:

Hvornår spiller Danmark VM håndbold kvinder?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvornår spiller Danmark VM håndbold kvinder?
 2. Hvornår vandt det danske kvindelandshold VM i håndbold?
 3. Hvem vandt guld i kvindehåndbold?
 4. Hvor spilles VM i håndbold for kvinder?
 5. Hvornår spiller Danmark håndbold VM 2023 kvinder?
 6. Hvor spilles VM for kvinder henne?
 7. Hvor mange gange har kvindelandsholdet vundet VM?
 8. Hvornår har Danmark deltaget i VM?
 9. Hvor mange gange har Danmark vundet EM i håndbold kvinder?
 10. Hvor mange gange har Danmark vundet guld i håndbold?
 11. Hvor afholdes VM kvinder?
 12. Hvor spilles kvinde VM?
 13. Hvilken gruppe er Danmark Kvinder i VM 2023?
 14. Hvornår skal pigerne spille VM?
 15. Hvor skal VM 2023 afholdes?
 16. Kan Danmark genvinne VM i håndbold 2019?
 17. Hvor kan du se Håndbold VM 2021?
 18. Hvor var verdensmesterskabet i håndbold for kvinder 2015?
 19. Kan Danmark genvinne VM i håndbold 2019?
 20. Hvor kan du se Håndbold VM 2021?
 21. Hvor var verdensmesterskabet i håndbold for kvinder 2015?

Hvornår spiller Danmark VM håndbold kvinder?

Se hvornår de danske håndboldkvinder skal i kamp i programmet. Læs også om de mange mesterskaber der har været afholdt i Herning gennem årene. 

Hvornår vandt det danske kvindelandshold VM i håndbold?

VM i håndbold for kvinder 1997 blev afholdt i Tyskland. Danmark vandt en knusende 13 måls sejr over Norge i finalen med cifrene 33-20 til Danmark.

Hvem vandt guld i kvindehåndbold?

De danske håndboldkvinder vandt deres seneste EM-guld i 2002. Søndag har Danmark muligheden igen, når de møder Norge i EM-finalen.

Der er 20 år imellem, men situationen er den samme.

Hvor spilles VM i håndbold for kvinder?

TVsporten.dk giver dig et komplet overblik over Håndbold VM for kvinder i 2021 i TV og live stream. Her finder du kampprogram, TV-tid, kanaler, gruppeoversigt og stilling. Håndbold-VM finder sted i Spanien mellem 2. - 19. december 2021. Mellemrunden er begyndt, hvilket vil sige, at vi nu har fire grupper af seks hold, hvorfra de otte kvartfinalister skal findes.

Hvornår spiller Danmark håndbold VM 2023 kvinder?

1. Hvis lande fra Oceanien (Australien eller New Zealand), der deltager i de asiatiske mesterskaber ender inden for top 5, vil de kvalificere sig til VM. Hvis enten ender som nr. 6 eller lavere, vil landet være blevet overført til wildcard-stedet.

Hvor spilles VM for kvinder henne?

32 lande er klar til VM i kvindefodbold 2023. Modsat det omdiskuterede VM i herrefodbold i Qatar, så afholdes VM 2023 heldigvis om sommeren, som det hører sig til.

Værterne fra New Zealand åbner ballet den 20. juli, hvor de møder Norge i åbningskampen.

Da kampene spilles på den anden side af jordkloden, så spilles de tidligt om morgenen dansk tid.

Hvor mange gange har kvindelandsholdet vundet VM?

Det er tid til FIFA VM i kvindefodbold 2023, hvor værterne er Australien og New Zealand. Eftersom kvindernes VM spilles på den anden siden af jordkloden, så sendes de mange VM kampe tidligt om morgnen dansk tid. Hele 32 hold er kvalificeret til dette VM i kvindefodbold og det skal blive spændende at følge det talentfulde danske kvindelandshold.

Traditionen tro, så starter værterne fra New Zealand VM den 20. juli, hvor de spiller mod Norge i åbningskampen.

Vi har kigget på det danske hold, spillerne, deres VM fold bold kampe og vurderet deres VM chancer.

Hvornår har Danmark deltaget i VM?

Englænderne var de første, der nedskrev regler for, hvordan man spiller fodbold. Det skete i 1863, og siden er fodbold blevet populært i hele verden.

Siden 1930 har verdens bedste landshold mødt hinanden til VM, men faktisk blev verdens første landskamp spillet længe før det første VM. Det var i 1872, hvor England mødte Skotland.

Hvor mange gange har Danmark vundet EM i håndbold kvinder?

De norske landsholdsspillere har langt mere erfaring med de store finaler, end de danske håndboldkvinder har.

Der er store ting på spil, når Danmark møder Norge i EM-finalen søndag.

Hvor mange gange har Danmark vundet guld i håndbold?

VM i håndbold for kvinder 1997 blev afholdt i Tyskland. Danmark vandt en knusende 13 måls sejr over Norge i finalen med cifrene 33-20 til Danmark.

Hvor afholdes VM kvinder?

Se hvornår de danske håndboldkvinder skal i kamp i programmet. Læs også om de mange mesterskaber der har været afholdt i Herning gennem årene. 

Hvor spilles kvinde VM?

VM 2023 i kvindefodbold spilles fra den 20. juli til den 20. august, og det hele foregår i Australien og New Zealand, der deler værtskabet. VM-finalen spilles i Australien.

Det er første gang, at New Zealand & Australien er værter for VM i kvindefodbold, og begge nationer kan se frem til stor opbakning på lægterne fra egne fans.

I Australien skal der spilles VM bold på 6 forskellige stadioner, mens der i New Zealand er 4 forskellige stadioner, der skal i brug til VM 2023. VM i kvindefodbold har for første gang nogensinde 32 hold med.

Hvilken gruppe er Danmark Kvinder i VM 2023?

VM i kvindehåndbold igen i Frederikshavn og Arena Nord.

Gør dig klar til en uforglemmelig håndboldoplevelse, når Arena Nord d. 29. november til 13. december 2023 igen er vært for en spændende og intens VM-turnering i kvindehåndbold. Arena Nord vil i samarbejde med Frederikshavn by, bringe verdens bedste kvindelige håndboldspillere sammen i kampen om VM-titlen.

Hvornår skal pigerne spille VM?

Lørdag blev der i Auckland, New Zealand trukket lod til kvinde-VM 2023 i Australien og New Zealand, der bliver det største verdensmesterskab i fodbold for kvinder nogensinde.

For første gang i 16 år var Danmark med i bowlen og placeret i tredje seedningslag. Efter lodtrækningen står det klart, at Danmarks modstandere i VM’s gruppe D bliver England, Kina samt enten Chile, Haiti eller Senegal, der spiller om VM-pladsen i Danmarks gruppe i slutningen af februar 2023.

Hvor skal VM 2023 afholdes?

I løbet af de cirka tre uger, som ishockey VM i 2023 foregår hen over, vil hele 64 kampe blive spillet. Verdensmesterskabet indledes med de første kampe fredag d. 12. maj klokken 15.20 dansk tid og gruppespillet varer til og med tirsdag d. 23. maj 2022.

I løbet af de tolv dage vil der blive afviklet hele 56 kampe, hvor holdene spiller mod hinanden i de to grupper. I alt skal hvert landshold spille syv gruppespilskampe, hvor vigtige point står på spil.

Lige efter gruppespillet indledes slutspillet, som varer indtil mesterskabet afsluttes søndag d. 28. maj 2022. De otte bedste nationer går videre til slutspillet, hvor hver eneste kamp er afgørende for deres fortsatte rejse i turneringen.

De 16 hold som er med til ishockey VM er blevet delt ind i to grupper ud fra deres placeringer på verdensranglisten. Det højest placerede hold havner i den ene gruppe, det næsthøjest placerede i den anden og så videre. På den måde får man en god blanding af hold, hvilket resulterer i meget spændende kampe på isen. Verdensranglisten afgøres ud fra, hvordan holdet har præsteret i de seneste fire verdensmesterskaber samt til det seneste OL. Rusland og Hviderusland er udelukket fra turneringen, som følge af invasionen af Ukraine.

I løbet af turneringen vil vi opdatere den aktuelle stilling mellem holdene på vores oversigtsside, hvor du kan se, hvordan det er gået for holdene. De fire bedste hold fra hver gruppe går til sidst videre til turneringens slutspil.

Gruppe A skal spille deres kampe på Tampere Deck Arena i Tampere, som kan rumme et publikum på 13.000 tilskuere. Arenaen er blevet udvalgt som hovedarena for mesterskabet og vil dermed afholde de fleste af kampene. Foruden gruppespilskampene mellem holdene i gruppe A vil også to kvartfinaler, begge semifinaler, bronzekampen samt finalen blive afgjort her.

Kan Danmark genvinne VM i håndbold 2019?

Vi er med live fra slutrunden, når de forsvarende verdensmestre fra Danmark skal i aktion. Kan Danmark gentage succesen fra VM i 2019 og genvinde guldmedaljerne samt titlen som verdens bedste herrelandshold i håndbold?

Hvor kan du se Håndbold VM 2021?

I vores sendeplan for håndbold VM 2021 kan du se hvor og hvornår, vi viser kampe LIVE. Se kampene direkte på TV 2, TV 2 SPORT og TV 2 PLAY.

Hvor var verdensmesterskabet i håndbold for kvinder 2015?

Verdensmesterskabet i håndbold for kvinder 2015 var det 22. VM i håndbold for kvinder arrangeret af International Handball Federation. Slutrunden blev afviklet fra 5. til 20. december 2015 i Danmark, som var eneste ansøger til værtskabet efter at Sydkorea havde trukket sig. Kampene blev spillet i Frederikshavn, Kolding, Næstved og Herning.

Kan Danmark genvinne VM i håndbold 2019?

 • Vi er med live fra slutrunden, når de forsvarende verdensmestre fra Danmark skal i aktion. Kan Danmark gentage succesen fra VM i 2019 og genvinde guldmedaljerne samt titlen som verdens bedste herrelandshold i håndbold?

Hvor kan du se Håndbold VM 2021?

 • I vores sendeplan for håndbold VM 2021 kan du se hvor og hvornår, vi viser kampe LIVE. Se kampene direkte på TV 2, TV 2 SPORT og TV 2 PLAY.

Hvor var verdensmesterskabet i håndbold for kvinder 2015?

 • Verdensmesterskabet i håndbold for kvinder 2015 var det 22. VM i håndbold for kvinder arrangeret af International Handball Federation. Slutrunden blev afviklet fra 5. til 20. december 2015 i Danmark, som var eneste ansøger til værtskabet efter at Sydkorea havde trukket sig. Kampene blev spillet i Frederikshavn, Kolding, Næstved og Herning.