:

Hvor bliver TV2 optaget?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvor bliver TV2 optaget?
  2. Hvordan kommer man med i alle mod en?
  3. Hvordan kan man komme med i Lykkehjulet?
  4. Hvordan kommer man med i Hvem vil være millionær?
  5. Hvor ligger Badehotellet fra TV 2?
  6. Hvad tjener TV 2 direktør?
  7. Hvor mange penge kan man vinde i alle mod en?
  8. Hvor gammel skal man være for at være med i alle mod en?
  9. Hvad koster en vokal i Lykkehjulet?
  10. Er Kanya fra Lykkehjulet fyret?
  11. Hvor mange penge skal du have for at være millionær?
  12. Er der skat på Hvem vil være millionær?
  13. Er Badehotellet ægte?
  14. Kan man besøge Badehotellet?
  15. Hvem har den højeste løn i Danmark?

Hvor bliver TV2 optaget?

TV 2 News sender på hverdage live fra kl. 6.00 til midnat. TV 2 News producerer morgen-, middagsnyhederne på TV 2 Danmark.

News sender magasiner i weekenden, men også på hverdage sender TV 2 News magasiner.

  • Der sendes på alle hverdage et magasin på TV 2 News. Magasinerne sendes første gang efter 18Nyhederne. Magasinerne genudsendes i løbet af aftenen.
    • Mandag: Business Class. Programmet har fokus på evervslivet i ind- og udland. I programmet sidder et skiftende panel med Vibeke Daell Bjerrum som vært
    • Tirsdag: Tirsdagsanalysen. Programmet, hvor de tidligere spindoktorer Michael Kristiansen og Peter Mogensen analyserer de vigtigste tendenser i dansk politik. Vært: Anne Vig
    • Onsdag: Lippert. Søren Lippert er vært for TV 2 News talkshow. Her kan politikere, magthavere eller aktuelle personer diskutere uden spin.
    • Torsdag: Verden ifølge News. Programmet har fokus på det seneste fra Verdens politik. Med enten Louise Windfield-Høeghberg eller Poul Erik Skammelsen Som vært
    • Fredag: Besserwisserne. Fire politiske kommentatorer stiller skarpt og levere aktuelle analyser af dansk politik. Med Ask Rostrup som vært
  • Besserwisserne er programmet hvor 4 politiske kommentatorer, flankeret af Ask Rostrup, analyserer ugens politik. Derudover gætter de skriftende kommentatorer også på forskellige politiske handlinger, som vil ske i fremtiden, og så vil en jo få ret, og blive den heldige Überbesserwisser. Programmet sendes første gang fredage kl. 18.20, og genudsendes Kl. 21.10.
  • Presselogen sendes hver søndag med enten Josefine Kofoed, Anne Vig, eller Mads Frimann som vært. Programmet har besøg af store personligheder i den danske mediebranche. Værterne ser kritisk på mediernes dækning af ugens tophistorier. Programmet sendes live kl. 10:00 og genudsendes kl. 13:00, 18:00, 21:00 og 00:00

Hvordan kommer man med i alle mod en?

Før der kan optages en ny sæson af det populære quizprogram, skal nye modige personer findes.

Har du is i maven, og er du klar til at gætte på nogle af de mærkeligste ting, du kunne blive bedt om at tage stilling til, så er det med sikkerhed noget for dig.

Skal du være en af deltagerne i ”Alle mod 1”, kræver det, at du er fyldt 18 år eller derover, er hurtig til mellemregninger, og så kan det være en fordel, at du har en bred almen viden.

Hvordan kan man komme med i Lykkehjulet?

Redaktionens note: Alle interviewede optræder med deres daværende jobtitler.

Michael Meyerheim, første vært på Lykkehjulet: »Jeg havde været Politikens korrespondent i Washington fra 1983 til 1987 og var lige kommet tilbage til Danmark igen, da jeg blev kontaktet af Nordisk Film. De ville gerne invitere mig til en casting på et endnu uspecificeret program, sagde de. Jeg kan huske, at jeg bl.a. skulle interviewe Erik Balling og lave nogle andre øvelser foran et kamera. Det gik åbenbart godt, for bagefter sagde de, at de gerne vil bruge mig »til et eller andet«, når TV 2 startede.«

Hvordan kommer man med i Hvem vil være millionær?

I de 19 år TV 2 har vist 'Hvem vil være millionær', er der kun en eneste optagelse af det populære quizprogram, som aldrig fandt vej til tv. Nu fortæller programmets vært Hans Pilgaard om de dramatiske begivenheder, der fandt sted både under og efter optagelserne, hvor komikerduoen bag 'Den korte radioavis' på Radio 24Syv gæstede 'Hvem vil være millionær'.

»Jeg har faktisk aldrig oplevet noget lignende i min tid som vært på 'Hvem vil være millionær'. Det, der skete, var meget forvirrende,« siger Hans Pilgaard til BT om den bizarre episode, som udspillede sig, da Rasmus Bruun og Frederik Cilius sad i den varme stol i september 2016.

Hvor ligger Badehotellet fra TV 2?

Snart kan man nemlig se eller gense sæson syv på kanalen.

Det er den sæson, hvor Amanda har overtaget hotellet, og hvor gæsterne er bekymrede for, hvorvidt alting bliver, som det plejer, nu hvor tyskerne har besat Danmark. Det er også i sæson syv, at kærlighedshistorien mellem stuepigen Nana og direktørsønnen Leslie udvikler sig.

Man kan se eller gense sæson syv af ”Badehotellet” fra lørdag 23. juli klokken 20.00.

Hvad tjener TV 2 direktør?

Lønnen hos den enkelte direktør i TV2 stiger mere end hos kollegerne i DR, viser en gennemgang.

Lønnen til statsejede TV 2’s direktører er eksploderet. Ledelsen får i gennemsnit dobbelt så meget som DR’s direktører.

Hvor mange penge kan man vinde i alle mod en?

En række danskere kunne se svaret på spørgsmål seks på forhånd, da DR fredag aften sendte 'Alle mod 1'

Hvor gammel skal man være for at være med i alle mod en?

Før der kan optages en ny sæson af det populære quizprogram, skal nye modige personer findes.

Har du is i maven, og er du klar til at gætte på nogle af de mærkeligste ting, du kunne blive bedt om at tage stilling til, så er det med sikkerhed noget for dig.

Skal du være en af deltagerne i ”Alle mod 1”, kræver det, at du er fyldt 18 år eller derover, er hurtig til mellemregninger, og så kan det være en fordel, at du har en bred almen viden.

Hvad koster en vokal i Lykkehjulet?

1. Konsonanter, vokaler og flotte præmier

Mikkel Kryger står klar til at tage imod nye deltagere i den spritnye sæson. Der er flotte præmier på spil til den allerdygtigste.

Er Kanya fra Lykkehjulet fyret?

For den afgående vært, Kanya Rørbech, er beslutningen om at ændre på programformatet kun meget forståelig.

- Jeg synes, at det er godt med forandring, og det er spændende, at TV 2 prøver at nytænke formatet. Det tror jeg, at det trænger til. Og jeg håber, at seerne vil tage godt imod det, siger Kanya Rørbech til TV 2.

Efter at hun har medvirket i næsten 200 programmer, er hun også selv ”klar til at komme videre til andre udviklingsmuligheder som vært”, som hun udtrykker det.

Hvor mange penge skal du have for at være millionær?

En folkepensionist fra Københavnsområdet vandt for nyligt en million i Lotto og planlægger nu at bruge pengene på at dele en masse tid og oplevelser med både børn og børnebørn.

Det er bestemt ikke alt, der kan købes for penge, men en million kroner kan nu alligevel godt bruges på noget af det, der ikke rigtigt er til salg.

Er der skat på Hvem vil være millionær?

En gevinst vundet i et spil eller konkurrence er skattefri, hvis

  • det er gratis at deltage i spillet
  • udfaldet af spillet beror på tilfældighed
  • spillet er åbent for alle.

Hvis spillet eller konkurrencen ikke overholder disse krav, er gevinsten skattepligtig som personlig indkomst. Det gælder fx et spil eller lotteri for medarbejderne på en arbejdsplads eller medlemmerne af en forening.

Lotterier er spil, der er 100 procent tilfældige. Et lotteri kan fx være bankospil, skrabespil, lodsedler og tombola.

Er Badehotellet ægte?

Med Badehotellets sæson 7 er TV2 gået ind i krigen på 80-året for Danmarks besættelse. For de uvidende og dem, der skulle have glemt det: Sæson 1 indledte sin fortælling om det idylliske badehotel nær Skagen sent i de sorgløse 1920'ere. I 1928 lå den økonomiske krise lige om hjørnet, men gæsterne på Andersens Badehotel var domineret af priviligerede københavnere, som havde råd til at spendere penge på fire ugers sol, sommer og strand i den nordjyske idyl.

Scenografien cementerer idyllen. Produktionsselskabet, svenske SF Film, satsede fra start med at bygge Andersens Badehotel op fra grunden på studieadressen i det lidet glamourøse Albertslund. Men strandene, de er såmænd helt ægte og behøver ingen historisk make-over. Svinkløv, Grønnestrand og Slettestrand, Jammerbugtens perler. står som dengang. Har man ikke haft privilegiet at gæste det legendariske Svinkløv Badehotel før den fatale, altødelæggende brand i 2016, er Andersens Badehotel den perfekte illusion. Nu er Svinkløv Badehotel i øvrigt genopbygget miljørigtigt.

Kan man besøge Badehotellet?

Foto:Visitjammerbugten

Svinkløv er et helt særligt naturomrÃ¥de i Jammerbugten med store Ã¥bne vidder og høje skrænter lige ud til havet. Scenen er dermed helt naturligt sat for nogle flotte og dramastiske rammer, nÃ¥r en række af Danmarks dygtige skuespillere giver nyt liv til den tid, hvor byboerne tog pÃ¥ badeferie ved de danske kyster. 

Hvem har den højeste løn i Danmark?

Denne analyse ser på, hvad blandt andet gennemsnitsindkomsten er for personer med godt 250 forskellige lange videregående uddannelser (LVU). De er dannet på baggrund af Danmarks Statistiks personregistre, det vil sige på baggrund af faktiske lønninger fra ”rigtige” personer med de pågældende uddannelser.

I opgørelsen af indkomsten af de ca. 250 lange videregående uddannelser medregnes lønindkomst, indkomst fra selvstændig virksomhed, aktieindkomst og renteindtægter samt overførselsindkomster som dagpenge og børnecheck.