:

Hvornår åbnede Wulff og Konstali?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvornår åbnede Wulff og Konstali?
 2. Hvad koster Wulff og Konstali?
 3. Hvor får man den bedste brunch i København?
 4. Hvad koster en brunch på Wulff og Konstali?
 5. Hvor lang tid varer brunch?
 6. Hvor spiser man billigt i København?
 7. Hvor lang tid tager en brunch?
 8. Hvad må ikke mangle til brunch?
 9. Hvad tager jeg på af tøj til brunch?
 10. Hvad er den dyreste restaurant i Danmark?
 11. Hvor spiser man sent i København?
 12. I hvilket tidsrum spiser man brunch?
 13. Hvor meget pålæg pr person til brunch?
 14. Hvad er Danmarks bedste restaurant?
 15. Hvad er Danmarks største restaurant?

Hvornår åbnede Wulff og Konstali?

Morgenmadskæden, Wulff & Konstali, har haft stor succes med at bruge softwaren, Planday, til at få overblik over både medarbejderstab og udgifter. Nu kan de to virksomheder fejre ti års samarbejde, der ugentligt korter en hel arbejdsdag af det administrative arbejde.

Wulff & Konstali har de seneste ti år samarbejdet med Planday – et HR- softwaresystem til online vagtplanlægning, der automatiserer administrative opgaver og processer. Samarbejdet har betydet en væsentlig mere effektiv arbejdsgang hos den populære morgenmadskæde. Det fortæller Akse Nisbeth, der er økonomichef i Wulf & Konstali:-Med Planday har vi fået flere processer og overblikket over vores medarbejdere automatiseret, og så bruger vi appen meget til den interne kommunikation. Med Planday har vi samlet alt på et sted, og det sparer os ugentlig to timers administrativt arbejde per restaurant. Det giver i alt otte timers besparelse.Hos Planday er de også begejstrede for det lange samarbejde:-Det er et helt særligt privilegium at få lov at arbejde sammen med en virksomhed som Wulff & Konstali i ti år. De er en spændende virksomhed at følge over årene, og så lærer man virkelig hinanden at kende, siger Jesper Miki Thomsen, der er Director of Strategic Accounts hos Planday.

Hvad koster Wulff og Konstali?

Jeg har netop været og spise brunch på Islands Brygge. Flere af retterne var udsolgt, og dette fandt vi først ud af da vi havde afgivet bestilling. Vi ventede knap 1 time på vores brunch, på trods af vi rykkede flere gange.Intet mindre en elendigt. Den ene stjerne skal tilskrives den unge mand som prøvede og gøre hvad han kunne for at løse det, men dårlig bemanding, og at de ikke kan tilbyde de retter der står på menuen grundet dårlig indkøb, gør det svært at yde en god service.

Jeg har oplevet en god mad, kreativ brunch og verfen sødeste tjener hedder : Katrine høj fogtmann ! Hun er en stjerne og det er ikke noget kan være umuligt for hende, hun styre fuldstændig på hendes job og er meget betænksomt over for kunderne og deres behov. Hun er Super sød og jeg synes hun fortjener en kæmpe ros.

Skuffende oplevelse.Havde ellers hørt god omtale. Besøgte spisestedet i Hellerup. Servicen var dårlig. Og langsom. Først stod vi længe i kø for at få bord. Så stod jeg i kø for at lægge min bestilling og betaling og så skulle jeg ned med bestillingen i køkkenet. Maden kom ikke samlet. Bagværket kom før alt det andet. Nogle af retterne var udsolgt. Er desværre ret skuffet.

Det var godt nok en skuffende omgang frokost vi kom til forleden. Vi er kørt hele vejen fra holbæk til Hellerup KUN for at spise hos jer. Betjeningen var mildest talt elendig. Restauranten som plejede at være fyldt med pynt og grønt er nu bare en stor spisesal som på en skole. SÅ upersonlig og ligegyldig oplevelse. Maden var helt ekstremt dårlig. Vandede æg, ikke færdig bagte kanelsnegle og varm youghurt. det e Aller sidste gang jeg nogensinde ligger mine penge i den her virksomhed.

Hvor får man den bedste brunch i København?

Alt på ét bræt! Hos Mad og Kaffe komponerer du selv indholdet af din brunch, som så serveres samlet i små skåle på et stort spækbræt. Du kan vælge at få enten tre, fem eller syv anretninger blandt valgmulighederne, der rummer grønt, mejeri, brød, protein og det søde.

Prøv fx deres avokado med cashewnødder, urter og chiliolie, økologisk røræg med Havgus-ost, deres hjemmelavet ”Nutella” af mandler og kakao – og deres sprøde kyllingenuggets med chilimayo (som vi her på redaktionen altid vender tilbage til!)

Mad og Kaffe er to gange blevet kåret som byens bedste brunch af AOK's læsere, og alle tre filialer er da også velbesøgte, så forvent lidt kø, hvis du kommer under weekendens primetime. Har du ikke allerede besøgt stedet, kan du også tjekke de fotogene retter ud på Instagram, hvor de ikke uden grund er populære. 

Den ene er tidligere bager hos NOMA og Amass, mens den anden er prisvindende kaffeekspert. Sammen har Milton Abel og Hans Kristian Andersen fået stor succes med deres café med eget kafferisteri på Nørrebrogade og en filial på Nordhavn med bageri. De er særligt kendt for deres hjemmelavede croissanter - i flere fabelagtige varianter - med den hjemmeristede kaffe til.

Fokus er på (rigtig!) godt bagværk og (ditto!) kaffe. Du skal ikke gå derhen, hvis du søger det store, klassisk brunchudvalg, men derimod hvis du er fan af et begrænset, men gennemført udvalg af morgenmadsklassikere, som blødkogt Søtofte-æg, lækkert surdejsbrød med kvalitetsost, yoghurt med frugt og hjemmelavet mysli - og ikke mindst uforglemmeligt weinerbrød, der ligner små kunstværker. 

Andersen og Maillard - se menukort på stedetHvornår: Alle hverdag 07.00 - 18.00 samt weekender 08.00 - 18.00Adresser: Nørrebrogade 62, København N - Antwerpengade 10 Nordhavn

Et af de sikre favoritsteder er kæden Wulff & Konstali. Konceptet er, at du selv sammensætter din brunch, som bliver serveret i små picture perfect-skåle (hvis I ikke tror os, så tjek Instagram, hvor de ikke uden grund er et hit!) Menukortet rummer over 20 anretninger, som skifter alt efter sæsonens udbud af råvarer, hvorfra du vælger enten fem eller syv ting.

De laver maden fra bunden, og brødet er bagt i stedets eget bageri. Prøv fx en appelsin-"carpaccio" med granatæble, en lun suppe med ristet blomkål og sesam, den grønne Tofu-bowl, en grillet Croque Monsieur-panini eller stegt bacon med frist timian. Skal den søde tand forkæles, kan du eventuelt supplere med birkesvaffel med blåbærcreme, æbletrifli med vaniljeflødeskum eller en skål chiagrød med bær og kokoschips. Mums!

Wulff & Konstali - se menukortet her Hvornår: Alle hverdage 9.00 - 15.00 og i weekenden fra 8.00 - 15.00Adresser: Lergravsvej 57, Amager - Sankt Hans Torv 30, Nørrebro - Isafjordsgade 10, Islands Brygge - Philip Heymans Alle 17, 2900 Hellerup (Waterfront Shopping)

Hvad koster en brunch på Wulff og Konstali?

Wulff & Konstali

Brunch serveres alle ugens dage. I hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00. I weekender og på helligdage mellem kl. 8.00 og 16.00.

Hvor lang tid varer brunch?

Brunch er ikke just et nyt fænomen, men stadig er der tvivl omkring, hvornår man inviterer til brunch. Langt størstedelen siger, at brunch er et måltid, der bør spises mellem morgen og tidlig eftermiddag, hvilket så kan indsnævres til kl. 10-14.

Der findes dog ikke noget endegyldigt svar på, hvornår du kan tillade dig at invitere gæster til brunch, og det er derfor helt op til dig selv. Brunch er den perfekte anledning til at familie, venner eller kollegaer samles på det tidspunkt af dagen, hvor både energi og overskud er i sit højeste.

Hvor spiser man billigt i København?

I guiden her har vi gjort arbejdet let for dig og samlet et godt bud på spisesteder i København, hvor du kan få serveret delikate anretninger til budgetvenlige priser. 

Du finder også et udvalg af billige kvalitets-restauranter i hovedstaden hos Early Bird. Vi har samlet en håndfuld af nogle af de bedste og mest populære billige restauranter i København, hvor du får skåret 1/3 af prisen med Early Bird.

Se hvilke restauranter i København du kan spise på i aften med 1/3 skåret af prisen!

Moderne, japanske smagshits - autentisk gastropub oplevelse i bedste Izakaya-stil. Restaurant website Politikens anmeldelse

Hos denne populære kung-fu-kriger kommer du helt tæt på det japanske gastropub-fænomen: Izakaya.

Izakaya referer til de gamle japanske bodegaer, hvor man hyggede sig med øl og sake efter arbejde, mens man fik en bid mad med vennerne. Så spis japanske lækkerier med både fisk, kød og grønt på menuen.

Hvor lang tid tager en brunch?

Man siger, at morgenmad er dagens vigtigste måltid. Så hvorfor ikke starte din dag med byens måske bedste brunch København? Vi har specialiseret os i byg-selv brunch, så du helt selv kan sammensætte din brunch, som du bedst kan lide. Om du er til bacon og æg, eller hellere vil nyde en grøn start på morgenen, så står vi hver dag klar til at servere brunch til dig.

Hvad må ikke mangle til brunch?

Vil du undgÃ¥ sort skærm pÃ¥ din PC?  Klik her og hold skærmen tændt mens du laver mad

Hvad tager jeg på af tøj til brunch?

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Du kender situationen. Du og kæresten/konen/samleveren skal til fest og tidspunktet for omklædningen oprinder. Du har i dagene op til festen flere gange overvejet at ringe til værtinden, for lige at få en fornemmelse af, hvad niveauet for påklædningen skal være. Måske har du talt med en ven, der også skal til festen og fundet ud af, at han heller ikke rigtig ved om den står på slips, skjorte og pæn habit eller det går an med jeans og sportsjakke samt stribet skjorte.

Som velopdragen gæst vil du hverken ''over-dresse'' eller møde op i for afslappet tøj. Kunsten er jo, ikke at være for fint klædt på og heller ikke for afslappet, men at ramme rigtigt, så du falder naturligt ind blandt resten af gæsterne.

Hvad er den dyreste restaurant i Danmark?

Oprindeligt fandtes der kun én restaurant Kadeau i Danmark, og den lå på Bornholm. Men i 2011 fandt bagmændene på, at det var på tide også at dele solskinsøens herligheder med københavnerne. Ligesom sin søsterrestaurant på Bornholm er menukortet også her inspireret af bornholmske specialiteter og danske råvarer. 

Lige siden er der blevet serveret gastronomi i særklasse i restauranten på Christianshavn, som undergik en stor ombygning i 2016. Det betød færre pladser og mere fokus på hver enkelt gæst. En ombygning, der efter bornholmernes egne ord, “fører dem tættere på deres maks”.

Menukortet skifter efter sæsonen. I skrivende stund, i september 2021, er prisniveauet således:

Denne elegante restaurant ligger i en intim, historisk og vidunderligt stemningsfuld kælder, hvor et charmerende team tager sig af alle dine behov.

Madlavningen er forankret i fransk gastronomi med sine luksusingredienser og rige smag. Men kokken sætter også sit eget præg på de gennemførte, fantasifulde retter.

Hvor spiser man sent i København?

Du finder også med lethed en god og hyggelig restaurant i hovedstadens epicenter hos Early Bird. Vi har samlet en varieret håndfuld af de bedste og mest populære restauranter i Indre By København, hvor du får skåret 1/3 af prisen med Early Bird.

Se her, hvilke restauranter i København du kan spise på i aften med 1/3 skåret af prisen!

Nordisk gourmet tildeles Michelin Guidens Bib Gourmand 2023. Restaurant website Bib Gourmand status i Michelin Guiden

Man kommer langt og får flotte anbefalinger, når man som restaurant har en tidligere kok fra Michelin-restauranten Kadeau, bag køkkengryderne.  Norrlyst og deres drømmeteam i køkkenet serverer nordisk superb mad i gourmetklassen, der er til at betale. Resultatet er Bib Gourmand status i den røde madbibel, Michelin Guiden 2021 og smagpotens på menukortet.

Du får moderne, højbelagt smørrebrød til frokost og klassiske, sæsonretter i nye klæder til aften. 

Moderne og uformel spisebar med italiensk menukort topper TripAdvisors liste: "En hurtig bid mad". Restaurant website

Tag plads hos Dining Room, tidligere Coffee room, som nu huser flere kvadratmeter og har udvidet menukortet med appetitvækkere nu også til frokost og aften.

Moderne og uformel spisebar med italiensk menukort topper TripAdvisors liste: "En hurtig bid mad". Restaurant website

Tag plads hos Dining Room, tidligere Coffee room, som nu huser flere kvadratmeter og har udvidet menukortet med appetitvækkere nu også til frokost og aften.

Dining Room topper listen over 'En hurtig bid mad i København' på Tripadvisor, og i køkkenet står 3 kokke med forkærlighed for det italienske køkken. Deres fokus bæredygtighed og at minimere madspild, fremhæve Nordens spisekammer med friske, økologiske råvarer og servere 100% hjemmelavede retter. 

I hvilket tidsrum spiser man brunch?

Et gavekort til en brunch er en fantastisk gave fordi den er så universel. Nogle gavekort gælder kun til ét bestemt sted, og så er det selvfølgelig vigtigt, at man ikke booker en brunch i København, hvis man bor i Aarhus. Andre gavekort er dog universelle på den måde, at man selv kan vælge mellem mange forskellige restauranter over hele landet. Vi præsenterer i det følgende eksempler på begge muligheder for brunch. Senere kommer vi nærmere ind på typiske spørgsmål om brunch.

Dette gavekort til brunch for to er den perfekte gave, uanset hvor du kommer fra. Gavekortet koster kun 249 kr. og det kan indløses i cafeer eller restauranter landet over. Du giver ikke bare en oplevelse til modtageren, men også en mulighed for at dele gaven med en ven eller familie.

Med den beskedne pris kan alle være med her. På siden hvor du bestiller, kan du også se hvilke cafeer det er muligt at indløse gavekortet på. Du kan få brunch i Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland, på Fyn og Sjælland. Kort sagt: du kan sagtens finde en café i nærheden af dig, hvor du kan få din brunch.

Hvor meget pålæg pr person til brunch?

Weekender og ferier med lange morgener går hånd i hånd med en lækker, hjemmelavet brunch, som kan nydes mellem familie og venner. Den sene morgenmad er hyggelig at nyde sammen, og så er den ikke desto mindre utrolig lækker. De fleste af os kan uden problemer bruge hele formiddagen på at lave og nyde alle de små brunch-opskrifter. 

Det gode ved hjemmelavet brunch er, at du kan sammensætte lige de retter og brunch-opskrifter, som du bedst kan lide, og du kan nemt skalere op og ned alt efter, om du skal servere brunch for to, ti eller tyve personer. Har du brug for lidt inspiration til din hjemmelavet brunch, har vi samlet de bedste tips, brunch-opskrifter og ideer til brunch her. Du finder både kolde og varme retter og det drikbare. 

En god brunch skal være en blanding af alt det bedste fra morgenmad og frokost, og det betyder, at en hjemmelavet brunch bør bestå af både salte, søde, varme og kolde brunch-opskrifter. Du kan holde det helt enkelt og lave en brunchtallerken med godt brød og pålæg, æg og bacon, yoghurt med frugt og en lille pandekage. Men du kan også give den fuld gas og diske op med en stor brunchbuffet med chiagrød, french toast, avocadomad og frugtsalat. Der er masser af brunch-ideer her på siden, så det handler bare om at skræddersy din egen, lækre brunch-menu. 

Hvad er Danmarks bedste restaurant?

Geranium og Rasmus Kofoed var på forhånd tippet en plads i top fem. Fold sammen

Geranium var også på forhånd tippet en plads i top fem, men ikke nødvendigvis så højt. Den danske restaurant tog i 2019 springet fra en 19.-plads til femtepladsen og havde efterfølgende mange internationale foodiegæster.

»Der kom mange kolleger og journalister forbi Geranium, efter vi fik femtepladsen,« har chefkokken Rasmus Kofoed tidligere fortalt. Kofoed har tidligere fortalt, at han havde en god mavefornemmelse – uden dog at forvente noget specifikt.

Man kan undre sig over, hvordan det kan lade sig gøre at udnævne verdens 50 bedste restauranter, når der ikke kan stemmes på de førende spisesteder. Hvor meget ville tennissportens verdensrangliste være værd, hvis Djokovic, Nadal og Federer, som allerede tidligere har toppet listen, ikke kunne være med?

I forbindelse med et pressemøde før uddelingen af priserne, sagde 50 Bests indholdschef, britiske Wlliam Drew, til Berlingske, at den nye regel om, at vinderen forlader listen, er indført »for at holde listen frisk og dynamisk og undgå tidligere situationer, hvor restauranter som elBulli og Noma beklædte førstepladsen i adskillige år i træk«.

Kunne man så ikke frygte, at 50 Best udvikler sig til at være en liste over de bedste af de næstbedste?

Hvad er Danmarks største restaurant?

Vi har mødt den nye restauratør i Grøften, Jacob Elkjær, til en snak om erfaringen med at overtage en institution på den danske restaurationsscene. En snak om den svære balancegang mellem at forholde sig til traditionerne og samtidig undgå at leve i fortiden.

”Da min hustru og jeg overtog Grøften, havde vi allerede tusind tanker med stedet, men ingen af dem vigtigere, end at gæsterne altid forventer, at alting forbliver det samme,” fremhæver Jacob Elkjær og fortsætter: