:

Hvornår trækkes jule Lotto?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvornår trækkes jule Lotto?
 2. Hvor kan man se lottotrækning?
 3. Hvad giver 6 rigtige i Lotto?
 4. Hvad tid bliver Lotto trukket fredag?
 5. Er Lotto skattefrit?
 6. Hvor meget tager skat af Lotto?
 7. Hvilket spil har størst vinderchance?
 8. Hvordan får man sin lottogevinst?
 9. Hvilken Lotto er der størst chance for at vinde?
 10. Hvilke tal er udtrukket flest gange i Lotto?
 11. Hvad giver 4 rigtige i Eurojackpot?
 12. Hvordan bliver Lotto udbetalt?
 13. Kan man dele lottogevinst med familie?
 14. Hvem har vundet de 750 millioner?
 15. Hvor meget er 34000 efter skat?

Hvornår trækkes jule Lotto?

I går blev 12 danskere millionærer på grund af Danske Spils nye juletradition.

For 12 danskere blev julen i år lidt længere, end den plejer at være.

Hvor kan man se lottotrækning?

Det almindelige Lotto med 8.347.680 kombinationsmuligheder er tidligere og bliver fortsat suppleret af både tillægsspil og variationer:

Viking Lotto var en fælles trækning for Danmark, Norge, Finland, Island og Sverige der blev indført 17. marts 1993. Senere er Estland, Letland, Litauen, Slovenien og Belgien også kommet med. Spillet omfatter 6/48 vindertal samt to tillægstal og et supertal. Spillet blev 21. februar 2001 i Danmark omdøbt til Onsdags Lotto, men skiftede tilbage til Vikinglotto i maj 2017, og omfatter 98.172.096 kombinationsmuligheder. Spillet administreres af de enkelte nationale udbydere og det er kun førstepræmiepuljen og superpuljen, der er fælles. Trækningen af vindertallene foregår hver onsdag aften kl. 19 i Hamar, Norge. [1]

Joker er et tillægsspil til Lotto, Onsdags Lotto Tips og Boxen. Det koster 10 kroner ekstra og spilleren tildeles to rækker à syv tal. Hvis mindst to af tallene i rækken læst fra højre mod venstre matcher den udtrukne jokerrække, har man vundet en gevinst. Jo flere tal i serien, der er identiske, jo højere præmie.

På kuponen afkrydses de tal, som man ønsker at spille på. Man kan vælge selv at foretage afkrydsningen, eller man kan lade salgsmaskinen bestemme tallene. Sidstnævnte kaldes for en "lynlotto". Udover en mere eller mindre tilfældig udvælgelse af tal, kan man også spille med nogle særlige matematiske systemer ("systemlotto").

Eksempelvis udvælges ni tal, og så spilles der på alle de tænkelige kombinationer med de ni tal – i alt 36 forskellige rækker.

Der er også mulighed for at spille reducerede systemer, hvor man eksempelvis udvælger 12 forskellige tal, og de bliver så fordelt på 12 rækker. Er de syv udtrukne tal blandt ens 12 valgte, er man sikret en gevinst på mindst fem rigtige, men det er ikke nødvendigvis førstepræmien.

Hvad giver 6 rigtige i Lotto?

Chancen for at både vinde i lørdagslotto er 8.347.680 i selve lotto spillet.

Hvis din plan er er at vinde første præmien, skal du have syv rigtige vindertal i lotto, men helt ned til 4 rigtige er faktisk nok til at få en gevinst.

Et lille tip til at få nogle statistiske rigtige vindertal - kan være at du kigger på eksempelvis enten 39 eller 54 ugers forslaget i mine lotto vindertal forslag - her kan du aflæse resultaterne statistisk og se, hvilke vindertal der i de uger er udtrukket oftest. Hop ned til mere information om det.

Hvad tid bliver Lotto trukket fredag?

Der er spilstop i Lotto, hver lørdag kl. 20.00.

Forløber trækningen normalt, vil du typisk kunne finde resultatet her på siden kl. 21.00.http://danskespil.dk/lotto/vindertal

Er Lotto skattefrit?

SPØRSMÅL

Hei! Hvis en forelder vinner flere millioner fra lotto, kal han/hun overføre pengene til en av barna sine uten at pengene må skattes siden norsk tipping premier er skatte frie. Og hvis forelderen ikke må skatte, må for eksempel barnet skatte pengene etter overføring eller forblir de skattefrie for alltid?

Hvor meget tager skat af Lotto?

En gevinst vundet i et spil eller konkurrence er skattefri, hvis

 • det er gratis at deltage i spillet
 • udfaldet af spillet beror på tilfældighed
 • spillet er åbent for alle.

Hvis spillet eller konkurrencen ikke overholder disse krav, er gevinsten skattepligtig som personlig indkomst. Det gælder fx et spil eller lotteri for medarbejderne på en arbejdsplads eller medlemmerne af en forening.

Lotterier er spil, der er 100 procent tilfældige. Et lotteri kan fx være bankospil, skrabespil, lodsedler og tombola.

Hvilket spil har størst vinderchance?

Har du nogensinde overvejet, hvor sandsynligt det er, at du vinder i lotte, skrabespil mv.?

Danske Spil har udarbejdet følgende oversigt over vindersandsynlighederne for alle deres spil.

Hvordan får man sin lottogevinst?

Alle premier fra Norsk Tipping er skattefrie hvis de er knyttet til spill. Hvis du har kjøpt et spill og vunnet premier gjennom det, trenger du ikke å betale skatt. Dette gjelder for pengepremier, for eksempel fra Lotto. 

Her er en punktliste over skattefrie gevinster, uavhengig av beløp eller utbetalingsmåte:

 • Gevinster fra lotterier som er omfattet av lov om lotterier mv., inkludert bingospill og Quicklotteriet.

 • Gevinster fra Norsk Tipping A/S.

 • Gevinster vunnet i totalisatorspill som er omfattet av totalisatorloven, inkludert Rikstoto.

 • Gevinster vunnet i pengespill og lotterier i andre EØS-land som kan dokumenteres å være tilsvarende spill og lotterier som er lovlig i Norge, og som er underlagt offentlig tilsyn og kontroll i hjemlandet.

 • Gevinster vunnet ved deltakelse i offentlig tilgjengelige arrangementer arrangert av massemedier, som for eksempel aviser, TV eller radio.

Hvilken Lotto er der størst chance for at vinde?

Et (løst oversat) amerikansk ordsprog siger, at Lotto er en skat for de talblinde. Da Danske Spil jo er statsejet, er der måske mere om snakken end som så. Og da jeg helst betaler så lidt som muligt i skat (især når skatten er frivillig), smider jeg naturligvis heller ikke penge efter Lotto.

Men det gør mere end hver fjerde dansker tilsyneladende. Så mange talblinde mennesker findes der vel ikke i Danmark, så hvorfor spiller de? Ved de ikke, at sandsynligheden for, at vinde er absurd lille? Selvom vi måske ikke alle kender den præcise chance for at vinde i Onsdagslotto (1 til 12.271.512!), så har vi sikkert alle en ganske god fornemmelse for, at vinderchancen er mikroskopisk.

Hvilke tal er udtrukket flest gange i Lotto?

Men i aften, onsdag den 11. januar 2012, er der endnu en chance, og efter 41 uger er der nu 150 millioner kroner i puljen.

38,5millioner kroner. Uge 13, 2008. Lotto. Solgt i Føtex, København Ø.

Hvad giver 4 rigtige i Eurojackpot?

Hmm - Eurojackpot sandsynlighed og chancen for at vinde i er faktisk temmelig god, eller?

Det er lidt med forbehold - for hvor stor en kontant præmie regner du med at opnå? Der er nemlig 12 forskellige præmiestørrelser, og disse præmier er alle eksproportionelt afhængige af chancen for at ramme den korrekte kombination, kort sagt - odds for at vinde den store præmie er meget lille... Læs videre:

Den letteste præmie at vinde, er 1 vindertal og to stjernetal - og sandsynligheden her er een til 42, mens fem rigtige tal (som egentlig ikke lyder af ret meget) og to stjernetal har en enestående chance på 1 til 95millioner.

Hvordan bliver Lotto udbetalt?

En gevinst vundet i et spil eller konkurrence er skattefri, hvis

 • det er gratis at deltage i spillet
 • udfaldet af spillet beror på tilfældighed
 • spillet er åbent for alle.

Hvis spillet eller konkurrencen ikke overholder disse krav, er gevinsten skattepligtig som personlig indkomst. Det gælder fx et spil eller lotteri for medarbejderne på en arbejdsplads eller medlemmerne af en forening.

Lotterier er spil, der er 100 procent tilfældige. Et lotteri kan fx være bankospil, skrabespil, lodsedler og tombola.

Kan man dele lottogevinst med familie?

Det er rekordstor pengepott i Vikinglotto i dag. Vinner du, avgjør din sivilstatus om du må dele gevinsten eller om du får beholde hele potten selv.

Publisert:

Hvem har vundet de 750 millioner?

En dansk kupon har ifølge Danske Spils hjemmeside vundet en Eurojackpot-gevinst på over 750 millioner.

En gevinst på over 750 millioner kroner i Eurojackpot har fundet sin vinder i Danmark. Det oplyser Danske Spil, der står bag Eurojackpot i Danmark.

Hvor meget er 34000 efter skat?

 • En månedsløn på 35.000 kr. før skat og inkl. pension er mindre end gennemsnitslønnen i Danmark. Men tjener du 35.000 kr. som ung, kan det godt være en god løn afhængig af din branche og stilling.

Står der i omegnen af 35.000 kr. på din lønseddel før skat og inkl. pension? Og er du interesseret i at vide, om det er en god løn?

Som med så mange andre spørgsmål inden for lønsammenligning: It depends… men lad os alligevel se på, om vi ikke kan komme med et mere konkret svar.