:

Hvor meget koster en billet til biografen?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvor meget koster en billet til biografen?
 2. Hvor meget koster en billet til Nordisk Film biografer?
 3. Hvilke film kommer i biografen 2023?
 4. Hvilke film kommer i biografen?
 5. Hvornår er det billigst at gå i biografen?
 6. Kan man få rabat i biografen?
 7. Hvor meget koster en biografbillet i City 2?
 8. Hvor mange penge koster popcorn i biografen?
 9. Hvilke film kommer ud i 2024?
 10. Hvilken dansk film har solgt flest billetter i biografen?
 11. Hvor gammel skal man være for at se smuk?
 12. Hvor meget før skal man være i biografen?
 13. Hvor meget koster en popcorn i biografen?
 14. Hvor meget tjener man på at arbejde i biografen?
 15. Hvor meget koster en stor popcorn i biografen?

Hvor meget koster en billet til biografen?

Select day:

The first time you visit the homepage of the Ministry of Foreign Affairs, you will see a banner with information about cookies. By clicking the "Accept"-button, you agree that the Ministry of Foreign Affairs and third parties use cookies.

Hvor meget koster en billet til Nordisk Film biografer?

Når det kommer til gratis parkering i KBH, er hovedstaden inddelt i zoner, som ikke indbefatter de betalingszoner, der ellers er gældende. Er du i en betalingszone, skal du undersøge, hvilken farve zone du er i; rød, grøn, blå eller gul.

Hvilke film kommer i biografen 2023?

none id="readability-page-1" class="page">

Så kan vi endelig løfte sløret for de 10 film, der kommer til at udgøre Biografklub Danmarks program i sæson 2023/24 – I kan tro, at der er meget at glæde sig til.

Hvilke film kommer i biografen?

none id="readability-page-1" class="page">

Så kan vi endelig løfte sløret for de 10 film, der kommer til at udgøre Biografklub Danmarks program i sæson 2023/24 – I kan tro, at der er meget at glæde sig til.

Hvornår er det billigst at gå i biografen?

Købte billetter til koncerter, foredrag, live events broadcastet via satellit, galla premiere og særarrangementer refunderes ikke. 

Købte billetter til ordinære forestillinger kan kun refunderes inden forestillingen starter ved personlig henvendelse i den biograf, som du har købt til. Vi kan desværre ikke refundere billetter pÃ¥ anden vis. Årsagen til dette er, at vores systemer pt. desværre ikke kan føre pladsen tilbage i systemet online - det kan vi kun gøre manuelt. 

Kan man få rabat i biografen?

Medlemskabet af Filmporten er et løbende abonnement, som automatisk fornyes hvert år. Det kan til enhver tid opsiges.

Når du har købt et medlemskab, vil du inden for 10 minutter, modtage en e-mail med en halv-pris billet til den aktuelle film. Halv-pris billetten er vedhæftet som PDF. Hvis ikke billetterne er kommet frem indenfor 10 minutter, så tjek gerne din spam og promoveringsindbakke, da de kan være endt der

Hvor meget koster en biografbillet i City 2?

Høje Taastrup Biograf i City2, er en del af Nordisk Film Biografer med over 1.000 sæder fordelt på syv sale. Vi viser alle de nye og populære film, som du bare må se, i en moderne biograf.Så tag enten din veninde, kæreste eller hele familien med under armen til den helt nye film, som alle dine venner snakker om i Høje Taastrup Bio i City2!

Høje Taastrup Bio i City2 tilbyder desuden også Babybio hver første torsdag i måneden kl. 12.00 (der kan være ændringer ved skoleferier mm.), med adgang til puslebord og mikrobølgeovn. Derudover tilbyder Høje Taastrup Bio også SeniorBio hver første onsdag i måneden kl.14.00, hvor der serveres gratis kaffe og kage.

Endelig, så har City2 3.000 gratis p-pladser, så du kan roligt parkere din bil og nyde filmen. Vær obs på, at der på parkeringspladserne er mellem 2-4 timers gratis parkering, men du kan forlænge din parkering uden beregning på standeren i biografkiosken. Læs mere om parkering her. 

Hvor mange penge koster popcorn i biografen?

En ordentlig spand popcorn, en iskold cola og en pose slik, og så er man ellers klar til at sætte sig ind i biografens mørke og smovse til en god film.

Sådan er biograf-ritualet blevet for mange danskere. Men det er et ritual, hvor du samtidig får et ordentligt gok af prishammeren.

Hvilke film kommer ud i 2024?

Den utroligt morsomme newzealænder Taika Waititi var senest aktuel med ’Thor: Love and Thunder’, men heldigvis prioriterer ’Jojo Rabbit’-instruktøren fortsat at lave film uden for franchiseverdenen (han er også tilknyttet en kommende ’Star Wars’-film).

’Next Goal Wins’ handler om Amerikansk Samoas fodboldhold, der gjorde sig bemærket ved at tabe intet mindre end 31-0 til Australien – det største nederlag i en fodboldlandskamp nogensinde. Michael Fassbender, Elisabeth Moss og Will Arnett er på rollelisten. Arnett erstattede Armie Hammer, der blev sat af holdet efter de anklager om overgreb, der generelt har sendt ham ud i Hollywood-kulden.

Den vanvittigt imponerende animationsfilm ’Spider-Man: Into the Spider-Verse’ høstede bifald på bifald i 2018 med sit tidlige Marvel-ridt ind i multiverset, og nu kommer den ventede opfølger.

I ’Spider-Man: Across the Spider-Verse’ står Miles Morales, Gwen Stacy og de andre Spider-venner over for en ny frygtindgydende skurk. Shameik Moore lægger igen stemme til Miles og bakkes op af Hailee Steinfeld, Issa Rae, Daniel Kaluuya, Bryan Tyree Henry, Jake Johnson og Oscar Isaac.

Som ’Del 1’ i titlen antyder, har vi to film i vente.

Andrew Haigh viste med de fremragende ‘Weekend’ og ’45 Years’, at han mestrer de fintfølende, dybt rørende relationshistorier som få. Til sin næste film har han allieret sig med et glimrende ensemble i form af Claire Foy, Paul Mescal og Andrew Scott til en fortælling, der tilsyneladende antager sig surrealistiske former.

Den handler nemlig om en manuskriptforfatter, der tager tilbage til sit barndomshjem, hvor han opdager, at hans afdøde forældre lever i bedste velgående og tilsyneladende har den samme alder, som da de gik bort.

En af det kommende års mest lovende Netflix-film er ’La Sociedad de la nieve’ bygget på de virkelige begivenheder om et passagerfly med et rugby-hold, der styrtede ned i Andes-bjergene i 1972 og måtte prøve at finde en måde at overleve på.

Lyder historien bekendt, er det ikke så underligt, da vi før har set en filmatisering i ’Vi lever’ med Ethan Hawke, men denne gang er det en (mere autentisk?) spansksproget version, der venter.

Særligt lovende virker filmen, da det er J.A. Bayona, der står bag. Han slog igennem med ’Børnehjemmet’ og har de seneste år instrueret store Hollywood-produktioner som ’Jurassic World: Fallen Kingdom’ og ’Ringenes herre: Magtringene’, mens hans fremmeste bedrift i denne sammenhæng er den særdeles gribende overlevelsesfilm ’The Impossible’ om tsunamien i Thailand i 2004.

Der har været flere udsving i Pixar-kvaliteten de seneste år, end vi har været vant til, men ’Soul’ og ’Turning Red’ har alligevel bevist, at topniveauet er, ja, tårnhøjt.

I år kommer animationsstudiet med ’Elements’, der har de fire elementer jord, ild, vand og luft i centrum. I den første trailer stiftede vi bekendskab med den iltre ildkvinde Ember (Leah Lewis), der i morgenstundens myldretid i metroen støder på hendes modsætning i den cool og tilbagelænede vandmand Wade (Mamoudou Athie). Og det lader til, der opstår en gnist mellem dem.

Todd Haynes’ seneste spillefilm – ‘Dark Waters’ og ‘Wonderstruck’ – var mere middelmådige, end vi normalt forventer af manden bag ’Safe’, ’Far from Heaven’, ’I’m Not There’ og ’Carol’. Men alligevel er det altid værd at se frem mod en ny Haynes-film, og en rollebesætning ført an af Natalie Portman og Julianne Moore skader da heller ikke.

’May December’ handler om et ægtepar, hvis liv begynder at smuldre, da en skuespiller dukker op for at lave research til en film om deres fortid, heriblandt en tabloid skandale, der engang dominerede mediernes overskrifter.

John Woo revolutionerede actiongenren, først med sine film på hjemmebane i Hong Kong og siden i USA med blandt andet ’Broken Arrow’ og ’Face/Off’ i 90’erne. Nu er han tilbage med sin første amerikanske film i 20 år, der ikke bliver mindre interessant af, at den simpelthen er uden dialog.

I (stum)filmen spiller Joel Kinnaman en far, der vil hævne sin søn, som blev dræbt i et bandeskyderi juleaften. »Jeg håber, den bliver pretty damn episk«, har Kinnaman udtalt om projektet.

Zach Braff var et kæmpe navn i 00’erne med ’Scrubs’ og instruktørdebuten ’Garden State’, der blev lidt af et indiefænomen, men siden tog karrieren ikke helt så meget fart, som han sikkert kunne have drømt om. Nu er han dog tilbage med en film, der er lovende alene af den grund, at Florence Pugh – der indtil for nylig også var hans kæreste – har hovedrollen.

Pugh spiller Allison, der har en lys fremtid, en skøn forlovet og en lovende karriere, da hun er involveret i en ulykke, som hun med nød og næppe overlever. Også Morgan Freeman er på rollelisten. Braff skrev filmen efter en periode, hvor han var ramt af sorg efter på kort tid at have mistet sin far, søster og to venner.

Walisiske Gareth Evans brød igennem med de banebrydende indonesiske kampsportsfilm ’The Raid’ og ’The Raid: Redemption’, så når han teamer up med filmverdens tough man nummer 1, Tom Hardy, er der grund til at få sommerfugle i maven. Især når det lyder som en film, der spiller på begges hjemmebane.

Hardy spiller en såret politimand, der må kæmpe sig gennem en kriminel underverden for at redde en politikers søn i en by præget af korruption.

Fem år efter ‘Creed 2’ kommer endnu en film i rækken af spinoffs til ’Rocky’-franchisen. Og særligt interessant er det, at hovedrolleindehaver Michael B. Jordan selv sidder i instruktørstolen, efter Ryan Coogler svingede taktstokken på den første og Steven Caple Jr. på den anden.

Jordans Adonis Creed nyder stor succes i begyndelsen af den kommende film, men han bliver kastet ud i en ny skæbnesvanger fight, da hans gamle barndomsven Damien løslades fra fængslet og beslutter sig for at genoptage sin lovende boksekarriere. Jonathan Majors spiller Damien, mens også Tessa Thompson er med.

Hvilken dansk film har solgt flest billetter i biografen?

Tabellen viser billetsalget til danske film i biograferne. Listen omfatter film med dansk hovedproducent, som har solgt billetter i år. En række film havde premiere sidste år, hvorfor deres samlede billetsalg er højere end billetter i år.

Billettallene bygger på indberetninger fra Foreningen Af Filmudlejere I Danmark - Fafid. Listen opdateres løbende.

Hvor gammel skal man være for at se smuk?

Aldersgrænse Tilladt for børn fra 11 år Vurdering Filmen har en følelsesladet stemning med mange seksuelle undertoner. Der er flere scener, hvor unge mennesker bliver genstand for grænseoverskridende handlinger samt grove ydmygelser med seksuelt indhold og symbolik. Der ses også flere scener med digitale krænkelser. Filmen rummer imidlertid også scener med sammenhold, forelskelser og humor. Sexscenerne er kortvarige og ikke stærkt udpenslede. Hovedkarakteren portrætteres desuden som stærk og modig. På den baggrund vurderes filmen kun at kunne virke grænseoverskridende for børn under 11 år. Dansk titel Smuk Original titel Smuk Instruktør Tilde Harkamp Producent Marcella L. Dichmann Produktionsland Danmark Produktionsselskab SF Studios Production Dansk distribution SF Studios Vurderingsdato 18.05.2022 Dansk biografpremiere 13.10.2022 Synopsis SMUK udspiller sig på Rosenholm gymnasium ved årets skolestart. Der er en masse ritualer, som de nye 1.g’ere skal igennem, som har stor betydning for deres videre liv på gymnasiet og ikke mindst for deres personlige liv. Vi følger seks unge drenge og piger, som hurtigt får udfordret egne grænser på hver deres måde. Frida starter i 1.g sammen med sin bedste veninde Selma. De to piger finder sammen med Nadja, der er lillesøster til 3.g’eren Pelle og kæreste med Pelles bedste ven Emil. Men da Emil og Frida hurtigt får et godt øje til hinanden, og da Frida ovenikøbet efter en audition bliver udvalgt til at deltage i den eftertragtede puttemiddag, men Selma ikke gør, bliver der lagt afstand mellem pigerne. Frida bliver hængt ud og mister fodfæstet i det sociale spil.

Hvor meget før skal man være i biografen?

Hvor gammel skal man være for at gå i biografen?Her kan du finde anbefalinger og regler fra Medierådet i forhold til alder og filmcensur.I Danmark er det Medierådet for Børn og Unge, der vurderer og fastsætter, hvor gammel man skal være for at se de enkelte film. De arbejder med at klassificere og vurdere, hvad der kan være skadeligt for børn at se i biografen og kan forklare hvorfor.

Medierådets vurderingsudvalg kategoriserer film og trailer ud fra følgende 4 kategorier:

Hvor meget koster en popcorn i biografen?

You have either reached a page that is unavailable for viewing or reached your viewing limit for this book.

You have either reached a page that is unavailable for viewing or reached your viewing limit for this book.

Hvor meget tjener man på at arbejde i biografen?

Allow the use of cookies from Facebook on this browser?

We use cookies and similar technologies to help provide and improve content on Meta Products. We also use them to provide a safer experience by using information we receive from cookies on and off Facebook, and to provide and improve Meta Products for people who have an account.

Hvor meget koster en stor popcorn i biografen?

En ordentlig spand popcorn, en iskold cola og en pose slik, og så er man ellers klar til at sætte sig ind i biografens mørke og smovse til en god film.

Sådan er biograf-ritualet blevet for mange danskere. Men det er et ritual, hvor du samtidig får et ordentligt gok af prishammeren.