:

Kan man booke bord på Old Irish?

Indholdsfortegnelse:

 1. Kan man booke bord på Old Irish?
 2. Hvad koster en øl på Old Irish Pub?
 3. Hvor gammel skal man være for at komme ind på The Old Irish Pub?
 4. Er Old Irish gratis?
 5. Hvem ejer The Old Irish Pub?
 6. Hvor mange Old Irish Pub?
 7. Hvad koster en pint i Irland?
 8. Hvor gamle skal man være for at drikke i England?
 9. Hvor mange Old Irish er der i Danmark?
 10. Hvor mange pubber er der i Dublin?
 11. Kan man drikke vand i Irland?
 12. Er det dyrt at leve i Irland?
 13. Hvilket land i Europa drikker unge mest alkohol?
 14. Hvem drikker mindst alkohol i verden?
 15. Hvad er Old Irish Pub?

Kan man booke bord på Old Irish?

Hos Radikale Venstre synes erhvervsordfører Katrine Robsøe ligeledes, at kravet er alt for vidtgående.

Som gæst kan man nemlig komme i den mærkelige situation, at man kommer forbi en restaurant med et tomt bord, men må vente en halv time, før man kan komme ind.

- Det er dumt for både kunder og ikke mindst vores restauranter og cafeer. Jeg forstår ikke, hvorfor erhvervsministeren ikke vil lade dem booke bordet og så bruge det med det samme, når afstandskrav og coronapas allerede er på plads.

Hvad koster en øl på Old Irish Pub?

Vi byder på en ISKOLD fadøl og fest!

Fadøllen kan i få til bare 20 kr! fra vi åbner til kl 23:00!

Hvor gammel skal man være for at komme ind på The Old Irish Pub?

Velkommen til The Old Irish Pub, hvor vi værdsætter det gode selskab, livlig musik, og den autentiske atmosfære, som man kun finder i en ægte irsk pub. For at sikre en behagelig og sikker oplevelse for alle vores gæster har vi fastsat nogle retningslinjer angående aldersgrænse.

Alderspolitik:

Er Old Irish gratis?

Gå på opdagelse i vores digitale univers og gør dig klar til din første weekend med vores nye app ved hånden.

Husk, at du ved første registrering får 1 Carlsberg fadøl til kun 1 kr. i velkomstgave.

Hvem ejer The Old Irish Pub?

The very first Old Irish Pub opened its doors in 2013 in Roskilde just outside the Danish capital of Copenhagen. This medium-size Danish provincial town is where the Old Irish Pub-founders grew up and where the journey started.

The creators, experienced entrepreneurs, and twin-brothers Peder and Kristian Blak have always traveled a lot and are especially fond of visiting UK pubs for the informal, festive vibe. They also noticed that this special atmosphere was often missing in the typical Central European nightlife and so they founded the Old Irish Pub. Not knowing where this decision would take them in just a handful of years.

Hvor mange Old Irish Pub?

The Old Irish Pub - Danmarks største familieejede pubkæde.The Old Irish Pub kom til verden i 2013, hvor den første pub Mulligan's Irish Pub åbnede. Det stærke koncept, som vi kender det i dag, stammer tilbage fra Mulligan's, og kan nu findes 22 steder i Danmark, 9 i Norge og 5 i Finland - og med mange flere på vej. Vores hovedkontor er samlet på Skandinaviens største pub, som er lokaliseret i Købe...

The Old Irish Pub - Danmarks største familieejede pubkæde.The Old Irish Pub kom til verden i 2013, hvor den første pub Mulligan's Irish Pub åbnede. Det stærke koncept, som vi kender det i dag, stammer tilbage fra Mulligan's, og kan nu findes 22 steder i Danmark, 9 i Norge og 5 i Finland - og med mange flere på vej. Vores hovedkontor er samlet på Skandinaviens største pub, som er lokaliseret i København.Vi står blandt andet for: ● Mangfoldighed og plads til diversitet● Hyggelig og hjemlig atmosfære● Ambitionen om at levere et stærkt produkt uge efter ugeHos os får du: ● Lov til at gå på opdagelse i vores store udvalg af øl, drinks og cocktails● Live musik, koncerter og DJ● De største sportsoplevelser i de perfekte omgivelserFind os her:🇩🇰 Fyn: Odense🇩🇰 Jylland: Esbjerg, Fredericia, Frederikshavn, Herning, Kolding, Randers, Vejle, Aalborg, Aarhus🇩🇰 Sjælland: Helsingør, Hillerød, Holbæk, Køge, Lyngby, Næstved, Roskilde Slagelse Vordingborg, Amager, Frederiksberg, Vesterbrogade (ved Tivoli)🇳🇴 Norge: Oslo (Majorstuen & Klingenberg), Skien, Kristiansand, Drammen, Moss, Stavanger + Mulligan's i Oslo og Stavanger🇫🇮 Finland: Helsinki, Lahti, Tampere, Turku, VaasaSociale medier:● https://www.facebook.com/TheOldIrishPub● https://www.instagram.com/oldirishpub/● https://www.oldirishpub.com/

Hvad koster en pint i Irland?

The first thing that you need to know about the price of alcohol in Dublin pubs is that its expensive, even for locals. While much of this cost comes from taxes, the rents in the city are the highest in Ireland, raising the prices even further.

The strange thing is that the prices of drinks in most pubs are pretty much the same. In Ireland we have a strong pub culture which is based more on the company you keep, rather than where you happen to be.

This means that if somewhere in Dublin sold a pint of Guinness for a euro cheaper than the place next-door, everyone would head there. The prices around the city must be uniform, no matter where you go.

Hvor gamle skal man være for at drikke i England?

Få overblik over aldersgrænser for køb af alkohol og unges alkoholforbrug i de europæiske lande. Størstedelen af de europæiske lande har en aldersgrænse for køb af alkohol på 18 år eller derover. Danmark har en delt aldersgrænse på 16 og 18 år. Samtidig er danske unge blandt dem, der drikker mest og har tidligst fuldskabsdebut.

Hvor mange Old Irish er der i Danmark?

Er du til autentisk irsk musik og kæmpestore fadøl, så kan du godt begynde at glæde dig. 27. oktober slår The Old Irish Pub nemlig dørene op til Danmarks allerstørste pub.

Pubben, som kommer til at ligge i Smallegade på Frederiksberg i København, får hele syv barer, 20 forskellige haner med øl samt 35 forskellige specialøl. Derudover er der både drinks og coctails til priser på cirka 80 kroner, lover pubben.

Hvor mange pubber er der i Dublin?

De fleste “rigtige” pubs ligger syd for Dame Street og øst og vest for Temple Bar. De er på mange områder skåret over samme læst. Indretningen i sådan en bar består enten af adskilte båse, kaldet “snugs”, eller af stole og borde i tykt skåret egetræ. Der serveres som regel en eller anden form for mad, også kaldet “pub grub”. Standardretterne er sandwiches, salater og lokale favoritter som Bangers & Mash (pølser og kartoffelmos) eller Irish Stew, en skipperlabskovslignende stuvning lavet på lam eller får med løg, rodfrugter, persille og fyldt op med kartofler. Kvaliteten på maden varierer, men helt galt i byen går man sjældent, og man får en god solid pub grub for små hundred kroner.

Åbningstiderne er generelt ens for alle pubs i Dublin: Mandag til lørdag mellem klokken 10.30 og midnat og søndag mellem 12.30 og 23. Og efterspørgslen er betydeligt større end udbuddet. Fredag, lørdag og søndag er de fleste bedre steder godt fyldte, så det er med at komme tidligt!

En ikke ubetydelig del af Dublins udskænkningssteder ligger i Temple Bar-området, som strækker sig omkring 600 meter fra Aston Place i øst til Fishamble Street i vest, og er afgrænset af floden Liffey mod nord og Dame Street i syd. Det meste af Temple Bar stod til nedrivning i 1990erne, men blev i stedet udviklet som et alternativt kulturområde med små gallerier, studier, teatre, biografer og museer. Smarte entreprenører så de kommercielle muligheder, og så gik det stærkt med istandsættelse af gamle bygninger og indvielse af trendy butikker med bøger, tøj, kunst og musik. Så kom caféerne, Hard Rock Café, restauranterne og værtshusene.

Læs mere om Temple Bar-området og find en hyggelig pub i Dublin

Kan man drikke vand i Irland?

Skal du til Irland, så dækker det blå sygesikringskort, ved sygdom og uheld. Det gælder dog ikke hjemrejse ved sygdom og ulykker. Det giver dig samme betingelser som indbyggerne i landet. Det kan dog være en god idé at tegne en rejseforsikring.

Der findes hoteller spredt ud over hele Irland, dog primært i de større byer. I Irland er alle hoteller bedømt lokalt og vurderet fra nul til fem stjerner.

Der er også mange muligheder for at leje gæstehuse, f.eks. via Airbnb og andre tjenester. Der er både gæstehuse (B&B) med kun morgenmad og gæstehuse med helpension.

Leder du efter de billigste overnatningsmuligheder, så er vandrehjem ganske udbredt i Irland. Der findes 2 kæder: Youth Hostels og Independent Hostels. Førstnævne kræver medlemskort, mens det andet er et privat firma som driver vandrehjem på tværs af landet.

Er det dyrt at leve i Irland?

 • Dublin

  Vejr: Vejret i Irland er generelt fugtigt og mildt. Sommerens dagtemperaturer ligger typisk på mellem 10-20 grader eller deromkring. De irske vintre bliver ikke alt for kolde. Det kan være at en vinter forløber med lidt eller ingen sne. Det samme gælder for de irske somre - intet er forudsigeligt eller garanteret her!
 • Befolkning: Cirka 5 millioner indbyggere
 • Historie: Den irske historie er ret lang og kompleks. I begyndelsen af det 16. århundrede blev øen et protestantisk land efter at være blevet invaderet af både keltere og vikinger og under Englands kontrol. Størstedelen af befolkningen forblev dog katolsk. I år 1801 blev Irland en del af Det Forenede Kongerige. Denne situation vakte en massebevægelse for irsk suverænitet, som resulterede i en uafhængighedskrig i begyndelsen af det 20. århundrede, efterfulgt af opdelingen af øen og oprettelsen af Den Irske Fristat i 1922 inden for det britiske imperium. I 1948 blev det meste af Irland imidlertid et uafhængigt land, bortset fra 6 protestantiske amter (i dag kendt som Nordirland). 

Hvilket land i Europa drikker unge mest alkohol?

 • Åtte av ti har drukket alkohol siste år og halvparten har drukket 6 eller flere alkoholenheter ved samme anledning. Disse målene har vært stabile i perioden 2012-2022.
 • Selvrapportert alkoholkonsum gikk noe ned under pandemien.
 • Menn drikker mer, oftere og mer risikofylt enn kvinner.
 • Eldre drikker oftere enn yngre, men de har et mindre risikofylt drikkemønster.
 • Høyt utdanningsnivå og høy inntekt er forbundet med høyere drikkefrekvens men lavere omfang av risikofylt drikking.
 • Tre av fire drikker kun i helgene.

Det registrerte alkoholforbruket forteller hvor mye alkohol som selges og skjenkes totalt i Norge (se Alkoholomsetningen i Norge). Slike data gir imidlertid ikke informasjon om hvordan alkoholbruk fordeler seg i ulike grupper av befolkningen. For å få kunnskap om hvordan denne bruken varierer med kjønn, alder og andre kjennetegn, må vi foreta spørreundersøkelser i representative utvalg av befolkningen. I denne artikkelen benyttes selvrapporterte data fra 16-79-åringer i Norge for å beskrive hvordan alkoholbruk varierer mellom demografiske grupper i den voksne befolkningen (se for øvrig egen artikkel om «Alkoholbruk blant ungdom»).

I 2012 startet Statens institutt for rusmiddelforskning (SIRUS), i samarbeid med Statistisk sentralbyrå, en ny serie årlige befolkningsundersøkelser om bruk av rusmidler og tobakk. Dette samarbeidet ble fra 2016 overtatt av Folkehelseinstituttet (FHI). Vi gjengir her noen hovedfunn om bruk av alkohol fra undersøkelsen i perioden 2012-2022 (se beskrivelse av undersøkelsen i rapporten Rusmidler i Norge 2016, punkt 1.2 samt dokumentasjon for 2012-2022-undersøkelsene). Det gis i hovedsak resultater for 2022. Se også tabeller som viser utvikling for hele perioden 2012-2022.

I alle undersøkelsesårene var det i overkant av 90 prosent som oppga å ha drukket alkohol noen gang, mens en noe lavere andel oppga å ha drukket i løpet av de siste 12 måneder. Figur 1 viser at mer enn 8 av 10 oppga å ha drukket siste år, for hvert av årene i perioden 2012-22. I 2022 oppga 82 % at de hadde drukket siste år, og 66 % av hele utvalget svarte at de hadde drukket siste 4 uker. I alle undersøkelsesårene oppga om lag halvparten at de hadde drukket 6 eller flere enheter ved samme anledning i løpet av siste 12 måneder (figur 1). En alkoholenhet tilsvarer en flaske (0,33 l) øl eller sider/«rusbrus», ett glass vin (1,5 dl) eller en drink brennevin (4 cl). Et alkoholinntak på 6 + enheter per gang gir en klart forhøyet skaderisiko, og jo oftere man drikker så mye per gang, desto mer risikofylt er drikkemønsteret [1].

Vi har beregnet drikkefrekvens i løpet av siste 12 måneder for hele utvalget. Gjennomsnittlig drikkefrekvens har vært nokså stabil i årene 2012-22. Først fra 2015 har vi opplysninger om hvor ofte man drikker 6+ enheter ved samme anledning. Også dette gjennomsnittet (beregnet for hele utvalget) har vært stabilt i årene 2015-2022. Deltakerne i undersøkelsen i 2022 drakk i gjennomsnitt om lag 43 ganger i løpet av ett år, mens gjennomsnittlig antall ganger de hadde drukket 6+ enheter var 9.

Hvem drikker mindst alkohol i verden?

Opgørelsen fra OECD er baseret på tal fra 2012 og viser, hvor mange liter alkohol, der bliver solgt per 1000 indbygger over 15 år. Der er dog visse usikkerheder ved at sammenligne alkoholforbruget på baggrund af den solgte mængde. Blandt andet fordi danskerne køber en del af deres alkohol i udlandet, fortæller Janne Tolstrup.

- I Danmark regner man dog med, at det, der bliver købt af turister, går sådan cirka lige op med det, som vi henter i udlandet, siger hun og tilføjer, at forbruget langt fra er ligelidt fordelt mellem danskerne.

- Vi siger sådan lidt populært, at det er en 10-20 procent af befolkningen, som drikker 70-80 procent af alt det alkohol, der bliver drukket. Så der er mange, der har et let til moderat forbrug. Og så er der nogen, som drikker rigtig meget, som altså ligger og trækker gennemsnittet op, siger hun.

Hvad er Old Irish Pub?

Detailed Reviews: Reviews order informed by descriptiveness of user-identified themes such as cleanliness, atmosphere, general tips and location information.

jsvatoews