:

Hvor sidder man bedst i Grøften i Tivoli?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvor sidder man bedst i Grøften i Tivoli?
 2. Hvor mange restauranter er der i Tivoli?
 3. Er der buffet i Tivoli?
 4. Hvor spiser man med børn i Tivoli?
 5. Kan man spise i Tivoli uden at betale indgang?
 6. Hvad koster det at spise på Nimb?
 7. Hvad koster en sodavand i Tivoli?
 8. Er Tivoli Food Hall gratis?
 9. Hvad må man medbringe i Tivoli?
 10. Hvad koster fjordrejer i Grøften?
 11. Kan man gå ind og ud af Tivoli samme dag?
 12. Hvordan kommer man gratis i Tivoli?
 13. Hvor får man den bedste brunch i København?
 14. Er det billigt at spise i Amsterdam?
 15. Kan man komme gratis i Tivoli?

Hvor sidder man bedst i Grøften i Tivoli?

Til min fødselsdag bestilte vi bord på Grøften i Tivoli. Det startede da vi kom. Tjeneren var åbenbart mundlam og valgte at pege som en form for kommunikation i stedet for at bruge ord. Man fik indtryk af at tjeneren var fuldstændig forundret over at vi var der, selvom vi havde bestilt bord en uge tidligere. Her var ingen venlighed eller service. Maden var fin, men hold da ferie det var ikke en god oplevelse.

Vi besluttede torsdag sent eftermiddag at vi skulle ind og have stegt Rødspætte i Grøften. Har været der mange gange før, hvor alting havde været fantastisk. Men det var bare ikke som det plejer, der er normalt altid nok mad men lille rædspætte (måske årstiden) 4 små kartofter (så hvis vi ikke havde bestilt en fælle gang pomfritter var der ikke mad nok). Det startede med at tjeneren skulle hælde hvidvin op, men han så kikkede på en anden tjener og bare hældte vider ud på bordet.Min far har de sidste 20 år holdt sin fødselsdag for familien og bliver 85 i år men det skal det være her.

Maden var nogenlunde, men kr 150 for et glas dårlig husets hvidvin. Og ved betaling kom chefen forbi, og udviste en ubehagelig adfærd, kan ikke anbefales

Mit opslag blev slettet.Købte halloween menu. Halvkold kartoffel suppe, tørstegt og brændt wienerschnitzel, med tyk tyk sovs og ærter som var fuldstændig udkogte. Dessert iskold æblekage, hvor flødeskum var sprøjtet på formmage timer siden. Havde nærmest hinde på flødeskummen. Alt for travlt og for mange mennesker samtidig. Tjenerne farede rundt og flere gange løb ind i folk.Kunne være rart, at Grøften forholder dig til kritik og besvarer dette.

Hvor mange restauranter er der i Tivoli?

Den nye restaurant kommer til at servere henholdsvis frokost og middag. Midt på dagen vil der blandt andet være smørrebrød på menukortet med fisk og skaldyr, vegetariske varianter og stykker med kød.

»Vi har en moderne tilgang til smørrebrød, og vi vil gerne rykke nogle grænser. For eksempel skal det være naturskånsomt fanget fisk, vi bruger, og helst ikke noget, der er trawlet,« siger Christian Hoffmann, som fortæller, at han har taget tilgangen til råvarer og bæredygtighed med fra Almanak.

Restaurant KILDEN vil blandt andet satse på smørrebrød. Fold sammen

Er der buffet i Tivoli?

Jeg har aldrig nogensinde spist et så ringe sted. Føj for en oplevelse. Hele buffeten var gammel. ALT kød var lunkent, tørt og havde lagt utrolig længe, majskolber og kartofler der kun var halv færdige, iskold sovs, gammel salat og agurk stykker på 3 cm, kolde pomfritter, sodavand der var HELT flad og så en flok mennesker der hverken snakkede eller forstod dansk. Kan simpelthen ikke forstå at Tivoli tillader denne restaurant. Kommer ALDRIG igen.

Virkelig dårlig oplevelse!Vi kom kl. 17:45 og ville prøve buffeten der ellers lød lækker på kortet udenfor, men til vores store ærgelse kiggede vi ikke på udvalget i buffeten inden vi bestilte!

Maden var kold eller lungten, og virkelig skuffende. I salatbaren havde man ikke engang kunne finde ud af at skære agurken ud i passende størrelse til at den kunne blandes til en salat. Det var 2cm tykke runde skiver?!?

Vi spiste én tallerken hver og måtte gå. Da vi betalte fortalte tjeneren at hvis vi var kede af kødet blev der lavet noget nyt nu, da det andet havde været ligget siden frokostpausen? WHAT tænkte vi?!?

Vi havde ved flere lejligheder set på stedet , udefra ser det hyggeligt og pænt ud men....Stedet er meget slidt , de bruger ikke mange penge på at blomster / inventar Står pænt .Maden er virkelig kedelig , minder en om lejrtur med skolen. Det er utroligt at Tivoli tillader at deres restaurant trækker med på den samlede vurdering af stedet og Tivoli , vi kommer der aldrig igen 🤮

Hvor spiser man med børn i Tivoli?

Man kan leje klapvogne og trækvogne i Tivoli (dog ingen barnevogne)

Der kan lejes klap / trækvogne i Servicecentret. Pris: 50 DKK. Der skal vedlægges + 100 DKK og et gyldigt ID i depositum, som gives tilbage sammen med depositummet ved endt lejeperiode. Alternativt kan der ligges et depositum på 500 kr. 

Du får udleveret en polet som du putter i låsen (som en indkøbsvogn) i klap / trækvognen.

Kan man spise i Tivoli uden at betale indgang?

Vidste du f.eks., at du kan scanne dit Tivolikort pÃ¥ din mobil via Tivolis app? Og at mulighederne for et Tivoli-eventyr er lige sÃ¥ store i regnvejr som i solskin?

Alt dette og meget mere kan du finde information om her på siden.

Hvad koster det at spise på Nimb?

Nimb Brasserie i Tivoli har været lukket det sidste par måneder, men blot for at åbne op i meget større lokaler og med ekstra meget at vælge imellem, når Tivoli slår dørene op for sommersæsonen den 12. april. Blandt andet kan man glæde sig over muligheden for at spise østers, foie gras og tatar til morgenmad på en kedelig mandag.

___________________

Hvad koster en sodavand i Tivoli?

Med et imponerende udvalg af fine kager og perlende champagne, er Cakenhagen et rent slaraffenland for alle med en sød tand.

Cakenhagen har to konditorier – et inde i Tivoli, der følger Havens sæsoner, og et på Vesterbrogade 1 der har åbent hele året.

Hvis du skal besøge Cakenhagen inde i Tivoli, skal du betale entré.

Er Tivoli Food Hall gratis?

I Tivoli Food Hall på hjørnet af Tivoli finder du nøje udvalgte madstader, der hver især bidrager til et mangfoldigt udvalg af spiseoplevelser.

Du kan opleve alt fra økologiske kyllinger til michelinkokkes svar på grillmad samt mexicanske lækkerier, håndbrygget øl og sunde sager fra Island.

Hvad må man medbringe i Tivoli?

Tag hele familien med til Halloween i Tivoli, når heksene kommer, og gør oktober og november lidt (u)hyggeligere. Oplev massevis af græskar, mød Rasmus Klump, der sørger for bøh, spøg og ballade og sig hej til heksene, der har skabt en fortryllende Halloween, der venter om hvert et hjørne!

Lad ungerne opleve en forestilling på Pantomimeteatret. Bag påfuglens forunderlige farvespil gemmer sig nemlig masser af eventyr om kærlighed, klovneri, drømme og dans. Der spiller hele 16 forskellige forestillinger, men de handler alle om Harlekin og Columbine, der kæmper for kærlighed, mens Columbines far, Kassander, og hans tjener, den hvide Pjerrot, gør alt hvad de kan for at forhindre det.

Vidste I, at Tivolis Koncerthus gemmer på et 30 meter langt tropisk koralrevsakvarium? Her kan I opleve over 100 forskellige fiskearter, heriblandt hajer, rokker, muræner og et væld af farvestrålende koralrevsfisk. Ungerne vil uden tvivl kunne få lang tid til at gå med at spotte fisk i det store akvarium.

Hvad koster fjordrejer i Grøften?

SPONSORERET indhold

Der er ingen store hemmeligheder bag de berømte rejemadder fra Tivoli – ud over at de skal laves med friskkogte fjordrejer.

Kan man gå ind og ud af Tivoli samme dag?

Fantastisk service, efter en tur i Biergarten.. kom der endelig lys over land.. det har så også kun taget næsten et år at udskifte 2 pære til toiletterne hvor der var mørkt som i graven når man skulle ned/op ad trapper. men efter man til Manageren gjorde opmørksom på problemet igen igen igen og indskærpede sikkerheden kunne det pludselig løses på 30 min - godt gået !

Ifm. en Fredagsrock koncert i slutningen af august valgte jeg at købe et årskort, da den forhøjede billetpris på 225kr. ifm Fredagsrock ville være tjent ind ved blot to koncerter. Jeg finder så efterfølgende ud af, at mit årskort ikke er gyldigt for et år, men kun til 31. juli 2024, altså løbende måned plus 11 mdr. som Tivoli efterfølgende oplyste mig om. Det står selvfølgelig i deres standard betingelser, men hvem læser lige dem igennem? Så synes bare det er dårlig stil og lige lovlig smart at sælge et “årskort”, som kun er gyldigt i 11 mdr. plus et par dage.

Flot show i Glassalen over Otto Brandenburg’s liv, men hvorfor kan man ikke købe billetter UDEN at entre er inkluderet ??? Alle os med årskort behøver jo ikke at have billetter inkl entre!!!!

Man bliver taget i r.... allerede ved indgangen.og så forsætter det med stort set alt hvad der kan købes....

Hvordan kommer man gratis i Tivoli?

TRÆKVOGNE - Trækvogne kan lejes for kr. 45,-Ved leje betales depositum, som tilbageleveres ved aflevering af trækvogn. Gæsten vælger selv om de vil aflevere 200 kr. eller ID som sikkerhed.

KØRESTOLE - Kørestole kan lejes gratisVed leje betales depositum på 200 kr., som tilbageleveres ved aflevering af køre. Det er ikke muligt at reservere kørestolen på forhånd.

Online billetter er kun gyldige i indeværende sæson, billetterne er købt i. Indløste billetter er kun gyldige på selve dagen for besøget. Eventuelle uindløste billetter refunderes ikke.

Forældreturbånd - Pris 140,-  Kan kun købes til børn 0-140 cm. Barnet får et ekstra turbånd på armen og kan derefter tage én forælder (18+) med på skift i forlystelserne. Forældreturbåndet er et tillæg til alm. Turbånd.

Firma- og grupperabatTivoli Friheden tilbyder grupperabat til grupper på over 20 personer, ligesom der til skoler og institutioner ydes rabat. Der kan desuden oprettes firmaaftaler, så du har mulighed for at give dine medarbejdere en underholdende oplevelse. Kontakt vores salgschef Per på tlf.: 22 65 87 30 eller via mail: [email protected]

Hvor får man den bedste brunch i København?

Den hyggelige restaurant og café, Granola, er et kæmpe hit blandt københavnere, når det kommer til en hyggelig weekendmorgen. I restaurantens hyggelige atmosfære kan du sætte tænderne i en let og luftig Pain au Chocolat, en mumset Egg Royale med laks eller gå “all-in” med deres morgenmadstallerken, som serveres over 2 severinger. Læs mere på deres hjemmeside.

The Union Kitchen byder på brunch fra hele verdenskortet. Her kan dine smagsløg både tage på tur til USA og mæske sig i amerikanske pandekager eller spise en lækker fransk croque madame. Du kan både vælge en brunchtallerken, hvor du smager på lidt forskelligt, eller du kan vælge en af deres større morgenmadsretter såsom deres fried chicken & waffles. Læs mere på deres hjemmeside. 

Pris: 199 kr. for en brunchtallerken Adresse: Store Strandstræde 21, 1255 København K, Øster Farimagsgade 16A, 2100 København, Kystvejen 2, Terminal 2 Airside, 2770, Kastrup

For enden af Husumgade på hjørnet af Stefansgade midt på Nørrebro finder man den hyggelige, lille café Stefanos Mad og Kaffe. Her kan du både sidde inde i deres lille, hjemlige café eller udenfor på Stefansgade, hvis vejret er til det. Her kan du få klassisk brunch til gode priser. Stefanos har et brunchkort med en masse forskellige brunchretter, hvor du selv krydser af, hvilke du kunne tænke dig. SÅ du er garanteret alle dine yndlings brunchretter.

Pris: 3 retter 100 kr., 5 retter 150 kr., 7 retter 180 kr. Adresse: Husumgade 50, 2200 København N

Sving forbi Polly og prøv deres avocadomad, eggs royal eller yoghurt med granola. Skal det være ekstra fancy? Så disker Polly gerne op med en østers til brunchen. Eller kast dig ud i den arabiske/nordafrikanske brunchret shakshuka, som serveres med feta, pocheret æg & ristet surdejsbrød. Læs mere her.

Er det billigt at spise i Amsterdam?

Holland er kendt for sine pommes frittes, og de bedste fås i denne lille bod, som ligger på en baggade til shoppingområdet Kalverstraat. Hollænderne tager deres pommes frittes meget seriøst, og hos denne prisvindende bod kan man få intet mindre end 13 forskellige toppings på sine fritter. Min favorit er nummer 12!

Udover pommes frittes, så er hollænderne også utroligt stolte over deres pandekager, som mest af alt minder om vores danske pandekager dog en anelse tykkere. Hos Pancakes! kan I både få salte frokostvarianter men også lækre dessertudgaver. En anden hollandsk favorit er de små pandekager kaldt poffertjes, der serveres med puddersukker. Vær klar på at skulle vente i kø her eller læg vejen forbi den nyåbnede og store restaurant, som ligger lige ved siden af Anne Franks Hus.

Kan man komme gratis i Tivoli?

Et Tivoli årskort gælder i et år fra købsdatoen.

Der er mange fordele ved at have et Tivoli årskort. For det første får man adgang til Tivoli hele året rundt. Man behøver ikke at købe en billet hver gang man vil besøge forlystelsesparken. Det er også en fordel, hvis man ofte besøger Tivoli med venner eller familie.