:

Hvor mange afsnit er der i til verdens ende?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvor mange afsnit er der i til verdens ende?
 2. Hvor kan man se til verdens ende?
 3. Hvornår kommer Først til verdens ende sæson 2?
 4. Hvem vinder Først til verdens ende 2023?
 5. Hvornår sendes sidste afsnit af Først til verdens ende?
 6. Hvor mange penge får de i Først til verdens ende?
 7. Hvornår starter til verdens ende 2023?
 8. Hvornår sender TV 2 sidste afsnit af dag og nat?
 9. Er Rakel og Mikkel stadig sammen?
 10. Hvor mange penge starter man med i Først til verdens ende?
 11. Er Stephanie og Nikolaj fra Først til verdens ende stadig sammen?
 12. Hvornår sendes Først til verdens ende 2023?
 13. Hvor lang tid rejser de i Først til verdens ende?
 14. Hvor kan man se sidste afsnit af dag og nat?
 15. Hvordan endte dag og nat?

Hvor mange afsnit er der i til verdens ende?

I år går starten nemlig fra New York City på den amerikanske østkyst, og derfra venter der parrene 45 spændende dage, førend de rammer slutdestinationen i Buenos Aires.

Som altid konkurrerer de medvirkende om at komme først, og undervejs oplever de både spændende kulturer, eksotiske mennesker og tidspres.

I første etape af kapløbet skal parrene fra New York til jazzmusikkens højborg – New Orleans i delstaten Louisiana.

I galleriet øverst i artiklen kan du se, hvem der deltager i programmets tredje sæson.

Programmet har premiere i aften klokken 20:00 på TV 2 og på TV 2 Play, og derefter vil du de næste 9 mandage kunne følge parrene på deres livs rejse.

Hvor kan man se til verdens ende?

Traditionel Colomba til påske

I Italien som i mange katolske lande, er påske – Pasqua en religiøs højtid som fejres med festivitas, kirkelige arrangementer og god mad i selskab med venner og familie.

Hvornår kommer Først til verdens ende sæson 2?

I den første sæson skulle deltagerne rejse fra Odense til Singapore. I sæson to begyndte rejsen også herhjemme, inden de begav sig ud på en rundrejse i Europa og nåede i mål i København.

Sæson 3 er lige på trapperne, men den adskiller sig markant fra de forrige.

Denne gang begynder rejsen nemlig langt fra Danmark. Starten går fra New York, og foran venter der de fem hold mere end 45 dages rejse, inden de når endedestinationen i Buenos Aires, som ligger i det nordlige Argentina.

Hvem vinder Først til verdens ende 2023?

I ræsets afsluttende fase bliver der nemlig klippet intenst mellem søstrene og vennerne, der under Argentinas bagende sol og med fuld oppakning, spurter gennem Buenos Aires’ euforiske gader med ét mål for øje: At komme først til Trade Sky Bar på toppen af Comega Building, der var sidste etapes checkpoint, og den absolut vigtigste destination at komme først til på hele turen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kort efter kunne søstrene skrive sig ind i bogen som de første, og foruden titlen som vinderne af "Først til verdens ende" sæson tre var de også med et trylleslag hele 250.000 danske kroner rigere.

De startede fem par, da første afsnit rullede over fjernsynsskærmen, men Susie og Heidi samt Nicolai og Christian var de eneste to makkerpar, der overlevede begge elimineringer og klarede hele rejsen fra New York City til Buenos Aires.

Du kan se eller gense ”Først til verdens ende” på TV 2 Play.

Hvornår sendes sidste afsnit af Først til verdens ende?

TV 2 er en af Danmarks mest populære tv-kanaler og er kendt for sit brede udvalg af programmer og nyheder. Kanalen blev grundlagt i 1988 som en modvægt til den statslige tv-kanal, DR, og har siden da været en af de førende tv-kanaler i Danmark.

TV 2 sender en bred vifte af programmer inden for forskellige genrer, herunder nyheder, sport, underholdning og drama. Kanalens flagskib er nyhedsprogrammet TV2 Nyhederne, der sender nyheder og aktualitetsprogrammer flere gange dagligt. Udover nyheder sender TV2 også en række populære underholdningsprogrammer, herunder X Factor, Vild med Dans og Toppen af Poppen.

Hvor mange penge får de i Først til verdens ende?

- Det er ikke fast, hvor meget rejsefri tid de har på hver etape. Men pauserne er som udgangspunkt af en varighed på enten 6, 12 eller 24 timer. De medvirkende ved fra starten af hver etape, hvor meget rejsefri tid der er på den pågældende etape, fortæller Louise Runge, der er producent på Strong Productions, som står bag det populære TV 2-program.

Der er flere årsager til, at deltagerne flere gange undervejs skal holde pause fra konkurrencen.

- Fordi programmet jo både er en konkurrence og eventyr, hvor der skal være plads til, at tiden går i stå, er vi nødt til at lægge nogle tvungne pauser ind. Ellers vil der være for stor risiko for, at de medvirkende fræser af sted og hverken har tid til refleksion eller oplevelser undervejs. Det ville desuden være for udmattende. Så det er en måde både at passe på dem og give dem nogle mindeværdige oplevelser. Dertil kommer det, at de jo har et crew med, som heller ikke vil kunne sprinte af sted 24 timer i døgnet. Alle skal have en form for hvile for at kunne klare den hårde tur, det er selv med pauser, siger Louise Runge.

Hvornår starter til verdens ende 2023?

SPOILER-ADVARSEL: Den tiende og sidste etape af rejseprogrammet 'Først til verdens ende' har ramt TV 2 Play. Programmet kulminerede med en slutspurt til Buenos Aires, hvor vinderen af kvart million ankom seks timer før de andre

Hvornår sender TV 2 sidste afsnit af dag og nat?

Foto: Jes Larsen/TV 2

Lone Scherfig står bag den nye TV 2 serie Dag & Nat, der har premiere 29. maj. ‘Dag og nat’ beskrives en rørende og højaktuel dramaserie om hverdagen på en dansk fødegang. Stedet er belastet af et voldsomt arbejdspres, der udfordrer de ansattes ønske om at præstere en tårnhøj faglig og menneskelig standard. Men det er også en verden fuld af medfølelse, mod, empati og udholdenhed.

Er Rakel og Mikkel stadig sammen?

Sammenhængen blev 37-årige Rakel Mai Nielsen for alvor klar over, da hun i efteråret vandrede rundt i Norge på ny. Men denne gang med et kamerahold i ryggen.

Måske var det tilrettelæggerens mange spørgsmål, der tvang hende til at reflektere mere over tingene, end hun havde gjort før.

Hun og kæresten, 29-årige Mikkel Luffe Andersen, havde netop taget hul på den rejse, der kan følges i programmet ‘Først til verdens ende’.

Thomas var Rakel Mai Nielsens første, store forelskelse. Hun var 23, da de mødtes. Og det var med alle følelserne uden på tøjet.

Hver en sms-besked fik hende helt op at flyve. Hun kunne hverken spise eller sove.

Faktisk forstod Rakel Mai Nielsen slet ikke, at hun var kæreste med Thomas. For han havde det hele.

Hvor mange penge starter man med i Først til verdens ende?

SPOILER-ADVARSEL: Den tiende og sidste etape af rejseprogrammet 'Først til verdens ende' har ramt TV 2 Play. Programmet kulminerede med en slutspurt til Buenos Aires, hvor vinderen af kvart million ankom seks timer før de andre

Er Stephanie og Nikolaj fra Først til verdens ende stadig sammen?

Og bed hende lave en podcast. Så er du i hvert fald sikker på, at det bliver bemærket, lyder det gode råd fra den garvede journalist og entertainer. (1:56) Kulturministeriet har bedt medieaktører komme med inputs til et nyt lydunivers for børn og unge. Kulturmagasinet giver en hjælpende hånd og nedsætter et ekspertpanel af kulturfolk, som alle har minimum fem børn, som vi har udfrittet om gode råd til ministerens embedsmænd. Gæster: Bubber, tv-vært og far til fem. Marie Sloma Qvortrup, radiovært og mor til seks. Karen Grøn, museumsdirektør på Trapholt og mor til seks. Anders Lund Madsen, journalist og far til syv. (21:58) Den 22-årige modstandsmand Troels Asger Bredkjær døde i 1945 i en kz-lejr i Tyskland - få dage inden de andre danske fanger i lejren blev befriet. Næsten 80 år senere følger hans brors barnebarn - musikeren Bisse - i hans fodspor på både et album og i et teaterstykke, der tager udgangspunkt i Troels Asger Bredkjærs liv og død. Gæst: Thorbjørn Radisch Bredkjær, musiker. (42:24) I et forsøg på at slippe ud af hamsterhjulet forlader den ellers succesfulde læge og forsker Jan Erik Hansen både kolleger, venner, kone og sin lille søn for at leve som buddhistisk skovmunk på et bjerg i Sri Lanka. En ny dokumentar sætter fokus på de konsekvenser, den ultimative selvrealisering har haft for hans pårørende. Gæst: Mira Jargil, dokumentarfilmsinstruktør. Vært: Mathias Wissing. Tilrettelagt af: Louise Østerlund og Søren Berggreen Toft See omnystudio.com/listener for privacy information.

Det er hovedbudskabet i et nyt hashtag på det sociale medie TikTok, der promoverer jobs, hvis eneste funktion er at give penge på kistebunden, så vi i stedet kan leve vores egentlige liv. (02:05) Film som "Ustyrlig" har været medvirkende til, at anbragte i sær- og åndssvageforsorgen nu får en undskyldning fra staten for overgreb mod dem i perioden 1933 til 1980. Men kampen er ikke forbi, og kunstnerne har en vigtig rolle i arbejdet med at udpege og arrestere uretfærdigheder. Gæster: Sara Isabella Jønsson Vedde, manuskriptforfatter Ustyrlig. Maria Clement Hagstrup, historiker og forfatter til Afvigernes Ø. (12:52) Med et tantekys blev stjerneangriberen Jennifer Hermoso frarøvet retten til først og fremmest at være all-time topscorer for FC Barcelona og det spanske landshold. Nu vil hun nemlig også for evigt mere eller mindre ufrivilligt være hende, der væltede Luis Rubiales, der netop er gået af som præsident for Det Spanske Fodboldforbund. Det betyder, at Hermoso rammes to gange: først af selve krænkelsen, dernæst når det hele skal endevendes i offentligheden. Men hændelsen og de kraftige reaktioner på den vidner også om, hvor langt vi er kommet som samfund. Gæst: Camilla Søe, Venstre-medlem og initiativtager til #enblandtos. Amalie Bremer, radiovært. (26:07) #lazygirljobs er et hashtag der fejer hen over TikTok, hvor unge kvinder promoverer jobs der kan klares med den ene hånd på ryggen som et radikalt opgør med en arbejdskultur præget af præstation, overarbejde og stress. Bevægelsen ønsker samtidig at gøre op med idéen om arbejde som identitetsmarkør. Gæster: Katrine Pedersen, podcastvært Politiken, underviser i digitale medier på Københavns Universitet. Mette Lykke Nielsen, lektor ved Center for Ungdomsforskning på Aalborg Universitet. (43:13) Det er årsdag for terrorangrebet på tvillingetårnene d. 11. september 2001, hvis ruiner er et arnested for alverdens konspirationsteoretikere - men også for fritænkere, der mener at den dominerende historiefortælling om 9/11 er den egentlige konspirationsteori. Angrebet på World Trade Center og tårnenes kollaps er guf for anderledes tænkende, fordi der er så mange løse ender forbundet med begivenheden. Gæster: Kasper Grotle Rasmussen, forsker i bl.a. konspirationsteorier, lektor i Historie på Center for Amerikanske Studier på Syddansk Universitet. Niels Harritt, musiker, kemiker og lektor emeritus fra Københavns Universitet. Vært: Mathias Wissing. Tilrettelagt af: Lene Grønborg, Louise Østerlund og Søren Berggreen Toft See omnystudio.com/listener for privacy information.

Hvornår sendes Først til verdens ende 2023?

Varför ser du denna annons?

Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.

Hvor lang tid rejser de i Først til verdens ende?

Så er TV 2 klar med en ny omgang Først til verdens ende. I den nye sæson drager fem par på 18.000 kilometers eventyr. Starten går fra New York, og foran venter mere end 45 dages rejse mod Argentinas hovedstad, Buenos Aires – helt uden at flyve. Med intet andet på lommen end et verdenskort og kontanter skal deltagerne i første omgang sætte kurs mod New Orleans.

Hvor kan man se sidste afsnit af dag og nat?

Så er TV 2 klar med en ny omgang Først til verdens ende. I den nye sæson drager fem par på 18.000 kilometers eventyr. Starten går fra New York, og foran venter mere end 45 dages rejse mod Argentinas hovedstad, Buenos Aires – helt uden at flyve. Med intet andet på lommen end et verdenskort og kontanter skal deltagerne i første omgang sætte kurs mod New Orleans.

Hvordan endte dag og nat?

Dag & nat

A school bus is involved in an accident, and the anesthetist Jacob is fighting to save the children. Vilhelm starts an internship, and Ella struggles with the pregnancy nausea and the budget... Read allA school bus is involved in an accident, and the anesthetist Jacob is fighting to save the children. Vilhelm starts an internship, and Ella struggles with the pregnancy nausea and the budget.A school bus is involved in an accident, and the anesthetist Jacob is fighting to save the children. Vilhelm starts an internship, and Ella struggles with the pregnancy nausea and the budget.