:

Hvilken printer er billigst i drift?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvilken printer er billigst i drift?
  2. Hvad koster det at lease en printer?
  3. Kan man leje en printer?
  4. Hvilken printer skal jeg vælge 2023?
  5. Hvad koster en 3D printer i strøm?
  6. Hvad koster et A4 print?
  7. Hvordan får man en printer online?
  8. Kan en printer blive for gammel?
  9. Er der ulemper ved inkjet printer?
  10. Hvad er bedst blæk eller laser printer?
  11. Er det svært at 3D printe?
  12. Hvor meget strøm bruger en 3D printer i timen?
  13. Hvad koster en god printer?
  14. Er det gratis at printe på biblioteket?
  15. Hvordan printer man fra mobilen?
  16. What is leasing a printer?
  17. Should you lease a high-tech printer?
  18. Should I buy or rent a printer?
  19. What is a managed print lease?

Hvilken printer er billigst i drift?

Vi har set nærmere på, hvad det i snit koster at bruge en billig og en dyr printer. Prisen for den ene printer er ca 400 kroner og prisen for den anden printer er ca. 2.000 kroner.

Printerne, vi har set nærmere på, kan begge kobles på trådløst netværk, og de kan begge printe direkte fra din smartphone. Begge er farveprintere med skanner og kopifunktion.

Handler det om økonomi, kan den billige printer ret hurtigt ende med at koste mere end den printer, der er dyrere i indkøbspris. Det skyldes udgifterne til blæk. 

Hvad koster det at lease en printer?

Printere er et uundværligt redskab til bÃ¥de ekstern og intern kommunikation. Derfor har vi gjort det sÃ¥ nemt som muligt for jer at vælge den perfekte printer med vores køreklare pakkeløsninger, der dækker alle jeres printbehov.  

Kan man leje en printer?

Der er ingen grund til at købe egen printer, hvis du ikke har brug for den året rundt. Leje af printer kan også være en god idé, hvis du står i en startup og ikke har udgifterne til en printer med stor nok kapacitet til at behandle alle print i en virksomhed hurtigt. Printere kan du leje forskellige steder, fx kan du leje en printer fra PrinterGuys. Når du bruger dem, får du også ydelser fra dem med i købet.

Hvilken printer skal jeg vælge 2023?

Hvis du har brug for at udskrive mange dokumenter i professionelt kvalitet, forretningsforslag eller brochurer, skal du have en laserprinter. Disse avancerede enheder leverer næsten professionel kvalitet, der er mærkbart bedre end hvad du får fra en inkjet. De er også billigere, end du måske forventer, hvilket gør dem til en fantastisk hjemmeprinter.

Canon LBP622Cdw er lidt af en one-trick pony, men den klarer ærterne. Der er ingen scannings- eller kopimuligheder, men denne farvelaserprinter udskriver levende tekst og farvegrafik med høje kontrastniveauer og rækkevidde på både hvidt og farvet printerpapir. Den er ikke dyr at drive, takket være dens tonerpatron med høj kapacitet, en sjældenhed blandt laserprintere i denne prisklasse. Når det kommer til udskrivningshastighed, er den cirka gennemsnitligt.

Den ligner på mange måder Canon Pixma iX6820 trådløs inkjetprinter. Den indeholder en vigtig tilføjelse, der gør det til en meget anderledes printer. Canon iX6820s femfarvede blæksystem (med cyan, magenta, gul, sort og fotosort) gør et godt stykke arbejde med fotos, men den er stadig primært rettet mod forretningsbrug. IP8720 tilføjer grå blæk, som lader den udskrive langt bedre sort-hvid fotos. Det gør også iP8720 til en næsten dedikeret fotoprinter og vores redaktørvalg til fotoentusiaster på forbrugerniveau.

For at være klar er iP8720 ikke i direkte konkurrence med dyrere nær dedikerede fotoprintere, som Epson Stylus Photo R2000, eller den stadig dyrere Epson Stylus Photo R3000. Begge printere er også stabile, men de er rettet mod forbrugere og professionelle fotografer. IP8720 er meget mere en avanceret forbrugerprinter..

Epson Expression Photo XP-970 Small-in-One, en forbrugerkvalitets bredformatfotoprinter og flagskib for den japanske printergigants populære Small-in-One-serie, erstatter den XP-960, der blev anmeldt for næsten fire år siden. Ligesom sin direkte konkurrent, Canon Pixma TS9520 Wireless Inkjet All-in-One, er XP-970 i stand til at udskrive brede sider eller tabloidformater (11 x 17 tommer). Begge maskiner er glimrende store fotoorienterede familie- og hjemmebaserede kontor-AIO’er, men sammenlignet med Canon har Epson nogle få begrænsninger, f.eks. manglende evne til at holde mere end et bredformatark ad gangen. Alligevel er XP-970 et bredt format foto-AIO’er, der er et relativt velegnet valg, især hvis du skal udskrive billeder uden ramme og dokumenter op til tabloidstørrelse.

HP udråber sin Deskjet 3755 All-in-One Printer som verdens mindste alt-i-en-printer (AIO) til hjemmet. Den er bestemt lille og unikt designet. I modsætning til den forretningsorienterede HP OfficeJet 250 Mobile All-in-One Printer, er 3755 rettet mod forbrugere, der ønsker at udskrive fotos fra mobile enheder. 3755s langsomme hastighed og sparsomme funktion begrænser den til let brug, men den burde klare sig godt i sin tilsigtede rolle.

Hvad koster en 3D printer i strøm?

PÃ¥ OTG har vi en printer - Ultimaker 2. Den er udviklet i Holland. Link til Ultimaker.

Efterhånden har mange virksomheder anskaffet 3D-printere. De er forholdsvis billige i indkøb og i drift. De anvendes især til at fremstille en prototype/model, inden den egentlige produktion foregår, dvs. en form for ”Rapid Prototyping”. Man kan fx fremstille maskindele og emner i plast for, at se hvordan de fungerer indbyrdes.

Hvad koster et A4 print?

Det er en del af vores service at beregne priser ud fra vores mange materialer og services.  

Se priser for udvalgte print-, scan- og kopiydelser: 

Hvordan får man en printer online?

Start med at køre offlinefejlfindingsværktøjet for printeren i appen Få hjælp. Få hjælp kører automatisk diagnosticering og tager de rigtige trin for at løse de fleste printerproblemer.

Kan en printer blive for gammel?

Hvis farverne på dine udskrifter flyder sammen, og der er lange slæbespor på papiret, kan det være tid til at udskifte den gamle printer med en ny og velfungerende model. 

En ny printer leverer flotte og præcise udskrifter hver gang, og fås med smarte funktioner, så du fx kan printe trådløst fra din pc eller smartphone. 

Er der ulemper ved inkjet printer?

  • Brother MFC-L9570CDW - Bedst til mindre kontorer
  • Canon PIXMA PRO-200 - Bedst til fotoudskrivning
  • HP Officejet 250 Mobile - Bedste mobile printer
  • Epson EcoTank ET-M1170 - Bedste printer til hjemmebrug
  • Brother MFC-L2750DW - God allround-printer
  • HP OfficeJet Pro 7730 - Bedst til professionelle printbehov
  • Canon Pixma TR4650 - God 4-i-1-printer
  • Epson EcoTank ET-M3170 - Bedste omkostningseffektive printer
  • Canon Maxify MB5150 - God praktisk printer
  • Brother HL-L6300DW - Bedst til større mængder print

Vi sammenligner en række anerkendte produkter og brands. Vi har partnerskaber med mange store forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle vurdering af de bedste produkter.

  • Type

    Når du vælger en printer, vil du hovedsageligt støde på to typer: inkjet og laser.

    • Inkjetprintere er alsidige og kan producere tekstdokumenter i høj kvalitet og levende farvebilleder og fotos. De er typisk billigere og passer godt til hjemmebrug eller små kontorer, hvor udskrivningsvolumen er lav til moderat.
    • Laserprintere udmærker sig derimod ved hurtigt at producere tekstdokumenter i høj kvalitet, hvilket gør dem velegnede til større kontorer eller miljøer med behov for store mængder print. De har ofte en højere startpris, men kan være mere omkostningseffektive over tid på grund af lavere udskrivningsomkostninger pr. side.

    Sammenfattende kan man sige, at hvis dine printbehov er forskelligartede, herunder fotos og farvedokumenter, og din volumen er lavere, kan en inkjet være den bedste løsning. Men hvis dit primære behov er sort-hvide tekstdokumenter i store mængder, kan en laserprinter være et mere økonomisk valg.

  • Papirkapacitet

    Valget af den rigtige papirkapacitet til din printer afhænger i høj grad af, hvor ofte og hvor meget du bruger den.

    Til hjemmebrug eller lejlighedsvis udskrivning bør en papirkapacitet på omkring 100-150 ark være tilstrækkelig. Det omfatter opgaver som udskrivning af lektier, opskrifter, billetter eller lejlighedsvise fotos. Denne papirkapacitet findes normalt i kompakte eller bærbare printere, der er ideelle til let arbejde.

    Til små og mellemstore virksomheder eller hjemmekontorer, hvor daglige printopgaver er rutine, vil en printer med en kapacitet på 250-500 ark være mere velegnet. Det vil være nok til at håndtere printmængden uden hyppige papirpåfyldninger, hvilket forbedrer effektiviteten.

    Til større kontorer eller professionelle miljøer, hvor der ofte printes store mængder, vil printere med en kapacitet på 500 ark eller mere, som ofte kan udvides med ekstra papirbakker, være det bedste valg. Disse printere er designet til at håndtere tunge udskrivningsopgaver og minimerer behovet for hyppig udskiftning af papir.

    Husk, at en højere papirkapacitet, end du tror, du har brug for, kan spare tid i det lange løb, især hvis dine printbehov vokser.

  • Udskrivningshastighed

    Udskrivningshastigheden, angivet i sider pr. minut (ppm), varierer meget afhængigt af printertypen og den tilsigtede brug.

    For en hjemmebruger eller et lille kontor kan en inkjetprinter have en hastighed på omkring 6 til 20 sider pr. minut for monokrom (sort/hvid) udskrivning, hvor farveudskrivning er en smule langsommere. Alt under 10 ppm kan betragtes som langsomt til almindelig brug.

    På den anden side kan en typisk monokrom laserprinter, der ofte bruges på større kontorer, arbejde med 20 til 50 sider pr. minut. Mere avancerede modeller kan endda nå op på 100 ppm. For farvelaserprintere kan hastigheden være omkring 20 til 40 ppm. Alt over 40 ppm kan generelt betragtes som hurtigt.

    Husk, at disse værdier kun er gennemsnit. De faktiske hastigheder kan variere afhængigt af specifikke modeller, dokumentets kompleksitet, indstillingerne for udskriftskvalitet og endda den anvendte papirtype.

  • Yderligere funktioner

    Når du køber en printer, er der ud over de grundlæggende overvejelser som udskriftskvalitet og hastighed mange ekstra funktioner, der er værd at overveje:

    • Duplex-udskrivning: Duplex eller dobbeltsidet udskrivning er en vigtig funktion, hvis du ofte skal udskrive flersidede dokumenter. Det sparer nemlig papir.
    • Multifunktionalitet: Hvis du har brug for en printer til mere end blot at printe, er en alt-i-en-printer, som kan scanne, kopiere og faxe, et bedre valg. De er mere alsidige og sparer plads sammenlignet med at have separate enheder.
    • Fotoudskrivning: Hvis du har planer om at printe fotos, bør du overveje en fotoprinter. De har højere opløsning, bedre farvenøjagtighed og kan ofte printe direkte fra digitale kameraer eller hukommelseskort.
    • Intelligente tilslutningsmuligheder og trådløse funktioner: Printere med Wi-Fi, Bluetooth eller cloud-baserede funktioner gør det nemt at printe fra flere enheder, f.eks. bærbare computere, smartphones eller tablets, uden behov for en kabelforbindelse.
    • Udskrivning uden kant: Hvis du er interesseret i at printe fotos, flyers eller andet visuelt materiale, der strækker sig helt ud til papirets kanter, er en printer med mulighed for kantløs udskrivning et must. Funktionen gør det nemlig muligt at printe helt ud til kanten af siden, hvilket giver et rent og professionelt look.

    Husk, at det er vigtigt at overveje dine specifikke behov og brugsmønstre, når du evaluerer disse funktioner. De kan tilføje bekvemmelighed og funktionalitet, men kan også øge printerens omkostninger. Så vælg de funktioner, der giver mest værdi for dine specifikke krav.

  • Pris

    Printere findes i forskellige prisklasser, som hver især tilbyder forskellige funktioner. Prisbillige printere til under 1.000 kr. er basale, langsommere, velegnede til hjemmebrug og kan have høje patronomkostninger. Mellemklasseprintere fra 2000 – 5000 kr. er hurtigere, tilbyder bedre printkvalitet, alt-i-en-funktioner og effektivt blækforbrug. High-end printere, der koster over 5000 – 10000 DKK, imødekommer professionelle behov med høj hastighed, stor papirkapacitet og premium-funktioner. High-end modeller omfatter hurtige laserprintere til kontorudskrivning i store mængder og specialiserede fotoprintere. Den oprindelige pris er kun en del af omkostningerne; overvej løbende udgifter som blæk, papir og vedligeholdelse. Nogle gange kan dyrere printere være omkostningseffektive i det lange løb, hvis de har lavere omkostninger pr. side eller mindre hyppige udskiftninger af patroner. Vælg baseret på dit budget, udskrivningsvolumen og nødvendige funktioner.

  • Bruger- og ekspertanmeldelser

    Bruger- og ekspertanmeldelser giver vigtig indsigt i produkternes ydeevne og kvalitet fra folk, der har førstehåndserfaring. Brugeranmeldelser kan give et realistisk og ufiltreret billede af, hvordan produktet fungerer i hverdagssituationer, herunder holdbarhed, brugervenlighed og effektiviteten af produktets funktioner. Ekspertanmeldelser, på den anden side, giver et professionelt perspektiv på produktet. Eksperter udfører ofte grundige tests og har et bredt kendskab til markedet, hvilket gør dem i stand til at sammenligne og kontrastere produkter effektivt. De kan dissekere produktspecifikationer, vurdere ydeevne og verificere producenternes påstande, hvilket giver en velafrundet og informeret mening.

    Ved at kombinere både bruger- og ekspertanmeldelser kan du få en holistisk forståelse af produktets ydeevne, pålidelighed og værdi for pengene. Vi har derfor inkluderet begge anmeldelser i denne artikel for at hjælpe dig med at træffe en informeret købsbeslutning.

Hvad er bedst blæk eller laser printer?

Man taler ofte om det papirløse kontor, men det forventes alligevel, at din virksomhed skal have adgang til en printer. Ofte til at printe kontrakter, dokumentation og fakturaer. Sådan som dokumenthåndteringen ser ud i dag, kan mange virksomheder tjene på at investere i en printer med flere funktioner, større kapacitet og mulighed for scanning og kopiering af dokumenter.

En af de første ting, du bør tage stilling til, er, om du skal bruge en printer til arbejdsgrupper eller ej. En printer til arbejdsgrupper er designet til at klare større belastning end almindelige printere og har ofte mere avancerede netværksfunktioner.

Er det svært at 3D printe?

3D-printing er når et tredimensjonalt, solid objekt i bokstavelig talt enhver form produseres fra en digital modell. Det innebærer å bruke tynne lag av væske, pulverisert plast eller metall, som så føres sammen for å skape et objekt.

Et annet begrep man ofte snakker om i denne sammenheng er prototyping. Vi nevnte dette i introduksjonen, også kalt rask prototyping, og det er en prosess hvor man skaper ulike deler av flere lag. Dette er en enkel, rask og rimelig måte å lage produkter på.

I 2015 utviklet man ISO/ASTM 52900-standeren for å definere terminologien som brukes i 3D-printing. Dette innebærer at man tar i bruk utviklingsprinsippet for å lage ekte tredimensjonal geometri ved å tilføre materialer gradvis. Mer informasjon om fundamentene og vokabularet finnes her.

Hvor meget strøm bruger en 3D printer i timen?

Her på siden finder du vores udvalg af moderne 3D printere, som flere og flere har fået interesse i.

Med en 3D printer kan du få en ny sjov hobby, eller endda udbygge en virksomhed med flotte 3D printede elementer.

En 3D printer kan bruges af hvem som helst, og kræver ikke meget mere end basal computerviden og sans for design for at komme igang.

Hvad koster en god printer?

Vi har set nærmere på, hvad det i snit koster at bruge en billig og en dyr printer. Prisen for den ene printer er ca 400 kroner og prisen for den anden printer er ca. 2.000 kroner.

Printerne, vi har set nærmere på, kan begge kobles på trådløst netværk, og de kan begge printe direkte fra din smartphone. Begge er farveprintere med skanner og kopifunktion.

Handler det om økonomi, kan den billige printer ret hurtigt ende med at koste mere end den printer, der er dyrere i indkøbspris. Det skyldes udgifterne til blæk. 

Er det gratis at printe på biblioteket?

To print documents at our libraries, please use the dedicated computer that you will find available at marked locations in the libraries. The dedicated computer allows you to print files from your e-mail or web based cloud services and from memory sticks. It is not possible to print documents from private equipment other than memory sticks.

The computer has internet access and word processors, so that you may perform simple editing tasks before printing. If you intend to make a lot of changes and editing in your documents, we kindly ask that you do this on either a private PC or one of the many other computers available for use in the library. This is so that the waiting time for other users will be as short as possible.

Hvordan printer man fra mobilen?

HP Print Service-plug-in'et er den eneste udskrivningsdriver, du har brug for til nemt at udskrive dokumenter, e-mails og billeder fra apps, der understøtter udskrivning, på en række HP-printere, herunder HP OfficeJet, HP LaserJet, HP DesignJet, HP Photosmart, HP DeskJet og HP Envy.

Du kan finde og udskrive på HP-printere, som:• er tilsluttet det samme netværk som din mobilenhed• transmitterer et Wi-Fi Direct-netværk• er forbundet med mobilenheden via et USB On-the-Go-kabel

What is leasing a printer?

What is leasing a printer though and who does this work for? A lease is a contract between you and your managed print supplier. An agreement for them to supply you with the printers you need for a monthly fee.

Should you lease a high-tech printer?

Even if cash flow is an issue, leasing allows you to get a high-tech printer into your office right away. Enjoy the prints and service plans, but pay each month instead of up front. For those who need a steady, planned budget, this option can help not only ease cash woes, but make accounting easier with a clear monthly cost.

Should I buy or rent a printer?

Instead of purchasing a printer, you can rent your desired printer from us. You pay a fixed monthly fee and get not only the printer, but also ink or toner and services - all inclusive. After the contract period the printer belongs to you! Let your printers order ink and toner by themselves. This service is free!

What is a managed print lease?

A lease is a contract between you and your managed print supplier. An agreement for them to supply you with the printers you need for a monthly fee. However, once you have that lease, it does mean that the managed print solutions company you are working with, has a commitment to ensure your equipment has high up time in exchange for a monthly fee.