:

Hvad koster Spangsberg 2 sortering?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvad koster Spangsberg 2 sortering?
  2. Hvad kan man købe på Spangsberg lagersalg?
  3. Hvorfor har Spangsberg så meget 2 sortering?
  4. Hvem forhandler Spangsberg?
  5. Hvad hed Spangsberg før?
  6. Er Samba og Spangsberg det samme?
  7. Er Spangsberg og Nørregade det samme?
  8. Er Nørregade og Spangsberg det samme?

Hvad koster Spangsberg 2 sortering?

Kristine Ersted Schultz, der er marketingchef hos Spangsberg Chokolade, forstår godt folks undren over de mange kasser med andensorterings-flødeboller. Men ifølge hende skyldes flødebollerne produktionsformen og ikke en salgsstrategi.

- Hvis man står inde i den her her butik, er der ganske rigtigt mange andensorterings-flødeboller. Men hvis man kigger i hele Danmark, så findes der virkeligt mange dagligvarebutikker, som har vores flødeboller fra førstesortering.

- Samlet set udgør vores andensorterings-flødeboller 15 procent af hver produktion, fortæller Kristine Ersted Schultz.

Hvad kan man købe på Spangsberg lagersalg?

Når vi åbner dørene til et af vores fabriksudsalg, er det bl.a. med de varer, som i ugens løb er blevet lidt for store, lidt for små, skæve eller måske for lange eller korte. I stedet for at kassere dem, pakker vi dem i II-sorterings kasser til en god pris. Det samme gælder vores flødeboller. Nogle er lidt for store eller lidt for små, har et lille hul i overtrækket eller er de flødeboller, som bliver lavet, når vi skifter fra en smag til en anden. Det kan f.eks. være, at man får en flødebolle med jordbær og lakrids. Det er desuden også sådan, nye flødebollesmage sommertider ser dagens lys. Vi synes, det er synd at smide lækre flødeboller og chokolade ud, som blot har et par skønhedsfejl.

Vi har gode muligheder for parkering foran butikken og en venlig ekspedient står klar i fabriksudsalget, hvor vi sælger et bredt udvalg af vores chokolader til rimelige priser.

Åbningstider: Mandag: 11.00-17.00 Tirsdag: 11.00-17.00 Onsdag: 11.00-17.00 Torsdag: 11.00-17.00 Fredag: 11.00-17.00 Lørdag: 11.00-17.00 Søndag: Lukket

Åbningstider: Mandag: Lukket Tirsdag: Lukket Onsdag: 11.00-17.00 Torsdag: 11.00-17.00 Fredag: 11.00-17.00 Lørdag: 11.00-17.00 Søndag: Lukket

Hvorfor har Spangsberg så meget 2 sortering?

Var forbi fabriksudsalget i Odense. Købte 3 poser Nørregade bolcher men Vorherre bevares. De var så bløde som vingummi. Nu holder jeg mig til flødebollerne.

Jeg købte en æske fyldte favoritter hvor chokoladen var fuldstændig smeltet og flydt ud i æsken. Jeg lavede en reklamation og svarede med navn, adresse og forskellige numre fra æsken som Spangsberg ville have oplyst i deres reklamations skema. Da det var klaret smed jeg æsken ud. Siden fik jeg det svar at de skulle bruge æsken. Jeg kunne ikke se det logiske i at jeg af mig selv skulle have fundet på at gemme æsken. Men det betød at de ikke kunne gøre noget ved fejlene i de varer de havde solgt mig. Jeg troede ikke mine egne øjne og det endte med frem og tilbage med en ekstremt uforskammet fyr Fr. An. Fra reklamations afdelingen, så jeg måtte minde ham om at det ikke var mig der havde gjort noget forkert og at der var plads til forbedring i hans kundekontakt. Det var en bizar oplevelse og minder om et firma som oprindeligt havde et godt produkt, men nu er bestyret af personer som sender Spangsberg ud i frit fald. Jeg er selvfølgelig færdig som kunde og oprigtigt overrasket over den helt ekstremt uforskammede behandling jeg fik.

Vi kørte til Kongelundsvej 32 til Spangsberg fabriks udsalg - havde set det på jeres hjemmeside. Og dødskuffede er vi, da en forbipasserende sagde, at det var længe siden det fabriksudsalg var lukket. Få dog jeres hjemmeside på nettet ajourført. Vi ville have købt flere ting, men altså helt forgæves

VAR GODT ENGANG ,men nu kan det ikke bliver ringe,gider ikke købe de fup boller mere,nu bliver det kun frelsens cokolade flødeboller, det er kvalitet

Hvem forhandler Spangsberg?

Når vi åbner dørene til et af vores fabriksudsalg, er det bl.a. med de varer, som i ugens løb er blevet lidt for store, lidt for små, skæve eller måske for lange eller korte. I stedet for at kassere dem, pakker vi dem i II-sorterings kasser til en god pris. Det samme gælder vores flødeboller. Nogle er lidt for store eller lidt for små, har et lille hul i overtrækket eller er de flødeboller, som bliver lavet, når vi skifter fra en smag til en anden. Det kan f.eks. være, at man får en flødebolle med jordbær og lakrids. Det er desuden også sådan, nye flødebollesmage sommertider ser dagens lys. Vi synes, det er synd at smide lækre flødeboller og chokolade ud, som blot har et par skønhedsfejl.

Vi har gode muligheder for parkering foran butikken og en venlig ekspedient står klar i fabriksudsalget, hvor vi sælger et bredt udvalg af vores chokolader til rimelige priser.

Åbningstider: Mandag: 11.00-17.00 Tirsdag: 11.00-17.00 Onsdag: 11.00-17.00 Torsdag: 11.00-17.00 Fredag: 11.00-17.00 Lørdag: 11.00-17.00 Søndag: Lukket

Åbningstider: Mandag: Lukket Tirsdag: Lukket Onsdag: 11.00-17.00 Torsdag: 11.00-17.00 Fredag: 11.00-17.00 Lørdag: 11.00-17.00 Søndag: Lukket

Hvad hed Spangsberg før?

Flødeboller er en genial opfindelse, men hvad er historien egentlig bag den populære kage? Vi har samlet alt, der er værd at vide om flødeboller.

Hvor flødebollen stammer fra er et omdiskuteret emne, og der er ikke et endegyldigt svar på dette. Mange tror, at flødebollen er af dansk oprindelse, men faktisk er den enten fra Skotland eller Amerika.

Skotland lavede flødeboller allerede tilbage i slutningen af 1800-tallet. Dengang gik flødebollen under navnet Chocolate Mallow Biscuit, som stadig kan købes i dag.

Grunden til, at Amerika muligvis er ophavslandet til flødebollen, skyldes historien om den danske mesterkonditor Emil Elikofer.

Er Samba og Spangsberg det samme?

Flødeboller er en genial opfindelse, men hvad er historien egentlig bag den populære kage? Vi har samlet alt, der er værd at vide om flødeboller.

Hvor flødebollen stammer fra er et omdiskuteret emne, og der er ikke et endegyldigt svar på dette. Mange tror, at flødebollen er af dansk oprindelse, men faktisk er den enten fra Skotland eller Amerika.

Skotland lavede flødeboller allerede tilbage i slutningen af 1800-tallet. Dengang gik flødebollen under navnet Chocolate Mallow Biscuit, som stadig kan købes i dag.

Grunden til, at Amerika muligvis er ophavslandet til flødebollen, skyldes historien om den danske mesterkonditor Emil Elikofer.

Er Spangsberg og Nørregade det samme?

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Er Nørregade og Spangsberg det samme?

Historien om Nørregade Bolcher går helt tilbage til 1924 hvor Martin Olsen startede et lille kogeri. Dette gør Nørregade Bolcher til et af Danmarks ældste bolchekogerier.

I dag er Nørregade Bolcher en del af Spangsberg Chokolade. Her arbejder vi ud fra filosofien om, at det at lave konfekture ikke blot er en kunstart, men også handler om et godt gammeldags håndværk.