:

Kan man se Champions League i Tivoli?

Indholdsfortegnelse:

 1. Kan man se Champions League i Tivoli?
 2. Hvilke danske kanaler viser Champions League?
 3. Hvor meget koster en billet til Champions League?
 4. Hvem viser CL i aften?
 5. Hvor meget koster Viaplay om måneden?
 6. Hvad koster en PSG billet?
 7. Hvor meget koster en Real Madrid billet?
 8. Hvor vises CL i dag?
 9. Hvor kan man se kampen i aften?
 10. Hvad koster Netflix om måneden 2023?
 11. Kan man se Viaplay uden abonnement?
 12. Hvad koster billetter til FC Barcelona?
 13. Hvad koster en billet til Liverpool?
 14. Hvad er bedst Real Madrid eller Barcelona?
 15. Hvad koster en billet til FC Barcelona?

Kan man se Champions League i Tivoli?

Join us on the 10 of June when Tivoli, Heineken and PepsiMax celebrates a must-see Champions League final broadcast live from Istanbul. The Open-air stage area transforms into a stadium like atmosphere with bars and the epic game is shown on a big screen - almost like being at the match yourself. Bring your friends and family and enjoy an unforgettable day filled with great football in the beautiful gardens.

Find us on other channels

Hvilke danske kanaler viser Champions League?

 • 15. sep 19:00

  Viborg FF

  FC Midtjylland

  3F Superliga

 • 15. sep 20:30

  Bayern München

  Bayer Leverkusen

  Bundesliga

 • 15. sep 21:00

  Rayo Vallecano

  Deportivo Alaves

  La Liga

Hvor meget koster en billet til Champions League?

Vil du gerne opleve Champions League finalen 2021 live på stadion, så har du nu muligheden. Hvis du er ude i god tid, er det muligt at finde fodboldbilletter til finalen, hvor du kan forvente topfodbold fra øverste hylde og et fantastisk arrangement omkring kampen.

Du kan se forhandlere og sammenligne priser på billetter til Champions League finalen 2022/2023 her. På den måde kan du nemt få overblikket og komme i gang med at booke fodboldbilletterne.

Hvem viser CL i aften?

TVkampen sin visjon er å være den perfekte guiden for deg som vil se sport på TV. Vi tilbyr alle riksdekkende norske tv-kanaler, live stream og mange ulike sporter. Søker du etter sport på tv i dag, i morgen og tiden fremover kan du enkelt bruke vår oversikt. Bla deg gjennom kalenderen for å se vår tv-guide til sport flere måneder frem i tid. I tillegg til nettsiden kan du også bruke TVkampen via app på iPhone, Android og iPad.

Hvor meget koster Viaplay om måneden?

Viaplay blev lanceret i 2011 og er i dag en del af Nordic Entertainment Group AB (NENT Group), som uden sammenligning er den største udbyder af underholdning via streaming og TV. Der leveres hver dag sublimt indhold inden for TV, Film, Serier og Sport til millioner af mennesker. NENT Group ejer blandt andet en lang række tv-kanaler, herunder TV3, TV3+, TV3 Sport og TV3 MAX.

Viaplay er en streamingtjeneste, som har fokus på film, serier, sport, børneunderholdning og reality tv. Her kan du via et månedligt abonnement få adgang til tusindvis af film, serier, sport og tv-programmer til en lav månedspris og ofte kan du prøve en af deres abonnementspakker helt gratis i et introduktionstilbud.

Viaplay har historisk ofte benyttet sig af gratis prøveperioder, da det er en god måde at lokke nye abonnenter til samt godt for brugerne, da der så er mulighed for helt gratis at se tjenesten an. Mange konkurrenter på markedet for streaming benytter sig også af tilbud om gratis prøveadgange på deres abonnementer.

Der findes 4 varianter af streamingpakker hos Viaplay, som du kan bestille i abonnement.

Priser på Viaplay pakkerne kan du se nedenfor. Priserne er månedspriser og giver dig ubegrænset adgang til indholdet i den pågældende pakke. På enkelte af pakkerne, er der mulighed for at bestille en gratis prøveperiode inden et abonnement til normale priser igangsættes.

 • Viaplay priser Film & Serier pakken: Pris 119 kr./md.
 • Viaplay priser Film & Serier + TV pakken: Pris 219 kr./md.
 • Viaplay priser Total-pakken: Pris 449 kr./md
 • Viaplay priser Total + TV pakken: Pris 549 kr./md.

Fra tid til anden tilbyder Viaplay en gratis prøveperiode på 2 af deres pakker. Du kan enten vælge at bestille gratis adgang til abonnement på Viaplay Film & Serier eller en gratis adgang til Viaplay Film og Serier + 11 tv-kanaler.

Viaplay benytter disse gratistilbud til at lokke nye kunder til og det virker. Samtidig er produktet så godt, at mange vælger at fortsætte abonnementet til normale priser efter gratisperioden.

En gratis prøveperiode kan også være en god måde at få adgang til nogle film og serier, som du gerne vil se her og nu. Du er nemlig ikke forpligtet til at tegne et abonnement til normale priser efterfølgende. Så har du en favoritfilm eller favoritserie, som findes på Viaplay, så bestil en gratis adgang nu og få set den!

Her får du gratis adgang til alt det fra Film & Serier-pakken plus 11 populære tv-kanaler, DR1, DR2, TV2, TV3, TV3 Puls, DR Ramasjang, Viasat Film Hits, Viasat Film Family, Viasat Film Action, Viasat Premiere og Viasat Series. Du kan bestille denne pakke gratis ien uge, hvor du har fuld adgang til alt indhold i pakken.

Hvad koster en PSG billet?

Vi er autoriseret forhandler af billetter til Paris Saint-Germain på Parc des Princes. Hos os kan du vælge mellem at købe kun PSG billetter eller pakker med hotel. Når du har valgt din kamp, kan du læse mere om hvilke billetkategorier vi tilbyder, hvad som er inkluderet og om hvordan levering af kampbilletter sker.

Køb officielle billetter til Paris Saint-Germain og oplev stemningen på et fuldsat Parc des Princes. Klubben blev grundlagt så sent som 1970, men er en af de største klubberne i Ligue 1, tillige den største klubben i Paris. Når PSG spiller mod erkerivalen Olympique de Marseille i det populære Le Classique højer de franske fansen pulsen inde på arenaen til en niveau som nærmest kan lignes ved hjertebanken. Du som vil købe billetter til PSG finder alle deres hjemmekampe her.

Hvor meget koster en Real Madrid billet?

 • Hvad kan du forvente på Bernabeu Tour
 • Santiago Bernabeu tur indgang
 • Bernabeu tur timer
  • Bernabeu-turens kampdagstidspunkter
 • Bedste tidspunkt at besøge Bernabeu Stadium
 • Hvor lang tid tager Bernabeu-turen
 • Bernabeu tour billetter
  • Online billetter er bedre
  • Tidsbestemt tour billetter
  • Intet behov for billetudskrifter
  • Bernabeu tour pris 
  • Billetrabatter
  • Selvguidede Bernabeu-turbilletter
  • Rundvisning på Bernabeu stadion
 • Selvguidet vs. guidet Bernabeu-tur
 • Bernabeu tour audio guide
 • Kombinationsture, der inkluderer Bernabeu Stadium
  • Madrid Bustur + Bernabeu Stadium Tour
  • Hop-på-hop-off-bus + Bernabeu-tur
 • Sådan kommer du til Santiago Bernabeu Stadion

Bernabeu-turen begynder ved den højeste del af Santiago Bernabeu Stadium, med en fantastisk panoramaudsigt over feltet fra den anden tribune.

Du får en fornemmelse af det massive stadion, der kan rumme mere end 80,000 tilskuere. 

Alle deltagere i Real Madrid stadiontur skal komme ind fra Tower B-indgangen på Concha Espina Avenue.

Tårn B ligger, hvor Paseo de la Castellana møder Calle Concha Espina. Få vejledninger

Hvis du har bestilt din Santiago Bernabeu billetter online, du kan vise dem på din mobil, ved Tower B-indgangen og gå ind. 

Hvor vises CL i dag?

Du kan med Viaplay Total Reklame-link se samtlige kampe fra turneringen live, og således selv vælge hvilket favorithold du vil følge. På Viaplay er der en ‘Instant highlight’ kanal der giver dig chancer, mål og andre spektakulære situationer fra samtlige kampe.

Hvor kan man se kampen i aften?

Du kan med Viaplay Total Reklame-link se samtlige kampe fra turneringen live, og således selv vælge hvilket favorithold du vil følge. På Viaplay er der en ‘Instant highlight’ kanal der giver dig chancer, mål og andre spektakulære situationer fra samtlige kampe.

Hvad koster Netflix om måneden 2023?

Men det er faktisk muligt at få den billigste Netflix Pris helt ned til 17 kroner om måneden ved blot at betale dit Netflix abonnent med en anden valuta end vores danske krone og på den måde få det billigste Netlix abonnent i verden. Og det bedste af det hele er at det er 100% lovligt, mens du forsat har adgang til det danske indhold og de danske undertekster som du er vant til. Vi har lavet en guide til at få den lavest Netflix Pris som du kan se længere nede.

Kan man se Viaplay uden abonnement?

Med Viaplay Film & Serier fÃ¥r du kritikerroste originalserier, store titler, klassikere fra tv-skjermen, barnas favoritter, og stadig pÃ¥fyll av nye storfilmer. 

Hvad koster billetter til FC Barcelona?

Går din fodboldrejse til Barcelona og Camp Nou 2023, så kan du godt forvente fodbold i højeste klasse. Med spillere som Pedri, Gavi og Frenkie de Jong på banen skal der meget til, hvis det ikke skal blive målrigt. Oplev holdet i sæsonen, hvor de spiller med om både La Liga- og Champions League-trofæerne samt andre titler. Samtlige fodboldrejser med FC Barcelona er opført på denne side, så du nemt kan sammenligne de forskellige muligheder.

Hvad koster en billet til Liverpool?

  • Dato
  • Begivenheder
  • Placering
  • 24 sep. 2023

   Liverpool FC vs West Ham United FC

   Anfield

   Liverpool, Storbritannien GB

  • 26 sep. 2023

   Liverpool vs Leicester City

   Anfield

   Liverpool, Storbritannien GB

  • 27 sep. 2023

   Liverpool vs Leicester City

   Anfield

   Liverpool, Storbritannien GB

  • 5 okt. 2023

   Liverpool FC vs Union Saint-Gilloise - Europa League 2023-2024

   Anfield

   Liverpool, Storbritannien GB

  • 21 okt. 2023

   Liverpool vs Everton

   Anfield

   Liverpool, Storbritannien GB

  • 26 okt. 2023

   Liverpool FC vs Toulouse FC - Europa League 2023-2024

   Anfield

   Liverpool, Storbritannien GB

  • 29 okt. 2023

   Liverpool vs Nottingham Forest

   Anfield

   Liverpool, Storbritannien GB

  • 11 nov. 2023

   Liverpool vs Brentford

   Anfield

   Liverpool, Storbritannien GB

  • 30 nov. 2023

   Liverpool FC vs LASK - Europa League 2023-2024

   Anfield

   Liverpool, Storbritannien GB

  • 2 dec. 2023

   Liverpool vs Fulham

   Anfield

   Liverpool, Storbritannien GB

  • 16 dec. 2023

   Liverpool vs Manchester United

   Anfield

   Liverpool, Storbritannien GB

  • 23 dec. 2023

   Liverpool vs Arsenal

   Anfield

   Liverpool, Storbritannien GB

  • 30 dec. 2023

   Liverpool vs Newcastle United

   Anfield

   Liverpool, Storbritannien GB

  • 31 jan. 2024

   Liverpool vs Chelsea

   Anfield

   Liverpool, Storbritannien GB

  • 10 feb. 2024

   Liverpool vs Burnley

   Anfield

   Liverpool, Storbritannien GB

  • 24 feb. 2024

   Liverpool vs Luton Town

   Anfield

   Liverpool, Storbritannien GB

  • 9 mar. 2024

   Liverpool vs Manchester City

   Anfield

   Liverpool, Storbritannien GB

  • 30 mar. 2024

   Liverpool vs Brighton & Hove Albion

   Anfield

   Liverpool, Storbritannien GB

  • 3 apr. 2024

   Liverpool vs Sheffield United

   Anfield

   Liverpool, Storbritannien GB

  • 3 apr. 2024

   Liverpool vs Sheffield United FC

   Anfield

   Liverpool, Storbritannien GB

  • 13 apr. 2024

   Liverpool vs Crystal Palace

   Anfield

   Liverpool, Storbritannien GB

  • 4 maj 2024

   Liverpool vs Tottenham Hotspur

   Anfield

   Liverpool, Storbritannien GB

  • 19 maj 2024

   Liverpool vs Wolverhampton Wanderers

   Anfield

   Liverpool, Storbritannien GB

Hvad er bedst Real Madrid eller Barcelona?

Verdens bedste fodboldliga, den spanske La Liga, er i gang igen. Torsdag den 11. juni tog Sevilla imod Real Betis, og så følger det ellers slag i slag med fodbold hver eneste dag. Lørdag 13. juni spiller Barcelona på udebane mod Mallorca, og dagen efter, søndag den 14. juni, gæster Eibar Real Madrids træningsstadion i Valdebebas, lidt uden for Madrid, Estadio Alfredo Di Stéfano.

Som det danske Real Madrid-site, madridista.dk, bemærker: Det bliver de små marginaler, der afgør topstriden i år. Karantæner for eksempel. Altså ikke coronakarantæner, men dem, der kommer af for mange gule kort.

Hvad koster en billet til FC Barcelona?

Går din fodboldrejse til Barcelona og Camp Nou 2023, så kan du godt forvente fodbold i højeste klasse. Med spillere som Pedri, Gavi og Frenkie de Jong på banen skal der meget til, hvis det ikke skal blive målrigt. Oplev holdet i sæsonen, hvor de spiller med om både La Liga- og Champions League-trofæerne samt andre titler. Samtlige fodboldrejser med FC Barcelona er opført på denne side, så du nemt kan sammenligne de forskellige muligheder.