:

Hvornår åbnet Fields igen?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvornår åbnet Fields igen?
  2. Hvad tid lukker p kælder i Fields?
  3. Hvor længe har butikkerne åbent i Field's?
  4. Hvornår åbner Fields igen efter skyderiet?
  5. Hvem er de døde fra Fields?
  6. Er Fields lukket idag?
  7. Hvor lang tid kan man parkere gratis i Fields?
  8. Hvor lang tid skal en P vagt observere Q Park?
  9. Hvilke dage har butikkerne lukket?
  10. Hvilke butikker må have åbent på helligdage?
  11. Hvor mange er døde af skyderi i Fields?
  12. Hvem er de 3 dræbte i Fields?
  13. Hvad hedder gerningsmanden i Fields?
  14. Hvilken station ligger tættest på Fields?

Hvornår åbnet Fields igen?

Forsvaradvokaten tager ordet om erstatningsniveauet og henleder til tidligere domme i forhold til niveauet af godtgørelse til efterladte.

Bistandsadvokaten opsummerer vidneudsagnene fra de resterende vidner i sagen, som ikke er blevet ramt, men som "i den grad" er påvirket af, hvad der er sket.

Derfor er de berettiget for en godtgørelse på 15.000 kroner, argumenterer Helle Hald.

Den 16-årige pige, som blev ramt i den nederste del af ryggen, bør få 25.000 kroner i erstatning.

En 15-årig pige, som blev ramt i ballen, bør ligeledes få 25.000 kroner.

En svensk mand, som blev skudt i maven, bør få 30.000 kroner.

Hvad tid lukker p kælder i Fields?

Indgangen til parkeringsanlægget finder du via Ove Arups Vej, og kan nemt tilgås fra både Arne Jacobsens Allé og Øresundsmotorvejen (E20).

Hvor længe har butikkerne åbent i Field's?

I Magasin i Field’s kan du opleve en lang række af de mest populære brands inden for mode, skønhed, bolig og et udvalg af lækre specialiteter fra Mad&Vin, blandt andet chokolade og andre søde sager.

Hvornår åbner Fields igen efter skyderiet?

Storcentret har været lukket i en uge, efter at tre personer blev dræbt under et masseskyderi sidste søndag. Fire andre befandt sig umiddelbart efter skyderiet i kritisk tilstand.

Hvem er de døde fra Fields?

Artiklen er opdateret kl. 11.38 med yderligere oplysninger om tilskadekomne.

Efter søndagens skyderi i storcenteret Field’s på Amager har politiet mandag morgen delt nye oplysninger om de tre dræbte på et pressemøde. Der er tale om to 17-årige, en dreng og en pige, samt en 47-årig mand med russisk statsborgerskab, som var bosat i Danmark.

Er Fields lukket idag?

Politiet var talstærkt til stede, da Fields en uge efter skyderiet genåbnede mandag klokken 10.

Man kunne høre en knappenål falde til jorden. Så stille var der i storcenteret Fields, da det mandag klokken 12 afholdte et minuts stilhed for at mindes ofrene for angrebet søndag 3. juli.

Hvor lang tid kan man parkere gratis i Fields?

Find vej til Field’s her på siden. Det er utroligt let at komme til Field’s i bil, og med deres 3000 parkeringspladser er det også meget nemt at finde parkering i det store shoppingcenter. 

Hvis du gerne vil køre derud, fordi det er nemmere eller du skal have en masse varer med hjem, kan du simpelt og nemt leje en af GreenMobilitys elbiler. 

Field’s er desuden et af GreenMobility’s “Hotspots”, som er special-reserverede parkeringspladser til dig, som kører i en af vores delebiler. Det betyder gratis parkering og gratis opladning.

Overalt i vores zone har vi Hotspots der er såkaldte VIP-parkeringspladser for dig, som har lejet en af vores elbiler. Field’s er ét af de Hotspots. 

Hotspottet finder du inde i Field’s parkeringshus P1. Hold til højre efter bommen og følg rampen op til niveau 1, kør lige ud til Zone 3, så finder du pladserne på venstre hånd ved A tårnet. Pladserne er markeret med ”Reserveret til GreenMobility”-skilte. Er alle pladser optaget, kan du parkere på en ledig plads i nærheden.

Det er gratis at parkere på vores Hotspots, og på flere af vores Hotspots kan du også oplade din elbil. Som regel kan du også finde en ledig bil på ét af vores Hotspots, så hvis du er kommet gående eller med anden transport, er du måske heldig at kunne køre hjem med dine varer i en af vores lånebiler.

Hvor lang tid skal en P vagt observere Q Park?

Du kender det sikkert. Din betalte P-billet udløber om to minutter, men du skal liiiiiiige på toilettet eller have en kop take-away-kaffe, inden du går hen til bilen. Altsammen i visheden om, at der da lige går fem-ti minutter, fra din p-billet udløber, til der falder en p-afgift. For den gode P-vagt skal jo kunne konstatere, at der rent faktisk er tale om manglende betaling af P-afgift. Altså at der ikke er en anden P-billet i bilen, og derefter skal bilen holdes under observation, da du jo kan være på vej med en ny P-billet. Men glem det.

At man skulle have små ti minutter på hånden er en alment udbredt vildfarelse, som ikke gælder i P-afgiftsjunglen anno 2012. Faktisk opererer private P-selskaber med en observationstid på helt ned til tre minutter. Så udløber din parkering kl. 13.58, kan du have en bøde kl. 14.01, og P-vagten vil være over alle bjerge, når du kommer tilbage til vognen kl. 14.05. Med kaffe eller en lettet blære.

Hvilke dage har butikkerne lukket?

Har butikkerne åbent Kristi himmelfartsdag? Det blev 1. oktober 2012 ved lov vedtaget, at alle butikker med detailsalg har ret til at holde åbent alle ugens dage inklusiv søndag. Dog blev der vedtaget, at detailbutikker ikke må holde åbent på helligdage, grundlovsdag, juleaftensdag og efter kl 15 på nytårsaftensdag.

Generelt må butikkerne i Danmark holde åbent alle dage og på alle tider af døgnet. Dog siger lukkeloven, at butikkerne skal holde lukket på helligdage og juleaftensdag, mens de nytårsaftensdag skal lukke kl. 15.00.

  • Rema 1000 holder delvis åbent.
  • Netto holder delvis åbent.
  • Fakta holder åbent.
  • SuperBrugsen holder delvis åbent.

Flot forestilling, god mad og gåture: 8 ting du kan lave i påsken

  • Hvad: Tivoli. Hvor: Vesterbrogade 3, København V. …
  • Hvad: Madbillet til påskegodter. Hvor: Torvehallerne. …
  • Hvad: “Ordet” Hvor: Streames gratis på folketeatret.dk. …
  • Hvad: Open air yoga. Hvor: Ofelia Plads. …
  • Hvad: Gl. Holtegaards barokhave. …
  • Hvad: Bernstorffsparken.

Målgruppe. Da Lidl er en dagligvare butik så er butikken åben for alle aldre, for både de store til de små børn, til de nygifte familier, familier med børn til og med ældre mennekser som er eller ike er blevet endnu pensionister.

Hvilke butikker må have åbent på helligdage?

Visse butikker og varearter er undtaget fra reglerne i lukkeloven og kan derfor ogsÃ¥ holde Ã¥bent pÃ¥ helligdage mv. Se nærmere omkring lukkeloven pÃ¥ Erhvervsstyrelsens hjemmeside

Butikkerne skal holde lukket lørdag den 24. december 2022, søndag den 25. december 2022 og mandag den 26. december 2022. Derudover skal butikkerne holde lukket lørdag den 31. december 2022 fra kl. 15.00, ligesom søndag den 1. januar 2023 er en lukkedag.

Hvor mange er døde af skyderi i Fields?

Den 3. juli 2022 klokken 17:35 modtog politiet en anmeldelse om skyderi ved Field's,[2] og klokken 17:48 blev den formodede gerningsmand pågrebet.[7] Fire blev hårdt såret af skud, hvoraf tre kørtes til Rigshospitalet, mens én kørtes til Herlev Hospital.[14] Klokken 20:05 indkaldte politiet til pressemøde kl. 20:45.[15] På pressemødet meddelte chefpolitiinspektøren Søren Thomassen, at der var flere døde og sårede, og opfordrede berørte til at kontakte pårørende.[16]

På sociale medier florerede løbende videoer af hændelsen.[17][18][19] På et pressemøde d. 4. juli bad Københavns Politi om, at man ikke deler disse, og man påpegede, at delingen potentielt er strafbar.[20]

På YouTube havde den formodede gerningsmand dagen inden angrebet uploadet en række videoer, hvor han poserede med våben rettet mod sig selv. Videoerne bar titlen "I don't care".[a][21]

Politiet oprettede senere på aftenen et krisecenter i Amagerhallen i Kastrup,[11] og Region Hovedstaden indkaldte 500 medarbejdere i akutberedskab.[11] Field's holder lukket indtil 11. juli.[33] En koncert med Harry Styles i Royal Arena blev aflyst, og politiet lukkede midlertidigt metrolinjerne M1 og M2 for alle andre end koncertgængere, der skulle hjem fra den aflyste koncert.[12][13]

Hvem er de 3 dræbte i Fields?

De tre personer, som søndag aften blev dræbt ved et skyderi i storcenteret Field’s i København, er to unge og en voksen.

Der er tale om en pige og en dreng på 17 år samt en 47-årig mand med russisk statsborgerskab, som bor i Danmark.

Hvad hedder gerningsmanden i Fields?

Her dukkede den 22-årige mand op på den psykiatriske skadestue på Amager. Han kom for at få hjælp, men blev sendt hjem igen. Med sig fik han en henvisning til Akut Psykiatrisk Hjælp – et ambulant tilbud på Psykiatrisk Center Amager.

Centeret præsenteres på regionens hjemmeside i videoer, hvor personalet taler om høj faglighed og arbejdsglæde til en underlægning af afstressende klavermusik. Kilder på det psykiatriske center deler en anden fortælling.

TV 2 og Frihedsbrevet har i de seneste måneder arbejdet på at kortlægge den 22-åriges forløb. Kortlægningen bygger på en lang række af kilder, fund i den 22-åriges lejlighed og den 22-åriges forklaring umiddelbart efter skyderiet.

Den unge mand var yderst samarbejdsvillig. Han dukkede op til sine aftaler, passede den ordinerede behandling og fortalte ærligt om sin tilstand.

Han lagde ikke skjul på, hvad der foregik inde i hovedet. Han fortalte åbent om sine fantasier og hallucinationer. Også de mørkeste, som kredsede om drab og massemordere.

Undervejs var der behandlere, som frygtede, at hans tilstand kunne udvikle sig farligt, mens andre var af den opfattelse, at han ikke selv ville handle på det.

Hvilken station ligger tættest på Fields?

Select an option below to see step-by-step directions and to compare ticket prices and travel times in Rome2Rio's travel planner.