:

Hvor er bedst at shoppe i Malmø?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvor er bedst at shoppe i Malmø?
 2. Er butikkerne åbne i Malmø om søndagen?
 3. Hvad koster det at parkere i Emporia?
 4. Hvad er det største indkøbscenter i Skandinavien?
 5. Hvor er det bedst at shoppe i Sverige?
 6. Er det billigere at shoppe i Malmø?
 7. Hvad er billigere at købe i Sverige?
 8. Er H&M billigere i Sverige?
 9. Hvornår må man parkere gratis?
 10. Hvad koster det at bruge EasyPark?
 11. Hvad er Danmarks bedste shoppingcenter?
 12. Hvad er billig at købe i Sverige?
 13. Er tøj og sko billigere i Sverige?
 14. Hvor meget må man købe for i Sverige?
 15. Er Ikea i Sverige billigere end i Danmark?

Hvor er bedst at shoppe i Malmø?

 • Keto kostplan til vægttab  Min mest populære kostplan, som giver en sikker og effektiv start på vægttabet. Den hitter særligt hos nybegyndere og hos kvinder i overgangsalder, der gerne vil af med det genstridige mavefedt.
 • Sommerklar-protokollen: Genial vægttabsprotokol uden tælling af kalorier eller kulhydrater. Til dig, der ikke magter at følge en fast kostplan, men som gerne vil have resultaterne alligevel.
 • Er butikkerne åbne i Malmø om søndagen?

  Med omkring 200 butikker giver Emporia dig Skandinaviens største udvalg samlet på hele 90.000 kvm – kun fem minutters kørsel fra Øresundsbron. Her er alt, hvad det begærlige hjerte kan ønske sig af modetøj, boligdesign og elektronik, restauranter og dagligvarer.

  Emporia ligger bekvemt i Hyllie ved Malmö Arena – tag første afkørsel efter Øresundsbron, så er du der næsten. Og med mere end 3.000 parkeringspladser lige ved døren er det nemt at komme af med bilen. Emporia er også perfekt når vejret er gråt og koldt. Du kan shoppe løs uden at skulle tænke på overtøj og våde sko.

  Med CLUB Øresund er der flere spændende rabatter at gå efter i Emporia:

  I ICA Kvantum får du et stort sortiment bestående af friske kvalitetsprodukter, delikatesser, økologiske varer, glutenfri produkter og meget mere. Du finder alt fra lys og servietter til basisvarer, blomster, bland-selv-slik, frisk fisk og stenovnsbagte brød (gå ikke glip af kardemommebollerne!). Vis din parkeringsbillet ved kassen - så får du også 2 timers gratis parkering ved Emporia.

  Team Sportia er en af Sveriges førende sportskæder. Her finder du et bredt udvalg af sportstøj og udstyr af høj kvalitet fra en lang række kendte mærker som f.eks. Nike, Kari Traa, Didriksons, Haglöfs, The North Face, Puma og mange flere. Team Sportia har sportstøj og udstyr til alle interesser, aldre og årstider, og det kyndige personale hjælper dig med at finde lige den størrelse eller det udstyr du søger.

  Med ØresundGO kører du altid over Øresundsbron til den lavest mulige pris. ØresundGO er en løbende rabataftale, der ikke kun sikrer dig den bedste pris på turen over Øresundsbron, men også gode tilbud og rabatter på forskellige oplevelser i Sverige.

  Hvad koster det at parkere i Emporia?

  NY PARKERINGSLÖSNING 

  Nu byter vi betalningssystem för parkering hos oss på Emporia och inför APCOA Park & Go. Det betyder att du sköter betalningen enklare genom att bilens registreringsnummer registreras automatiskt av kameror vid in- och utfart. Läs mer på betala.apcoa.se för information och behandling av personuppgifter.

  Hvad er det største indkøbscenter i Skandinavien?

  I den lille by Ullared ca. halvanden time i bil fra Helsingborg ligger Skandinaviens største varehus Gekås Ullared, som i folkemunde bare kaldes Ullared.

  Gekås Ullareds butiksareal dækker et areal på 35.000 kvadratmeter svarende til fem fodboldbaner. Her finder du fødevarer, dame-, herrer og børnetøj, fritidsudstyr, elektronik, værktøj, tasker, kosmetik, smykker, rengøringsmidler, dyrefoder, legetøj, belysning, blomster og boligartikler - for blot at nævne nogle ting.

  Varehuset bliver hvert år besøgt af næsten 5 millioner kunder, som tilsammen handler for over fem milliarder svenske kr. i varehuset. På en enkelt dag kan varehuset omsætte for 40 millioner kr. (rekord). Rekorden for antal kunder pr. dag er 29.200, og den længste kø nogensinde var (desværre) 1,4 km. lang. 64 procent af kunderne er kvinder, kun 36 procent mænd.

  Gekås Ullared har ingen tilbudsaviser og slagtilbud - udgiften til reklame og markedsføring er sparet væk. Du finder altså ingen tilbudsvarer, kampagnevarer - og ingen black friday i varehuset. Til gengæld har man året rundt lave priser på alle varer. Varehuset har mere end 100.000 forskellige varer på hylderne, så det burde være muligt at finde noget, man kan bruge.

  Hvor er det bedst at shoppe i Sverige?

  Hvis du skal på skiferie i Sverige, er det en god ide at kigge på dine muligheder for at få mest for dine penge. Den svenske krone er stadigvæk meget lav i forhold til den danske. På skrivende fod får du omkring 145 SEK, når du veksler 100 DKK. Betyder det at det er bedre at shoppe på den anden side af Øresundsbroen? Det kigger vi på nedenfor.

  Er det billigere at shoppe i Malmø?

  Der er en god nyhed til alle os, der bare elsker shopping – og specielt det med procenter. Kursen på den svenske valuta er nemlig rekordlav lige nu. Jaja, den er skam god nok. Du kan spare over 25 procent, hvis du vælger at tage på shopping i Sverige. Det er da en oplagt mulighed at tage på en veninde-tur til Malmø! Det er jo ikke blot tøjet, der er billigt, men derimod også mad.

  Hvad er billigere at købe i Sverige?

  Hvis du skal på skiferie i Sverige, er det en god ide at kigge på dine muligheder for at få mest for dine penge. Den svenske krone er stadigvæk meget lav i forhold til den danske. På skrivende fod får du omkring 145 SEK, når du veksler 100 DKK. Betyder det at det er bedre at shoppe på den anden side af Øresundsbroen? Det kigger vi på nedenfor.

  Er H&M billigere i Sverige?

  Den svenske krone ramte i går det laveste niveau siden 1995, og det er lang tid siden, at det sidst har set så attraktivt ud for shoppeglade danskerene at smutte en tur over på den anden side af sundet.

  Det har hele tiden været en smule billigere at handle tøj i Sverige, men nu er det altså blevet endnu billigere.

  Hvornår må man parkere gratis?

  Københavns Kommune har en række tidsbegrænsede parkeringszoner, hvor du har mulighed for at parkere gratis i et begrænset tidsrum. Det fremgår af skiltene, hvor lang tid du må parkere i de enkelte zoner. Det er vigtigt, at du indstiller p-skiven, så parkeringsvagten kan se, at du har parkeret indenfor det begrænsede tidsrum.

  Du kan finde tidsbegrænsede parkeringszoner med gratis parkering i København:

  • Grønjord
  • Hellerup Station
  • Vanløse Station
  • Lergravsparken
  • Nordvest
  • Valby Syd
  • Havnestad
  • Den Hvide Kødby

  Hvad koster det at bruge EasyPark?

  Parkerings-apps er kommet for at blive. De smarte systemer, der helt sparer p-billetten væk, og som inkluderer masser af smarte funktioner, findes desuden også i mange former og varianter. Hvilke kan du egentlig bruge - og hvor?

  I denne mini-guide giver vi dig et komplet overblik over de mest populære parkerings-apps derude. Så slipper du for at famle dig frem i blinde, når du skal finde ud af hvordan du skal parkere på det sted, du nu engang har udset dig.

  Hvad er Danmarks bedste shoppingcenter?

  Nu er årets vindere af NCSC Denmark Awards blevet kåret, og Rødovre Centrum løb af med konkurrencens mest prestigefyldte pris, Best Shopping Center.

  Det skete i skarp konkurrence med Amager Centret, Bytorv Horsens, Frederiksberg Centret og Næstved Storcenter.

  Hvad er billig at købe i Sverige?

  Her er en prissammenligning af populære varer i Sverige. Priserne kan variere afhængigt af butik og location, men denne oversigt kan give et overblik over de generelle priser.

  I Sverige er der mange muligheder for at finde gode tilbud og rabatter i butikkerne. Her er nogle tips til at spare penge og finde de bedste tilbud:

  Er tøj og sko billigere i Sverige?

  Her er en prissammenligning af populære varer i Sverige. Priserne kan variere afhængigt af butik og location, men denne oversigt kan give et overblik over de generelle priser.

  I Sverige er der mange muligheder for at finde gode tilbud og rabatter i butikkerne. Her er nogle tips til at spare penge og finde de bedste tilbud:

  Hvor meget må man købe for i Sverige?

  Som du sikkert har bemærket, er cigaretter steget markant i pris inden for de seneste år. Det skyldes diverse afgifter, som skal gøre det mindre attraktivt at ryge.

  De stigende priser betyder, at flere søger – eller overvejer at søge – til udlandet for at købe billigere tobaksvarer. Der er dog regler for, hvor mange cigaretter man må importere, når man rejser til Danmark fra udlandet. Dem får du styr på her, hvor vi gennemgår toldreglerne for cigaretter.

  Når det kommer til toldregler, er det væsentligt, om du rejser til Danmark fra et andet EU-land eller et land uden for EU. Det skyldes, at man i EU har en fælles toldunion og derfor også fælles toldregler gældende for blandt andet cigaretter.

  Når det gælder souvenirs, sko, smykker og lignende, må du tage lige så meget med hjem fra din tur, som du kan bære. Det skal blot være til eget forbrug – altså ikke til videresalg. Sagen er lidt en anden, når det kommer til tobaksvarer, ligesom der er særlige regler vedrørende alkohol.

  De enkelte EU-lande fastsætter selv grænser for, hvor meget tobak man må importere. Dog gælder det for alle EU-lande, at grænsen for cigaretter minimum skal ligge på 800 stk. Det vil sige, at hvis du rejser fra ét EU-land til et andet, må du medbringe det, der typisk svarer til fire kartoner cigaretter, uden at du skal betale moms eller skat i landet, du rejser til.

  Er Ikea i Sverige billigere end i Danmark?

  Selv om butiksdesignet i de internationale detailkæder i dag er så ens, at man kan have svært ved at vide, i hvilket land man står i i butikken, kan forbrugerne sagtens gøre gode forretninger på en udlandstur.