:

Hvornår åbner Plantorama i Høje Taastrup?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvornår åbner Plantorama i Høje Taastrup?
 2. Hvilken Plantorama er den største?
 3. Hvad kan man købe i Plantorama?
 4. Hvor mange butikker har Plantorama?
 5. Hvem er ejer af Plantorama?
 6. Hvornår er Høje-Taastrup Station bygget?
 7. Hvem står bag Plantorama?
 8. Er Plantorama franchise?
 9. Er der dyr i Plantorama?
 10. Hvor mange ansatte har Plantorama?
 11. Er der toiletter på Høje Taastrup Station?
 12. Kan man parkere ved Høje Taastrup Station?
 13. Hvilke dyr kan man købe i Plantorama?
 14. Kan man købe rotter i Plantorama?
 15. Hvem grundlagde Plantorama?

Hvornår åbner Plantorama i Høje Taastrup?

Plantorama vil runde en omsætning på 1 milliard kr. i 2025, og 2030 skal kæden have 27 centre i Danmark.

Plantorama har netop præsenteret sit regnskab for 2021 med en rekordhøj omsætning på 592 millioner kr. og et resultat før skat på knap 74 millioner kr., hvilket er en stigning på 29 procent i forhold til året før. Soliditeten er steget løbende over de sidste 5 år og er nu over 30 procent, og det er er ambitionen at omsætte for en milliard kr. i 2025.

Hvilken Plantorama er den største?

Byggeri | Af | 13. feb. 2023 KL. 13:29

200 kvadratmeter. Sølle 200 kvadratmeter skulle der til for at fratage Plantorama Hillerød titlen som kædens største havecenter. Det nye, 200 kvadratmeter større havecenter kommer til at ligge ved Ikea i Taastrup, hvor hele 15.000 kvadratmeter oplevelsescenter fyldt med have-, bolig- og dyreartikler åbner d. 10. marts

Hvad kan man købe i Plantorama?

Plantorama er et dansk familieforetagende, som blev grundlagt af Søren Vang Christensen, der er femte generation i rækken af gartnere. Plantorama startede på Skæring Skolevej i Egå i 1987. Søren Vang Christensens far, Konrad Christensen, flyttede i 1941 gartneriet til disse jorde og gav det navnet Skærgården. Tidligere lå gartneriet på markerne på Randersvej ved Århus Nord.

Plantorama åbnede i 1987 og var i den allerførste tid en del af Gartneriet Skærgården. Der var i mellemtiden sket et generationsskifte og Søren Vang Christensens søn, Peter, havde overtaget. Gartneri og plantecenter blev delt i to selvstændige virksomheder. Plantorama var i starten mest kendt for salg af potteplanter, men som tiden gik, blev forretningen større og større både i butiksomfang og i sortiment.

Hvor mange butikker har Plantorama?

Bedre kundeoplevelser med en digital strategi

Plantorama er en dansk familieejet virksomhed med over 650 medarbejdere. Med 13 store fysiske centre fordelt over Jylland, Sjælland og Fyn er Plantorama Danmarks største have- og dyrecenterkæde.

Hvem er ejer af Plantorama?

Peter Vang Christensen er netop kåret som Årets Ejerleder og står bag rekordregnskaber i den familieejede Plantorama-kæde. Nu bygger han et megacenter nær Ikea: “Jeg har købt grunden for 54 mio. kr., og samlet set bruger vi 230 mio. kr. på byggeriet, så det er da alligevel nogle penge for et havecenter”

Hvornår er Høje-Taastrup Station bygget?

De mange skønne faciliteter, der findes på Høje Taastrup Station, gør det nemt og bekvemt for dig at rejse, uanset om du skal langt, eller du blot har brug for en kortere tur med toget for at nå din slutdestination. Der er adgang til Høje Taastrup Station med både trapper, rulletrapper og elevator, så alle kan bevæge sig frit rundt på perronerne, og der findes både almindeligt toilet og handicaptoilet på stationen. Er det koldt udenfor, kan du få varmen i ventesalen, imens du venter på dit tog, og du kan købe lidt lækkert til turen i 7-Eleven, der har åbent fra tidlig morgen og frem til midnat, så du kan nå at få både morgenmad, frokost, aftensmad og eventuel natmad med dig på farten. 7-Eleven på Høje Taastrup Station har både mad og drikke, og butikken har gjort det nemt at træffe sunde valg. Men du kan selvfølgelig også stadig finde snacks til den søde tand, hvis det er det, du er ude efter. Du kan parkere både cykel og bil på Høje Taastrup Station, hvor du trygt kan lade begge dele stå, til du kommer tilbage til stationen igen. At tage toget er et godt alternativ til at tage bilen eller til at skulle cykle langt, men det er stadigvæk rart, at du kan tage bil og cykel noget af vejen, før du stiger på toget det sidste stykke. Det er muligt med de mange parkeringspladser til både bil og cykel på Høje Taastrup Station.

Hvem står bag Plantorama?

Plantorama er et dansk familieforetagende, som blev grundlagt af Søren Vang Christensen, der er femte generation i rækken af gartnere. Plantorama startede på Skæring Skolevej i Egå i 1987. Søren Vang Christensens far, Konrad Christensen, flyttede i 1941 gartneriet til disse jorde og gav det navnet Skærgården. Tidligere lå gartneriet på markerne på Randersvej ved Århus Nord.

Plantorama åbnede i 1987 og var i den allerførste tid en del af Gartneriet Skærgården. Der var i mellemtiden sket et generationsskifte og Søren Vang Christensens søn, Peter, havde overtaget. Gartneri og plantecenter blev delt i to selvstændige virksomheder. Plantorama var i starten mest kendt for salg af potteplanter, men som tiden gik, blev forretningen større og større både i butiksomfang og i sortiment.

Er Plantorama franchise?

Vores planter er håndplukkede og kvalitetssikrede, og vi passer dem helt indtil, de bliver købt. Du er altid sikret stærkere, kraftigere og sundere planter, når du handler hos os. Derfor tilbyder vi, som de eneste, 5 års GroGaranti på alle flerårige haveplanter. Det gør vi, fordi vi vil sikre dig planter, der trives.

Læs mere om vores GroGaranti.

Er der dyr i Plantorama?

Uanset om der er tale om en undulat, guldfisk, hund eller kat, nyder børn godt af det venskab, et kæledyr tilbyder. Samtidig kan det have flere udviklingsmæssige fordele for børn at have dyr i hjemmet. De lærer først og fremmest, at vi er forskellige, og at vi alle har grænser, som skal respekteres. Det er en social kompetence, som barnet kan bruge resten af livet i en lang række forskellige situationer. 

For mange børn er kæledyret en nær og fortrolig ven – på linje med tætte menneskelige relationer. Gennem den tætte kontakt med et dyr oplever børn tryghed, opmærksomhed og hengivenhed, som giver velvære. Børn oplever dyret som en allieret og en ven at betro sig til. Derfor taler de ofte med dyrene, giver dem navne, og tillægger dem menneskelige følelser.

Når børn bliver spurgt om deres vigtigste relationer, bliver kæledyrene ofte nævnt sammen med den tætteste familie og de bedste venner. Via omsorgen for dyret lærer børn desuden at drage ansvar over for et andet levende væsen, og de får samtidig udbygget deres kontaktevne, da dyret er kontaktskabende.

Hvor mange ansatte har Plantorama?

18. november 2021

Overdænget i guldkonfetti og til lyden af en dramatisk fanfare blev Årets Ejerleder 2021 torsdag aften kåret hos PwC i Hellerup.

Er der toiletter på Høje Taastrup Station?

Stationen blev anlagt på åben mark. Man ønskede ikke alene at anlægge en station, men at skabe et regionalt center, så på baggrund af en strukturplan fra 1977 blev der udskrevet en arkitektkonkurrence for såvel stationen som det ubebyggede område mellem City 2, der blev indviet i 1972, og Gadehavekvarteret. Konkurrencen blev vundet af tegnestuen Jacob Blegvad A/S, der i samarbejde med DSB's arkitekter, bl.a. Jens Nielsen, udfærdigede de endelige planer for stationen. Anlægsudgifterne beløb sig til 300 millioner kroner.[1]

Stationen blev indviet i maj 1986 samtidig med S-banens forlængelse fra Taastrup Station. De første år standsede kun S-tog og regionaltog ved stationen, men siden åbningen af det 3. og 4. hovedspor mellem Høje-Taastrup og Roskilde i 1988 har alle fjerntog tillige standset ved stationen.

Udover at fungere som et regionalt trafikknudepunkt var stationen også tænkt som en fremskudt hovedbanegård til aflastning af København H. Ikke sådan at regional- og fjerntog skulle ende her under normale omstændigheder, men sådan at passagerer til og fra Københavns vestegn kunne skifte her i stedet for at skulle omvejen ind omkring København H. I praksis fungerer stationen dog af og til sammen med Roskilde som midlertidig endestation, når sporarbejde eller uheld begrænser eller umuliggør kørsel på strækningen ind til København. Således har for eksempel nattoget "Skiekspressen" til Østrig og Italien haft endestation her.

Ifølge Østtællingen[2] var udviklingen i antallet af dagligt afrejsende med fjerntog:

Ifølge Østtællingen[3] var udviklingen i antallet af dagligt afrejsende med S-tog:

Kan man parkere ved Høje Taastrup Station?

Høje-Taastrup Turistforening giver tilladelse til, at autocampere nu kan parkere ved Handicaphuset på Blekinge Boulevard.

Blekinge Boulevard 22630 TaastrupGruppe: ParkeringNr. 088GPS: N 55 38 48 E 12 15 52Pris: Gratis

Hvilke dyr kan man købe i Plantorama?

Sunde velplejede planter leveret dagen efter bestilling foran min hoveddør 🥳 derfor fem ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ fra mig😀

Rigtig stort og fint sted, med en masse gode ting til kæledyr osv. Men købte nogle rotter hos plantorama i Taastrup, som desværre havde lus. Det er hvad der kan ske, men det er bare ærgerligt.

Jeg har været kunde i Plantorama i mange år, dog mest af nød, og smidt tusindevis af kroner derude igennem årene. Jeg har købt dyr, planter og insekter (til fodder) og der har altid været et eller andet.

Sidst jeg købt dyr derude, endte jeg med at dyrlæge regning på 2200 kr, fordi dyret jeg købte var sygt og smittede de andre jeg havde derhjemme.I dag dummede jeg mig, og købte en lille rotte. Da jeg kom hjem kunne jeg med det samme konstatere at den OGSÅ var syg. Det vil sige at jeg aldrig har købt et sundt og raskt dyr fra Plantorama, det samme kan jeg sige for de planter jeg har købt der. De dør simpelthen for hurtigt, og jeg er gammel gartner, så jeg ved hvad jeg taler om.I dag har jeg desuden haft en ekstra udgift ved at skulle derude igen, med bus, og levere rotten tilbage - man er vel dyreven.Uforskammet var de oven i.

Aldrig mere! Og jeg må på det kraftigste fraråde at man handler derude, med mindre man vil snydes eller har for mange penge.

Det fås ikke bedre 👌vildt imponeret .Jeg skrev om den aflever ikke vil være flink og bære den om til terrassen. Den blev både bragt der om og stillet så jeg ikke skulle slæbe.Bedste levering ever.

Kan man købe rotter i Plantorama?

Adgang til høUdover en müsli eller pillefoder, er det vigtigt at en kanin og et marsvin også får rigeligt med hø.

De to typer af ganvere har nemlig brug for rigeligt hø og græs - det er faktisk deres hovedfoder og indeholder livsvigtige fibre, som de har brug for, som sørger for, at maven kan arbejde effektivt. I naturen spiser marsvin og kaniner en stor mængde græs og grønt hver dag, og holder vi dem som kæledyr, skal alt det grønne minimum erstattes med hø, der er grundlaget for hele deres kost. 

Hø slider derudover på en naturlig måde på tænderne, så en kanin og et marsvin kan bevare et godt tandsæt. Deres tænder vokser hele livet, hvorfor det er vigtigt at hjælpe på vej til at holde dem sunde og friske.

Hvem grundlagde Plantorama?

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.