:

Hvor mange så Druk i biografen?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvor mange så Druk i biografen?
 2. Hvornår går Druk i biografen?
 3. Hvor er filmen Druk optaget?
 4. Hvad betyder 4DX biograf?
 5. Hvilken dansk film har solgt flest biografbilletter i Danmark?
 6. Hvad må man medbringe i biografen?
 7. Hvilke film kommer i biografen 2023?
 8. Er skuespillerne fulde i Druk?
 9. Hvilken bar er de på i Druk?
 10. Hvilken restaurant er de på i Druk?
 11. Hvad er forskellen på 3D og 4D?
 12. Er 4DX med briller?
 13. Hvad er Danmarks mest populære film?
 14. Hvad er den mest sete film i hele verden?
 15. Kan man få bøde for at tage slik med i biografen?

Hvor mange så Druk i biografen?

Der blev solgt knapt 7,0 mio. biografbilletter i 2020, hvilket var 5,8 mio. færre billetter end i 2019, svarende til et fald på 45 pct. Forklaringen er de omfattende nedlukninger under COVID-19. Billetsalget i starten af året var på samme niveau som i 2019 med en stor stigning omkring vinterferien. Fra marts måned blev der solgt ganske få billetter, da det kun var få biografer, fx drive-in biografer, der måtte holde åbent under nedlukningen. Efter den kontrollerede genåbning af biograferne, steg billetsalget, men har hele året kun ligget på omkring halvdelen af niveauet i 2019.

Kilde: særudtræk på baggrund af www.statistikbanken.dk/bio2

Hvornår går Druk i biografen?

Sikkerheden i nethandel anser vi som helt essentiel, og den er derfor altid i fokus hos Gucca.dk. Vores Internet betalingsløsning er godkendt af NETS, hvilket er din garanti for sikkerheden bag din online betaling. Derfor er det at købe og betale hos Gucca 100% sikkert.

Vi giver altid 100 dages fuld returret, og det er uagtet hvilket produkt, du har købt hos Gucca.dk. Med andre ord, såfremt du ønsker at fortryde købet, så sender du blot din vare, og du vil få dine penge refunderet. Du kan med fordel kontakte os, før du vælger at returnere din vare til os.

Hvor er filmen Druk optaget?

Ser man filmen kan man genkende mange steder på Aurehøj: Lokale 5, hvor Mads Mikkelsen underviser, Idrætsalen, hvor Thomas Bo Larsen er i gang, CarlN-Salen hvor Lars Ranthe underviser i musik og Lokale 23, hvor Magnus Millang går i dybden med psykologien. Kvartettens ‘hule’ er skolens musikproducerrum over CarlN, et elevtoilet udgør rammen for Mads Mikkelsens vodkaindtag, og Lærerværelset er stedet, hvor alle ansatte gyser, når Susse Wold stiller spørgsmålet: “om det er nogen, der har et problem, som jeg skal vide noget om?” Flot klaret af alle medvirkende!

Hvad betyder 4DX biograf?

Man træder ind i den mørke sal i Lyngbys Nordisk Film biograf og bemærker straks, at det ikke er nogen almindelig biografsal.

Hele lokalet er indhyllet i en mærkværdig lugt. Den er svær at placere, men minder svagt om brændt gummi og sommerhusets småstøvede krydderiskab. Her lugter ikke fantastisk, men det er da en afveksling fra den sædvanlige biograflugt af fedtede popcorn og teenagesved.

Sæderne kommer i enheder, fire på stribe, og ligner en hybrid mellem et biografsæde med tilhørende kopholder, førersædet på en lastbil og en rutschebanes sæder.

Hvilken dansk film har solgt flest biografbilletter i Danmark?

Den 19. august har Anders Matthesens Ternet Ninja 2 biografpremiere, og forsalget er allerede startet.

Animationsfilmen er fortsættelsen til den mildest talt store biografsucces Ternet Ninja fra 2018, som solgte intet mindre end imponerende 950.254 billetter i de danske biografer.

Hvad må man medbringe i biografen?

Hvad koster en biografbillet?

En almindelig biografbillet koster fra 90 kr. Børn under 12 år sparer 10 kr., samt seniorer (65+) sparer 10% på alle ordinære forestillinger.Ved forlænget spilletid, 3D og helaftensfilm vil der være yderligere tillæg. Derudover kan der desuden forekomme tillæg på udvalgte titler. Dette er ikke noget vi i Kulturbiografen bestemmer, men et tillæg som kommer fra filmselskabernes side.

Hvilke film kommer i biografen 2023?

Damien Chazelles ekstravagante epos om Hollywoods guldalder med Margot Robbie og Brad Pitt var alt, alt for meget. For lang, for excessiv, for bevidst om sin egen for meget-hed. Men også bare … fuldstændig vidunderlig.  

Sjældent har filmverdenens og især filmoptagelsernes tiltrækningskraft været indfanget så levende som i de første 45 minutters ekstatiske kaos af fest, stoffer og sex efterfulgt af møgbesværlige indspilninger, hvor magien alligevel opstår i allersidste sekund, før solen går ned, og lyset forsvinder.

Måske var der så i længden ikke så meget bund i historien om den opadstræbende producer Manny og den unge skuespiller Nellies rise and fall, men deres rejser indfangede alligevel noget universelt og historisk ikke helt upræcist om Hollywoods sjæl.

Det siger en hel del om fortælleglæden, opfindsomheden og hjertet i ‘Spiderverse’-animationsfilmene, at de brager succesfuldt igennem på et tidspunkt, hvor man ellers drømmer sig hen til et andet og fuldkommen singulært univers, hver gang man hører ordet »multivers« optræde i en superheltesammenhæng.

Opfølgeren til den epokegørende ‘Spider-Man: Into the Spider-Verse’ levede op til forventningerne og mere til med en svimlende ambitiøs fortælling, der på utrolig vis formår at forene skæbneafsøgende møder mellem hundredvis af multiversets edderkoppemænd (og … Spider-grise og … heste og …) med en jordnær historie om en ung mand, der bare prøver at finde sig selv og et fællesskab.

Den nye instruktørtrio Joaquim Dos Santos, Kemp Powers og Justin K. Thompson holder tungen imponerende lige i munden gennem fortællingen, hvor den nye Spider-Man Miles Morales udfordres af den kamæleonagtige skurk Spot og en ny viden om sin egen historie.

Er skuespillerne fulde i Druk?

Druk-kammeraterne Magnus Millang og Lars Ranthe kommer fra to forskellige verdener, men en beruset time i det grønne afslører et venskab fuld af diskussion, humor og stikken til hinanden.

Vi skal lege en leg. En drukleg. Eller rettere: Vi skal have en lille skid på.

Hvilken bar er de på i Druk?

 • Oscar Winner of the Best International Film Academy Award on April 25th 2021
 • The movie is mostly shot in Gentofte, a municipality rich of scenic nature and located along the Øresund coast, just a few minutes north of Copenhagen
 • The director of the movie, Thomas Vinterberg, lives in Gentofte too
 • Some scenes are shot in downtown Copenhagen and in the city district of Frederiksberg
 • Another Round is written by Thomas Vinterberg and Tobias Lindholm
 • The movie is produced by Sisse Graum Jørgensen and Kasper Dissing
 • Twenty years ago, Thomas Vinterberg and Lars von Trier also wrote ten rules for filmmaking that would change Danish cinema forever; the Dogma concept.
 • Members of the cast include: Mads Mikkelsen, Thomas Bo Larsen, Lars Ranthe, and Magnus Millang.

Hvilken restaurant er de på i Druk?

 • Oscar Winner of the Best International Film Academy Award on April 25th 2021
 • The movie is mostly shot in Gentofte, a municipality rich of scenic nature and located along the Øresund coast, just a few minutes north of Copenhagen
 • The director of the movie, Thomas Vinterberg, lives in Gentofte too
 • Some scenes are shot in downtown Copenhagen and in the city district of Frederiksberg
 • Another Round is written by Thomas Vinterberg and Tobias Lindholm
 • The movie is produced by Sisse Graum Jørgensen and Kasper Dissing
 • Twenty years ago, Thomas Vinterberg and Lars von Trier also wrote ten rules for filmmaking that would change Danish cinema forever; the Dogma concept.
 • Members of the cast include: Mads Mikkelsen, Thomas Bo Larsen, Lars Ranthe, and Magnus Millang.

Hvad er forskellen på 3D og 4D?

Ultralydsbølger er lydbølger der svinger med en frekvens over 20.000 Hz (svingninger per sekund). Det menneskelige øre kan høre lydbølger der ligger i området mellem 20-20.000 Hz, hvorfor ultralydsbølger er lydbølger der er hurtigere end, hvad det menneskelige øre kan høre.

Ved 2D scanning sendes lydbølgerne lodret ned, og de reflekteres lodret op igen. Man ser derved en ”skive” af fosteret, altså højden og bredden, i det område man scanner hen over.

Er 4DX med briller?

Ringen kino i Oslo er Nordens første med 4DX-sal.

Fredag 10. mars var det urpremiere i 4DX-salen med "Kong: Skull Island". Vi var tilstede på pressevisningen i forkant og fikk testet konseptet og tatt en prat med Nordisk Film Kinos driftsdirektør Espen Pedersen.

Hvad er Danmarks mest populære film?

Som så ofte før er det primært amerikanske og danske film, der sælger flest billetter. I år er der blevet plads til en enkelt engelsk i top 20, nemlig anden film om Downton Abbey. Otte danske film er med på top 20, hvilket er ganske godt, når man tager i betragtning, at danske film udgør 16% af årets premierefilm. Biografklub Danmark nyder stor succes, og det er tydeligt, at de film, de har på programmet er populære blandt publikum. Syv af filmene på top 20 er at finde i klubbens program.

Én film har i den grad skilt sig ud i år; den længe ventede opfølger til storhittet fra 1980’erne, ’Top Gun’. Tom Cruise havde længe barslet med filmen og holdt den ad flere omgange tilbage fra streamingtjenesterne, som ellers stod i kø for at tage den under coronaen. Men han insisterede på, at filmen hørte til på det store lærred, hvilket i dén grad blev honoreret af både publikum og anmeldere. ’Top Gun: Maverick’ er indtil videre årets mest sete film og beviste, at blockbusteren som koncept bestemt ikke er død. Om den gode Cruise får lov til at beholde førstepladsen bliver spændende, for her op til jul lander årets anden og måske lige så ventede film, nemlig James Camerons ’Avatar: The Way Of Water’. Den originale ’Avatar’ fra 2009 slog rekorder verden over, og er fortsat den største film i Danmark de seneste 20 år.

Som så ofte før er det primært amerikanske og danske film, der sælger flest billetter. I år er der blevet plads til en enkelt engelsk i top 20, nemlig anden film om Downton Abbey. Otte danske film er med på top 20, hvilket er ganske godt, når man tager i betragtning, at danske film udgør 16% af årets premierefilm. Biografklub Danmark nyder stor succes, og det er tydeligt, at de film, de har på programmet er populære blandt publikum. Syv af filmene på top 20 er at finde i klubbens program.

Én film har i den grad skilt sig ud i år; den længe ventede opfølger til storhittet fra 1980’erne, ’Top Gun’. Tom Cruise havde længe barslet med filmen og holdt den ad flere omgange tilbage fra streamingtjenesterne, som ellers stod i kø for at tage den under coronaen. Men han insisterede på, at filmen hørte til på det store lærred, hvilket i dén grad blev honoreret af både publikum og anmeldere. ’Top Gun: Maverick’ er indtil videre årets mest sete film og beviste, at blockbusteren som koncept bestemt ikke er død. Om den gode Cruise får lov til at beholde førstepladsen bliver spændende, for her op til jul lander årets anden og måske lige så ventede film, nemlig James Camerons ’Avatar: The Way Of Water’. Den originale ’Avatar’ fra 2009 slog rekorder verden over, og er fortsat den største film i Danmark de seneste 20 år.

Hvad er den mest sete film i hele verden?

Faktisk kan vi udlede, at Fernandel erFransk skuespiller have tiltrukket plus tilskuere gennem filmhistorien i Frankrig.

 • Tyler Rake - 99 millioner visninger.
 • Bird Box - 89 mio.
 • Spenser Confidential - 85 mio.
 • 6 Underground - 83 mio.
 • Murder Mystery - 83 mio.
 • Den Gamle Garde - 78 mio.
 • Enola Holmes - 76 mio.
 • Projektstyrke - 75 mio.
 • "Doktorernes døtre", af Greta Gerwig (1 er januar 2020 ) ...
 • "1917", af Sam Mendes (15. januar 2020 ) ...
 • “Jojo Rabbit”, af Taika Waititi (29 2020 ) ...
 • "Gentlemen", af Guy Ritchie (5. februar 2020 ) ...
 • "Sonic, den film », Af Jeff Fowler (12. februar 2020 )

Bemærk: kun film med mellem 100 og 600 stemmer blev taget i betragtning i denne top.

 • Drengen der temmede vinden Trailer VO.
 • In Your Eyes Trailer VO.
 • Mudbound Trailer VO.
 • Først dræbte de min far.
 • Tallulah Trailer VO.
 • 22. juli Trailer VO.

Kan man få bøde for at tage slik med i biografen?

Reddit and its partners use cookies and similar technologies to provide you with a better experience.

By accepting all cookies, you agree to our use of cookies to deliver and maintain our services and site, improve the quality of Reddit, personalize Reddit content and advertising, and measure the effectiveness of advertising.