:

Hvad er en god m2 pris?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad er en god m2 pris?
 2. Hvad er kvadratmeterprisen på Østerbro?
 3. Hvad koster en gennemsnitlig lejlighed i København?
 4. Hvor meget er lejlighedspriserne faldet i København?
 5. Hvad må man tage i husleje i København?
 6. Hvad er m2 prisen for nybyggeri?
 7. Hvor er den dyreste kvadratmeterpris?
 8. Hvad er kvadratmeterprisen på Nørrebro?
 9. Hvad koster det at male en lejlighed på 100 kvm?
 10. Hvad koster det at male en lejlighed på 90 kvm?
 11. Hvad er den gennemsnitlige husleje i København?
 12. Hvad er den dyreste lejlighed i København?
 13. Hvor meget må jeg tage i husleje pr m2?
 14. Hvad er gennemsnitsprisen for et værelse i København?
 15. Hvad koster et nyt hus på 150 kvm?

Hvad er en god m2 pris?

I mere end 50 år har det været firmaets politik, at der skal bygges kvalitetshuse til en attraktiv pris. Vores priser for et fuldmuret hus er – som det fremgår af vores prisliste – yderst attraktive sammenholdt med den optimale byggeproces, den høje kvalitet og det færdige hus.

Årsagen til, at vi overhovedet kan bygge til disse attraktive priser, skyldes primært, at vi holder omkostningerne nede gennem fordelagtige indkøbsaftaler, en stram og veldokumenteret byggestyring, højt kvalificerede håndværkere, som virkelig kan deres kram, og et minimum af spild. Mange års erfaring betyder, at du som kunde trygt kan regne med et kvalitetshus, som er færdigt til den aftalte tid og ikke mindst til den fastsatte pris. At der er så samtidig er god fornuft mellem pris og kvalitet, gør bare det hele en tand bedre.

Vi opfører efter ønske også YTONG kvalitetshuse (indervægge af letbeton). Kontakt os for nærmere information.

Preben Jørgensen Huses soliditet giver mulighed for, at vi kan tilbyde dig, at købesummen for byggeriet først skal betales ved indflytning. Der betales kun et kontant depositum ved underskrivelse af kontrakten.

Det tilbud betyder, at du kan spare mange omkostninger til oprettelse af byggelån, byggelånsrenter m.v. – en besparelse der kan løbe op i mere end kr. 50.000,-.

Selvfølgelig betaler vi også for forsikring af huset i byggeperioden, og for den 10-årige byggeskadeforsikring.

Prislisten nedenfor er gældende pr. 2. januar 2023. Priserne er inkl. 25% moms.

Hvad er kvadratmeterprisen på Østerbro?

Østerbro er en administrativ bydel i København med 76.402 indbyggere (2016). Bydelens areal er 8,74 km og befolkningstætheden på 8.116 indbyggere pr. km. Dog indgår for eksempel Fælledparken i arealet. I de beboede dele er befolkningstætheden langt højere. Østerbro udgør den nordøstligste bydel i Københavns Kommune og rummer ca. tolv procent af kommunens 653.664 indbyggere (2023). Den administrative bydel Østerbro blev etableret pr. 1. januar 2007 ved at Indre Østerbro og Ydre Østerbro blev lagt sammen til én bydel [Wikipedia].

Postnummer 2100 København Ø ligger indenfor kommunegrænserne af Københavns Kommune. Postnummer 2100 København Ø dækker et relativ stort område med hele 316 veje. Du kan se og klikke dig videre til postnummerets veje længere nede på denne side, ordnet i alfabetisk rækkefølge fra A.F. Kriegers Vej til Østerled.

Postnummer 2100 København Ø ligger indenfor kommunegrænserne af Københavns Kommune. Kortet viser postnummerets geografiske udstrækning, markeret med det grønne polygon  

Hvad koster en gennemsnitlig lejlighed i København?

Står du over for at skulle udleje din bolig og er i den forbindelse i tvivl om, hvad du skal fastsætte huslejen til, kan du i denne artikel blive klogere på de gennemsnitlige kvadratmeterpriser for lejeboliger i Danmarks 10 største byer i 2021.

Herunder har vi samlet et overblik over de gennemsnitlige kvadratmeterpriser for 2021 på værelser og 1- til 4 værelses lejligheder i Danmarks 10 største byer. Tallene er baseret på annoncer udbudt på BoligPortal i perioden januar-december 2021.

Hvor meget er lejlighedspriserne faldet i København?

Salgspriser på ejerlejligheder har ligget stabilt på landsplan de seneste seks måneder. På et år er de faldet. Det er især tydeligt i København.

På landsplan har salgspriserne på ejerlejligheder holdt sig i ro de seneste seks måneder.

Hvad må man tage i husleje i København?

Er ejendommen taget i brug efter 1991, er der reelt ikke noget loft for, hvor meget din udlejer må kræve i leje.

Lejligheder i ejendomme, taget i brug efter 1991, kan nemt koste 1.200 til 1.500 kroner pr. kvadratmeter om året, og det er meget svært at få ændret den aftalte leje i disse nyere ejendomme.

Er boligen til gengæld taget i brug før 1992, er der en grænse. Du kan dog ikke slå op i en folder eller klikke ind på en hjemmeside og få at vide, hvor grænsen for huslejen trækkes. Men her følger et par tommelfingerregler.

Hvad er m2 prisen for nybyggeri?

Vil du bygge et hus? I denne prisguide finder du alt om finansiering, omkostninger, prisdrivere, spare tips og meget mere. Vi svarer på spørgsmålet; Hvad koster det at bygge hus?  Undgå at betale mere end nødvendigt, og få råd til at sikre, at arbejdet forbliver inden for de finansielle rammer. Læs denne præmie guide og lære alt hvad du behøver at vide!

Det kan synes svært at få et fuldstændigt overblik over de omkostninger, der er forbundet med at bygge huse. Projektet er omfattende, der er ingen tvivl om det, og der er en række faktorer, der kan påvirke prisen både op og ned. Derfor er det nyttigt at få et indblik i nogenlunde, hvilke beløb du kan forvente, og hvordan du kan holde de forskellige priser nede.

Byggeri er en service, der hjælper udviklere med at komme i kontakt med kvalitetskontrolleret entreprenører og håndværkere. Baseret på tilbud og fakturaer fra projekter udført af aktører fra vores netværk, har vi udviklet en prisdatabase. Statistikken er derefter blevet brugt til at beregne gennemsnitspriser for en række forskellige byggeprojekter.

Baseret på vores prisstatistik ser vi, at nybyggede huse med almindelig standard og størrelse ofte ender til en kvadratmeterpris omkring 22.500 DK. De billigste projekter kan komme ned på 17.500 kroner per kvadratmeter. Som regel har disse projekter en enklere standard og består i vid udstrækning af grundlæggende løsninger med hensyn til design og indretning. Mere omfattende og eksklusive projekter kan give en kvadratmeterpris på 35.000 DK eller mere.

Disse priser omfatter alle lønomkostninger og materialer, der er knyttet til projektet. Hvis du vil have et arkitekttegnet hus, skal du regne med ekstra udgifter til de ekstra tegninger og møder med arkitekten, der vil være påkrævet. Derudover skal du tilføje det gebyr, som arkitekten, eller andre industri ekspert, tager at kompilere og foretage en byggetilladelse ansøgning på dine vegne. Læs mere om disse ekstra omkostninger nedenfor.

Når selv vil bygge et hus og vil vide hvad det koster det at bygge hus så er det bare at forberede sig på det faktum, at der vil være udgifter ud over den faktiske konstruktionen. Nedenfor finder du en oversigt over nogle af de omkostninger, du skal medtage i dine beregninger, du kan også henvende dig direkte til husleverandører for at få en mere præcis pris på husbygge. 

Læs mere: https://www.hus.se/ (søg blandt næsten 3000 forskellige svenske husmodeller og kontakt forhandler om pris) 

 • Omkostninger for arkitekt: fra 80.000 DK og derover. Disse omkostninger går til arkitektydelser i form af arbejde med ansøgningen om byggetilladelse til kommunen. Hvis huset er arkitekttegnet og ikke baseret på standardløsninger, vil denne budgetpost være betydeligt større. Det er ikke ualmindeligt, at det går op til 400.000 kroner eller mere.
 • Ansøgningsgebyr til kommunen, en omkostning, der varierer afhængigt af den kommune, du bor i. Derfor er det tilrådeligt at kontakte en byggetilladelse administrator i den pågældende kommune for at finde ud af, hvad omkostningerne du kan forvente.
 • Rådgivende ingeniør: fra 40.000 kr. Det vil sandsynligvis være nødvendigt at bringe i en designer (eller anden specialist med lignende uddannelse) til at udføre udformningen af beton og trækonstruktioner. Prisen vil være højere, hvis der er komplicerede designs.
 • Planlægning af huset: ca.  8.000 DK.
 • Ansvarlig for kontrol: ca. 8.000 DK. Kommunen udpeger en uafhængig kontrolmedarbejder til at bistå bygherren gennem hele processen. Den person, der er ansvarlig for inspektionen, er også inkluderet i den afsluttende inspektion af huset.
 • Design af vand-, kloak- og regnvandsforvaltning: 25.000 kroner. Dette er kun nødvendigt for visse projekter.
 • Projektledelse: variabel pris. Denne omkostning er normalt en del af tilbuddet fra den samlede entreprenør, men kan blive sin egen budgetpost, hvis du indgår kontrakt med en håndværker for hvert arbejdsområde, en såkaldt delt kontrakt.

Hvor er den dyreste kvadratmeterpris?

Foto: Pixabay

I løbet af de seneste år er lejlighedspriserne i København steget betydeligt. Men hvordan er udviklingen for hver enkelt bydel? Og hvor finder man den aktuelt dyreste og billigste kvadratmeterpris på lejligheder i de københavnske bydele? Få svarerne her.

Hvad er kvadratmeterprisen på Nørrebro?

Står du over for at skulle udleje din bolig og er i den forbindelse i tvivl om, hvad du skal fastsætte huslejen til, kan du i denne artikel blive klogere på de gennemsnitlige kvadratmeterpriser for lejeboliger i Danmarks 10 største byer i 2021.

Herunder har vi samlet et overblik over de gennemsnitlige kvadratmeterpriser for 2021 på værelser og 1- til 4 værelses lejligheder i Danmarks 10 største byer. Tallene er baseret på annoncer udbudt på BoligPortal i perioden januar-december 2021.

Hvad koster det at male en lejlighed på 100 kvm?

Priserne på maling af en lejlighed er meget afhængig af, hvor meget arbejde du forventer, maleren skal udføre. Hvis det blot er en hvid maling af en i forvejen hvid væg, vil du kunne komme langt ned i pris. Hvis der derimod er tale om fuldspartling af vægge, opsætning af filt og efterfølgende grunding og maling, så skal der bruges meget mere tid og langt flere materialer.

Andre faktorer, der kan spille ind på den endelige pris, er bla.:

 • Lejlighedens samlede størrelse (antal kvadratmeter)
 • Er det alle rum, der skal males eller f.eks. kun stuen?
 • Skal der både males vægge, lofter og evt. paneler?
 • Skal der tages højde for spots, stuk og rosetter i loftet?
 • Skal der bruges standard hvid, eller ønsker du en anden farve?
 • Hvilken glans skal der anvendes på vægge og lofter?
 • Er den nuværende farve en anden end hvid?
 • Er der blevet røget i lejligheden, som kræver ekstra rengøring?

Hvad koster det at male en lejlighed på 90 kvm?

Malerarbejde benyttes ofte ved renovering og istandsættelse af beboelse eller butikker, samt ved ind- og udflytning af boliger. Prisen for maling vil ofte være et sted mellem 75-150 kroner, inklusiv løn og materialer. Er du nysgerrig på en specifik maler pris, så prøv vores beregner her på siden. 

Det er naturligvis svær at give en specifik pris. Beregneren kan dog bruges til at give en idé om, hvad din opgave vil koste. Hvis du ønsker en konkret pris på din opgave, så anbefaler vi at du indhenter 3 uforpligtende tilbud på din maleropgave. Sådan får du en god maler pris.

En traditionel maleropgave omfatter typisk mindre pletspartling, samt slibning og to lag maling. Skal du have lavet mere komplekst arbejde, så kan kvadratmeterprisen naturligvis ende højere. Beregneren er et simpelt estimat og kan passende bruges som indikation, før der indhentes konkrete tilbud.

Hvad er den gennemsnitlige husleje i København?

Huslejestigningen er så voldsom, at flere eksperter ligefrem advarer mod at forsøge at bosætte sig i København, hvis man er en del af lav- eller middelindkomstgruppen.

- Vi er på vej ind i en krise, når vi taler boligbyrde, som er udgiften til bolig i forhold til indkomst. Det bliver sværere og sværere for de svage grupper at få råd til at bo i den centrale del af byen. Derfor bliver de skubbet længere ud, siger Curt Liliegreen, der er direktør i Boligøkonomisk Videncenter.

Boligmarkedet i København er opdelt i tre klumper: Omkring en tredjedel af boligerne er andelsboliger, en femtedel er ejerboliger, mens den sidste del af boligerne udlejes som almene boliger eller på det private udlejningsmarked.

Hvad er den dyreste lejlighed i København?

Foto: Pixabay

I løbet af de seneste år er lejlighedspriserne i København steget betydeligt. Men hvordan er udviklingen for hver enkelt bydel? Og hvor finder man den aktuelt dyreste og billigste kvadratmeterpris på lejligheder i de københavnske bydele? Få svarerne her.

Hvor meget må jeg tage i husleje pr m2?

Om huslejen frit kan fastsættes af udlejeren, eller den er reguleret centralt, afhænger af, hvornår boligen er opført, og hvilken type lejlighed du har lejet.

I alle private udlejningsboliger opført efter 1991 kan udlejeren og lejeren frit aftale huslejens størrelse.

For private udlejningsboliger, der er opført før 31. december 1991, gælder imidlertid en række regler. Det er afgørende, om boligen er beliggende i en kommune, hvor boligreguleringsloven er gældende eller ej. Kommunen bestemmer selv, om boligreguleringsloven skal være gældende, og det er tilfældet i hovedparten af landets kommuner. Nedenfor kan du læse om reglerne i boligreguleringsloven. I de kommuner, hvor boligreguleringsloven ikke er gældende, fastsættes lejen efter “det lejedes værdi”.

Huslejen beregnes i forhold til de driftsudgifter, som knytter sig til ejendommen – mistænker du at du betaler for meget i husleje, så prøv vores huslejeberegner. Typiske driftsudgifter er udgifter til skatter, afgifter, renholdelse, administration, forsikring og afsætning til ejendommens vedligeholdelse. Desuden kan udlejeren medregne et kapitalafkast, der som hovedregel udgør syv procent af ejendommens offentlige værdi ved 15. almindelige vurdering pr. 1. april 1973.

Der kan også indgå et tillæg for udførte forbedringer. Under punktet forbedringer er det nærmere omtalt, hvordan en lejeforhøjelse for forbedringer fastsættes.

Hvad er gennemsnitsprisen for et værelse i København?

Find oversigten over kvadratmeterpris på lejligheder i København. Foto: Boligsiden

Kvadratmeterpriserne på lejligheder i København er strøget i vejret, men hvor er de højest og lavest? Se udviklingen i kvadratmeterpriserne på lejligheder i alle dele af København.

Hvad koster et nyt hus på 150 kvm?

Den gennemsnitlige kvadratmeterpris for at bygge et hus ligger et sted mellem 16.000 kr. og 35.000 kr. afhængig af, hvilke beslutninger du træffer undervejs i projektet.

Omkostningerne ved at bygge hus selv kan nemlig variere betragteligt afhængig af, hvor huset skal ligge, hvor stort det skal være, og hvilke materialer der skal anvendes.

Afhængig af byggeriets omfang er det ofte nødvendigt at finansiere byggeprojektet med et lån.

Ved større byggeprojekter hvor du skal bygge et helt nyt hus, vil du typisk finansiere husbyggeriet med et realkreditlån.

Skal du blot renovere eller bygge til dit eksisterende hus, kan du muligvis nøjes med et mindre lån til renovering eller lån til ombygning. Du kan også tage et lån i din boligs friværdi, hvor lånebeløbet i så fald vil afhænge af, hvad din bolig er værd.