:

Hvor meget koster en tur i biffen?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvor meget koster en tur i biffen?
 2. Hvilken biograf er bedst i København?
 3. Hvad skal man se i biffen?
 4. Hvor meget koster en billet til Nordisk Film biografer?
 5. Hvornår er det billigst at gå i biografen?
 6. Hvad koster en bio billet?
 7. Hvilken biograf er størst i Danmark?
 8. Hvilken by har Danmarks mindste biograf?
 9. Hvad skal jeg lave i KBH?
 10. Hvor gammel skal man være for at se Shabholm?
 11. Hvor meget koster det at komme ind i biografen?
 12. Hvor meget koster en biografbillet i City 2?
 13. Hvad kostede en biografbillet i 1980 erne?
 14. Hvordan bestiller man billetter til biografen?
 15. Hvor ligger Danmarks ældste biograf?

Hvor meget koster en tur i biffen?

Det kan betale sig at kigge med her, hvor du får mulighed for at finde biograftur for 2 tilbud, der virkelig kan betale sig at få fingrene i.  Biografbillet priser kan variere meget og det kan være svært at finde billige biografbilletter, når i lige har lyst til en tur i biffen. Specielt når i skal 2 afsted, kan det være svært at finde de billige biografbilletter for 2. Og så skal der jo også lige toppes op med sodavand og popcorn for den helt perfekte oplevelse.

Hvilken biograf er bedst i København?

I Nordisk Film Biografer bestræber vi os altid på at give vores gæster mere end bare en god film. Biografturen skal være en stor oplevelse, lige fra billetten er købt og forventningens glæde indfinder sig - til du sidder godt i biografsædet med lune popcorn og iskold sodavand inden for rækkevidde.

I vores biografer i Lyngby, Næstved, Field's, Falkoner samt Herning, Kolding, Odense, Esbjerg og Taastrup får biografturen en ekstra behagelig dimension med vores luksussæder i alle sale.

Hvad skal man se i biffen?

Hvis du skal en tur i biografen i sommerferien, kan det være rart at vide, hvad andre publikummer foretrækker. På kino.dk kan du altid se, hvilke film biografgængerne giver det højeste antal stjerner, og lige nu er top 10-listen fyldt med film i forskellige genrer.

Toppen indtages af Tom Cruise-efterfølgeren 'Top Gun: Maverick', efterfulgt af det bombastiske portæt af Elvis Presley med Austin Butler i titelrollen og gyseren 'The Black Phone'.

Hvor meget koster en billet til Nordisk Film biografer?

Palads Teatret i København. 1988-89 blev bygningen dekoreret udvendig i klare pastelfarver af Paul Gernes.

Alle Nordisk Film Biografer var lukkede mandag den 4. juli og er også lukkede tirsdag den 5. juli i respekt for ofrene og for at tale situationen igennem med vores medarbejdere.

En almindelig biografbillet koster fra 90 kr. Børn under 12 år sparer 10 kr., samt seniorer (65+) sparer 10% på alle ordinære forestillinger. Ved forlænget spilletid og helaftensfilm vil der være yderligere tillæg. Derudover kan der desuden forekomme tillæg på udvalgte titler.

I det lys var det en kæmpe bet for både biografer, filmdistributører og naturligvis filmenes producenter, da biograferne igen blev lukket ned 19. december, præcist som året forinden og lige inden juleferien, der traditionelt er en af biografernes største perioder.

Hvornår er det billigst at gå i biografen?

Flere biografer rundt om i landet afholder på søndag den 12. marts den tilbagevendende begivenhed Den store biografdag. Her kan du købe billetter til stort set alle film til reduceret pris.

Om aftenen er der Oscar-uddeling, så det er den perfekte anledning til at få set en eller flere nominerede film til en god pris.

Hvad koster en bio billet?

Billetpriser i Ikast Bio

Normalpriser:Eftermiddag (indtil kl. 17.00): 100-110 kr.Aften (efter kl. 17.00): 110-120 kr.Tillæg ved forlænget spilletid:Mellem 135 og 150 minutter: 10 kr.Over 150 minutter: fra 20 kr.Tillæg ved 3D-film: kr. 20,- (incl. lån af 3D-briller)

Hvilken biograf er størst i Danmark?

Der er fire sale, og vi er i den store sal.

 "Fantastiske Skabninger: Dumbledores hemmeligheder" med Mads Mikkelsen på rollelisten toner frem på det kæmpestore lærred. Palads Teatret har Danmarks største Cinemascopelærred. Lyden er også noget særligt. Ingen andre biografer i Nordjylland har Dolby Atmos, som er mere end surround, lyden kommer også nedenunder og lige over vores hoveder.

Vi har sat os godt til rette i de nye stole, som der også er Danmarkspremiere på. Biografen har investeret i fire helt nye stoletyper på det danske marked.  Og lidt sjovt så er der kæreste-chaiselonger på første række. Altså dobbeltsæder, hvor man kan sidde tæt.

Vi har fået plads i den øvre del af salen. Nordjyske har inviteret to gæster, som ved noget om lyd og billeder, med i biografen. 

Hvilken by har Danmarks mindste biograf?

• Gå til Palads Teatrets historie + • Gå til Palads Teatret, København + • Gå til Nordisk Film's Biografer

Klik for at se en stor version

Hvad skal jeg lave i KBH?

Danmarks hovedstad er hjemsted for nogle af landets mest toneangivende kulturinstitutioner, hvor du kan opleve historiens vingesus, moderne kunst i verdensklasse. Få inspiration og overblik her.

Tivoli kender du formentlig. Men hvad med alle de andre store attraktioner i København? Dem finder du her.

København er en historisk og gammel havneby. En af de bedste og smukkeste måder at se den maritime hovedstad på, er fra vandsiden. Så hop ombord på en klassisk kanalbåd eller tag din egen kaptajnkasket på og udforsk havnen i en lejet båd på egen hånd.

Hvor gammel skal man være for at se Shabholm?

Hvor gammel skal man være for at gå i biografen?

Medierådet for Børn og Unges online database er oprettet for at sikre, at detaljerede oplysningerne er tilgængelige, således at man kan orientere sig om filmens egnethed i god tid inden biografturen. Medierådets vurderingsudvalg kategoriserer film og trailer i 4 typer (klik, hvis du vil vide mere):

Hvor meget koster det at komme ind i biografen?

Programmet bliver lagt hver tirsdag 8 dage frem. Den nye programperiode løber derfor fra torsdag til og med onsdag i ugen efter. Vi opdaterer programmet hver mandag eftermiddag.

Da det til tider kan være svært at forudsige, hvilke film, der er mest populære, lægger vi vores program ugentligt. Dette gøres, idet vi tilstræber os at imødekomme udbud og efterspørgsel på film bedst muligt.

Programmet bliver lagt hver tirsdag 8 dage frem. Den nye programperiode løber derfor fra torsdag til og med onsdag i ugen efter. Vi opdaterer programmet hver mandag eftermiddag.

Da det til tider kan være svært at forudsige, hvilke film, der er mest populære, lægger vi vores program ugentligt. Dette gøres, idet vi tilstræber os at imødekomme udbud og efterspørgsel på film bedst muligt.

Enkelte filmtitler kan være programlagt længere ud i fremtiden. Dette kan skyldes en vis sikkerhed om populariteten, f.eks. kan der være tale om en specialforestilling eller forpremiere. Er visningen programlagt og forsalget startet, kan du trygt købe dine billettere til længere ud i fremtiden.

Babybio afholdes normalt som den første visning til den pågældende film hver onsdag. Oftest er dette kl.10.30. Arrangementet er forbeholdt nybagte forældre, og afvikles med dæmpet lyd og en smule lys i salen.

Du finder en oversigt over vores fremtidige film under siden ”Kommende film” på vores hjemmeside. Her ses et line up af filmtitler og datoer flere år frem i tiden. Dog skal der tages forbehold for ændringer i både titler og datoer, specielt i lyset af Corona krisen. Flere filmselskaber har løbende både skubbet premieredatoer og trukket film tilbage.

Oversigten forventes derfor at ændres løbende – Jo længere ude i fremtiden, jo mere usikker er oversigten. Se de kommende film HER

Der kan være flere årsager til, at en specifik film ikke får premiere i Vue. Filminstitutterne vælger selv, om deres film tilbydes til biografen. Biografen vælger ligeledes selv, om vi takker ja eller nej.

Vi vil naturligvis gerne tilbyde vores gæster det størst mulige antal film at vælge imellem. Dog prioriteres nogle titler somme tider frem for andre. Det kan eksempelvis være, at den fravalgte film ikke vurderes til at matche vores publikum i lige så høj grad som andre.

Yderligere har omstændighederne også udviklet sig, i takt med Corona krisens påvirkning på filmindustrien. Under biografernes nedlukning valgte enkelte filminstitutter at benytte deres streamingtjenester frem for at skubbe premieredatoen. Dette betyder, at enkelte visninger løbende er og kan blive trukket fra vores kommende filmprogram.

Under fakta på filmens underside kan du finde filmens længde. Da der ved normale forestillinger er lidt over 15 minutters reklamer og trailers, skal du lægge det til filmens længde for at kende sluttidspunktet +/- 5 minutter

Billetsalget starter 30 min før den første visning, og lukker 15 min efter den sidste. Derfor varierer åbningstiderne efter vores program. Typisk åbner vi kl. 10.30 og lukker kl. 21.45.

Telefonen er åben fra kl. 13-17 alle dage. Ellers er du altid mere end velkommen til at sende en mail til [email protected] 

Billetsalget starter 30 min før den første visning, og lukker 15 min efter den sidste. Derfor varierer åbningstiderne efter vores program. Typisk åbner vi kl. 10.30 og lukker kl. 21.45.

Telefonen er åben fra kl. 13-17 alle dage. Ellers er du altid mere end velkommen til at sende en mail til [email protected] 

Af hensyn til det øvrige publikum, er det ikke muligt at købe billet senere end 15 min. efter forestillingens starttidspunkt.

Som medlem af mit Vue vil du få direkte besked om forsalgsstart på større film. Er du ikke allerede medlem kan du tilmelde dig HER

På forsiden her på sitet, bliver nyheder omkring forsalg og forpremierer slået op, yderligere poster vi også nyheder på vores Facebook side. På vores eventside kan du følge forpremierer og andre events.

Hvor meget koster en biografbillet i City 2?

Høje Taastrup Biograf i City2, er en del af Nordisk Film Biografer med over 1.000 sæder fordelt på syv sale. Vi viser alle de nye og populære film, som du bare må se, i en moderne biograf.Så tag enten din veninde, kæreste eller hele familien med under armen til den helt nye film, som alle dine venner snakker om i Høje Taastrup Bio i City2!

Høje Taastrup Bio i City2 tilbyder desuden også Babybio hver første torsdag i måneden kl. 12.00 (der kan være ændringer ved skoleferier mm.), med adgang til puslebord og mikrobølgeovn. Derudover tilbyder Høje Taastrup Bio også SeniorBio hver første onsdag i måneden kl.14.00, hvor der serveres gratis kaffe og kage.

Endelig, så har City2 3.000 gratis p-pladser, så du kan roligt parkere din bil og nyde filmen. Vær obs på, at der på parkeringspladserne er mellem 2-4 timers gratis parkering, men du kan forlænge din parkering uden beregning på standeren i biografkiosken. Læs mere om parkering her. 

Hvad kostede en biografbillet i 1980 erne?

Mens den gennemsnitlige billetpris er steget jævnt siden 1990, har antallet af biografbilletter været en smule nedadgående siden 2009. Danskerne købte i alt 11.927.000 biografbilletter i 2017. Det er 26,4 pct. færre end i 1981, hvor danskernes biografbesøg toppede med 16.208.000 solgte billetter. 1992 var året, hvor danskerne samlet set, indløste færrest biografbilletter. Dengang blev der solgt 8.648.000 billetter, hvilket var 27,5 pct. færre end i 2017.

Hvordan bestiller man billetter til biografen?

Hvad koster en biografbillet?

En almindelig biografbillet koster fra 90 kr. Børn under 12 år sparer 10 kr., samt seniorer (65+) sparer 10% på alle ordinære forestillinger.Ved forlænget spilletid, 3D og helaftensfilm vil der være yderligere tillæg. Derudover kan der desuden forekomme tillæg på udvalgte titler. Dette er ikke noget vi i Kulturbiografen bestemmer, men et tillæg som kommer fra filmselskabernes side.

Hvor ligger Danmarks ældste biograf?

Den sidste forestilling i Dragør Bio på spidsen af Amager nærmer sig. »Standen er for ringe,« lyder det fra bestyrelsen.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, sÃ¥ den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne pÃ¥ [email protected], hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres.