:

Hvornår skal Danmark spille VM i fodbold?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvornår skal Danmark spille VM i fodbold?
 2. Hvornår spiller Danmark VM kamp?
 3. Hvor spilles VM i fodbold 2023?
 4. Hvor kan man se VM kamp?
 5. Hvornår skal Danmark spille håndbold VM 2023?
 6. Hvem sender Danmarks kamp i aften?
 7. Hvor skal VM 2023 afholdes?
 8. Hvor spilles finalen i VM 2023?
 9. Hvornår spiller Danmark VM 2023?
 10. Hvilken kanal viser Danmarks VM kampe?
 11. Hvem sender VM kampene?
 12. Hvor kan man se Danmarks kamp i dag?
 13. Hvilken kanal spiller landsholdet på i aften?
 14. Er Danmark ude af VM 2023 fodbold?
 15. Hvornår finale VM 2023?

Hvornår skal Danmark spille VM i fodbold?

32 lande er klar til VM i kvindefodbold 2023. Modsat det omdiskuterede VM i herrefodbold i Qatar, så afholdes VM 2023 heldigvis om sommeren, som det hører sig til.

Værterne fra New Zealand åbner ballet den 20. juli, hvor de møder Norge i åbningskampen.

Da kampene spilles på den anden side af jordkloden, så spilles de tidligt om morgenen dansk tid.

Hvornår spiller Danmark VM kamp?

Australien og New Zealand er opdelt i flere forskellige tidszoner, hvilket betyder, at tidsforskellen til Danmark varierer mellem de forskellige værtsbyer. Alle tidspunkter i vores spilleplan ovenfor er angivet i dansk tid for at gøre det så nemt som muligt at planlægge din VM-dækning.

I sommertiden er tidsforskellen til Danmark mellem 6 og 10 timer. Når Danmark starter mesterskabet i New Zealand, vil tidsforskellen for Danmarks kampe i gruppespillet være ti timer denne sommer. I tilfælde af et avancement til ottendedelsfinalerne vil der være en 8 timers forskel, da disse spilles i Sydney eller Melbourne. En eventuel kvartfinale og semifinale vil også finde sted i New Zealand, ti timer før os.

Det er værd at bemærke, at der er en tidsforskel på 7,5 timer til den australske by Adelaide, hvilket betyder, at en kamp, der starter kl. 19.30 lokal tid, finder sted kl. 12.00 dansk tid.

Selv om det kommende mesterskab endnu ikke er blevet spillet, er det allerede muligt at se fremad mod fremtidige udgaver af VM i fodbold. I juni 2018 blev det annonceret, at den næste udgave af mændenes turnering, som finder sted i 2026, vil blive arrangeret som et fælles arrangement af USA, Canada og Mexico.

Det vil være første gang, at tre nationer deler værtsopgaverne, hvilket også falder sammen med en stigning i antallet af deltagende nationer. I alt 48 landshold vil deltage i verdensmesterskabet fra 2026!

Kvalifikationen til dette mesterskab vil højst sandsynligt starte i 2024, idet Europa starter sin kvalifikation efter at EM er afsluttet. Hvert kontinent vil nu have flere pladser i turneringen, hvor Europas pladser vil stige fra 13 til 16.

Hvor spilles VM i fodbold 2023?

Australien og New Zealand er værter for kvindernes fodbold-VM, der afholdes fra den 20. juli til den 20. august i 2023. Fem byer i Australien og fire byer i New Zealand er værter for kampene, og for første gang skal i alt 32 nationer dyste om verdensmesterskabet.

Danmark er kvalificeret og møder Kina i første gruppekamp i Perth 22. juli næste år. Derefter møder vi England 28. juli i Sydney, og vinderen af playoff gruppe B i Perth 1. august.

Hvor kan man se VM kamp?

32 landslag er kvalifisert til mesterskapet i Australia og New Zealand. USA er regjerende mestre etter å ha slått Nederland 2-0 i VM i Frankrike i 2019.

Gruppespillet består av åtte puljer med fire lag i hver, hvor de to beste i hver gruppe går videre til åttedelsfinalene. Det skal spilles totalt 64 kamper i mesterskapet.

Norge skal i aksjon allerede i åpningskampen. Hege Riises mannskap møter vertsnasjonen New Zealand på Eden Park i Auckland torsdag 20. juli kl. 09.00 norsk tid. Den kampen ser du på NRK1, i NRK TV og på Viaplay. De to andre lagene i gruppen er Sveits og VM-debutantene Filippinene.

Hvornår skal Danmark spille håndbold VM 2023?

Håndbold VM 2023 bliver det 28. verdensmesterskab i herrehåndbold, og denne gang deler Sverige og Polen festen. Mesterskabet i modsætning til fodbold-VM spilles som sædvanligt i januar og åbningskampen skydes i gang onsdag den 11. januar i Katowice i Polen. Verdensmesterskabet varer indtil VM-finalen spilles i Tele2 Arena i Stockholm søndag den 29. januar.

32 nationer deltager i mesterskabet, og Danmark er med som forsvarende verdensmester. Efter at have vundet guldet ved de seneste to VM-slutrunder, hviler der noget af et pres på de danske håndbold herrer. Læs videre for at finde ud af, hvordan du fanger hvert kast dette VM:

Hvem sender Danmarks kamp i aften?

Området, som Fælledparken ligger på, har i middelalderen hørt til landsbyen Serridslev, men i 1525 afløstes landsbyens jord af byen Københavns Fælled. Oprindelsen til Fælledparken er Øster Fælled, som var en af København fælleder, dvs. fælles græsningsarealer for kreaturer, overdrev og som militært øvelsesterræn. "Kloster Fælled" er det navn nordenden af Øster Fælled har efter det tidligere benediktiner-kloster på den anden side af Jagtvej.

I 1716 lå Zar Peter den Store med 30.000 russiske soldater på Øster Fælled. Det var meningen, at de skulle indgå i et angreb på Sverige for at tilbageerobre Skåne, Halland og Blekinge.

Hvor skal VM 2023 afholdes?

Se hvornår de danske håndboldkvinder skal i kamp i programmet. Læs også om de mange mesterskaber der har været afholdt i Herning gennem årene. 

Hvor spilles finalen i VM 2023?

VM 2023 ble spilt i Polen og Sverige fra 11.-29. januar. Norge endte på 6. plass i mesterskapet.

Innledende runde, gruppe F

Hvornår spiller Danmark VM 2023?

Yes, Danmark er klar til VM-kvartfinalen efter en suveræn indsats mod Egypten mandag aften. Sejren betyder, at det danske landshold undgår at møde de svenske europamestre i kvartfinalen. I stedet hedder modstanderen Ungarn, som Danmark skal spille mod onsdag aften i Stockholm. Du kan selvfølgelig se alle Danmarks VM-kampe på TV 2 og DR1 med din TV-pakke fra Allente.

Se Danmarks kampe med Allente her.

Hvilken kanal viser Danmarks VM kampe?

Gruppekampene afvikles kl. 11:00, 14:00, 16:00/17:00 og 20:00. Alle tider er danske, så du skal altså ikke have lommeregneren frem for at udregne tidsforskellen. I den sidste runde af gruppekampene spilles der på samme tid, så man ikke kan spekulere i resultatet af den anden kamp.

Alle kvartfinaler er spillet nu og vi venter på semifinalerne d. 13. & 14. december, som begge bliver spillet kl. 20. VM finalen 2022 vises på DR og kan ses den 18. december kl. 16.

Hvem sender VM kampene?

Hvor ser man VM i Qatar på dansk tv, tænker du måske? Du får svaret i denne BetXpert tv guide. Du kan se VM i fodbold 2022 på TV 2 og DR, der begge har rettighederne til at vise direkte billede fra VM-slutrundens mange kampe. Du kan også se VM-fodbold på DRTV og TV 2 Play, og der vil også blive vist kampe på TV 2 Sport, TV 2 Sport X og DR2. 

Du kan se det komplette kampprogram til VM 2022 i fodbold lige herunder, og her kan du også se VM-fodbold kanaler og altså dermed sendeplanen for VM 2022. Danmark indleder VM i Qatar den 22. november mod Tunesien, og den kamp kan du se direkte på DR1, så hvis du har tænkt dig at se VM i Qatar, så kan du allerede nu sætte kryds i kalenderen ved den 22. november klokken 14.00, hvor Danmark går på banen mod Tunesien. 

En lille håndfuld dage senere skal der igen sættes kryds i kalenderen. Det skal der helt præcist den 26. november, hvor Danmark møder de forsvarende verdensmestre fra Frankrig i den på papiret klart sværeste kamp i gruppen. Den kamp kan du se direkte på TV 2, og der er kampstart klokken 17.00. Den 30. november skal du også notere i kalenderen, hvis du ønsker at se Danmarks VM-kampe. Her gælder det den sidste gruppekamp mod Australien, og den kamp starter klokken 16.00 og kan ses direkte på DR1. 

Hvor kan man se Danmarks kamp i dag?

På campo.dk kan du hver dag få det fulde overblik over alle de kampe, der vises i dansk TV.

I dag

Hvilken kanal spiller landsholdet på i aften?

Vi har et af de mest spændende landshold, vi længe har haft. Danmark har som bekendt kvalificeret sig til VM og spiller med i Nations League A.

Danmarks næste kampe vil handle om at varme op til VM med venskabskampe. Her gælder det i første omgang kampe mod Holland og Serbien.

Til sommer står den endnu engang på UEFA Nations League A. Her er Danmark endt i Gruppe 1 med Frankrig, Kroatien og Østrig. Danmarks første kamp mod Frankrig spilles den 3. juni på Stade de France.

Danmarks selvsagt største resultat nogensinde er naturligvis EM-sejren fra 1992. Her kom Danmark med, da Jugoslavien blev udelukket. Det kulminerede i finalesejren på 2-0 over Tyskland..

Danmark kom tæt på at gentage den triumf i sommeren 2021. Her blev det nemlig til en flot semifinale, hvor man endte med at tabe 1-2 til England på Wembley.

I VM sammenhæng er Danmark bedste resultat fra 1998, hvor man nåede kvartfinalerne. Her faldt man med ære i et 2-3-nederlag til Brasilien.

Er Danmark ude af VM 2023 fodbold?

Danmark er ude af VM efter et nederlag til Australien i 1/8-delsfinalen. Amalie og Verner har besøg af fodboldtræner Søren Randa-Boldt og binder sløjfe på Danmarks slutrunde. Det danske landshold indfrier egne målsætninger, men var spillet nok til at begejstre nationen? Og hvilket aftryk har den nu afgående landstræner Lars Søndergaard sat på dansk kvindefodbold? Dét og meget mere kommer vi omkring i denne udgave af Kvindefodboldpodcasten.

Men selvom Danmark er ude, lever VM i bedste velgående. Vi taler selvfølgelig om de mange vanvittige kampe, straffesparkskonkurrencer, røde kort, utrolige mål og meget mere, vi er blevet forkælet med undervejs. Og så får du vores åbenbaringer og favoritter til VM-titlen netop nu.

Hvornår finale VM 2023?

Her får du overblik over Danmarks kampe ved Håndbold VM 2023, og hvilken TV kanal der viser Danmark næste kamp ved VM i Herrehåndbold.