den.

  Din tatovering er først helet efter ca. 30 dage. Du må i denne periode ikke gå i hverken klor- eller saltvand. Vær særlig omhyggelig i de første 10-14 dage, da denne periode er vigtig for det endelige resultat.

  • Kradse eller pille i din nye tatovering
  • Lade din tatoverede hud tørre ud
  • Ligge i et spabad eller tage i svømmehal
  • Udsætte din tatovering for sol de første 4-6 uger
  • Bruge stramt tøj eller smykker som sidder ovenpå din tatovering, som for eksempel bh-stropper og ure.
  • Træne meget de første par dage
  • Barbere på eller tæt på din nye tatovering

  Hvad koster det at få en hel arm tatoveret?

  Så godt som alle tatoveringsstudioer opererer med en minstepris for arbeidet. Dette har å gjøre med at det er endel kostnader som knytter seg til en tatovering, uansett hvor liten eller enkel den måtte være, f.eks arbeid tilknyttet stensil, forarbeid og engangsutstyr som kastes etterpå.

  Hvad må man ikke få tatoveret?

  Skal du have lavet en tatovering er det en god ide at vide lidt om regler der er angående tattoo. I Danmark er ikke alle tatoveringer lovlige, og tatoveringssteder har sanitære krav. Tatoveringsloven skal følges, og du skal vide det er ulovligt at lade sig tatovere visse steder på kroppen i Danmark.

  Hvor er det værste sted at blive tatoveret?

  Hvis du er blevet tatoveret før så ved du der findes tattoo smerte. Hvis du leder efter din første tatovering og tænker: gør det ondt at blive tatoveret? – så er svaret ja! Der er smerte involveret i en tatovering. Det er dog meget forskelligt hvordan folk opfatter denne smerte, da den afhænger af den enkelte person. På denne side kan du læse mere om tattoo smerte.

  Gør det ondt at få lavet en tatovering er der mange der spørger inden de får lavet deres første tattoo. Det korte svar er ja – tatoveringer gør ondt at få lavet. Placeringen på kroppen afgør hvor det gør mest ondt. Vi gør opmærksom på at tattoo-priser.dk følger den danske lovgivning – tatoveringer på halsen, nakken, i ansigtet og på hænderne er ulovlige og vi opfordrer dig til ikke at få lavet tattoos på de områder på kroppen.

  Hvad må man ikke med en ny tatovering?

  En kort liste til, hvad du kan gøre for at være helt klar til din tid hos tatovøren.

  • Få en god nattesøvn natten før din session.
  • Spis et godt måltid mad inden din session. Medbring evt. lidt mad og drikkelse, hvis det bliver en længere session. Slik er også fint for at undgå at gå sukkerkold.
  • Husk alle billeder, referencer og inspirationskilder. Du har måske sendt det til os, men det kan ske, at vi ikke længere har mailen. Så husk det. Digitale billeder er bedst.
  • Undgå alkohol og koffein drinks fra dagen før frem til din tid. Det vil sætte blødningen for hurtigt i gang og gøre, at blækken ikke sidder ordentlig fast i huden.
  • Ved alle nye kunder er der altid en dansk shop manager til sted.

  Guide til, hvordan du behandler din nye tatovering fra Custom Made Ink.

  Hvor dybt stikker en tatovør?

  Så sent som i 1950’erne overvejede man ligefrem herhjemme et totalforbud mod tatovering af kvinder. Først i 1965 blev det af overlæge Torben Hvam dokumenteret, at tatoveringer ikke var et særligt tegn på forbrydermentalitet. Faktisk var det de mindst farlige kriminelle, tyverigruppen, der havde flest tatoveringer, mens gruppen af seksualkriminelle havde færrest.

  I årtier har tatoveringer hverken signaleret en forbryderisk karakter eller været forbundet med særlige samfundsklasser, kulturelle eller etniske grupperinger, selvom de kan være mere eller mindre synlige for omverdenen. I dag går tatovører op i nålenes sterilitet, og kunder forventes høfligt at lægge depositum og bestille tid længe forinden. Som fotograf og forlægger Jon Nordstrøm siger i en artikel i Weekendavisen (se kilder), så ”ligner de fleste tatobutikker i dag på det nærmeste tandlægeklinikker. ” Samlet har tatoveringens almindelige præg gjort, at tilhængerne sjældent behøver at forsvare brugen af tatoveringer. En almindelig begrundelse for tatoveringer er dog, at den tilvirkede og permanente ændring af kroppen kan virke berusende, som tatoveringskunde Luna Boldsen udtrykker det i en artikel i Berlingske (se kilder): ”Det er den fedeste følelse at se en færdig tatovering i spejlet. Tegningen på et stykke papir er også flot, men det er noget helt andet, når man ser den på sig selv. Så er det pludselig en del af den, man er. Især når man har brygget på motivet længe. ”

  Også fra et professionelt perspektiv er de tatoveringer, der efterspørges i dag, langt mere fantasifulde end fortidens mere simple motiver, forklarer tatovør Uncle Allan i Politiken (se kilder): ”Folk er blevet mere modige. For nogle år siden var det meget små tatoveringer, som folk fik lavet. Ikke så meget farve, helst mønstre og simple ting. Nu er det mere specielle tatoveringer og gerne mange farver. Det er nu både slipsetypen og folk over 50 år, som får dem lavet.”