:

Hvad kan man lave sammen med familien?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad kan man lave sammen med familien?
 2. Hvad kan man lave med sin familie derhjemme?
 3. Hvor kan man tage hen med sin familie?
 4. Hvad kan man lave af aktiviteter med børn?
 5. Hvad kan man lave af sjove aktiviteter?
 6. Hvad kan man lave der er sjovt?
 7. Hvad kan man lave med sin familie i sommerferien?
 8. Hvad kan man lave med børn på en regnvejrsdag?
 9. Hvad kan man lave spontant?
 10. Hvad kan man lave af aktiviteter udenfor?
 11. Hvad kan man lave af hyggelige ting?
 12. Hvad kan man lave som ikke koster mange penge?
 13. Hvad kan man lave som ikke koster så meget?
 14. Hvad er der af indendørs aktiviteter?
 15. Hvad kan man lave med familien i Danmark?

Hvad kan man lave sammen med familien?

Vi glæder os alle til et par helligdage i familiens tegn, og derfor har vi lavet en guide til, hvad I kan foretage jer i påsken i og omkring de største byer i Danmark.

Hvad kan man lave med sin familie derhjemme?

 • Bage muffins, boller med glasur eller vafler med frugtfarve
 • Så karse
 • Lave en hjemme-biograf med hjemmelavede biograf- og popcornbilletter
 • Klippe gækkebreve
 • Lave et hjemmespa
 • Dryppe stearinlys
 • Lave perler 
 • Sy noget af stofrester
 • Male
 • Spille brætspil
 • Lege med modellervoks
 • Samle puslespil 

Hvor kan man tage hen med sin familie?

På Historiecenter Dybbøl Banke træder du direkte ind i de dramatiske dage under krigen i 1864. Du bliver selv en del af dramaet, og du får ny viden om et af Danmarkshistoriens vigtigste slag.

Bistoft er en idylliske gård i Holm på skønne Nordals. På gården er der plads til alle, også til gårdens heste, hunde, katte, kaniner og geder. På Aktivitetsdage er der mulighed for at strigle en hest...

Hvad kan man lave af aktiviteter med børn?

Mangler du inspiration til nye aktiviteter, I kan lave sammen? Så er du kommet til det rigtige sted! Her får du en meget lang liste med forslag til sjove aktiviteter for børn og voksne.

Der er masser af sjove ting, man kan lave, både ude og hjemme. Her kommer en liste med forslag, hvor de fleste aktiviteter er gratis eller næsten gratis, så her kan alle være med.

Hvad kan man lave af sjove aktiviteter?

Der er ingen grund til at kede sig, for der er masser af sjove ting, du kan tage dig til – enten alene eller sammen med familien. Læs med herunder, og find ud af, hvad du skal bruge dagen på.

Hvad kan man lave der er sjovt?

SPONSORERET indhold

Coronavirussen har i den grad begrænset vores sociale aktiviteter, og mange bruger derfor langt mere tid i hjemmet, end de ellers ville gøre. Og hvad skal man så lige finde på? Vi har samlet vores bedste bud på hyggelige aktiviteter for både enlige og for familier lige her.

Hvad kan man lave med sin familie i sommerferien?

Faktisk har det anerkendte rejsemedie Lonely Planet i år kåret de 20 bedste strande i Europa, og her hylder de særligt en dansk strand for sit fine sand. Det drejer sig om Dueodde Strand på den smukke klippeø Bornholm, som deres rejseeksperter har kastet deres kærlighed på.

Men hvis du ikke lige har planer om at besøge Bornholm i år, kan du blot give dig i kast i denne guide til de 14 bedste strande i hele landet. Det kræver ikke andet end, at du pakker dit håndklæde, en solcreme og en god bog, før du kan slænge dig på den nærmeste strand – pak eventuelt en lækker picnickurv, hvis du tager på udflugt.

Find et Danmarkskort frem, luk øjnene og sæt din finger et vilkårligt sted på kortet. Der, hvor fingeren lander, skal du tage til.

Danmark har mange charmerende smørhuller, som du måske aldrig var kommet til at opleve, hvis du ikke havde gjort det på denne måde. Det kan være, du ender i en lille havneby med områdets bedste friske fisk? Eller måske du får en helt uventet naturoplevelse, du ikke troede, Danmark kunne byde på?

Hvis du har mod på et eventyr, så er det altid sjovt at udforske en fremmed by. Du kan selvfølgelig også bare planlægge, hvor du har lyst til at tage hen.

Mangler dine stuevægge en klat maling? Eller har dit klædeskab brug for en ordentlig rengøring? Så sæt en dag af til at give dit hjem lidt kærlighed, og hav det sjovt med at være indretningsarkitekt for en dag eller to.

Hvis du mangler kreative bud, har vi masser af artikler om, hvordan du selv kan give nyt liv til dit hjem med kreative DIY-løsninger.

Hvad kan man lave med børn på en regnvejrsdag?

Hold picnic på stuegulvet – Frem med tæppe og madkurv og lav en anderledes indendørs frokost.

Lav jeres eget modellervoks – Modellervoks er altid sjovt at lege med og der er timevis af sjov, når man laver den selv. Se opskrift på hjemmelavet modellervoks.

Hvad kan man lave spontant?

Tag på jagt efter de seks imponerende trækæmper (© Thomas Dambo), som gemmer sig i skovene uden for København.

Rundt omkring i seks forstadskommuners smukke naturområder kan du støde på kæmperne, som...

Regnbuen Your rainbow panorama ligger på toppen af ARoS Aarhus kunstmuseum og gennem den, får du et helt fantastisk blik ud over byen. Gå gennem alle regnbuens farver og se Rådhuset, Domkirken, havnen...

Hvad kan man lave af aktiviteter udenfor?

Tag på jagt efter de seks imponerende trækæmper (© Thomas Dambo), som gemmer sig i skovene uden for København.

Rundt omkring i seks forstadskommuners smukke naturområder kan du støde på kæmperne, som...

Regnbuen Your rainbow panorama ligger på toppen af ARoS Aarhus kunstmuseum og gennem den, får du et helt fantastisk blik ud over byen. Gå gennem alle regnbuens farver og se Rådhuset, Domkirken, havnen...

Hvad kan man lave af hyggelige ting?

Mangler du idéer til, hvad du kan lave med din veninde? Vi giver dig 10 gode bud på, hvad I skal lave.

Hvad kan man lave som ikke koster mange penge?

Langt de fleste af os danskere holder af spændende og sjove oplevelse, og endnu flere af os holder af gratis ting. Derfor er gratis oplevelser også noget, som størstedelen af os sætter pris på.

Det kan dog nogle gange være lidt svært at finde frem til gode og gratis oplevelser, da mange oplevelser typisk koster penge, hvad enten det er en tivolitur, en omgang ræs på go cart-banen eller noget helt tredje. Der findes dog alligevel en hel del gratis oplevelser rundt omkring i Danmark, som vi ønsker at sætte fokus på og oplyse om her på Funguide.

Hvad kan man lave som ikke koster så meget?

Det er ferietid og vi er nogle, der skal have 4 uger til at gå med børnene (uden at kunne stikke af til et all-inclusive ferieresort med pools i tre størrelser, vandland, aktivitetsrum og børneklub). Man kan godt tage i et sommerland hver dag, hvis man lige har vundet i Lotto. Det har vi ikke, så vi må lægge hovederne i blød og finde på billige og gratis aktiviteter 🙂

Det er jo tiltænkt den danske sommer, så alle dem med en lille paraply er tiltænkt regnvejrsdage. Ved godt alle ikke har mulighed for alt – men mon ikke der skulle være en 10-15 ting, I kan give jer til.

Hvad er der af indendørs aktiviteter?

JumpingFun er en Trampolinpark på 2000 m2.

Springkonkurrencer, battlebeam, Walk-the-Wall, Jump-Tower, Chaser battle, Dodgeball, 60 trampoliner, airbag, skumgrave og air track. Hos Jumping Fun hopper ...

Hvad kan man lave med familien i Danmark?

Har du større børn, skal du lægge vejen forbi Paintball Arena på Amager. Her er mange fede aktiviteter og mange forskellige spil – også meget andet end paintball.

I kan f.eks. også dyste i klatrestafet, sumobrydning, høvdingebold eller sumostafet. Saml gerne hele familien eller dyst mod naboerne eller jeres gode venner.