:

Kan man spise på Det Kongelige Teater?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvor sidder man bedst i Det Kongelige Teater Gamle Scene?
 2. Hvor skal man spise før operaen?
 3. Kan man spise i Skuespilhuset?
 4. Hvad tager man på til Det Kongelige Teater?
 5. Er der elevator på Det Kongelige Teater?
 6. Hvad tøj tager man på i Det Kongelige Teater?
 7. Hvad tjener en skuespiller på Det Kongelige Teater?
 8. Hvor spiser man i nærheden af Operaen?
 9. Hvad tager man på i Operaen?
 10. Hvor skal man spise henne i København?
 11. Kan man spise i Tivoli uden at betale indgang?
 12. Hvem er den bedst betalte skuespiller i Danmark?
 13. Hvilken skuespiller har tjent flest penge?
 14. Hvor lang tid tager en rundvisning i Operaen?

Hvor sidder man bedst i Det Kongelige Teater Gamle Scene?

Hvis Det Kongelige Teater er nødsaget til at aflyse en forestilling, vil dit billetkøb til forestillingen automatisk blive refunderet til din kundekonto, hvis:

1. Forestillingen er en af Det Kongelige Teaters egne forestillinger.2. Forestillingen foregår indendørs.3. Foregår forestillingen udendørs, f.eks. i Dyrehaven, får du refunderet billetprisen, hvis aflysningen sker inden påbegyndelsen af første pause. Hvis aflysningen sker efter påbegyndelsen af første pause, får du ikke refunderet din billet.

Hvor skal man spise før operaen?

Kundeservice (billetsalg)[email protected]. +45 33 69 69 69

Åbningstid for telefonisk henvendelse:Mandag - fredag 9.30 - 16.00Lukket lørdag - søndag og helligdage

Kan man spise i Skuespilhuset?

Om afslutningen på samarbejdet siger Det Kongelige Teaters Salgs- og Planlægningsdirektør, Henrik Sten Petersen:

”Vi vil gerne takke Meyers for fem års kvalitetsbetonet indsats i vores huse. Samarbejdet har været med til at øge interessen for Det Kongelige Teater som en destination for både scenekunst og gastronomi. Nu starter endnu et kapitel, hvor vi skal byde nye kræfter velkommen.”

Hvad tager man på til Det Kongelige Teater?

Det kan købes i baren fra kl. 11. Frokosten koster 95 kr. og består af 2 små sandwiches med fisk og kød, grøntsagsstænger med dip, saltede nødder og frisk opskåret frugt.

Vejvisning til Operaen fra de vigtigste steder i København med offentlig transport

Det Ny Teater har siden 1994 produceret store musicals på internationalt niveau med kunstnerisk og publikumsmæssig succes. Det Ny Teater er Danmarks eneste privatdrevne teater, og landets mest besøgte teater. Det Ny Teater modtager via finansloven et husleje- og billetformidlingstilskud. Det Ny Teater er opført i 1908.

Officielle flagdage 2022 Langfredag. Der flages på halv stang hele dagen. Grønlands nationaldag. Der flages med det grønlandske flag Erfalasorput.

Er der elevator på Det Kongelige Teater?

Vi kender alle ansigtet på dem, der står på scenen. Men hvad sker der egentlig bag scenen? Vi har talt med en balletskobestyrer, en lysnørd og en maskør fra Det Kongelige Teater, der beretter om deres arbejde i kulissen.

Hvad tøj tager man på i Det Kongelige Teater?

Det kan købes i baren fra kl. 11. Frokosten koster 95 kr. og består af 2 små sandwiches med fisk og kød, grøntsagsstænger med dip, saltede nødder og frisk opskåret frugt.

Vejvisning til Operaen fra de vigtigste steder i København med offentlig transport

Det Ny Teater har siden 1994 produceret store musicals på internationalt niveau med kunstnerisk og publikumsmæssig succes. Det Ny Teater er Danmarks eneste privatdrevne teater, og landets mest besøgte teater. Det Ny Teater modtager via finansloven et husleje- og billetformidlingstilskud. Det Ny Teater er opført i 1908.

Officielle flagdage 2022 Langfredag. Der flages på halv stang hele dagen. Grønlands nationaldag. Der flages med det grønlandske flag Erfalasorput.

Hvad tjener en skuespiller på Det Kongelige Teater?

Protokollatet til fællesoverenskomsten omfatter operasolister, skuespillere og dansere udenfor Den Kongelige Ballet.

Henvendelse angående overenskomsten kan ske til formanden for enten Skuespillerforeningen eller Operasolistforeningen:

Hvor spiser man i nærheden af Operaen?

I den ikoniske Opera finder du Opera Caféen.Her kan du, i foyerens overvældende lysindfald, nyde udsigten over København i selskab med en dampende varm baristakaffe, fristende kage eller kold drik

Besøg Opera Caféen

Hvad tager man på i Operaen?

Af Claus Georg Kjær

Der findes ingen nedskrevne love for, hvordan publikum skal opføre sig i en teatersal, men der er en del uskrevne regler, som kan være gode at kende til, når du skal i teatret. Nogle betragter teatersalen som et helligt sted, hvor de af respekt for de andre publikummer og det der sker på scenen, klæder sig i deres pæneste tøj og pudser lakskoene, så man kan spejle sig i dem, mens andre ikke synes at respekt materialiserer sig igennem tøjet og tager det en del mere afslappet.

Hvor skal man spise henne i København?

Som en metropol i gastronomisk verdensklasse, venter der store madoplevelser, når du besøger København. Fra allerøverste hylde med Michelinstjernerne til det varierede og brede udvalg af restauranter, hvor du får høj kvalitet for relativt beskedne penge. Og så selvfølgelig kaffebarerne, vinen og den tiltrængte frokost med smørrebrød. Du finder det bedste af det hele lige her.

Kan man spise i Tivoli uden at betale indgang?

Vi byder indenfor i vores eventyrlige restaurant i den gamle have. 

Brdr. Prices restaurant i Tivoli er en klassisk bistro fra det franske og danske køkken fyldt med hjemlighed, hygge og personlighed.Vores familie har et vist tilhørsforhold til den gamle have – vi føler os på en måde lidt i familie med den. Det skyldes først og fremmest vores forfædres arbejde med pantomimetraditionen både på og bagved scenen. Det var derfor med stor glæde, at vi overtog vores smukke restaurant i Tivoli. Vi håber, at vores families gøgler-gen skinner tydeligt igennem i indretningen og i helhedsoplevelsen af stedet!

Hvem er den bedst betalte skuespiller i Danmark?

Selv om danske skuespillere er ganske godt betalt, når de medvirker i spillefilm, er det intet mod de honorarer, der venter, hvis man får sparket dørene ind i selveste Hollywood, hvor gaderne er brolagt med guld, hvis man har heldet med sig. Nikolaj Coster-Waldau, 49 (Foto: Wire Image) 7,3 millioner kroner pr. afsnit Nikolaj Coster-Waldau har langsomt overhalet Mads Mikkelsen som landets bedst indtjenende skuespiller. Det var successerien 'Games of Thrones', der katapulterede Nikolaj op i toppen. Til sidst tjente han ifølge internationale branche-sites 7,3 millioner kroner pr. afsnit. Ifølge de mange sites, der beskæftiger sig med de store stjerners formue, er Coster-Waldau, 49, god for intet mindre end 106 millioner kroner som følge af sine mange roller gennem tiderne. LÆS OGSÅ: Misforstået Amalie lagt for had: Jeg er ikke racist Pilou Asbæk, 38 (Foto: Peter Hauerbach) På vej mod stjernerne Selv om Pilou Asbæk, 38, de senere år er ved at have fået godt fat om roden på Hollywood, halter han stadig betydeligt efter Mads Mikkelsen og Nikolaj Coster-Waldau. Og han har ikke samme bevågenhed som sine to kollegaer. Derfor har de forskellige sites endnu ikke fået helt hul på, hvor meget han har tjent på sine roller i Hollywood. Han opgøres til at have tjent mellem 6,5 og 33 millioner kroner. - Jeg har det godt. Det går godt, og det er også derfor, at jeg er glad, har han tidligere fortalt om sin indtjening. LÆS OGSÅ: Silas Holst får stor drøm opfyldt Ulrich Thomsen, 56 (Foto: Getty Images) Dagsløn på 18.000 Ulrich Thomsen, 56, har også en fortid i James Bond-miljøet, og den ikoniske filmrække har givet ham et godt navn i Hollywood, der har honoreret ham med nogle gedigne lønninger, der i dag har resulteret i en formue på omkring 65 millioner kroner, slår de internationale sites fast. Hver dag han går på arbejde, hiver han lidt over 18.000 kroner hjem til familien, der ofte må undvære ham, når han er på optagelser i udlandet. LÆS OGSÅ: Faber drukner i succes: Familien betaler prisen Mads Mikkelsen, 54 (Foto: Getty Images) 65 millioner på vilde roller Mads Mikkelsen var den første, og han er stadig blandt de største. Den danske skuespiller banede vejen for de øvrige ved at sparke døren ind og give danskerne mere selvtillid. Og Mads Mikkelsens selvtillid har ifølge flere websites, der overvåger lønningerne i filmindustrien, tjent omkring 65 millioner kroner på sine mange roller, der har bragt ham ind i blandt andet James Bonds og Star Wars’ universer. Ifølge de forskellige sites tjener Mads Mikkelsen knap 30.800 kroner om dagen, hvilket svarer til en skolelærers månedsløn. LÆS OGSÅ: Mads Mikkelsens guldrandede tjans: Reklamemillionær LÆS OGSÅ: 'Robinson'-vinders mor blev slået ihjel: Nu er dansk seriemorder dømt

Hvilken skuespiller har tjent flest penge?

Hvis man virkelig slår igennem i filmverdenen, så er der rigtig gode penge at tjene. De bedst betalte skuespillere i 2020 tjener nemlig imponerende summer.

Her kan du så listen over de bedste betalte skuespillere i verden, både mandlige og kvindelige, så du kan få et indtryk af de vilde beløber.

Hvor lang tid tager en rundvisning i Operaen?

Kom bag murene på nogle af landets største kulturinstitutioner, når Operaen, Skuespilhuset og Gamle Scene inviterer til rundvisning.

Rundvisningerne giver publikum et unikt indblik i de ikke helt almindelige arbejdspladser, der til daglig beskæftiger et hav af mennesker i meget forskellige funktioner både før, under og efter tæppefald.