:

Hvor mange Oscars har Hans Zimmer?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvor mange Oscars har Hans Zimmer?
 2. Hvilken dansk skuespiller har vundet flest priser?
 3. Hvem har vundet flest Oscars i verden?
 4. Hvem er den dyreste skuespiller?
 5. Hvilken film har vundet flest priser?
 6. Hvor mange penge tjener Mads Mikkelsen?
 7. Hvem er den bedst betalte skuespiller i Danmark?
 8. Hvilken skuespiller har flest penge?
 9. Hvilken film har vundet 11 Oscars?
 10. Hvem er den rigeste skuespiller i Danmark?
 11. Hvem er Danmarks bedst betalte skuespiller?
 12. Hvem er den yngste der har vundet en Oscar?
 13. Hvilken kvindelig skuespiller har vundet flest Oscars?

Hvor mange Oscars har Hans Zimmer?

German-born composer Hans Zimmer is recognized as one of Hollywood’s most innovative musical talents. He entered the world of film music in London during a long collaboration with famed composer and mentor Stanley Myers. He soon began work on several successful solo projects‚ including the critically acclaimed A World Apart. During these years Zimmer pioneered by combining old and new musical technologies. Today‚ this work has earned him the reputation of being the father of integrating the electronic musical world with traditional orchestral arrangements.

A turning point came in 1988 when Zimmer was asked to score Rain Man for director Barry Levinson. The film went on to win the Oscar for Best Picture of the Year and earned Zimmer his first Academy Award Nomination for Best Original Score. The next year‚ Zimmer composed the score for another Best Picture Oscar recipient‚ Driving Miss Daisy.

Hvilken dansk skuespiller har vundet flest priser?

Den danske skuespillerinde blev søndag aften hædret for sin rolle i Thomas Vinterbergs "Kollektivet".

Søndag aften satte Trine Dyrholm en tyk streg under, at hun er en af Danmarks bedste skuespillerinder.

Hvem har vundet flest Oscars i verden?

Katharine Hepburn er med fire priser, den der har modtaget prisen flest gange.

– Sådan dækker TV 2 årets prisuddeling Så er det igen blevet Oscar tid og The Oscars 2022 finder sted natten mellem 27. og 28. marts.

 • Will Smith slår Chris Rock under Oscar-showet. ( …
 • Amy Schumer, Wanda Sykes og Regina Hall var veloplagte værter ved Oscaruddelingen. ( …
 • Wesley Snipes, Rosie Perez og Woody Harrelson uddeler prisen for Bedste fotografi. (

Olivia Colman er nomineret til en Oscar for sin hovedrolle, mens Jessie Buckley bejler til prisen ‘Bedste kvindelige birolle’. Filmen går i biografen nu, men fik premiere på Netflix i efteråret.

Hvem er den dyreste skuespiller?

Som populær skuespiller, der formår at bringe komik sammen med kampsport, så har Jackie Chan fortjent en 8. plads på listen over bedst betalte skuespillere. Han tjener i dag de fleste af hans penge på samarbejder med brands, men er også fortsat en aktiv skuespiller. Sammensætningen af de forskellige aktiviteter giver Jackie Chan en gennemsnitlig indkomst på 40 millioner dollars, hvilket svarer til ca. 282 millioner kroner.

Adam Sandler har haft en lang og god karriere i Hollywood, hvor han har spillet hovedperson i mange kendte film. Det seneste stykke tid er han dog ikke kommet med så meget nyt, og derfor dækker hans løn også mest over det han bliver betalt fra hans film Murder Mystery 2, som bliver lanceret i 2022.

Adam Sandler tjener i gennemsnit omkring 41 millioner dollars om året, hvilket svarer til svimlende 289 millioner kroner. Det er altså en helt okay hyre, selvom han kun er nr. 9 på listen.

Hvilken film har vundet flest priser?

Sidst opdateret:21. marts 2023

Oscaren er kaldenavnet for den mest prestigefyldte filmpris i USA, som er blevet uddelt af American Academy of Arts and Sciences siden 1929. I denne artikel afslører vi for dig - filmene med flest Oscars i det sidste årti,

Hvor mange penge tjener Mads Mikkelsen?

Det kan sagtens være en god forretning at arbejde som skuespiller.

Mads Mikkelsen, der lige nu er aktuel i 'Fantastiske skabninger'-universet, kan i sit seneste regnskab præstere noget af et resultat.

Hvem er den bedst betalte skuespiller i Danmark?

Dwayne "The Rock" Johnson, der er tidligere wrestler, har flere gange tidligere toppet listen over mest indtjenende skuespillere. Senest i 2019.

Samlet har de ti mest indtjenende, mandlige skuespillere tjent mere end 3,5 milliarder kroner. Ifølge Forbes kommer mere end en fjerdedel fra Netflix.

På andenpladsen ligger Johnsons skuespillerkollega fra 'Red Notice' Ryan Reynolds med en indtjening på mere end 450 millioner kroner.

Hvilken skuespiller har flest penge?

Chow Yun-Fat er en af støbt les rigere de Kina. På trods af dette fører Tiger & Dragon -stjernen en ydmyg livsstil og har svoret at donere hele sin formue til velgørenhed efter hans død.

 • Al Pacino. skuespiller , instruktør, producer, manuskriptforfatter og forfatter. ...
 • Robert DeNiro. skuespiller , producer, instruktør og musikalsk kunstner. ...
 • Leonardo dicaprio. skuespiller , producent, manuskriptforfatter og instruktør. ...
 • Kevin Spacey. ...
 • Humphrey Bogart. ...
 • Toshirō Mifune. ...
 • Clint Eastwood. ...
 • Morgan Freeman.

Tom Hanks dominerer rangeringen af støbt og skuespillerinder qui har markeret biografens historie.

Katharine Hepburn er skuespilleren mest tildelt Oscar for bedste skuespillerinde med fire vundne priser, efterfulgt af Frances McDormand med tre trofæer. Meryl Streep er l 'skuespillerinde mest nomineret til Oscar bedste skuespillerinde, med sytten nomineringer.

Hvilken film har vundet 11 Oscars?

 • Bedste film
 • Bedste mandlige hovedrolle
 • Bedste instruktør
 • Bedste scenografi
 • Bedste mandlige birolle
 • Bedste musik
 • Bedste klipning
 • Bedste fotografering
 • Bedste lyd
 • Bedste kostumer
 • Bedste visuelle effekter.

Hvem er den rigeste skuespiller i Danmark?

En filmstjernes værdi er ikke det samme, som den har været. Der var engang, hvor et navn alene kunne sælge filmen. Bruce Willis, Tom Cruise og Julia Roberts hørte i deres storhedstid til disse sÃ¥kaldte superstjerner.

I dag er publikum først og fremmest på udkig efter genkendelige universer. Marvels tordengud Thor sælger fx godt solo og i selskab med de andre Avengers-helte, men ifølge en undersøgelse blandt befolkningen kan kun 22 procent genkende Chris Hemsworth, når han ikke er i kostume.

Hvem er Danmarks bedst betalte skuespiller?

I 90'erne satte Arnold Schwarznegger og Jim Carrey nye højder for skuespiller-lønningerne i Hollywood.

Men med streamingtjenesterne indtog i det seneste årti er checken for en filmrolle kun steget, og i 2021 har Netflix tømt posen og bl.a. givet Daniel Craig intet mindre 100 millioner dollars (altså lidt over 630 millioner danske kroner!) for at medvirke i de to kommende Knives Out-fortsættelser.

Hvem er den yngste der har vundet en Oscar?

Tatum O'Neal i 'Paper Moon' (1973).

Da Tatum O’Neal i 1974 vandt en Oscar for sin birolle i ’Paper Moon’, var hun kun 10 år gammel. Dermed blev den amerikanske skuespiller den til dato endnu yngste Oscar-vinder nogensinde.

Hvilken kvindelig skuespiller har vundet flest Oscars?

Hvem vinder: ’Everything Everywhere All at Once’Alternativ: Ingen film kan true favoritten

Alt tyder på, at ’Everything Everywhere All at Once’ bliver svær at hamle op med. Den har vundet de tre vigtigste forløberpriser, DGA (instruktørernes pris), PGA (producernes pris) og SAG (skuespillernes pris). Ved SAG Awards slog filmen tilmed rekord ved at vinde fire ud af fem priser.

Siden indførelsen af ’bedste ensemble’-prisen ved SAG i 1994 (der fungerer som en art pendant til bedste film), er det sket otte gange, at den samme film har vundet trioen SAG-PGA-DGA op til Oscar, og de syv gange har den film også vundet Oscaren for bedste film. Eneste undtagelse er 1995, hvor ’Braveheart’ snød storfavoritten ’Apollo 13’.

Hvem vinder: Daniel Kwan og Daniel Scheinert (’EEAAO’)Alternativt: Steven Spielberg (’The Fabelmans’)

Efter to år med kvindelige vindere (Chloe Zhao og Jane Campion) skal vi formentlig prøve noget andet ’nyt’, nemlig at prisen for bedste instruktør går til en instruktørduo, Daniel Kwan og Daniel Scheinert, populært kaldet The Daniels.  

Fire gange er en duo blevet nomineret i kategorien, og to gange har en duo triumferet: I 1961 vandt Robert Wise og Jerome Robbins for ’West Side Story’, og i 2007 vandt Ethan og Joel Coen for ’No Country For Old Men’.

Colin Farrell vandt i dramakategorien ved Golden Globes, Austin Butler vandt i komedie/musical-kategorien sammesteds. Brendan Fraser vandt en Critics’ Choice Award, mens Austin Butler snuppede Bafta. Der er med andre ord kamp om trofæet i år (modsat sidste år, hvor Will Smith var storfavorit).

Jeg tror, at SAG (skuespillernes forbund) er den afgørende retningspil i forhold til Oscar. SAG pegede på Fraser, der har en stærk comebackfortælling at trække stemmer i land på, og derfor tror jeg også, Fraser trækker det længste strå den 12. marts, men bliv ikke overrasket, hvis australske Butler går Rami Malek og Jamie Foxx i bedene, der også har vundet en Oscar ved at gestalte en musikalsk legende.

Michelle Yeoh har nogle stærke kort på hånden: Som kandidat repræsenterer hun etnisk diversitet, hun har aldrig tidligere vundet en Oscar, og så spiller hun hovedrollen i årets bedste film-favorit.

Hun er dog i Cate Blanchett oppe imod en formidabel konkurrent, der har vundet både en Golden Globe, en Critics’ Choice Award og en Bafta.

Hvem vinder: Ke Huy Quan (’EEAAO’)Alternativ: Der er ikke noget alternativ til Quan

Sidste år var vi vidne til en rigtigt god og hjertevarmende fortælling i skikkelse af døve Troy Kotsur, der vandt for sin fjærtende birolle i ’CODA’.

Årets fortælling i den mandlige birollekategori er om muligt endnu bedre og endnu mere hjertevarmende: Ke Huy Quan – barnestjerne i 80’erne i film som ’Indiana Jones: Temple of Doom’ og ’Goonies’ – har fået et comeback for the ages i ’EEAAO’ og, ikke mindst, som aktør i Awards Season, hvor han har charmeret alt og alle, og hvor den gode fortælling om hans comeback næsten har været en direkte adgangsbillet til podiet 12. marts. Uden at tage noget fra hans glimrende præstation i filmen i øvrigt.