:

Hvad kan en clairvoyant se?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad kan en clairvoyant se?
 2. Hvem er den bedste clairvoyant i Danmark?
 3. Hvordan ved man at man har clairvoyante evner?
 4. Kan man mærke en afdød?
 5. Kan man stole på en clairvoyant?
 6. Kan man lære afdødekontakt?
 7. Hvad koster det at gå til clairvoyant?
 8. Hvordan kommer jeg i kontakt med min afdøde far?
 9. Hvor længe efter man er død bliver man begravet?
 10. Hvordan virker clairvoyance?
 11. Hvad koster afdødekontakt?
 12. Hvad betyder det når man drømmer om en afdød person?
 13. Hvordan træner man clairvoyance?
 14. Hvad er en god clairvoyant?
 15. Hvad sker der med sjælen når vi dør?

Hvad kan en clairvoyant se?

I går efterlyste jeg en klient, der havde skrevet til mig med henblik på et spørgsmål, hvor hun ønskede et clairvoyant svar. Det har givet en del nysgerrige spørgsmål om denne arbejdsmetode og mit arbejde generelt. Så har lavet et lille blogindlæg om mit clairvoyante arbejde.

Spørg clairvoyanten er din mulighed for at stille et spørgsmål du har brug for afklaring på lige nu og her, og uden at skulle finde tid og overskud til at skulle besøge mig i en clairvoyance 1:1. Det er meget let og simpelt.. Du indtaster blot dit spørgsmål nederst på siden og sender det til mig online. Så snart jeg har modtaget og set dit spørgsmål, sender jeg din mail med oplysninger om rammerne for besvarelsen af dine spørgsmål. Der går maksimalt 72 timer før jeg har svaret dig clairvoyant på dine spørgsmål.

Hvem er den bedste clairvoyant i Danmark?

Rent umiddelbart vil jeg sige, at svaret på spørgsmålet om at finde Danmarks bedste clairvoyant er et højt og rungende nej, det kan man ikke. De mange clairvoyante i Danmark har alle forskellige kompetenceområder og forskellige arbejdsmetoder. Allerede med det udgangspunkt kan man se, at det ville være tilnærmelsesvis umuligt at finde de kriterier der skulle benyttes for at lave en sådan bedømning. Oveni dette kommer så den mængde af forskellige ønsker og spørgsmål som vi, der måske vil henvende os til en clairvoyant, sidder inde med. Hvilken situation vi befinder os i, i øjeblikket, vores udfordringer og baggrund vil også spille ind. Og til sidst er det jo også et spørgsmål om kemi og den gode samtale. Hvis man ikke finder tonen eller føler tillid til en clairvoyant spiller det ingen rolle hvor dygtig han eller hun er på sit felt. Derfor er det meget svært at udråbe Danmarks bedste clairvoyant.

I stedet for at lede efter Danmarks bedste clairvoyant er det nok langt mere frugtbart at lede efter den clairvoyant der er bedst lige for dig, lige nu. For at finde ham eller hende skal du først og fremmest vide, hvad det er du har brug for vejledning til. Søger du vejledning om parforhold, jobskifte, eller økonomi? Har du tabt noget og har brug for hjælp til at finde det igen? Vil du gerne have afklaring om dine styrker og svagheder, for at blive bedre rustet til at tage selvstændigebeslutninger i fremtiden? Ved at gøre lidt research vil du kunne begrænse udvalget ud fra de områder de forskellige clairvoyante tilbyder. Sørg altid for at forsikre dig om, at den clairvoyante faktisk arbejder med det, som du vil have svar på. Hvis du for eksempel ønsker kontakt med en afdød skal du være forberedt på at det snarere er et medie, du skal have fat i, da ikke alle clairvoyante arbejder med afdødekontakt.

Hvordan ved man at man har clairvoyante evner?

Når du hører ordet ’clairvoyant’, hvad tænker du så på? Måske tænker du på afdødekontakt, at kunne se ind i fremtiden, at fornemme det skjulte eller at være i kontakt med engle og ånder.

Ingen af delene er forkerte, men helt overordnet set er clairvoyance din mavefornemmelse, din intuition, eller hvad du vælger at kalde det. Og det er en evne, vi alle har i os.

Hos den enkelte kan de clairvoyante evner imidlertid være mere udtalte og veludviklede.

– Mange tror, man skal være noget særligt for at kunne blive clairvoyant. Det skal man ikke, man skal bare være sig selv, for det ligger latent i os alle sammen.

Kan man mærke en afdød?

Jeg er taget til Nyråd på Sjælland for at mødes med Susan Nielsen, 53 år, og Mette Hill Lærkesen, 54 år, i Susans hjem. De er clairvoyante og har sammen skrevet bogen ”Tegn fra den anden side – når afdøde tager kontakt”. Det er den, vi skal tale om, for det er en livsbekræftende bog skrevet på en trist baggrund.

Før vi taler om bogen, stiller de begge kortvarigt ind på mig, så jeg kan få et indtryk af deres clairvoyante evner. Jeg er hverken fordomsfuld eller skeptisk, da jeg har gode erfaringer med clairvoyance, men de to skal da lige prøves af …

Uden at gå i detaljer, så ramte Susan plet. Jeg havde på det tidspunkt både sat foden ned, sagt fra og også haft konfrontationer.

– Jeg får to billeder. Du kommer gennem en tunnel, du har en hård tid. Du føler dig fastlåst, og det er du ikke vant til, for du er energifyldt og er vant til at sige fra og gøre det, du har lyst til. Men det går godt, du kommer gennem det, fortæller Mette.

I 2009 mistede Mette sin søn Christian. Han var kun 17 år, da han blev påkørt af en bil og døde af sine kvæstelser. Christians død var naturligvis et chok og en stor sorg for Mette, men lagde også kimen til den bog, hun og Susan nu har skrevet sammen, for Christian begyndte at sende tegn fra den anden side.

Kan man stole på en clairvoyant?

MILWAUKEE (Reuters) - A Wisconsin man claiming to be a psychic was credited with assisting police in the arrest of a man and woman accused of stealing $2,200 worth of jeans, police said on Wednesday.

The unidentified man called Madison, Wisconsin, police early on Tuesday, told them he was a psychic and that he thought there was an “elaborate conspiracy” involving a white car he saw in a motel parking lot, a police report said.

Kan man lære afdødekontakt?

Du kan faktisk selv, og min erfaring er at den kontakt vi selv får, er langt stærkere end den vi får ved at konsultere et medie. Jeg kan lære dig det på to måder som du kan se her (nedenunder kan du fortsat læse om mine egne erfaringer med og holdninger til afdødekontakt, og du kan se mine svar på ofte stillede spørgsmål)

Afdødekontakt er det at være i forbindelse med et menneske eller dyr der engang har levet i en fysisk krop her på jorden. At man ikke længere har projiceret et stykke af sin bevidsthed ned i en fysisk krop, betyder ikke at man ikke længere har en bevidsthed, og derfor er det stadig muligt at være i kontakt.

Både og. For nogle er det virkelig let. De ser og kommunikerer med afdøde lige så let som med fysisk levende mennesker. Men det er de færreste for hvem det er så ligetil.

Andre har trænet sig op til det på kurser og er blevet virkelig dygtige gennem øvelse. 

Nogle oplever nem kontakt med dem de personligt har kendt, men har ikke kontakt med fremmede afdøde.

Du kan sagtens få kontakt til en der er blevet født igen. Det kan lyde mærkeligt, men hvis du tænker på at vi altid er ånd, også når en del af os er projiceret ned i en fysisk krop, så vil du altid kunne få kontakt til den del der er ånd. Energimæssigt er der ikke noget der forsvinder, så den personlighed der levede engang, vil stadig eksistere på et andet plan. Det er ikke personligheden i sig selv der genfødes, men et andet aspekt af ånden som har den personligheds erfaringer til rådighed. Læs evt. mere om det i Bruce Moens bøger.

Hvad koster det at gå til clairvoyant?

Til en clairvoyance kan alle problemstillinger tages op, sÃ¥som: job, familie, kærlighed til sig selv og andre, samt helbred og psyke. Fylder en konkret situation meget her og nu, kan dette ogsÃ¥ tages op.

Hvordan kommer jeg i kontakt med min afdøde far?

Vores bedste råd er enkelt: Tal med nogen om, hvordan du har det. Også selvom det er svært at tage hul på snakken. Også selvom det gør ondt.

Tanker og følelser har det med at kværne rundt i os, så længe vi holder dem for os selv. I samme øjeblik du deler dem med andre, sker der noget. De kommer til at fylde lidt mindre. De bliver en anelse lettere at bære, fordi du ikke længere er alene.

Hvor længe efter man er død bliver man begravet?

Når en person går bort, skal der skrives en dødsattest. Det er en læge, der står for det. Enhver afdød person skal tilses af en læge. Som pårørende skal du kontakte afdødes læge eller lægevagten.

Et dødsfald skal anmeldes til begravelsesmyndigheden (kirkekontoret) senest to hverdage efter dødsfaldet. Det gøres ved at udfylde en anmodning om begravelse eller ligbrænding. 

Anmeldelsen kan indsendes elektronisk via borger.dk , hvor du også kan finde en blanket til print.

Hvordan virker clairvoyance?

Clairvoyance betyder, som navnet kan indikere, at man ser klart. Det betyder også, at de folk, som arbejder med clairvoyance siges at have en form for sjette sans eller en evne til at se ting, som ikke alle har mulighed for, og det kan eksempelvis være at se ind i fremtiden.

En anden måde at beskrive det på er, at vi mennesker normalt ser med vores øjne, hvorimod clairvoyante også ser gennem det, de kalder for det spirituelle øje, som tillader dem at se dybere og på et andet niveau, der også kan defineres som værende den åndelige verden.

En clairvoyant kan dermed arbejde med den energi og de følelser, et menneske udsender, fordi de har en særlig indlæringsevne.

Hvad koster afdødekontakt?

Når vores elskede dyrevenner vælger at tage hjem før os, så står vi ofte tilbage med ubesvarede spørgsmål. Her kan en telepati være en hjælp til forståelse og afklaring.

En telepati vil ikke fjerne din sorg. Den kan ikke på magisk vis give dig fri fra din egen sorgproces. MEN telepatien kan være en hjælp på din vej.

Hvad betyder det når man drømmer om en afdød person?

At drømme om døden betyder ikke, at du drømmer om din egen død eller endda andres død. Ifølge Anna Monteschi, forfatter til El Gran Libro de Los Sueños (Den store drømmebog) (2006), kan det faktisk have mange forskellige konnotationer eller betydninger at drømme om døden, afhængigt af typen af drøm. Her er de mest repræsentative:

 • Ønsker at dø. At drømme, at du ønsker at dø, er relateret til en alvorlig indre krise.
 • At tale med døden. Du har overvundet den frygt, du havde for døden.
 • Hvis du er syg. Hvis du drømmer om døden, og du er syg i virkeligheden, betyder det, at du snart bliver rask.
 • For kunstnere. Det symboliserer succes og berømmelse.
 • Hvis du er gift, betyder det, at du forlader din familie.
 • Hvis du har børn, er det relateret til bekymringer for deres helbred.
 • At blive reddet fra døden. Du giver for stor betydning til noget hjælp, som faktisk ikke rigtig nytter noget.
 • Drømme om din egen død. Dette er et godt varsel og er især relateret til ægteskab og helbred.
 • At se døden. At se døden direkte symboliserer stort held.

Hvis din drøm ikke er relateret til tanken om døden, men en død person optræder i den, kan det betyde mange ting. Derfor er der, som i det foregående tilfælde, en række forskellige muligheder.

Hvordan træner man clairvoyance?

Ordet “clairvoyance” kommer fra fransk og betyder “klarsyn”. Clairvoyance kan involvere forskellige former for opfattelse, herunder synsindtryk, lyde, følelser, dufte eller smag, som er uafhængige af de almindelige sanser. En person, der siges at have clairvoyante evner, kan opfatte information på en måde, der ikke kan forklares gennem almindelige videnskabelige metoder.

Clairvoyante evner, er en evne til at opfatte information på en måde, der er uafhængig af de almindelige fem sanser. Dette kan inkludere at opfatte synsindtryk, lyde, følelser, dufte eller smag, der er ude af tråd med den fysiske verden.

For eksempel kan en clairvoyant nogle gange se en vision af en begivenhed, der finder sted i fremtiden eller se billeder eller symboler, der repræsenterer en persons liv eller en situation. De kan nogle gange også mærke følelser eller stemninger, der er til stede i et rum eller knyttet til en person, som de ikke kan forklare gennem almindelige videnskabelige metoder.

 • Psi-teori: Denne teori hævder, at der eksisterer en form for ekstra sensorisk opfattelse (ESP) eller psykisk energi, som gør det muligt for en person at opfatte information uden at bruge de almindelige fem sanser. Dette kan inkludere telepati, præcognition, clairvoyance og andre paranormale evner.

 • Quantum-teori: Nogle mennesker tror på, at clairvoyance kan forklares ved kvantefysik, og at det kan involvere kommunikation gennem kvantemekaniske fænomener som ikke-lokalitet, ubevidst bevidsthed eller superposition. Imidlertid er der ikke nogen videnskabelig evidens for, at kvantemekanik kan forklare clairvoyance eller andre paranormale evner.

 • Når man taler om clairvoyance, er det normalt at forstå det som en form for ekstrasensorisk opfattelse, der giver en person mulighed for at opfatte information om en person, et objekt, et sted eller en begivenhed uden at bruge de almindelige fem sanser. Dette kan inkludere at opfatte synsindtryk, lyde, følelser, dufte eller smag, der er ude af tråd med den fysiske verden.

  Når man taler om synsindtryk, lyde, følelser, dufte eller smag, der er ude af tråd med den fysiske verden, refererer man normalt til opfattelser, der ikke kan forklares af de almindelige fem sanser (syn, hørelse, berøring, lugt og smag).

  For eksempel kan en person, der hævder at have clairvoyante evner, se et billede af en person, der er langt væk eller har oplevet noget, som den clairvoyante person ikke kunne have vidst om på forhånd. Det kan også inkludere at høre lyde eller stemmer, der ikke kan forklares af omgivelserne, eller at føle følelser eller fornemmelser, der ikke kan forklares af den fysiske verden.

  Hvad er en god clairvoyant?

  Når den Clairvoyante konsulent modtager beskeder fra de åndelige guider, vil de blive tolket videre til dig. Ofte vil du blive bedt om at bekræfte, at det er korrekt, så Clairvoyanten kan fortsætte med at stille rigtigt ind på din situation og guiderne.

  Kan du bekræfte de kendetegn eller informationer, den Clairvoyante oplyser, ved du, at den Clairvoyante er i stand til at hjælpe dig. Og så kan du med ro i sjælen lade guiderne hjælpe dig videre med svar eller vejledning gennem din Clairvoyante konsulent.

  Hvad sker der med sjælen når vi dør?

  Hvad sker der med sjælen ved døden?

  „Læren om at menneskesjælen er udødelig og fortsætter med at eksistere efter menneskets død og legemets opløsning, er en af grundpillerne i den kristne filosofi og teologi.“ — NEW CATHOLIC ENCYCLOPEDIA.