:

Er Spangsberg og Nørregade det samme?

Indholdsfortegnelse:

 1. Er Spangsberg og Nørregade det samme?
 2. Hvad kan man købe på Spangsberg lagersalg?
 3. Hvorfor har Spangsberg så meget 2 sortering?
 4. Hvor kan man købe Spangsberg?
 5. Er Samba og Spangsberg det samme?
 6. Hvem står bag Spangsberg?
 7. Hvad hed Spangsberg før?
 8. Hvad hedder ham fra Spangsberg?
 9. Hvor kommer Spangsberg fra?
 10. Hvad skete der med BonBon slik?
 11. Er BonBon-slik dansk?
 12. Hvem ejer BonBon-Land?
 13. Hvorfor hedder slik slik?
 14. Hvem ejer BonBon bolsjer?
 15. Hvad kom først BonBon-Land?

Er Spangsberg og Nørregade det samme?

Var forbi fabriksudsalget i Odense. Købte 3 poser Nørregade bolcher men Vorherre bevares. De var så bløde som vingummi. Nu holder jeg mig til flødebollerne.

Jeg købte en æske fyldte favoritter hvor chokoladen var fuldstændig smeltet og flydt ud i æsken. Jeg lavede en reklamation og svarede med navn, adresse og forskellige numre fra æsken som Spangsberg ville have oplyst i deres reklamations skema. Da det var klaret smed jeg æsken ud. Siden fik jeg det svar at de skulle bruge æsken. Jeg kunne ikke se det logiske i at jeg af mig selv skulle have fundet på at gemme æsken. Men det betød at de ikke kunne gøre noget ved fejlene i de varer de havde solgt mig. Jeg troede ikke mine egne øjne og det endte med frem og tilbage med en ekstremt uforskammet fyr Fr. An. Fra reklamations afdelingen, så jeg måtte minde ham om at det ikke var mig der havde gjort noget forkert og at der var plads til forbedring i hans kundekontakt. Det var en bizar oplevelse og minder om et firma som oprindeligt havde et godt produkt, men nu er bestyret af personer som sender Spangsberg ud i frit fald. Jeg er selvfølgelig færdig som kunde og oprigtigt overrasket over den helt ekstremt uforskammede behandling jeg fik.

Vi kørte til Kongelundsvej 32 til Spangsberg fabriks udsalg - havde set det på jeres hjemmeside. Og dødskuffede er vi, da en forbipasserende sagde, at det var længe siden det fabriksudsalg var lukket. Få dog jeres hjemmeside på nettet ajourført. Vi ville have købt flere ting, men altså helt forgæves

VAR GODT ENGANG ,men nu kan det ikke bliver ringe,gider ikke købe de fup boller mere,nu bliver det kun frelsens cokolade flødeboller, det er kvalitet

Hvad kan man købe på Spangsberg lagersalg?

Spangsberg Chokolade favner rigtig mange varianter, og vi skaber hele tiden nye smagsoplevelser, som pirrer sanserne. Vores sortiment skifter, og vi er på en konstant rejse for at udvikle nye forførende flødeboller, chokolader, jule- og påskevarer samt chokoladebarer, som får tænderne til at løbe i vand. Når vi får en idé til et nyt produkt, udvikler vi den!

Hvorfor har Spangsberg så meget 2 sortering?

Jeg ser spangsberg lige nu har reklamer på tv, hvor de viser æsker der er fyldt helt op. Jeg har tidligere oplevet at komme ud i butikkerne og der er æskerne kun fyldt kvart op, men til samme pris som fyldte æsker i reklamerne. Så jeg tænker at spangsberg skal rette op på reklamerne og vise hvad du rent faktisk får for pengene. Mvh Christina

Jeg købte en kasse blandet Spangsbjerg chokolade og slik på nettet. Det var ikke et særtilbud eller noge, men flere af produkterne manglede under 14 dage inden sidste salgsdag, og kvaliteten på flere produkter ar dårlig.F.eks. var der nogle Snirkler, der så lækre ud på emballagen, men som slet ikke lignede billederne på pakken og smagte af billig mælkechokolade.Jeg køber ikke der igen.

Denne uge købte jeg så to pakker til min lørdag med familien. Og øv hvor er jeg skuffet! I har reduceret størrelsen signifikant, endda uden at skrive det på pakken. Det er jo bevidst forbrugervildledning. Lige præcis med flødeboller (som med enkelte andre ting) betyder størrelsen faktisk ret meget. Når I gør dem mindre gør i dem også dårligere. De bliver hurtigere tørre og kedelige i midten, samt chokolade/skum ratioen ændres. Jeg ville faktisk hellere betale mere og så få en normal størrelse flødebolle!!!!

Vild med jeres flødeboller. De er altid friske og lækre.

En enkelt gang har en butik opbevaret jeres slik “forkert”; så det har været tørt - og ikke den sædvanlige gode kvalitet.

I reagerer hurtigt og serviceminded med at sætte penge for det pågældende produkt ind på ens konto, når man kontakter jer (men I skal naturligvis oplyses om det for at kunne reagere).

Hvor kan man købe Spangsberg?

Hvornår er Spangsberg på tilbud? eller "Jeg vil gerne vide om der er rabat på Spangsberg i næste uge?" Det er de spørgsmål, vi hører mest. Mange mennesker laver en indkøbsliste baseret på tilbud og rabatter. Det er derfor, at tilbudsaviseronline.dk altid er de første til at lægge næste næste uges tilbudsaviser op. Hold øje med vores hjemmeside for at se om næste uges tilbudsavis har et tilbud på Spangsberg. Bemærk venligst at nogle tilbud kun gælder i butikken og IKKE online.

Er Samba og Spangsberg det samme?

Danmarks bedst kendte flødebolle, Samba, får ny ejer. Producenten Elvirasminde A/S blev torsdag eftermiddag opkøbt af en af de største profiler på det danske slikmarked, Michael Spangsberg. Direktøren, der tidligere var kendt som kongen af BonBon-Land, etablerede i 2007 Spangsbergs Chokoladefabrik, der også laver luksusflødeboller.

Overtagelsen fremgår af en oplysning til cvr-registeret. Heri hedder det, at familien bag Elvirasminde, Esben Karstensen og Bettina de Beets Sindahl Karstensen, udtræder af bestyrelsen, mens Esben Karstensen forlader direktionen. Michael Spangsberg indtræder som direktør.

Hvem står bag Spangsberg?

Danmarks bedst kendte flødebolle, Samba, får ny ejer. Producenten Elvirasminde A/S blev torsdag eftermiddag opkøbt af en af de største profiler på det danske slikmarked, Michael Spangsberg. Direktøren, der tidligere var kendt som kongen af BonBon-Land, etablerede i 2007 Spangsbergs Chokoladefabrik, der også laver luksusflødeboller.

Overtagelsen fremgår af en oplysning til cvr-registeret. Heri hedder det, at familien bag Elvirasminde, Esben Karstensen og Bettina de Beets Sindahl Karstensen, udtræder af bestyrelsen, mens Esben Karstensen forlader direktionen. Michael Spangsberg indtræder som direktør.

Hvad hed Spangsberg før?

 • Født 23. december 1955 i København
 • 2014 Opkøber flødebollefabrikken Elvirasminde, Skanderborg, der producerer Samba-flødeboller.
 • 2010 Spangsberg Chokoladefabrik åbner flødebollebod i Tivoli
 • 2010 Opkøber Nørregade Bolcher og Viking Chokoladefabrik.
 • 2009 Sælger EUROGRAN A/S og søsterfabrikken Ukvas (United Kingdom automation vending System).
 • 2008 Etablerer Spangsberg Chokolade­fabrik med vægt på chokolade og flødeboller med smagsvarianter.
 • 2007 BonBon-Land sælges til Parques Reunidos.
 • 2005 Tilbagekøber Bolsjehallerne i Holme-Olstrup for at etablere Det nye Fantasy Word.
 • 2004 Køber EUROGRAN A/S, Kalundborg, (kakao- og kaffepulver til drikkeautomater)
 • 2002 Stifter med TOMS GRUPPEN Marcia Industri (marcipanprodukter til industri og bagere.)
 • 2001 TOMS GRUPPEN køber BonBon m/Bogø. Marcia, Westdrops og Byrum Candi.
 • 1999 Opkøber Byrum Candi.
 • 1998 Opkøber Westdrops.
 • 1993 Opkøber Bogø chokolade samt Marcia Marcipan.
 • 1992 Åbner forlystelses­parken BonBon-Land i Holme-Olstrup.
 • 1988 Bygger BonBon-fabrikken i Holme-Olstrup.
 • 1985 Køber Bon Bon Bolsjefabrik i Næstved.

Efter afslutningen på en etårig handelseksamen begyndte han hos faren, der ejede Karen Volf Småkager. Her arbejdede han sig op fra at være lastbilchauffør og juniorsælger til at ende som marketingchef. Det lå i kortene, at han skulle overtage familievirksomheden. Skæbnen ville det anderledes.

Hvad hedder ham fra Spangsberg?

SPONSORERET indhold

Christiane Spangsberg, 28, blev opdaget på Instagram, som hun bruger som platform og portefølje for sin kunst, fordi hun endnu ikke er tilknyttet et galleri. Det er heller ikke nødvendigt, for tegningerne kan sælges, inden farven er tør. Hun er blevet sammenlignet med Picasso, men har fundet sin helt egen stil og farve. En varm blå.

Hvor kommer Spangsberg fra?

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Efter at den 52-årige ejerleder Michael Spangsberg solgte BonBon-Land i sommeren 2007, var han nødt til at tage sig en puster.

Han solgte virksomheden af helbredsmæssige årsager efter 17 års drift.

Hvad skete der med BonBon slik?

Slikkepinden fra Dumle har i mere end 60 år været fast inventar i slikposerne til børnefødselsdage. Nu er det slut.

Mange danskere er vilde med smagen af slikkepinden fra Dumle, der består af lækker, fløjlsblød karamel overtrukket med lys chokolade.

Er BonBon-slik dansk?

BonBon A/S, dansk slikproducent, grundlagt i Næstved i 1930. Siden Michael Spangsberg (f. 1955) købte BonBon-fabrikken i 1988 og flyttede produktionen til Holme-Olstrup, har virksomheden med stor succes solgt slik med anderledes navne såsom Hundeprutter, Kloakslam og Dyt i bamsen. I 1990'erne opkøbtes flere konkurrenter, bl.a. Bogø Chokolade (1993), Marcia Marcipan (1995) og Westdrops Bolsjer (1997).

I 2001 blev BonBon-koncernen opkøbt af Toms Gruppen A/S; købet omfattede ikke forlystelsesparken BonBon-Land.

Hvem ejer BonBon-Land?

Der var engang en slikbutik i Holme Olstrup, som fik vokseværk.

Sådan kan man meget passende indlede eventyret om Michael Spangsbergs slikimperium, der med lynets hast udviklede sig til en af Danmarks mest populære forlystelsesparker op gennem 90’erne.

Hvorfor hedder slik slik?

Danmark 02.07.12 Kl. 08:59

I Sønderjylland spiser man bom og går i pusser. Her er en kort dialekt-guide til Sønderjylland, som måske kan lette sprogforståelsen lidt, hvis man ikke selv er æ synnejyde

Hvem ejer BonBon bolsjer?

BonBon A/S, dansk slikproducent, grundlagt i Næstved i 1930. Siden Michael Spangsberg (f. 1955) købte BonBon-fabrikken i 1988 og flyttede produktionen til Holme-Olstrup, har virksomheden med stor succes solgt slik med anderledes navne såsom Hundeprutter, Kloakslam og Dyt i bamsen. I 1990'erne opkøbtes flere konkurrenter, bl.a. Bogø Chokolade (1993), Marcia Marcipan (1995) og Westdrops Bolsjer (1997).

I 2001 blev BonBon-koncernen opkøbt af Toms Gruppen A/S; købet omfattede ikke forlystelsesparken BonBon-Land.

Hvad kom først BonBon-Land?

En dag stod ejeren Michael Spangsbergs og prøvesmagte nogle nye, brune bolsjer, da hans søn, Nicolai, spontant udbryder: "Ad, de er klamme! De ligner jo Hundeprutter”. SÃ¥dan opstod ideén til at skabe slikket med de frække og sjove navne som MÃ¥geklatter, Store Babser, Tisse-bleer, Øre-voks – og selvfølgelig Hundeprutter. Kæmpe succes! Det skøre slik blev hurtigt populært, og salgstallene skød i vejret med raketfart. Slikket blev sÃ¥ godt modtaget, at folk fra hele landet begyndte at sende deres egne ideén med sjove sliknavne til slikfabrikken i Holme-Olstrup, der i de kommende Ã¥r skulle blive kendt som byen med forlystelsesparken med de sjoveste og skøreste forlystelser. PÃ¥ grund af slikkets popularitet begyndte skolebørn og børnehaver hurtigt at strømme til slikfabrikken i hÃ¥b om at fÃ¥ et indblik i slikproduktionen. Men det kunne desværre ikke lade sig gøre, fordi der var strenge hygiejnekrav til produktionen. Michael Spangsberg Ã¥bnede derfor sit eget BonBon-Land med et lille bolsjeværksted, hvor børnene bl.a. selv kunne prøve at lave slikkepinde. BonBon-Land fik hurtigt vokseværk og er med sine i dag 130.000 m2 en af Danmarks mest populære forlystelsesparker.