:

Kan man leje en printer?

Indholdsfortegnelse:

 1. Kan man leje en printer?
 2. Hvad koster det at lease en printer?
 3. Hvilken printer er billigst i drift?
 4. Hvilken printer er bedst til hjemmebrug?
 5. Hvordan får man en printer online?
 6. Kan en printer blive for gammel?
 7. Hvad koster en 3D printer i strøm?
 8. Hvad koster et A4 print?
 9. Er der ulemper ved inkjet printer?
 10. Kan man printe uden blæk?
 11. Hvordan printer man fra mobilen?
 12. Hvordan tilslutter jeg min HP printer til internettet?
 13. Hvordan undgår man at blækpatroner tørrer ud?
 14. Er det svært at 3D printe?
 15. Hvor meget strøm bruger en 3D printer i timen?
 16. What is a printer leasing program?
 17. Where can I rent a printer?
 18. Should you lease or buy a copier/printing machine?
 19. Should you lease a high-tech printer?
 20. What is a printer leasing program?
 21. Should you lease a high-tech printer?
 22. How long does it take to rent a printer?
 23. Can a business buy a printer?

Kan man leje en printer?

Med enhver printerudlejning er der en kontrakt mellem et printerfirmaet og kunden, der giver kunden ret til brug af udstyret mod en betaling, der er fastsat over en periode. Når du lejer en printer, foretager du en række regelmæssige betalinger i stedet for et stort kapitaludlæg.

Hvad koster det at lease en printer?

 • Brother MFC-L9570CDW - Bedst til mindre kontorer
 • Canon PIXMA PRO-200 - Bedst til fotoudskrivning
 • HP Officejet 250 Mobile - Bedste mobile printer
 • Epson EcoTank ET-M1170 - Bedste printer til hjemmebrug
 • Brother MFC-L2750DW - God allround-printer
 • HP OfficeJet Pro 7730 - Bedst til professionelle printbehov
 • Canon Pixma TR4650 - God 4-i-1-printer
 • Epson EcoTank ET-M3170 - Bedste omkostningseffektive printer
 • Canon Maxify MB5150 - God praktisk printer
 • Brother HL-L6300DW - Bedst til større mængder print

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

 • Type

  Når du vælger en printer, vil du hovedsageligt støde på to typer: inkjet og laser.

  • Inkjetprintere er alsidige og kan producere tekstdokumenter i høj kvalitet og levende farvebilleder og fotos. De er typisk billigere og passer godt til hjemmebrug eller små kontorer, hvor udskrivningsvolumen er lav til moderat.
  • Laserprintere udmærker sig derimod ved hurtigt at producere tekstdokumenter i høj kvalitet, hvilket gør dem velegnede til større kontorer eller miljøer med behov for store mængder print. De har ofte en højere startpris, men kan være mere omkostningseffektive over tid på grund af lavere udskrivningsomkostninger pr. side.

  Sammenfattende kan man sige, at hvis dine printbehov er forskelligartede, herunder fotos og farvedokumenter, og din volumen er lavere, kan en inkjet være den bedste løsning. Men hvis dit primære behov er sort-hvide tekstdokumenter i store mængder, kan en laserprinter være et mere økonomisk valg.

 • Papirkapacitet

  Valget af den rigtige papirkapacitet til din printer afhænger i høj grad af, hvor ofte og hvor meget du bruger den.

  Til hjemmebrug eller lejlighedsvis udskrivning bør en papirkapacitet på omkring 100-150 ark være tilstrækkelig. Det omfatter opgaver som udskrivning af lektier, opskrifter, billetter eller lejlighedsvise fotos. Denne papirkapacitet findes normalt i kompakte eller bærbare printere, der er ideelle til let arbejde.

  Til små og mellemstore virksomheder eller hjemmekontorer, hvor daglige printopgaver er rutine, vil en printer med en kapacitet på 250-500 ark være mere velegnet. Det vil være nok til at håndtere printmængden uden hyppige papirpåfyldninger, hvilket forbedrer effektiviteten.

  Til større kontorer eller professionelle miljøer, hvor der ofte printes store mængder, vil printere med en kapacitet på 500 ark eller mere, som ofte kan udvides med ekstra papirbakker, være det bedste valg. Disse printere er designet til at håndtere tunge udskrivningsopgaver og minimerer behovet for hyppig udskiftning af papir.

  Husk, at en højere papirkapacitet, end du tror, du har brug for, kan spare tid i det lange løb, især hvis dine printbehov vokser.

 • Udskrivningshastighed

  Udskrivningshastigheden, angivet i sider pr. minut (ppm), varierer meget afhængigt af printertypen og den tilsigtede brug.

  For en hjemmebruger eller et lille kontor kan en inkjetprinter have en hastighed på omkring 6 til 20 sider pr. minut for monokrom (sort/hvid) udskrivning, hvor farveudskrivning er en smule langsommere. Alt under 10 ppm kan betragtes som langsomt til almindelig brug.

  På den anden side kan en typisk monokrom laserprinter, der ofte bruges på større kontorer, arbejde med 20 til 50 sider pr. minut. Mere avancerede modeller kan endda nå op på 100 ppm. For farvelaserprintere kan hastigheden være omkring 20 til 40 ppm. Alt over 40 ppm kan generelt betragtes som hurtigt.

  Husk, at disse værdier kun er gennemsnit. De faktiske hastigheder kan variere afhængigt af specifikke modeller, dokumentets kompleksitet, indstillingerne for udskriftskvalitet og endda den anvendte papirtype.

 • Yderligere funktioner

  Når du køber en printer, er der ud over de grundlæggende overvejelser som udskriftskvalitet og hastighed mange ekstra funktioner, der er værd at overveje:

  • Duplex-udskrivning: Duplex eller dobbeltsidet udskrivning er en vigtig funktion, hvis du ofte skal udskrive flersidede dokumenter. Det sparer nemlig papir.
  • Multifunktionalitet: Hvis du har brug for en printer til mere end blot at printe, er en alt-i-en-printer, som kan scanne, kopiere og faxe, et bedre valg. De er mere alsidige og sparer plads sammenlignet med at have separate enheder.
  • Fotoudskrivning: Hvis du har planer om at printe fotos, bør du overveje en fotoprinter. De har højere opløsning, bedre farvenøjagtighed og kan ofte printe direkte fra digitale kameraer eller hukommelseskort.
  • Intelligente tilslutningsmuligheder og trådløse funktioner: Printere med Wi-Fi, Bluetooth eller cloud-baserede funktioner gør det nemt at printe fra flere enheder, f.eks. bærbare computere, smartphones eller tablets, uden behov for en kabelforbindelse.
  • Udskrivning uden kant: Hvis du er interesseret i at printe fotos, flyers eller andet visuelt materiale, der strækker sig helt ud til papirets kanter, er en printer med mulighed for kantløs udskrivning et must. Funktionen gør det nemlig muligt at printe helt ud til kanten af siden, hvilket giver et rent og professionelt look.

  Husk, at det er vigtigt at overveje dine specifikke behov og brugsmønstre, når du evaluerer disse funktioner. De kan tilføje bekvemmelighed og funktionalitet, men kan også øge printerens omkostninger. Så vælg de funktioner, der giver mest værdi for dine specifikke krav.

 • Pris

  Printere findes i forskellige prisklasser, som hver især tilbyder forskellige funktioner. Prisbillige printere til under 1.000 kr. er basale, langsommere, velegnede til hjemmebrug og kan have høje patronomkostninger. Mellemklasseprintere fra 2000 – 5000 kr. er hurtigere, tilbyder bedre printkvalitet, alt-i-en-funktioner og effektivt blækforbrug. High-end printere, der koster over 5000 – 10000 DKK, imødekommer professionelle behov med høj hastighed, stor papirkapacitet og premium-funktioner. High-end modeller omfatter hurtige laserprintere til kontorudskrivning i store mængder og specialiserede fotoprintere. Den oprindelige pris er kun en del af omkostningerne; overvej løbende udgifter som blæk, papir og vedligeholdelse. Nogle gange kan dyrere printere være omkostningseffektive i det lange løb, hvis de har lavere omkostninger pr. side eller mindre hyppige udskiftninger af patroner. Vælg baseret på dit budget, udskrivningsvolumen og nødvendige funktioner.

 • Bruger- og ekspertanmeldelser

  Bruger- og ekspertanmeldelser giver vigtig indsigt i produkternes ydeevne og kvalitet fra folk, der har førstehåndserfaring. Brugeranmeldelser kan give et realistisk og ufiltreret billede af, hvordan produktet fungerer i hverdagssituationer, herunder holdbarhed, brugervenlighed og effektiviteten af produktets funktioner. Ekspertanmeldelser, på den anden side, giver et professionelt perspektiv på produktet. Eksperter udfører ofte grundige tests og har et bredt kendskab til markedet, hvilket gør dem i stand til at sammenligne og kontrastere produkter effektivt. De kan dissekere produktspecifikationer, vurdere ydeevne og verificere producenternes påstande, hvilket giver en velafrundet og informeret mening.

  Ved at kombinere både bruger- og ekspertanmeldelser kan du få en holistisk forståelse af produktets ydeevne, pålidelighed og værdi for pengene. Vi har derfor inkluderet begge anmeldelser i denne artikel for at hjælpe dig med at træffe en informeret købsbeslutning.

Hvilken printer er billigst i drift?

 • Brother MFC-L9570CDW - Bedst til mindre kontorer
 • Canon PIXMA PRO-200 - Bedst til fotoudskrivning
 • HP Officejet 250 Mobile - Bedste mobile printer
 • Epson EcoTank ET-M1170 - Bedste printer til hjemmebrug
 • Brother MFC-L2750DW - God allround-printer
 • HP OfficeJet Pro 7730 - Bedst til professionelle printbehov
 • Canon Pixma TR4650 - God 4-i-1-printer
 • Epson EcoTank ET-M3170 - Bedste omkostningseffektive printer
 • Canon Maxify MB5150 - God praktisk printer
 • Brother HL-L6300DW - Bedst til større mængder print

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

 • Type

  Når du vælger en printer, vil du hovedsageligt støde på to typer: inkjet og laser.

  • Inkjetprintere er alsidige og kan producere tekstdokumenter i høj kvalitet og levende farvebilleder og fotos. De er typisk billigere og passer godt til hjemmebrug eller små kontorer, hvor udskrivningsvolumen er lav til moderat.
  • Laserprintere udmærker sig derimod ved hurtigt at producere tekstdokumenter i høj kvalitet, hvilket gør dem velegnede til større kontorer eller miljøer med behov for store mængder print. De har ofte en højere startpris, men kan være mere omkostningseffektive over tid på grund af lavere udskrivningsomkostninger pr. side.

  Sammenfattende kan man sige, at hvis dine printbehov er forskelligartede, herunder fotos og farvedokumenter, og din volumen er lavere, kan en inkjet være den bedste løsning. Men hvis dit primære behov er sort-hvide tekstdokumenter i store mængder, kan en laserprinter være et mere økonomisk valg.

 • Papirkapacitet

  Valget af den rigtige papirkapacitet til din printer afhænger i høj grad af, hvor ofte og hvor meget du bruger den.

  Til hjemmebrug eller lejlighedsvis udskrivning bør en papirkapacitet på omkring 100-150 ark være tilstrækkelig. Det omfatter opgaver som udskrivning af lektier, opskrifter, billetter eller lejlighedsvise fotos. Denne papirkapacitet findes normalt i kompakte eller bærbare printere, der er ideelle til let arbejde.

  Til små og mellemstore virksomheder eller hjemmekontorer, hvor daglige printopgaver er rutine, vil en printer med en kapacitet på 250-500 ark være mere velegnet. Det vil være nok til at håndtere printmængden uden hyppige papirpåfyldninger, hvilket forbedrer effektiviteten.

  Til større kontorer eller professionelle miljøer, hvor der ofte printes store mængder, vil printere med en kapacitet på 500 ark eller mere, som ofte kan udvides med ekstra papirbakker, være det bedste valg. Disse printere er designet til at håndtere tunge udskrivningsopgaver og minimerer behovet for hyppig udskiftning af papir.

  Husk, at en højere papirkapacitet, end du tror, du har brug for, kan spare tid i det lange løb, især hvis dine printbehov vokser.

 • Udskrivningshastighed

  Udskrivningshastigheden, angivet i sider pr. minut (ppm), varierer meget afhængigt af printertypen og den tilsigtede brug.

  For en hjemmebruger eller et lille kontor kan en inkjetprinter have en hastighed på omkring 6 til 20 sider pr. minut for monokrom (sort/hvid) udskrivning, hvor farveudskrivning er en smule langsommere. Alt under 10 ppm kan betragtes som langsomt til almindelig brug.

  På den anden side kan en typisk monokrom laserprinter, der ofte bruges på større kontorer, arbejde med 20 til 50 sider pr. minut. Mere avancerede modeller kan endda nå op på 100 ppm. For farvelaserprintere kan hastigheden være omkring 20 til 40 ppm. Alt over 40 ppm kan generelt betragtes som hurtigt.

  Husk, at disse værdier kun er gennemsnit. De faktiske hastigheder kan variere afhængigt af specifikke modeller, dokumentets kompleksitet, indstillingerne for udskriftskvalitet og endda den anvendte papirtype.

 • Yderligere funktioner

  Når du køber en printer, er der ud over de grundlæggende overvejelser som udskriftskvalitet og hastighed mange ekstra funktioner, der er værd at overveje:

  • Duplex-udskrivning: Duplex eller dobbeltsidet udskrivning er en vigtig funktion, hvis du ofte skal udskrive flersidede dokumenter. Det sparer nemlig papir.
  • Multifunktionalitet: Hvis du har brug for en printer til mere end blot at printe, er en alt-i-en-printer, som kan scanne, kopiere og faxe, et bedre valg. De er mere alsidige og sparer plads sammenlignet med at have separate enheder.
  • Fotoudskrivning: Hvis du har planer om at printe fotos, bør du overveje en fotoprinter. De har højere opløsning, bedre farvenøjagtighed og kan ofte printe direkte fra digitale kameraer eller hukommelseskort.
  • Intelligente tilslutningsmuligheder og trådløse funktioner: Printere med Wi-Fi, Bluetooth eller cloud-baserede funktioner gør det nemt at printe fra flere enheder, f.eks. bærbare computere, smartphones eller tablets, uden behov for en kabelforbindelse.
  • Udskrivning uden kant: Hvis du er interesseret i at printe fotos, flyers eller andet visuelt materiale, der strækker sig helt ud til papirets kanter, er en printer med mulighed for kantløs udskrivning et must. Funktionen gør det nemlig muligt at printe helt ud til kanten af siden, hvilket giver et rent og professionelt look.

  Husk, at det er vigtigt at overveje dine specifikke behov og brugsmønstre, når du evaluerer disse funktioner. De kan tilføje bekvemmelighed og funktionalitet, men kan også øge printerens omkostninger. Så vælg de funktioner, der giver mest værdi for dine specifikke krav.

 • Pris

  Printere findes i forskellige prisklasser, som hver især tilbyder forskellige funktioner. Prisbillige printere til under 1.000 kr. er basale, langsommere, velegnede til hjemmebrug og kan have høje patronomkostninger. Mellemklasseprintere fra 2000 – 5000 kr. er hurtigere, tilbyder bedre printkvalitet, alt-i-en-funktioner og effektivt blækforbrug. High-end printere, der koster over 5000 – 10000 DKK, imødekommer professionelle behov med høj hastighed, stor papirkapacitet og premium-funktioner. High-end modeller omfatter hurtige laserprintere til kontorudskrivning i store mængder og specialiserede fotoprintere. Den oprindelige pris er kun en del af omkostningerne; overvej løbende udgifter som blæk, papir og vedligeholdelse. Nogle gange kan dyrere printere være omkostningseffektive i det lange løb, hvis de har lavere omkostninger pr. side eller mindre hyppige udskiftninger af patroner. Vælg baseret på dit budget, udskrivningsvolumen og nødvendige funktioner.

 • Bruger- og ekspertanmeldelser

  Bruger- og ekspertanmeldelser giver vigtig indsigt i produkternes ydeevne og kvalitet fra folk, der har førstehåndserfaring. Brugeranmeldelser kan give et realistisk og ufiltreret billede af, hvordan produktet fungerer i hverdagssituationer, herunder holdbarhed, brugervenlighed og effektiviteten af produktets funktioner. Ekspertanmeldelser, på den anden side, giver et professionelt perspektiv på produktet. Eksperter udfører ofte grundige tests og har et bredt kendskab til markedet, hvilket gør dem i stand til at sammenligne og kontrastere produkter effektivt. De kan dissekere produktspecifikationer, vurdere ydeevne og verificere producenternes påstande, hvilket giver en velafrundet og informeret mening.

  Ved at kombinere både bruger- og ekspertanmeldelser kan du få en holistisk forståelse af produktets ydeevne, pålidelighed og værdi for pengene. Vi har derfor inkluderet begge anmeldelser i denne artikel for at hjælpe dig med at træffe en informeret købsbeslutning.

Hvilken printer er bedst til hjemmebrug?

Er du på udkig efter en brugt printer, som ikke længere er i handlen, så se her blandt vores tidligere testede printere

Hvordan får man en printer online?

Du kender det sikkert, det er noget tid siden du har brugt din printer, og når du endelig skal bruge den igen, så kan den næsten lugte din frygt.

Printeren siger lidt underlige lyde og virker ikke, du kan ikke få den til at forbinde til Wi-Fi.

Kan en printer blive for gammel?

Før i tiden var der flere som havde en printer stående hjemme på kontoret. I takt med at internettet har fået en stor indflydelse på dagligdagen, er det blevet muligt at kunne opbevare dokumenter og lignende på internettet. Mange kan godt lide at have det hele samlet på et sted og du behøves ikke at have en masse papirer til at flyde rundt derhjemme. Samtidig er du med til at passe på naturen, da du ikke bliver ressourcer på at printe dokumenter ud. Nogen mennesker har et behov for at have noget på et fysisk papir. Selvom du ikke printer alt ud, så er det okay at printe et enkelt dokument en gang imellem, hvis du bedst kan lide at sidde med et fysisk papir i hånden.

Hvad koster en 3D printer i strøm?

Hvis du vil i gang med at designe dine egne 3D-modeller, findes der også et hav af gratis 3D-modelleringsprogrammer.

Der findes en lang række gratis 3D-modelleringsprogrammer, som er lette og simple at komme i gang med. Sculpto understøtter de fleste programmer – det kræver blot, at programmet er i stand til at eksportere en STL-fil (det vil sige en fil i filformatet .stl).

Hvad koster et A4 print?

Hvordan beregne pris per kopi kopimaskin.

Beregne print-/trykkekostnader er noe mange bedrifter ikke gjør før de kjøper en kopi-/print løsning. Mange bestiller en kopi/print løsning uten å gjøre et lite stykke forarbeid hva det koster å bruke skriveren.

Er der ulemper ved inkjet printer?

Ulemperne ved inkjet-printere er: udskrivningshastigheden er langsom. Kvalitet og hurtighed er altid et par modsætninger, som er svære at forene. Jo højere præcision, der kræves, jo flere prikker skal der udskrives, og jo langsommere er udskrivningshastigheden. Selvom en forøgelse af antallet af dyser kan øge udskrivningshastigheden, jo større antallet af dyser, jo større er dysen. Dette øger ikke kun chancen for tilstopning af dyserne, men øger også byrden ved mekanisk drift, hvilket i høj grad reducerer printerens pålidelighed. Tilbøjelig til blæk-relaterede problemer såsom vandret udskrivning, farvestød og dysetilstopning. Blæk er lavet af kemiske stoffer. Vand er en gunstig betingelse for kemiske ændringer af kemiske stoffer. Det er uundgåeligt, at det bliver påvirket af lys, ultraviolette stråler og luft. At sikre blækkets jævne ydeevne, og at sikre at farvemætningen opfylder behovene, er også et par modsætninger, som er svære og nemme at løse. Når blækket først er blandet med luft for at danne bobler, vil det påvirke den normale udstødning af blækket. Eller kemiske ændringer i blækket vil forårsage farveudslag. Eller blækurenheder kan forårsage tilstopning af dyse og så videre.

[Ansvarsfraskrivelse: Ovenstående indhold kommer fra internettet og repræsenterer ikke synspunkterne på dette websted. Jeg håber noget af indholdet kan hjælpe dig. 】

Kan man printe uden blæk?

Det gælder om at kende dit behov, før du går på jagt efter den helt rigtige printer. Selv på et stramt budget kan du sagtens få en rigtig god printer.

Hvordan printer man fra mobilen?

Det har aldrig været nemmere at printe fra din mobiltelefon og direkte til din printer. 

Med funktioner som Cloud Print, Airprint og Wi-Fi Direct kan du let printe ferieminderne eller togbilleterne direkte fra din mobiltelefon.

Hvordan tilslutter jeg min HP printer til internettet?

Denne video forklarer processen med opsætning af HP+-printeren med en Windows 10-enhed. Dette omfatter opsætning af printeren med HP Smart samt tilføjelse til et trÃ¥dløst netværk. Der er andre nyttige videoer pÃ¥    / hpsupport  . Der er flere supportmuligheder til HP-produkter pÃ¥ https://hp.com/support. FÃ¥ trinvis vejledning ved at oprette forbindelse til vores virtuelle agent: https://virtualagent.hpcloud.hp.com/?... Fortsæt med samtalen: SUPPORTFORUM: https://hp.care/SupportForums FACEBOOK: https://hp.care/FacebookSupport TWITTER: https://hp.care/TwitterSupport INSTAGRAM: https://www.instagram.com/hp LINKEDIN: https://www.linkedin.com/company/hp #HPSupport #HP # Dansk ABONNER:    / hpsupport   KØB NU: https://www.hp.com/online-store HP'S SALG AF LØSDELE: https://parts.hp.com Om HP: HP Inc. skaber teknologi, der gør livet bedre for os alle – hver person, enhver organisation og ethvert samfund over hele kloden. Gennem vores portefølje af printere, pc'er, mobile enheder, løsninger og tjenester skaber vi oplevelser, der forbløffer. Denne video er produceret af HP. Konfigurer HP+-printer pÃ¥ et trÃ¥dløst netværk med HP Smart til Windows 10 | HP-printere | HP Support    â€¢ Konfigurer HP+-printer pÃ¥ et trÃ¥dløst...  

Hvordan undgår man at blækpatroner tørrer ud?

Der findes forskellige typer af printere, og en af de billigere og mest kendte typer er inkjet printeren, som også er kendt som en blækprinter.

I dette indlæg vil jeg forklare hvad en inkjet printer er, hvordan den virker, samt forskellige fordele og ulemper ved en inkjet printer.

Er det svært at 3D printe?

3D-printing er når et tredimensjonalt, solid objekt i bokstavelig talt enhver form produseres fra en digital modell. Det innebærer å bruke tynne lag av væske, pulverisert plast eller metall, som så føres sammen for å skape et objekt.

Et annet begrep man ofte snakker om i denne sammenheng er prototyping. Vi nevnte dette i introduksjonen, også kalt rask prototyping, og det er en prosess hvor man skaper ulike deler av flere lag. Dette er en enkel, rask og rimelig måte å lage produkter på.

I 2015 utviklet man ISO/ASTM 52900-standeren for å definere terminologien som brukes i 3D-printing. Dette innebærer at man tar i bruk utviklingsprinsippet for å lage ekte tredimensjonal geometri ved å tilføre materialer gradvis. Mer informasjon om fundamentene og vokabularet finnes her.

Hvor meget strøm bruger en 3D printer i timen?

PÃ¥ OTG har vi en printer - Ultimaker 2. Den er udviklet i Holland. Link til Ultimaker.

Efterhånden har mange virksomheder anskaffet 3D-printere. De er forholdsvis billige i indkøb og i drift. De anvendes især til at fremstille en prototype/model, inden den egentlige produktion foregår, dvs. en form for ”Rapid Prototyping”. Man kan fx fremstille maskindele og emner i plast for, at se hvordan de fungerer indbyrdes.

What is a printer leasing program?

Our printer leasing program enables you to lease printers, at no cost, when you buy your toner from us. We match you to the printer that best suits your needs. Also, enjoy delivery and onsite service/repairs, at no additional cost! Why Choose Cartridge World For Your Printer Needs?

Where can I rent a printer?

Printer rentals from Rentacomputer.com are available with great short term rates for business projects, events, and seasonal office needs nationwide. We offer competitive rental rates on black and white, color, laser printer, inkjet, and multifunction printer rentals from HP, Lexmark, Brother and more.

Should you lease or buy a copier/printing machine?

By leasing, you can avoid making an expensive one-time investment. We carry a robust leasing lineup of the three major categories of copier/printing machines including; black and white printers, color printers, and multi-functional copiers. Many businesses require the efficiency of black-and-white printers.

Should you lease a high-tech printer?

Even if cash flow is an issue, leasing allows you to get a high-tech printer into your office right away. Enjoy the prints and service plans, but pay each month instead of up front. For those who need a steady, planned budget, this option can help not only ease cash woes, but make accounting easier with a clear monthly cost.

What is a printer leasing program?

 • Our printer leasing program enables you to lease printers, at no cost, when you buy your toner from us. We match you to the printer that best suits your needs. Also, enjoy delivery and onsite service/repairs, at no additional cost! Why Choose Cartridge World For Your Printer Needs?

Should you lease a high-tech printer?

 • Even if cash flow is an issue, leasing allows you to get a high-tech printer into your office right away. Enjoy the prints and service plans, but pay each month instead of up front. For those who need a steady, planned budget, this option can help not only ease cash woes, but make accounting easier with a clear monthly cost.

How long does it take to rent a printer?

 • A world-class portfolio of copiers, printers, multifunction devices and production equipment Variable copier and printer rental times — from a week up to two years A team of specialists to help with planning, installation, configuration and operation When you partner with us, you get more than a printer rental.

Can a business buy a printer?

 • There are many printer purchase and lease programs available for businesses, and some have a hybrid approach, such as payment plans for ownership, business equipment financing, and rental programs with the option to buy out at the end. If you don’t see the exact thing you’re looking for in either a purchase or lease agreement, you can always ask.