:

Hvad hed Green Mind før?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad hed Green Mind før?
 2. Kan man sælge til GreenMind?
 3. Hvad hedder Blue City i dag?
 4. Kan man få penge for din gamle mobil?
 5. Er GreenMind dansk?
 6. Hvem ejer Blue City?
 7. Hvor er det bedst at sælge brugte ting?
 8. Hvad er GreenMind?
 9. Hvor kan man sælge sin gamle mobil?
 10. Hvad er en Nokia 3310 værd?
 11. Hvad er bedst Swappie eller Greenmind?
 12. Hvad køber Blue City?
 13. Hvem køber brugte iPhone?
 14. Hvor meget må man sælge for privat?
 15. Hvor kan jeg sælge mine gamle møbler?

Hvad hed Green Mind før?

Den danske elektronikkæde GreenMind tilbyder køb, reparation og salg af secondhand elektronik – med 3 års garanti

Solid erfaringGreenMind har eksisteret siden 2009, hvor virksomheden hed iRep og koncentrerede sig om reparation af iPhones. Siden 2009 har virksomheden repareret mere end 300.000 enheder og konceptet er blevet udvidet. I dag tilbyder GreenMind reparation af en bred vifte af forbrugerelektronik, ligesom de tilbyder opkøb og salg af secondhand elektronik. 

Kan man sælge til GreenMind?

Har du penge liggende i skuffen? Din gamle iPhone er penge værd uanset stand hvis du sælger den til Phonetrade. Opret den her på siden og få en tilbudspris med det samme. Vores prisberegner hjælper dig med at fastslå standen på din iPhone, så du får den helt rigtige pris. Phonetrade har nok Danmarks bedste priser, når du sælger din iPhone.

Derfor er du som kunde sikret at få en rigtig god pris som du ikke finder andre steder. Undgå besværet og risikoen ved en privathandel og indgå handlen med en professionel virksomhed med mange års erfaring. Phonetrade er Danmarks første og største forhandler af Brugte iPhones og Danmarks absolut stærkeste virksomhed i opkøb af brugte og defekte iPhones. Mange tusinde enheder er gennem de sidste år blevet opkøbt fra private kunder, gennem Phonetrade.dk. Grunden skal findes i at det er så nemt at sælge sin iPhone med vores flow og at betalingen overføres så hurtigt. Kun 3 hverdage tager det, før pengene står på din konto.

Hvad hedder Blue City i dag?

Den ene dag var den her - udlejning af film og spil på Enghaven i Holstebro - den næste dag var den tom.

Kan man få penge for din gamle mobil?

Mobiltelefoner bliver slidte med tiden, og måske vil du gerne købe en ny mobiltelefon, men du ved ikke hvad du skal stille op med din gamle mobiltelefon. MyTrendyPhone gør det meget nemt og hurtigt for dig at sælge din mobil. Vi tilbyder rigtig gode priser, og køber ligeledes beskadigede enheder. Vi sørger for, at de mobiltelefoner der bliver solgt til os enten genanvendes ansvarligt eller renoveres og sælges videre til andre, der har brug for dem.

Har du en brugt telefon, eller måske flere, som du ikke bruger, og har du lyst til at tjene nogle penge på dine brugte ting? Eller har du besluttet, at i år vil du være mere effektiv til at komme af med dine brugte ting? Måske vil du gerne forkæle dig selv med årets nye smartphone, og har derfor en gammel mobil der er klar til brug? Under alle omstændigheder kan MyTrendyPhone.dk hjælpe dig!

Er GreenMind dansk?

Når du sælger din brugte iPhone, eller vælger at reparere den fremfor at købe nyt, gør du noget godt for klimaet. Som banal tommelfingerregel: hvis du går fra at have din mobil i to år, til at have den i fire år, så har du halveret klimabelastningen.

Hvis du ikke vil have din brugte iPhone længere, er det rigtig godt for klimaet, hvis du sælger den videre. For selvom din iPhone ikke længere opfylder dine behov, kan den godt opfylde en andens. Samtidig får du selvfølgelig også et økonomisk afkast af at sælge dine brugte iPhone videre.

Hos Telerepair køber vi de fleste brugte iPhones heriblandt iPhone 14, iPhone 14 Pro Max, iPhone 13, iPhone 13 Pro Max, iPhone 12, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Mini, iPhone 11, iPhone 11 Pro Max, iPhone X, iPhone XR, iPhone 8 og mange andre iPhones.

Hvem ejer Blue City?

 • Blue City, Oman, a city in Oman
 • BlueCity, Rotterdam, Netherlands
 • Blue City (shopping centre), a shopping centre in Warsaw, Poland
 • Jodhpur, India, nicknamed Blue City
 • Chefchaouen, Morocco, nicknamed the Blue City

Hvor er det bedst at sælge brugte ting?

Orderly fjerner alt besværet ved handel mellem private. Vi vil faktisk påstå, at vi har gjort det sjovt at give dine brugte ting nyt liv.

Orderly fjerner alt besværet ved handel mellem private. Vi vil faktisk påstå, at vi har gjort det sjovt at give dine brugte ting nyt liv.

Mange af vores gode ting ender på lofter, i kældre eller i et depot. Herfra lever de sjældent videre og bliver til sidst ofte smidt ud. Det er spild af ressourcer i en verden, der kæmper med klimaforandringer.

Orderly har udviklet en unik service, som fjerner alt besværet ved handel mellem private.

Vi tager professionelle billeder af dine ting og beskriver dem via en kombination af automatisk billedgenkendelse og manuel indtastning. Herefter kan du se dem i appen.

Hvad er GreenMind?

Jeg var inde ved Greenmind igår fordi jeg skulle have ny mobil. Og helt uden skræmmer med 100% batteri kapacitet. Også bare det at man kan gå ind i butikken og spørge medarbejderene om man kan få en telefon lukket ud for at kigge på den og derefter købe den synes jeg er fantastisk! Kan klart anbefale greenmind hvis du har brug for en budget venlig mobiltelefon der virker som ny!

Købte en soundboks gen. 3 ved butikken i Kolding, er fra Årslev på fyn. Da jeg så kom hjem opdagede jeg at der manglede et ladekabel til den, men de var hurtige til at få sendt varen afsted uden beregning til mig! Trods fejlen, ville jeg allivel give 5 stjerner, da serviceniveauet var i top og der blev handlet med det samme uden noget besvær. Der kan jeg godt komme til at handle igen!

Jeg har i dag ( 4/9-23) været i greenmind (Rosengårdcenteret)Men iPhone x for at få skiftet min skærm. Jeg prøvede i fredags men da ville de lige prøve om det bare var panser glasset der trængte til en udskiftning. Det var det ikke der var stadig “goost finger”. Så jeg ringede derud til formiddag da de åbnede og vi aftalte jeg kunne prøve og komme forbi med den. Da jeg ankom var ikke andre i butikken så ekspedienten sagde det nok var skærmen og han havde faktisk masser af tid lige nu så jeg gik en tur på ca 1 time og så var den klar. Og nyt panser glas igen stadig på garantien. Så fedt den virker bare. Mange tak skal i have

Jeg købte en iPhone 11 hos dem, hvorefter jeg finder ud af at mikrofonen i mobilen ikke virker da den er gået i stykker.

Trods jeg fik den ombyttet er jeg skuffet over at de har solgt en mobil der ikke virkede optimal når de reklamerer med at specalister gennemtjekker/tester produktet.

Så herfra er det desværre en dårlig oplevelse rigere, samt en kørsel til tre forskellige byer for at få en mobil der virker.

Hvor kan man sælge sin gamle mobil?

Vidste du, at du lige nu kan sælge din gamle telefon eller tablet til os og få penge lynhurtigt* ind på din konto? Og endnu bedre! Vi vil gerne give dig 20% ekstra for din enhed, hvis du samtidigt vælger at købe din næste telefon hos os**. Kom ned i en af vores mange butikker, som du finder her

*Beløbet bliver overført til din konto indenfor 1-3 hverdage.

Hvad er en Nokia 3310 værd?

Engang sad antennerne uden på mobilerne, og i klap-telefon-æraen var antenner fremherskende. Samsung E700 markerede i 2003 en ændring. Det blev den første klaptelefon uden en ekstern antenne.

Med E700 markerede Samsung også en ny stil inden for skærme. Netop skærmteknologi har altid været et stærkt kort hos koreanerne. OLED-skærmteknologien i E700 var på mange måder konkurrenterne overlegen.

Samsung E700 kom på markedet i 2003. Det var tiden længe før smartphone-tiden, og før mobilkameraerne blev regnet for noget. Opløsningen var da også kun 0,3 megapixels.

Kamera: Intet kameraSkærm: 5 linjer (dengang regnede man i linjer og ikke tommer)Standbytid: 260 timerVægt: 133 gram

Overlegen holdbarhed har gjort Nokia 3310 til en rigtig kult-telefon, der i dag anses som en af de mest succesfulde telefoner i mobilhistorien. Det var på denne telefon, at rigtigt mange fik deres første mobiloplevelser. Og så lærte telefonen os om SMS-beskeder, der som bekendt blev ekstremt populære.

I gamle dage var vi begrænset af en SMS-længde på 160 tegn, men det lavede Nokia 3310 om på. Telefonen kædede automatisk beskederne sammen til én. Og nu kunne én SMS pludselig være hele 459 tegn. Det var banebrydende.

Hvad er bedst Swappie eller Greenmind?

Den gamle Nokia 3310 kunne det, ingen siden da har levet op til. Holde strøm i det, der føltes som en uendelighed. I dag kan man langt fra forvente samme udholdenhed fra sin tonserdyre elektronik. Og nej, det er ikke som i gamle dage, hvor man lynhurtigt kunne poppe batteriet ud og skifte det selv, fortæller Mikkel William Nielsen fra Forbrugerrådet Tænk.

»Når det kommer til elektronik, så er alderen på produktet noget, man skal være særligt opmærksom på. Og jeg vil som udgangspunkt ikke anbefale, at man eksempelvis køber en mobiltelefon, der er ældre end tre år. Det skyldes dels, at man ikke kan vide sig sikker på, om udbyderne fortsætter med at udsende software- og sikkerhedsopdateringer. Og så skyldes det, at batteriet er én af de ting, der først bliver slidt«, siger Mikkel William Nielsen og forklarer, at batteriets kvalitet afhænger af, hvor mange gange det er blevet ladt op og afladet, og hvordan telefonen derudover er blevet behandlet.

»Dem, der kan huske de ældre telefoner og helt tidlige smartphones kan nok huske, at man bare pillede batteriet ud og satte et nyt i. I dag er telefonerne i mange tilfælde limet sammen, så det kræver en indsats, som ikke er for almindelige mennesker«, siger han og fortsætter:

Ligesom det gælder for mobiltelefoner bliver batteriet på en computer eller tablet også slidt over tiden. Og der er jo ikke meget bærbart over at have en computer, som ikke kan holde strøm, når den slipper strømforsyningen. Det gode ved computere er imidlertid, at det er nemmere at skifte batteriet på en række af modellerne, fortæller Mikkel William Nielsen.

»Inden man går ud og investerer i en brugt computer, vil jeg derfor anbefale, at man undersøger, hvad det vil koste at få sat et nyt batteri i. I nogle tilfælde er det en operation, du ikke behøver det helt store it-kørekort for at kaste dig ud i. Men det kommer lidt an på modellerne. Så når det kommer til at købe brugt elektronik, der kræver nyt batteri eller anden reparation, så skal man være opmærksom på, at det er omkostninger, der skal lægges oven i den pris, man giver for produktet«, siger han.

Det er meget muligt, at patina er en attraktiv bonus, når man er på udkig efter gamle træmøbler. Når det kommer til gadget-markedet, så er tidens tand-trenden imidlertid ikke rigtigt slået igennem. Af god grund. Ikke så meget på grund af det ydre. Men fordi det oftest sladrer om det indre, fortæller Mikkel William Nielsen.

»Vær opmærksom på, om produktet har mange skrammer. Det lyder måske som sund fornuft, men det kan signalere, hvor godt eller dårligt, produktet er blevet behandlet. På en telefon kan man eksempelvis se omkring rammen, om den har været tabt mange gange, og om den har været beskyttet af et cover«, siger han og fortæller, at en række af de noget dyrere smartphones desuden slår sig op på at være vandtætte. Og det er én af de funktioner, der kan ryge med tiden.

»Vi har på vores laboratorier påvist, at den her evne til at holde vand ude bliver betydeligt nedsat med tiden. Når man taber en telefon, bliver rammen en lille smule deform. Og selv om man måske ikke kan se det, så kan det sagtens være nok til, at der kan sive vand ind i telefonen«, siger han.

Hvad køber Blue City?

Selvom GreenMind er blevet opkøbt, så bliver navnet endnu mere udbredt. Blue City har nemlig valgt at køre virksomheden videre som GreenMind. Foto: PR.

Torsdag den 23 december 2021 kl. 09:57 af: Kristian Holgersen

Hvem køber brugte iPhone?

Når du sælger din brugte iPhone, eller vælger at reparere den fremfor at købe nyt, gør du noget godt for klimaet. Som banal tommelfingerregel: hvis du går fra at have din mobil i to år, til at have den i fire år, så har du halveret klimabelastningen.

Hvis du ikke vil have din brugte iPhone længere, er det rigtig godt for klimaet, hvis du sælger den videre. For selvom din iPhone ikke længere opfylder dine behov, kan den godt opfylde en andens. Samtidig får du selvfølgelig også et økonomisk afkast af at sælge dine brugte iPhone videre.

Hos Telerepair køber vi de fleste brugte iPhones heriblandt iPhone 14, iPhone 14 Pro Max, iPhone 13, iPhone 13 Pro Max, iPhone 12, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Mini, iPhone 11, iPhone 11 Pro Max, iPhone X, iPhone XR, iPhone 8 og mange andre iPhones.

Hvor meget må man sælge for privat?

Når der skal luges ud i vintergarderoben eller møblerne udskiftes, er det nemt og hurtigt at sælge det videre online på fx Trendsales, eBay eller DBA. Mange vælger også at få en stand på en af forårets mange loppemarkeder. Men skattereglerne er ikke helt så lige ud ad landevejen.

”Om du skal betale skat af din fortjeneste, afhænger af en række forhold, som Skat vurderer samlet. Er det regelmæssige salg, har du en stor fortjeneste, er det videresalg af tøj end salg af privat tøj fra klædeskabet, osv. Det er et lidt broget marked, men Skat kigger i højere og højere grad med, når man fx sætter tøj til salg på Trendsales eller sælger møbler på DBA,” siger Rasmus Lund Petersen fra Advodan.

Hvor kan jeg sælge mine gamle møbler?

Restaurant Bondestuen er ligger i Dyrehaven i midten af Bakkens hovedstrøg. Vi serverer traditionel dansk mad og tager altid imod vores gæster med glæde og åbne arme. Med vores rødder i de danske traditioner har vi samtidig plads til spændende fornyelser, hvilket afspejles i vores menukort.

Vi har Ã¥bent hver dag fra kl. 11 og serverer bÃ¥de frokostbuffet og A la carte. Vi har bÃ¥de indendørs og udendørs servering og vores udendørs terrasse er udstyret med tæpper og varmelamper. PÃ¥ Bondestuen har vi plads til 120 gæster indenfor og yderligere 60 gæster udenfor. Private selskaber kan tilbydes i vores separate selskabslokale pÃ¥ 1. sal, med plads til 60 gæster, hvor der ogsÃ¥ er en skøn udendørs terrasse.